Aleyna Kalaycıoğlu Haberleri

Acun Ilıcalı, Yunus Emre'yi neden diskalifiye etmiyor? Hande Sarıoğlu'ndan bomba sözler! 'Açık açık ortada...'

Survivor All Star'da bu sezon heyecan hiç bitmiyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmaya bu defa Aleyna'nın eleme konseyinde Yunus Emre'nin ismini yazması damga vurdu. Söylemezsem Olmaz sunucularından Hande Sarıoğlu konuya dair şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Magazin 16-04-2024 16:13

Annesi 'Yunus Emre'den uzak dur' dedi! Aleyna Kalaycıoğlu eleme konseyinde onun adını yazdı! O anlar gündem oldu

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmanın son bölümünde eleme adayı belli oldu. Eleme konseyinde Aleyna Kalaycıoğlu'nun yazdığı ismi görenler çok şaşırdı. Yarışmadaki o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-04-2024 07:31

Acun Ilıcalı Yunus Emre'nin cezasını açıklayınca Aleyna tepki gösterdi! Boş yapma

Ogeday ile yumruklaşan ve küfürler yağdıran Yunus Emre'ye Acun Ilıcalı sert ifadeler kullandı. Diskalifiye beklenirken verilen ceza herkesi şaşırttı. Cezayı duyan Yunus Emre'nin yakın arkadaşı Aleyna ise isyan etti.

Magazin 14-04-2024 07:31

'Uzak dur' uyarılarını umursamıyorlar! Yunus Emre ödülünü Aleyna ile paylaşınca...

Survivor All Star'da 2024 yılında en çok konuşulan ikili Aleyna ve Yunus Emre. Sosyal medyada aralarındaki samimiyet sık sık gündeme gelirken ikilinin yakınlarından her iletişim ödülünde "Uzak dur" mesajları geliyor. Ancak ikili bu uyarıları umursamıyor. Bu sefer de ödül oyununda yaşananlar dikkat çekti.

Magazin 12-04-2024 07:29

Survivor Aleyna'nın annesinden uyarı geldi! Yunus Emre'den uzak dur!

Survivor'da Aleyna Kalaycıoğlu ile Yunus Emre arasındaki samimiyet dikkat çekmişti. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden’in 'Aleyna'dan uzak dur' demesinin ardından dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Bayram nedeniyle tüm yarışmacılar aileleriyle WhatsApp üzerinden iletişim kurdu. Aleyna'nın annesi "Yunus Emre'den uzak dur!" yazdı. Aleyna ise ne yazacağını bilemedi. İşte detaylar...

Magazin 11-04-2024 00:01

Karısı 'Aleyna'dan uzak dur' demişti! Aleyna eleme adayı olunca... Yunus Emre'nin sözleri şoke etti! 'Beria seni bekliyor'

Survivor All Star'da aldığı cezalarla sık sık gündeme gelen Yunus Emre Aleyna ile olan yakınlığıyla da dikkat çekiyor. Yunus Emre'nin eşi Beria bu samimiyetten rahatsız olmuş ve eşine "Aleyna'dan uzak dur" diyerek mesaj atmıştı. Yarışmanın son bölümünde Aleyna eleme adayı olunca Yunus Emre'nin sözleri şoke etti.

Magazin 29-03-2024 08:29

Hande Sarıoğlu arkadaşı Aleyna'nın Yunus Emre ile samimi hallerine kızdı! Rahatsız olmaya başladım

Survivor All Star'da Yunus Emre ve Aleyna Kalaycıoğlu arasındaki arkadaşlık herkesin dilinde. Yunus Emre eşinden gelen uyarıya rağmen Aleyna ile arasına mesafe koymazken Aleyna'nın arkadaşı Hande Sarıoğlu da görüntülerden rahatsız olduğunu ifade etti.

Magazin 25-03-2024 13:49

Survivor'da Aleyna eleme adayı oldu! Acun Ilıcalı tepkisine şaşırırken Yunus Emre ise dalga geçti

Survivor All Star eleme potasına giren ilk aday geçtiğimiz hafta geçirdiği sinir kriziyle gündeme gelen Aleyna oldu. Aleyna'nın mutlu halleri Acun Ilıcalı'yı şaşırtırken Yunus Emre'nin dalga geçmesi de gözlerden kaçmadı.

