Katil Haberleri

Meryem Çap'ı kurşun yağmuruna tutarak öldürmüştü: Cani koca duruşmada söz alıp 'adalet' istediğini belirtti...

Bayrampaşa'da Şeyhmus Çap isimli cani 34 yaşındaki eşi Meryem Çap'ı 5 kez kurşunlayarak öldürmüştü. Ağırlaştırılmış müebbet ve 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılan Şeyhmus Çap'a duruşma sırasında son kez söz verildi. Duruşmada söz alan Çap'ın son ifadeleri duyanları çileden çıkarttı.

Haber

Cani Semih Çelik'in bilgisayarı açıldı! Florya'da ritüel ve ayin iddialarından iz çıkmadı

19 yaşlarındaki Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i öldüren sapkın katil Semih Çelik'in bilgisayarı açıldı. Caninin cinayetlerden ve kendini öldürmeden önce bilgisayarında yaptığı hamle dikkat çekti. Caninin öldürdüğü Ayşenur ve İkbal hakkında ortaya atılan ayin ve ritüel iddiaları havada kaldı.

Haber

Babasının katilini yakalamak için polis oldu! 25 yıl sonra kendi elleriyle tutukladı

Brezilyalı kadın hayatını babasının katilini yakalamaya adadı. Cinayetten 25 yıl sonra kaçak suçluyu adalete teslim ederek ailesine huzur getirmeyi başardı. Genç kadının bu başarısı haberlere konu oldu.

Kadin

Ekim ayında gözümüzü adeta kan donduran kadın cinayetlerine açtık... 1 haftada 7 kadın vahşice katledildi

Ekim ayının ilk haftasında kadın cinayeti haberlerinin ardı arkası kesilmedi. Sadece basın tarafından duyurulan kadın cinayetlerinin sayısı bir haftada yediyi gördü. Eylül ayında da durum farksızdı. Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nda paylaşılan istatistiksel verilere göre 34 kadın cinayeti işlendi, 20 kadın ise şüpheli bir şekilde ölü bulundu.

Haber

Katil

Katil Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Katil Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

'Kazara sakal bıraksaydı' Cani Semih Çelik'le ilgili sosyal medyada anlamsız tartışma! Tepkiler gecikmedi: 'Hala siyaset peşinde...'

Türkiye'nin kanayan yarası kadın cinayetleri... Ne çözülebiliyor ne azaltılabiliyor. 7'den 70'ye herkesin aynı fikirde olması gereken konuda bile sosyal medyada başka tartışmalar yaşanabiliyor. Bir sosyal medya içerik üreticisinin cani Semih Çelik'i paylaşıp 'kazara sakal bıraksaydı' paylaşımı tepkileri çekti. Bu konuda bile işin içine ideoloji sokma çabaları diğer kullanıcıların tepkisini çekti.

Haber

Kendinden bir yaş büyük çocuğu bıçakladı! Önce kaçtı sonra teslim oldu... 15 yaşındaki çocuk katil oldu

Bursa'da çocukların kavgası kanlı bitti. Daha 15 yaşında olan Y.Ç tartıştığı H.B'yi (16) bıçakladı. Y.Ç olay yerinden kaçarken H.B ise hayatını kaybetti.

Haber

Polis katili Yunus Emre Geçti ile ilgili infial yaratan detaylar ortaya çıktı! 12 gün önce de annesine saldırmış ama…

Polis memuru Şeyda Yılmaz’ın canice şehit edilmesinin ardından ortaya çıkan detaylar gündem yaratmaya devam ediyor. Polis katili Yunus Emre Geçti’nin cinayetten 12 gün önce annesine saldırdığı ve hakkında 2 yıl 1 ay hapis cezası istenerek dava açıldığı öğrenildi. Ancak polis Geçti’yi adresinde bulamadığı için yakalayamadı. Annesini yaralayan cani 12 gün boyunca sokaklarda elini kolunu sallayarak gezdi ardından da bir polisimizi şehit etti. İşte vahim olaya ilişkin ortaya çıkan son detaylar…

Haber

Polis katili Yunus Emre Geçti'nin kuzeni evinden alındı! Sosyal medya paylaşımları ortaya çıkınca düğmeye basıldı

Türkiye polis katili Yunus Emre Geçti'nin 26 suç kaydı olduğu halde serbest olmasını konuşurken şimdi de kuzeni evinde tutuklandı. Geçti'nin kuzeni K.G.'nin sosyal medya hesapları incelendi. Kuzen K.G. de tıpkı katil Yunus Emre Geçti gibi bol bol silahlı paylaşım yapmış!

