Kismetse Olur Tugce Aleyna Haberleri

Kısmetse Olur yarışmacısı Tuğçe Aleyna o yoruma dayanamadı! Savcılığın yolunu tuttu

5 yıl aradan sonra YouTube platformunda yeniden yayınlanmaya başlanan Kısmetse Olur'da olaylar bitmiyor. Programın favori gelin adaylarından biri olan Tuğçe Aleyna bir sosyal medya kullanıcısının "Tuğçe'de sadece kızların anlayabileceği bir sinsilik var'' yorumuna çok sinirlendi ve savcılığın yolunu tuttu.

Magazin 2023-04-03 12:13:35

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI kimdir? Kısmetse Olur gelin ve damat adaylarının isimleri nedir?

Final yaptığı dönemden beri sosyal medyada etkileşimi devam eden Kısmetse Olur yarışması, 'Kısmetse Olur: Aşkın Gücü' adıyla ekranlara geri döndü. İlk bölümüyle 12 Aralık'ta yayınlanan yarışma, büyük bir kitle tarafından ilgiyle takip edilmeye başlandı. Peki Kısmetse Olur yarışmacıları kimdir? Kısmetse Olur gelin ve damat adaylarının isimleri ne? İşte detaylar...

Magazin 2022-12-23 19:10:51

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü Tuğçe Aleyna kimdir, kaç yaşında, nereli? Dilimin kemiği yok demişti

Kısmetse Olur Aleyna, yarışmanın en çok konuşulan yarışmacıları arasında. Kısmetse Olur: Aşkın Gücü daha başlamadan adından söz ettirmeyi başarmıştı. 5 yıldır yayınına ara veren Kısmetse Olur yarışması yepyeni yarışmacılarla geri döndü. Peki Kısmetse Olur Tuğçe Aleyna kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte Kısmetse Olur Tuğçe Aleyna ile ilgili merak edilen detaylar...

Magazin 2022-12-16 00:14:38

Aleyna Tilki'den 'Sperm bankası' sorusuna yanıt!

Önceki gün bir erkek arkadaşı ile birlikte Rumelihisarı'nda objektiflere yansıyan Aleyna Tilki, "Sperm bankasından çocuk yapmayı düşünür müsünüz?" sorusuna yanıt verdi. Genç şarkıcı, "Yok, istemem. Sonuç olarak çocuğun normal büyümesi gerekiyor, öteki hissetmemesi gerekiyor. O yüzden bir babası olsa iyi olur" dedi.

Magazin 2022-07-16 14:15:14

Survivor'dan elenen Yunus Emre'den gönüllüler takımı açıklaması: Kötü senaryo devam edebilir

Survivor 2021'den elenen son yarışmacı Yunus Emre Karabacak oldu. Survivor'da gönüllüler takımında sms birincisi olan Ayşe'nin eleme adayı yaptığı Yunus Emre, diğer adaylar olan Hanzade ve Aleyna Çalışkan'dan daha az oy alarak yarışmaya veda etti. Elendikten sonra ilk açıklamasını yapan Yunus Emre "Benim gitmem kötü senaryoyu devam ettirebilir" dedi. Final adaylarını da açıklayan Survivor Yunus Emre, "Final koltuğunda güreşçi arkadaşım İsmail Balaban ve Poyraz olur" ifadesini kullandı.

Magazin 17-03-21 20:04

Aleyna Tilki: Konya'da doğmak bana çok şey kattı

'Retrograde' ile adından söz ettiren genç şarkıcı Aleyna Tilki, "Amerikada doğmuş olsaydın her şey daha farklı olur muydu?" sorusuna yanıt verdi. Tilki, "Daha kötü olurdu. Öyle olsaydı oradaki starlardan bir farkım kalmazdı. Konya’da doğmak, Anadolu’nun enerjisini taşımak, bana çok şey kattı" dedi.