Magazin 24-03-2024 07:31

Karısı 'uzak dur' demişti! Yunus Emre ve Aleyna'nın konseydeki samimi halleri dikkat çekti

Survivor All Star'da bu sezon kaos hiç bitmiyor. Son olarak Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in iletişim ödülünde eşine 'Aleyna'dan uzak dur' diyerek mesaj atması ortalığı karıştırmıştı. Bu uyarının ardından tepki çeken Aleyna adada sinir krizi dahi geçirmişti. Yarışmanın yeni bölüm fragmanına Yunus Emre ve Aleyna'nın samimi halleri damga vurdu.

Magazin 23-03-2024 07:53

Yunus Emre'ye yakınlığıyla gündemdeydi! Survivor'da Hilmi Cem'in Aleyna'ya bakışları sosyal medyayı salladı

Survivor All Star'da heyecan ve kaos bu sezon hiç bitmiyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmaya bu defa Hilmi Cem'in Aleyna'ya bakışları gündem oldu. Yunus Emre'ye yakınlığıyla gündemde olan Aleyna geçirdiği sinir krizi ile çok konuşulmuştu.

Magazin 22-03-2024 15:54

Arto'dan Yunus Emre ve Aleyna konusunda olay çıkış! Sinan Akçıl'la karısının evine giriyorsun...

Survivor All Star'da Yunus Emre ve Aleyna'nın arkadaşlığı sık sık gündeme geliyor. Beria Özden'in kocasına "Aleyna'dan uzak dur" demesi sonrası bu mesele Söylemezsem Olmaz masasında da konuşuldu ve Arto'dan olay sözler gecikmedi.

Magazin 21-03-2024 07:09

Karısının 'Aleyna'dan uzak dur' mesajı ortalığı karıştırmıştı! Yunus Emre ve Aleyna sonunda yüzleşti

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in iletişim ödülünde eşine 'Aleyna'dan uzak dur' diyerek mesaj atması ortalığı karıştırdı. Hakkındaki eleştirilerden sonra adada dışlanan Aleyna sinir krizi geçirmiş hatta oyuna bile çıkmamıştı. Yunus Emre ve Aleyna oyun alanında bir araya geldi.

Magazin 20-03-2024 13:16

Aleyna oyuna çıkmayınca o sinirlendi... Nefise ile Acun Ilıcalı bir anda gerildi

Survivor All Star'da yaşananlar her geçen gün şaşırtıyor. Son olarak Yunus Emre ile arasındaki yakınlık yüzünden tepki çeken Aleyna adada sinir krizi geçirdi. Sinirleri oldukça bozulan Aleyna oyuna da çıkmayınca Nefise ve Nagihan'ın radarına takıldı. Nefise konseyde Alayna'yı eleştirirken bir anda Acun Ilıcalı gerildi.

Magazin 19-03-2024 15:12

Aleyna Kalaycıoğlu sinir krizi geçirdi! Yunus Emre'nin eşinin uyarısından sonra tavrı şaşırttı

Aleyna Kalaycıoğlu Survivor adasında sinir krizi geçirdi. Konseyde bu durum konuşulurken eşinden "Aleyna'dan uzak dur" uyarısı alan Yunus Emre'ye Acun Ilıcalı "Dostusun sen ne düşünüyorsun?" diye sordu. Yunus Emre'nin yanıtı ise duyanları şoke etti.

Magazin 19-03-2024 07:22

Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesinden Yunus Emre'nin eşine sert sözler: Gebeliğin sonlandığı dokümanları yayınla

Aleyna Kalaycıoğlu'nun sinir krizi geçirdiği anlar ve Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in bebeğini kaybettiğini söylemek için bağlandığı yayında konuyu Aleyna'ya getirdiği anlar sosyal medyada gündemde. Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi bu olaylardan sonra patladı.

Magazin 19-03-2024 06:56

Aleyna Kalaycıoğlu adada sinir krizi geçirdi! O anları herkesi üzdü

Son olarak Yunus Emre'nin eşinin yaptığı "Aleyna'dan uzak dur" uyarısıyla gündeme gelen Aleyna Survivor fragmandaki haliyle dikkat çekti. Aleyna Kalaycıoğlu'nun sinir krizi geçirdiği anlar herkesi üzdü.