Haber

Polis katili Yunus Emre Geçti'nin ifadesi ortaya çıktı! Kendini böyle savundu 'Telefonumu ve paramı çaldılar'

Kahraman polis memuru Şeyda Yılmaz'ın İstanbul'da bir suç makinesi tarafından şehit edilmesi tüm Türkiye'nin yüreğini yaktı. Ümraniye'deki operasyonda polis memuru Şeyda Yılmaz'ın şehit olmasına neden olan katil Yunus Emre Geçti'nin ifadesi ortaya çıktı. Katil ifadesinde "Orada bir varil vardı. Oradan bir silahın ucunu gördüm. Onların polis olduğunu görmedim. Üzerinde üniforma olduğunu sonra kameralardan izleyince fark ettim. O varile doğru 2 el ateş ettim" dedi.

Haber

Polis katili sapık Yunus Emre Geçti olayında ihmal üstüne ihmal! Kendi imzaya gitmiyor, polis savcılığa bildirmiyor

Kahraman polis memur Şeyda Yılmaz'ın Ümraniye'de bir suç makinesi tarafından şehit edilmesi akıllarda birçok soru işareti bıraktı. Bu kadar sabıkası olan biri nasıl hapiste olmaz? Olayın detayları incelendiğinde ihmaller gün yüzüne çıktı. Sapık katil Yunus Emre Geçti'nin 15 kez adli işlem gördüğü tespit edildi. Devam eden 5 davasıyla birlikte haftada iki kere imzaya gitmesi gereken Geçti bu görevini bile yerine getirmedi. Polisin de bu ihlali savcılığa bildirmediği ortaya çıktı.

Haber

Polis katili Yunus Emre Geçti, akıllara 'Canavar Köşkü'nü getirdi: Hapse bir giren bir daha çıkamadı! Cani ise 26 suç işleyip serbest kaldı

19 yaşındaki Yunus Emre Geçti'nin 26 suç kaydı olmasına karşın polis katili olana dek serbest dolaşabilmesi akıllara İngiltere'de 2012'ye dek uygulanan bir ceza sistemini getirdi. Bu ceza sistemiyle hapse atılanlar "Canavar Köşkü" olarak adlandırılan hapishaneye atıldı. Ağır suçlulara uygulanan bu sistemle hapis cezası süresiz olarak verildi. Örneğin 17 yaşında bu cezayla hapse giren Luke Ings, şimdi 36 yaşında ve tahliye tarihi hala yok.

Haber

Polis katili Yunus Emre Geçti'nin annesi Bunu herkese söyleyin diyerek isyan etti: Çocuğum düne kadar niye elini kolunu salladı?

İstanbul'da polis memuru Şeyda Yılmaz'ı öldüren katil zanlısı Yunus Emre Geçti'nin annesi ilk kez konuştu. Geçti'nin 26 suç kaydı olduğu halde serbest kalması tartışma yaratmıştı. Anne Pınar Geçti, "Benim çocuğumun 26 suçtan kaydı varsa devlet niye bunu alıp götürmedi? Niye düne kadar elini kolunu salladı" diye sitem etti. Anne Geçti'nin ayrıca "Polisimiz ölene kadar ben ölseydim, o silahı ben yeseydim, kurşunlara ben gelseydim keşke" sözleri dikkat çekti.

Haber

Polis katili Yunus Emre Geçti 'Piton 82' grubu üyesi çıktı! Götürülürken böyle bağırdı: Serbestim ben!

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'yle ortaya çıkan yeni detaylar 'yeni nesil suç ağı' iddialarını gündeme getirdi. Geçti'nin 'PİTON 822' isimli gruba dahil olduğu iddia edilirken, gazeteci İsmail Saymaz "2014'ten bugüne giderek büyüdüler" diyerek 'Kamikaze dronu' detayına dikkat çekti. Öte yandan tutuklanan Geçti'nin götürülürken "Ben serbestim. Nereye götürüyorsunuz" dediği görüldü.

Haber

Sapık katil Yunus Emre Geçti'nin şehit ettiği kahraman polis Şeyda Yılmaz hakkında kahreden detay!