Magazin 03-03-21 16:22

Kartal’da kiralık evde öldürülen genç kızın şüphelilerine müebbet istemi

İstanbul Kartal’da 17 yaşındaki Aleyna Can’ın günlük kiralık evde başından vurularak öldürülmesine ilişkin 3 şüpheli hakkında “kasten öldürme” suçundan müebbet hapis istemiyle dava açıldı.Kartal Cevizli’de 30 Kasım 2017 tarihinde 17 yaşındaki Aleyna Can’ın günlük kiralık evde ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı.Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, şüpheli Bayram Ekici’nin Aleyna Can’ın erkek arkadaşı olduğu ve olaydan birkaç gün önce bir apartmanda oda kiraladığı anlatılırken, kaldığı yere Aleyna Can ile şüpheliler Bayram Ekici’nin kardeşi Ercan Ekici ve Mesut Vural’ın geldiği kaydedildi.Tabancayı odaya bırakmasını söylediŞüphelilerden Ercan Ekici ve Mesut Vural bir süre sohbet ettikten sonra dışarı çıkmak için hazırlandıkları sırada, şüpheli Bayram Ekici’nin şüpheli Mesut Vural’ın belinde bulunan tabancayı fark ettiği ve ‘dışarıda sıkıntı olur, polis kontrolüne takılırsın’ diyerek odaya bırakmasını söylediği ve şüpheli Mesut’un da tabancayı çıkartarak odadaki çekmeceye bıraktığı anlatıldı.İddianamede, şüpheliler Ercan Ekici ve Mesut Vural’ın akşam saat 21.00-22.00 sıralarına kadar gezdikten sonra eve döndükleri, Bayram Ekici ile Aleyna Can’ın bulunduğu odaya çıkarak yanlarına oturdukları anlatıldı.

Haber 18-04-18 11:34

Aleyna Tilki parasını yönetecek

28 Mart’ta 18 yaşına giren Aleyna Tilki, reşit olur olmaz kendine banka hesabı açtı.

Magazin 07-04-18 14:19

CHP Grup Başkanvekili Özel:

"Binali Bey, meydanı boş buldu, bir konuşmaya kalktı, Aleyna Tilki'nin şarkısı gibi, bütün millete 'Bi sussan bari' dedirtti" - "MHP yöneticileri, er meydanında güreş tek başına olur. Hepiniz birleşseniz bizi yenemeyeceksiniz"

Haber 05-03-18 15:29

İstanbul'da günlük kiralık dairede akılalmaz olay

İstanbul Kartal'da 17 yaşındaki Aleyna Can, günlük kiraya verilen bir dairede tabancayla vurularak öldürüldü. Aleyna’nın annesi, "Ne olur kızımın katilini bulun" diye gözyaşı döktü.

Haber 01-12-17 08:00

Aleyna Tilki hayranlarını kızdıracak sözler! Böyle isim mi olur

Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mahir Kalfa, çocuklara isim koyarken çok dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

Haber 28-11-17 20:27

Demet Akalın: Aleyna 16 Yaşında Böyle Ise 30'unda Ne Olur?

Berktuğ ÖNCÜ/BURSA,(DHA) - ŞARKICI Demet Akalın, şarkıcı Aleyna Tilki ile arasındaki atışmayla ilgili "Aleyna Tilki, 16 yaşında böyle ise

Yurthaber 02-02-17 20:47

Demet Akalın: Aleyna 16 Yaşında Böyle Ise 30'unda Ne Olur?

Berktuğ ÖNCÜ/BURSA, Türkiye’nin en iyi gençlik festivali olan Winterfest, dün gece kış turizminin göz bebeği Uludağ’da başladı. Festival kapsamında bu gece

Yurthaber 02-02-17 17:33

Kismetse Olur 280.Fragmanı 15 Kasım Neler Oldu Kanal D Son Fragman

Kanal D'nin En Çok İzlenen Programı Kismetse Olur 280.Bölüm Fragmanı Yayınlandı 15 Kasım Yeni Bölüm Tanıtımı Kismetse Olur Yeni Bölümde Neler Olacak İzle Kismetse Olur 280.Bölüm İzle Kanal D

Haber 14-11-16 15:26

Kısmetse Olur Yeni Gelin Adayı Gamze Taşkın Kimdir?

kISMETSE oLUR 6 Kasım Elenen Yarışmacı Ayça Beğen Yerine Gelen Yeni Yarışmacı Gamze Taşkın Peki Gamze Taşkın Kimdir?

Haber 05-11-16 23:13