Kahve Tarifi Haberleri

Kahve nasıl hazırlanmalı? Kahve makineleriyle mi yoksa French pressle mi? İşte farklı kahve demleme yöntemleri

Birçok kişinin severek içtiği vazgeçilmez içeceği olan kahveler, iki farklı soruyu beraberinde getiriyor. "Kahve, makineyle mi yoksa French pressle mi demlenmeli?" Bu iki soru sizin de kafanızı karıştırıyorsa en iyi kahveyi nasıl yapabileceğinizi açığa kavuşturduk. Haydi, kahve demleme yöntemleri hakkında tüm bilgileri detaylı olarak inceleyelim.

Yemek

Bir bardak kahveye onca para ödemek istemeyenlere dışarıda içtiği kahveleri aratmayacak tarifler

Siz de bir bardak kahveye dışarıda onca para ödemek istemiyor fakat kafelerde içtiğiniz kahveleri de aratmayacak tarifler araştırıyorsanız doğru yerdesiniz! Evde hazırlayacağınız kahvelerle lezzetli ve keyifli anlar yaşayabilir; en sevilen kahve tariflerini ve pratik hazırlama yöntemlerini öğrenerek kendinizi baristalar gibi hissedebilirsiniz. Kahve tutkunları için evde kahve keyfi burada, işte detaylar!

Yemek

Yaz aylarının serinleten keyfi: Soğuk kahve! İşte soğuk kahve tarifi ve malzemeleri...

Kavurucu sıcaklar geldi çattı. Böylelikle kahve tiryakileri kafelerde soğuk kahvelere yöneldi. Hem serinleten hem de leziz tadıyla keyif yaşatan kafelerdeki o soğuk kahveleri evinizde de kolaylıkla hazırlayabilirsiniz.

Yemek

Türk kahvesinin en farklı hali! Tam kıvamında ve bol köpüklü menengiç kahvesi nasıl yapılır?

Türk kahvesinin kültürümüzde ayrı bir yeri olduğu herkesin malumudur. 40 yıl hatrı olan bu kahve telvesi, köpüğü ve kıvamı ile dünya kahvelerinden ayrı bir noktadır. Sohbetin en güzel eşlikçisi olan Türk kahvesi genellikle yemeklerden sonra tüketilir. Çileklisi, kavunlusu, alevlisi derken son dönemde birçok Türk kahvesi çeşidi popüler oldu. Sizler için klasiğe en yakın olan menengiç kahvesini tarifini hazırladık.

Yemek

Favori mekanınızdaki kahveyi bu ürünlerle evde de yapabilirsiniz

Birbirinden lezzetli kahveleri hazırlamak artık çok daha kolay...

Haber

Lezzetli bir kahveyi mahvedebilecek 10 alışkanlık

Dünyanın pek çok köşesinde bulunan milyonlarca insan güne sıcacık bir fincan kahve ile başlamayı tercih eder. Hemen hemen her ülkenin kendi kahve kültürü ve alışkanlıkları olduğunu unutmamak gerekir. Kahve tüketiminin her geçen gün arttığını hesaba katacak olursak lezzetli bir kahveye kim hayır diyebilir ki?

Yemek