İstanbul Ümraniye'de suç makinesi Yunus Emre Geçti motor hırsızlığı yapma suçundan yakalandı. Ardından firar eden Geçti'ye düzenlenen operasyonda kahraman polis Şeyda Yılmaz şehit oldu. Geçti'nin sabıka kaydının kabarık olduğu gerçeği sonrası Türkiye ayağa kalkarken şehit polis Şeyda Yılmaz'ın sabah izne ayrılacağı öğrenildi. Gece düzenlenen operasyonda şehit düşen Yılmaz tüm Türkiye'yi yasa boğdu...

Haber

Silah, lüks araçlar! Bir polis katilinin anatomisi... Yunus Emre Geçti'nin TikTok paylaşımındaki polis detayı ortaya çıktı: Bir dahakine kafasına basarım

Ümraniye'de 27 yaşındaki kahraman polisimiz Şeyda Yılmaz'ı şehit eden 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti'nin TikTok paylaşımları ortaya çıktı. Hem hırsız hem de sapık olduğu belirlenen ve 26 suç kaydı bulunan Geçti'nin silah ve lüks araçlarla yaptığı paylaşımlar dikkat çekerken, son paylaşımındaki polis detayı ise gündem oldu. Geçti'nin "Bir dahaki sefere kafasına basarım" diyerek tehdit ettiği de görüldü.

Haber

Narin Güran cinayetinde katil olarak onu işaret etti! Dedektif Kurtbaba'dan çarpıcı ifadeler

Narin Güran cinayetinde olayın perde arkası hakkında birçok senaryo ortaya atıldı ve bu senaryolarda katilin kim olduğu net olarak maalesef ki bilinemedi. Emekli Cinayet Büro Amirliği Polisi ve Dedektif Savaş Kurtbaba, 21 Ağustos’ta kaybolan ve Diyarbakır Eğertutmaz deresinde cesedi bulunan Narin Güran cinayetinde 'katil' olarak o ismi işaret etti.

Haber

Tek suçu oyun oynamaktı! 10 yaşındaki Emir Baki mahalle manavı tarafından pompalı tüfekle katledildi

Biz nereye gidiyoruz! Tek suçu mahallede arkadaşlarıyla oyun oynamaktı. Gaziantep'te manavlık yapan cani M.T, 10 yaşındaki Emir Baki Bayındır'ı gürültü yaptığı bahanesiyle öldürdü. Pompalı tüfeğini ateşleyen katil, gencecik bir çocuğu hayattan kopardı.

Haber

Seri katil alarmı! 42 kadını katleden 'vampir' seri katil firar etti

Kenya şokta. Eşi dahil 42 kadını öldürmekle suçlanan seri katilin de aralarında bulunduğu 13 kişi firar etti. Tutuklular tel örgülü bir çatıyı keserek ve çevre duvarını tırmanarak kaçtı. Firar eden suçlular arasında yer alan seri katil Collins Jumaisi, peş peşe 42 kadını öldürüp, cansız bedenlerini çöplüğe atmıştı.

Haber

Görünmez katil: Her yıl milyonlarca kişinin ölümüne yol açıyor! Ömrü 5 yıl azaltıyor

Görünmez katil hava kirliliğine dikkat. Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şevket Özkaya Dünya Temiz Nefes Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, hava kirliliğinin insan sağlığı üzerindeki ciddi tehditlerine dikkat çekti. Özkaya, hava kirliliğini "görünmez katil" olarak nitelendirerek, “Dünya Sağlık Örgütü (WHO) verilerine göre, dünya nüfusunun yüzde 99’u, kılavuz sınırları aşan kirli havayı soluyor ve bu durum her yıl 7,5 milyondan fazla kişinin ölümüne yol açıyor” diyerek uyardı.

Haber

Eşi ve ailesinden 3 kişiyi kurşun yağmuruna tutmuştu! O cani babasıyla birlikte yakalandı

Adana'da eşi ve eşinin ailesinden 3 kişiyi kurşun yağmuruna tutan cani katil Hakim A.'nın babasıyla birlikte Hatay'ın Erzin ilçesindeki bir evde saklandıkları tespit edildi. Ekiplerin başarılı operasyonuyla birlikte katil ve babası yakalanarak karakola götürüldü.