Magazin 18-03-2024 07:47

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'den canlı yayında Aleyna mesajı! Gündem olan uyarı

Survivor All Star 2024'te Yunus Emre ve Aleyna arasındaki yakınlık sosyal medyada zaman zaman gündeme geliyordu. Bu yakınlık Yunus Emre'nin eşini de rahatsız etti. Anne olmaya hazırlanan Beria Özden canlı yayın açılınca kocasına yazdığı mesajla sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 14-03-2024 15:26

Gizem ve Aleyna'nın Yunus Emre'ye yakın teması karısını çileden çıkardı! 'Göz temasını unutmam' diyerek uyardı! 'Yapışkanlardan arınmasını...'

Survivor All Star'ın iddialı yarışmacısı Yunus Emre'ye kadınların yakın temas göstermesi tüm izleyenlerin dikkatini çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Gizem'in göz teması kurarak Yunus Emre'yi sakinleştirmeye çalıştığı anlar sosyal medyada 'Harem kurdu' yorumlarını beraberinde getirmişti. Yunus Emre'nin karısına mesajlar yağınca Bedia Gözen Özden çileden çıktı...

Magazin 14-02-2024 14:44

Nagihan Karadere Aleyna Kalaycıoğlu'na fiziksel temasta bulununca.... Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı'dan olay sözler

Survivor All Star 2024 yarışmasında gerginlik hat safhaya ulaştı. Kırmızı takımda kavgalar bir türlü bitmezken son olarak Nagihan ve Aleyna'nın birbirine girmesi geceye damga vurdu. Konseyde Nagihan Karadere Aleyna Kalaycıoğlu'nu itince Acun Ilıcalı çıldırdı. Fiziksel temas sonrası ise Nagihan'ın diskalifiye olup olmayacağı merak edildi. O sırada Sema Aydemir'den gelen paylaşım ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-02-2024 12:02

Survivor'da Aleyna Kalaycıoğlu ve Pınar'ın birbirlerine söylediği sözler gündemde! Fiziksel olarak süngerbob'a daha çok benziyorsun

Aleyna Kalaycıoğlu ve Pınar'ın konseydeki gerilimi ve birbirlerine söyledikleri sözler ağızları açık bıraktı. Pınar en sonunda "Poyraz sen bununla bu kadar ay nasıl kalmışsın seni tebrik etmek istiyorum" dedi.

Magazin 22-01-2024 10:09

Survivor Aleyna ve Berna birbirine girdi! 'Taşıyıcı şeytan' sözleri olay oldu

Survivor All Star 2024 tüm hızıyla devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran fenomen yarışma programında bu defa Berna Canbeldek ve Aleyna Kalaycıoğlu'nun diyalogları damga vurdu. Survivor'a gelmeden önce sosyal medyada birlikte videolar paylaşan ünlü isimlerin o anları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-01-2024 15:49

Cengiz Ünder'den sonra Nicolo Zaniolo ile anlıyordu! Survivor Aleyna'dan açıklama

Survivor All Star 2024 yarışmacılarından biri olan Aleyna Kalaycıoğlu özel hayatıyla da merak ediliyor. Cengiz Ünder'den sonra Nicolo Zaniolo ile anılan Survivor Aleyna konuya dair açıklama yaptı.

Magazin 03-12-2023 15:27

Survivor All Star 2024'te yarışacak dördüncü isim belli oldu! Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor Türkiye yeni sezonunda All Star formatıyla izleyici karşısına çıkacak. Tv8 ekranlarında yayınlanan ve izleyenlerin beğenisini toplayan Survivor'ın yeni sezondaki kadrosu şekillenmeye başladı. Nihat Altınkaya, Nagihan Karedere ve Ogeday Girişken'in ardından dördüncü yarışmacı da belli oldu.

Magazin 09-09-2023 16:17

Ülkeyi terk edeceğini söylemişti! Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Berkay'a ateş püskürdü! 'Onun yüzünden çok ağzım yandı'

Survivor yarışmasıyla tanınan Aleyna Kalaycıoğlu bir süredir şarkıcılık yapıyor. Yeni mesleğine yoğunlaşan genç yarışmacı geçtiğimiz günlerde ülkeyi terk edeceğini açıklamıştı. Kalaycıoğlu şimdi de Berkay'ı hedef aldığı sözleriyle gündem oldu.