Haber

Halıya sarıp denize atmıştı! Sedef Güler'in katil zanlısı yakalandı: Her şeyi itiraf etti

7 Haziran'da Büyükçekmece'deki balıkçılar denizde halıya sarılı, ayaklarına ağırlık bağlanmış bir kadın cesedi bulmuştu. Cansız bedenin 24 yaşındaki Sedef Güler olduğu tespit edilmişti. Bazı gözaltılar yapılsa da katil zanlısına ulaşılamamıştı. O cani Edirne’nin Yunanistan’a sınır köyü Elçili köyünde gözaltına alındı ve cinayeti itiraf etti. İşte detaylar...

Haber

İnternette tanıştı, duş alırken kurşun yağdırdı! 19 yaşındaki kız tetikçi çıktı

Adana'da sevgililer gününde işkence görerek öldürüldüğü belirlenen İpek Akgül cinayetiyle ilgili yeni detaylara ulaşıldı. 19 yaşındaki Akgül'ün tetikçi olduğu ve internette tanıştığı birisine duş alırken kurşun yağdırdığı ortaya çıktı. İşkence görerek öldürülen Akgül'ün katili ise, 'Bana cezaevinde bakacaklarını söylediler' dedi. İşte kan donduran detaylar...

Haber

Hatay'da feci olay! Tartıştığı ablasını bıçaklayarak öldürdü

Hatay'ın Altınözü ilçesinde feci bir olay yaşandı. Bir kişi, tartıştığı ablasını bıçaklayarak öldürdü.

Haber

Faili meçhul cinayet 10 yıl sonra çözüldü! Katil en yakınları çıktı

Çanakkale'de 10 yıl önce bulunan cesedin, halıcı Zeynel Coşar'a (54) ait olduğu ve öldürüldüğü belirlendi. Jandarma, Coşar'ın eşi, çocukları, kardeşi ve yeğeninin de aralarında bulunduğu 9 kişiyi gözaltına aldı. Aşırı derecede alkol alıp eşi ve çocuklarına şiddet uyguladığını, ailenin kazancını eğlence mekanlarında harcadığını ileri sürdükleri Coşar'ı iş yerinde öldürüp cesedini halıya sararak attıkları belirlenen şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İşte detaylar...

Haber

Avcılar'da kadın cinayeti! 3 çocuğunun annesini silahla vurarak öldürdü

Avcılar'da bir kadın cinayeti gerçekleşti. Şahıs, 3 çocuğunun annesi olan eşini silahla vurarak öldürdü. Olay sonrası şahıs, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Haber

Sokak ortasında katledildi, katil eski sevgilisi çıktı! Yakalanmamak için günlerce...

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde 6 gün önce öldürülen 24 yaşındaki Gülhan Esen’in katili eski sevgilisi çıktı. Kalacak yeri olmadığı öğrenilen katilin, yakalanacağı korkusuyla toplu taşımaya binemediği, otele de gidemediği için cinayetin ardından günlerce sokaklarda yürüdüğü, yürüyerek gittiği Sultanbeyli’de de yakalandığı bildirildi. Güvenlik kamera görüntülerine yansımamak için marketten yiyecek bile almayan katilin, havanın soğuk olduğu günlerde de "üşümemek" için yürüdüğü ortaya çıktı.

Haber

Eylem Tok'un oğluna kötü örnek! Katil zanlısı 20 yıl sonra Türkiye'ye döndü, ilk durağı nikah masası oldu

Türkiye Eylem Tok ve oğlunun yurt dışına kaçmasını konuşurken 20 yıl önce işlenen bir cinayetle ilgili infial yaratan bir gelişme yaşandı. 2004'te 19 yaşındaki Burak Şengöçen'i bıçaklayarak öldüren Serhat Aslan, davanın zaman aşımına uğramasını fırsat bilip Türkiye'ye döndü. Üstelik döner dönmez de dünya evine girdi! O düğünden kareler de paylaşıldı.

Haber

Denizli'de acı olay! O bebek 20 sene sonra katili oldu... Biz size ekmek, aş verdik, siz bize bunu nasıl yaptınız

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde dramatik bir olay yaşandı. 20 sene önce çekilmiş fotoğrafta komşusu Şahin Demirten'in kucağında oturan bebek Cihan G., Demirten'i döverek öldürdü. Aile Cihan G.'nin işlediği cinayete kaza süsü verdi. Ekiplerin titiz çalışması sonrası acı gerçek ortaya çıktı.