Magazin 06-09-2023 13:14

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Yer bilimcilerinin söyledikleri de beni korkutuyor diyerek açıkladı! Türkiye'yi terk ediyor

Survivor yarışmasıyla tanınan Aleyna Kalaycıoğlu bir süredir şarkıcılık yapıyor. Yeni mesleğine yoğunlaşan genç yarışmacı Kahramanmaraş depremleri sonrası yer bilimcilerin uyarılarından korkarak Türkiye'yi terk etmeye karar verdi.

Magazin 28-08-2023 14:31

Survivor'ın sevilen isminden bomba açıklama! All Star için teklif geldi

Survivor’ın sevilen isimlerinden biri olan Aleyna Kalaycıoğlu daha önce yarıştığı sezonlarda performansı ile dikkat çekmişti. Güzelliği ile de beğeni toplayan Kalaycıoğlu yeniden Survivor’a katılabileceğini açıkladı.

Magazin 25-08-2023 09:17

Aleyna Kalaycıoğlu fena dolandırıldı! Tam 10 bin Euro uçtu gitti

Survivor yarışmasından sonra şarkıcılık kariyeri yapmaya karar veren Aleyna Kalaycıoğlu yurt dışında klip çekimi için hazırlık yaparken dolandırıldı. Survivor Aleyna 10 bin Euro dolandırıldığını açıkladı.

Magazin 13-07-2023 08:15

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu yurt dışında dolandırıldı

Survivor yarışmasından sonra şarkıcılık kariyeri yapmaya karar veren Aleyna Kalaycıoğlu dolandırıldığını açıkladı. Survivor Aleyna konuya dair ise detay vermedi.

Magazin 09-07-2023 14:28

Aşk yaşadıkları iddia edilmişti! Aleyna Kalaycıoğlu Nicolo Zaniolo'nun paylaşımına kayıtsız kalamadı

Survivor’da yarıştıktan sonra ün kazanan ve kariyerine şarkıcı olarak devam eden Aleyna Kalaycıoğlu’nun Galatasaray'ın yıldız ismi Nicolo Zaniolo ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Dün akşam Galatasaray'ın şampiyon olmasının ardından paylaşım yapan Zaniolo'ya yorum yapanlar arasında Aleyna Kalaycıoğlu’nun da yer alması dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 31-05-2023 17:00

Survivor'ın eski yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Galatasaray'ın yıldızına 'kalp!' '

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanına çıkan Galatasaray, rakibini 4-1 mağlup etti ve şampiyonluğa ulaştı. Sarı - kırmızılılar, bu sonuçla birlikte tarihinde 23. defa kupayı müzesine götürdü. Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo; elde edilen zaferi sosyal medyada kutlarken, aşk yaşadığı iddia edilen Aleyna Kalaycıoğlu'ndan flaş bir yorum geldi. İşte detaylar...

Spor 31-05-2023 13:39

Yılın aşk bombası iddiası! Survivor Yıldızı Aleyna Kalaycıoğlu Galatasaray'ın yıldız ismi ile birlikte!

Survivor eski yarışmacılarından Aleyna Kalaycıoğlu, magazin gündemini sarsacak bir aşk iddiasıyla gündeme geldi. Kalaycıoğlu, bir süredir Galatasaraylı ünlü futbolcu Nicolo Zaniolo ile anılıyordu. Ünlü ikilinin görüşmeye başladıkları ortaya çıktı.

Magazin 20-05-2023 21:06

Aleyna Eroğlu transparan tulumunun içine hiçbir şey giymedi! Göğüs dekoltesiyle mest etti

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Aleyna Eroğlu sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. İddialı ve cesur tarzı ile dikkat çeken Aleyna Eroğlu bu defa transparan tulumuyla pozlar verdi. İçine hiçbir şey giymeyen Eroğlu göğüs dekoltesiyle adeta büyüledi.

Magazin 15-04-2023 14:55

O trafik kazasının üstünden 10 yıl geçti! Survivor Aleyna Kalaycıoğlu dava sonrası paylaştı! Artık susmayacağım

Survivor eski sezon yarışmacılarından Aleyna Kalaycıoğlu’nun geçirdiği trafik kazasının ardından yüzde yüz engelli olan kardeşi Cansu ile yaşadığı duygusal anlar uzun süre konuşulmuştu. Kalaycıoğlu, İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’ndan yaptığı son paylaşımında "10 senedir Cansu'm için adalet bekliyoruz" dedi ve tek tek açıkladı.