Haber

Yargıtay iki kez kararı bozmuştu! Canan'ın katiline, 3'ücü kez müebbet

Manisa'da 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi, gönül ilişkisi yaşadığı iddia edilen Canan Çeviren'i öldüren Ferhat İnne'ye, 'Kasten öldürme' suçundan verilen ve indirim yapılmadığı gerekçesiyle Yargıtay tarafından iki kez bozulan müebbet hapis cezası kararında direndi. Mahkeme, Ferhat İnne'yi indirimsiz müebbet hapis cezasına çarptırdı.

Haber

Evden elleri cebinde çıkıp cinayet işlemişti! Kelepçeli cezaevine gönderildi

Aydın'da yaşayan Semra Kocaman kolundaki bilezikleri yüzünden cinayete kurban gitti. Cinayetin ardından detaylar ortaya çıkmaya başladı. Evden elleri cebinde çıkan ve emniyetteki sorgusunda cinayeti itiraf eden şahıs, elleri kelepçeli şekilde sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Haber

3 kadını öldüren katilin kızı, eski erkek arkadaş kurbanı oldu!

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde ayrıldığı sağlık memuru kız arkadaşını tabancayla öldürdükten sonra intihar etti. Öldürülen Melika Akpınar'ın 38 yılda hayatına giren 3 kadını da öldürdüğü için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan Necati Akpınar'ın kızı olduğu öğrenildi.

Haber

Eşinin başına şişeyle vurup 11 kez bıçaklayarak katletmişti! Akılalmaz sözler: 'Cani gibi gösteriliyorum, Katil yaftası yedim'

Denizli'de hemşire eşini 11 bıçak darbesiyle öldürmekten yargılanan Murat Tortop'un ifadesi herkesi şoke etti. Kıskançlık nedeniyle çıkan tartışmada eşinin başına soda şişesiyle vurup ardından 11 yerinden bıçakladı. 38 yaşındaki Tortop, "Sürekli cani gibi gösteriliyorum. Bu olaydan en çok zarar gören benim. Katil yaftası yedim" dedi.

Haber

Cani evlat, iş insanı babasını öldürdü annesini yaraladı

Hatay'da kan donduran olay! Arsuz ilçesinde akşam saatlerinde ailesiyle tartışan bir kişi, iş insanı babasını bıçaklayarak öldürdü. Annesini de yaralayan cani evlat olay yerinden kaçsa da daha sonra polisler tarafından gözaltına alındı.

Haber

Kan donduran olay! Sevgilisini öldürüp cesedini kıyma makinesinden çekti... O katil savaştığı için affedildi!

Rusya'da 41 yaşındaki Çeçen asıllı savaş gazisi Dmitry Zelensky, 27 yaşındaki sevgilisi Tatiana Melekhina'yla tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce cani adam Melekhina'yı boğarak öldürdü. Cesedi yok etmek isteyen Zelensky, tüyler ürpertici bir yönteme başvurdu...

Haber

'Evde kalın' çağrısı yapıldı, okullar kapatıldı! 34 yaşındaki katil firar etti

Pensilvanya Eyalet Polisi, ABD’nin Pensilvanya eyaletinde geçtiğimiz ağustos ayında hapisten kaçan katil Danelo Cavalcante’nin dün gece saatlerinde bir evden tüfek çaldığını açıklayarak, bölge sakinlerinden evde kalmaları çağrısında bulundu. Bölgedeki okullarda güvenlik önlemi olarak eğitime ara verildi.

Haber

Eşini ve kayınvalidesini öldürmüştü! Whatsapp paylaşımları ortaya çıktı… 16 yıl önce ilk eşini de öldürmüş

Karabük’te yaşanan olayın detayları dehşete düşürmeye devam ediyor. Katil kocanın eşini ve kayınvalidesini öldürdükten sonra yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı. Hasan Küçükyılmaz, kendisini de öldürmeden önce eşi için "Ölmesi gerekiyordu, öldü" paylaşımı yaparak dehşete düşüren ifadeler kullandığı öğrenildi.

Haber

Arkadaşını öldürmekten tutuklandı, ifadesinde Öldürmek istemiyordum dedi!

Adana’da arkadaşı olan bir kişiyi tabanca ile vurarak öldürmekten tutuklanan katil zanlısı V.D.'nin (32) ifadesi şaşırttı. Katil zanlısı ifadesinde, "Arbede sırasında yanlışlıkla boynundan vuruldu. Öldürmek istemiyordum, ayağına ateş etmek istedim" dedi.

Haber

Zaman aşımına 15 gün kala 20 yıllık vicdan azabını kaldıramadı! Cinayeti itiraf eden katil arkadaşını da ele verdi

Selami Canpolat 2003'te Antalya'da iş yerinde silahla vurularak öldürüldü. 20 yıl boyunca katil bulunamadı. Cinayetle ilgili zaman aşımına 15 gün kala kritik bir gelişme yaşandı. Katil Mehmet Açıkkan (46) cinayeti itiraf etti. Açıkkan, karıştığı bir kavga sonrası gittiği hastanede polisi görünce vicdan azabından kurtulmak için bu kararı aldığını ifade etti.

Haber

4 çocuğunu öldürdüğü gerekçesiyle 25 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı! 20 yıl sonra suçsuz bulundu: Yapılan araştırmalar sonucunda...

Avustralya’da 2003 yılında 4 çocuğunu öldürdüğü gerekçesiyle 25 yıl hapis cezasına çarptırılan ülkenin “En kötü kadın seri katili” lakaplı Kathleen Folbigg, 20 yıl sonra suçsuz bulundu. 20 yıl sonra açılan yeni soruşturma var olan kanıtları tersine çevirirken, soruşturmanın savcıları, yapılan araştırmalar sonucunda çocukların doğal bir şekilde öldüğüne ilişkin kanıtlar bulunduğunu ifade etti. Folbigg’in mahkumiyetinin bozulması durumunda dava ülkenin en büyük adalet hatalarından biri olacak.

Trend

Ortağını öldürmekten aranıyordu, 17 yıl sonra yakalandı! Daha önce 3 kişiyi daha öldürmüş

Kartal'da Mehmet Ş.G. (66), 2006 yılında eski ortağı Tekin Aytar'ı (40) "Benim hakkımda ileri geri konuşuyormuşsun" diyip tabancayla vurarak öldürdükten sonra firar etti. Katil zanlısı Mehmet Ş.G., 17 yıl sonra Kartal Eğitim Hastanesi önünde yakalandı. Şüpheli Mehmet Ş.G.'nin 1998 yılında Eşi, eşinin annesi ve eşinin kardeşini öldürdüğü için cezaevine girdiği, çıkarılan aftan faydalanarak serbest bırakıldığı öğrenildi. İşte detaylar...

Haber

Fidye için 12 yaşındaki çocuğu kaçırdı! Polise haber verilince vahşice katletti: Elleri ve ayakları bağlı olacak şekilde...

Mersin'de yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Yenişehir ilçesinde yaşayan Suriyeli Hayanıketb ailesi çocuklarını bakkala gönderdikten sonra bir daha haber alamadı. Bir süre sonra aileye bir fotoğraf gönderildi ve 400 bin euro fidye istendi. Aile durumu polise bildirince cani, çocuğu boğarak öldürdü. Katilin, ailenin oturduğu sitede çalıştığı, aidat için geldiğinde harçlık aldığı ve çocuğu arama çalışmalarına katıldığı belirlendi. Öte yandan katilin ifadelerinin her satırı kan dondurdu.

Haber

Operasyona 31 ekip ve 280 personel katıldı! İnşaat şirketi sahibi Zehra'nın katil zanlısı yakalandı

Y.F. (45), Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı (40) tabancayla öldürmüştü. Y.F. cinayetten 1 ay sonra Diyarbakır'da yakalandı. 31 ekip ve 280 personelin katılımıyla yapılan operasyonda, 1 adet Kalaşnikof tüfek, 1 adet tabanca, 1 adet av tüfeği ele geçirildi.

Haber

Hapishanede yasak aşk skandalı! Hapishane müdürü cinayet hükümlüsüyle evlenmek için görevinden istifa etti

35 yaşındaki hapishane müdürü Andrea Ferreyra, 35 yaşındaki mahkum Javier Duarte ile yaşadığı yasak aşkın sonrasında görevinden istifa etti. 15 yıl cinayetten hüküm giyen ve cezasını çekmesi için cezaevine gönderilen mahkuma ilk görüşte aşık olduğunu dile getiren Andrea Ferreyra’nın istifasından sonra mesajlaşmaları ifşa edilince yasak aşk ortaya çıktı.

Trend

6 yaşındaki kızını boğarak öldüren anneden pes dedirten ifade: Suriyeli doktorun bana verdiği ilaçların etkisindeydim

30 Ocak günü Gaziantep'te boş bir arsada 6 yaşında bir kız çocuğunun cansız bedeni bulunmuştu. Talihsiz kızın boğularak öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Kızını boğarak öldüren kişinin annesi olduğu belirlendi. Suriye uyruklu cani anne ifadesinde psikolojik sıkıntılar yaşadığını, Suriyeli bir doktora gittiğini onun verdiği ilaçların kendini daha kötü yapması üzerine kızını öldürdüğünü söyledi.

Haber

86 yaşındaki emekli askerden peş peşe cinayetler! Önce eşini, ardından oğlunu öldürdü... Diğer oğlu yaralı kurtuldu

Eskişehir'de yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. 86 yaşında emekli uzman jandarma M.A. önce evde eşi F.A.'yı tabancayla vurdu. Ardından Bilecik'e giden katil, oğlu E.A.'yı vurarak öldürdü. Bununla da yetinmeyen cani diğer oğlu O.A.'yı da vurarak yaraladı. Peş peşe cinayetler işleyip bir oğlunu da yaralayan M.A. yürüyerek gittiği otobüs durağında polis ekiplerince yakalandı.

Haber

15 yaşındaki Büşra'yı bağlayıp 20 yerinden bıçaklamıştı! Arama motoru kan dondurdu: Diri diri insan yakma sonrası...

Yanan evde cesedi bulundu, polis cinayet delillerinin yok edildiğinden şüphelendi. 15 yaşındaki Büşra Kabataş'ın ölümüyle ilgili tutuklanan Taner Yaylacı (29) yakalandığında Kocaeli'den Tokat'a kaçmaya çalışıyordu. Yaylacı'nın cep telefonu ve bilgisayarındaki arama motoru hem mide bulandırdı hem de kan dondurdu. Cinayet sanığının, 'çocuğun cinsel istismarı', 'diri diri insan yakma sonrası otopsi sonuçları', '15 yaşındaki çocuğa nasıl tecavüz edilir?' gibi birçok başlıkta arama yaptığı belirlendi

Haber

Boğazı kesilerek öldürülmüştü! Katil çocukluk arkadaşı çıktı

Bakırköy'de boğazından bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan Mesut Yaman’ın (29) çocukluk arkadaşı Sedat G. (26) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Kadıköy’de bir otelde yapılan operasyonla gözaltına alınan Sedat G. ifadesinde, "Olaydan önce birlikte otururken aramızda tartışma çıktı. Bana küfretti. Bunun üzerine kendimi kaybettim. Sonra korkup oradan kaçtım." dedi. Şüphelinin yakalandığı anlar güvenlik kameralarına yansırken, şüpheli tutuklandı. İşte olayın detayları...

Haber

Polisler şimdiye kadarki en kötü suç mahalli ilan etmişti! Duvarlardan kanlar sızıyordu... Detaylar tüyler ürpertti: 12 kez eve gizlice girmiş

Amerika Birleşik Devletleri’nin Idaho kentinde 13 Kasım Pazar günü sabahın erken saatlerinden dört üniversite öğrencisinin kampüs dışındaki evlerinde cansız bedenleri bulunmuştu. Polis ekiplerinin şimdiye kadar gördükleri en kötü suç mahalli olarak tanımladıkları olaya ilişkin sır perdesi aralandı. Ülkenin konuştuğu olayın raporlarına göre cinayetler 13 dakika içinde işlendi ve katil daha önce eve tam 12 kez gizlice girdi.

Trend

Katil yenge her şeyi günler öncesinden planlamış! Türkiye'nin konuştuğu cinayette kamera görüntüleri ortaya çıktı

Konya'da bisikleti ile ilerlerken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kamil Yanar'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri yenge M.Y.'yi cinayet şüphelisi olarak gözaltına aldı. Yenge M.Y.'nin aracını Kamil Yanar'ın üzerine sürdüğü daha sonra da aracın üzerini örtüyle kapattığı belirlendi. Öte yandan Türkiye'nin konuştuğu korkunç cinayetin öncesinde Yanar'ın son anlarına ilişkin güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı.

Haber