Magazin 15-03-2023 12:09

Aleyna Kalaycıoğlu enkazından içinden çıkan o notu paylaştı! Sonunun hepimiz için aynı olduğunu bildiğimiz dünyada...

Türkiye'yi yıkan büyük depremin ardından enkaz çalışmaları sürerken enkaz alanında gelen fotoğraflar yürekleri dağlıyor. Aleyna Kalaycıoğlu enkazda sevgiliye yazılan bir notu paylaşarak duygularını aktardı.

Magazin 13-02-2023 12:24

Aleyna Kalaycıoğlu'ndan bomba sözler! Ayşe'ye katlanmak mı daha zordu yoksa...

Sinan Akçıl ile aşk yaşadığı iddialarıyla son dönemde adından söz ettiren eski Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu'ndan olay açıklamalar geldi. Survivor Aleyna yarışmada küstüğü Ayşe Yüksel hakkında şoke eden sözler söyledi. "Aleyna Batuhan'a aşık mısın?" sorusuna da yanıt verdi.

Magazin 17-01-2023 12:11

Sinan Akçıl kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sinan Akçıl İbo Show'da!

Sinan Akçıl, İbrahim Tatlıses'in sunduğu 2023 İbo Show Yılbaşı konukları arasında yer alıyor. Ünlü şarkıcı ve söz yazarı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü isim, özellikle son günlerde Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk yaşadığı iddia edilen aşkla gündeme gelmişti. Peki, Sinan Akçıl kimdir? İşte Sinan Akçıl'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 01-01-2023 04:52

Yasmin Erbil ve Aleyna Kalaycıoğlu birbirine girdi!

Bir süredir Survivor 2021 finalisti Yiğit Poyraz ile aşk yaşayan Yasmin Erbil, geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle dudak dudağa görüntülenmişti. Yasmin Erbil, kendisini Aleyna Kalaycıoğlu'na benzeten takipçilerine sitem etti, Aleyna Kalaycıoğlu'ndan yanıt gecikmedi.

Magazin 09-12-2022 15:16

Aleyna Kalaycıoğlu'yla aşk yaşıyordu! Sinan Akçıl'dan bomba imam nikahı itirafı

Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu ile bir süredir aşk yaşayan Sinan Akçıl, son dönemde sık sık değişimiyle gündeme gelen Zeynep Koçak'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Akçıl programda imam nikahı itirafıyla gündem oldu.

Magazin 04-12-2022 09:58

Sinan Akçıl kimdir, kaç yaşında, nereli? Sinan Akçıl’ın sevgilisi Aleyna Kalaycıoğlu kimdir?

Sinan Akçıl bu akşam Kanal D’de yayınlanacak Şarkılar Bizi Söyler programına konuk oluyor. Şarkıcı ve besteci olan Sinan Akçıl, son dönemlerde magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Başarılı parçaları ile gündem olan Akçıl’ın aşk hayatı da çok konuşuluyor. Peki Sinan Akçıl kimdir, kaç yaşında? Sinan Akçıl’ın sevgilisi Aleyna Kalaycıoğlu kimdir?

Magazin 26-11-2022 16:04

Hande Sarıoğlu Galatasaray formasını giyip poz verdi! Aleyna Kalaycıoğlu'nun sorusu sonrası dalga konusu oldu

Galatasaray-Beşiktaş derbisinin heyecanını yaşayan isimlerden biri de spiker Hande Sarıoğlu idi. Güzel spiker Galatasaray formasını giyip poz verdi! Arkadaşı Aleyna Kalaycıoğlu'nun sorusu sonrası ise Hande Sarıoğlu'nun estetiksiz hali yeniden gündeme geldi. Aleyna Kalaycıoğlu'nun sorusu sonrası spiker dalga konusu oldu.

Magazin 06-11-2022 07:19

Hakaret mesajı gündeme oturmuştu! Ayşe Yüksel'in ablası Nursema Yüksel tesettürden çıktı Son hali dikkat çekti

Survivor 2021 sezonuna, Ayşe Yüksel ve Aleyna Kalaycıoğlu'nun ailesi arasındaki gerginlik damga vurmuştu. Ayşe Yüksel'in ablası Nursema Yüksel'in, Zuhal Kalaycıoğlu'na hakaret ettiği öne sürülmüş, Nursema Yüksel yayına telefonla bağlanarak bu iddiaları yalanlamıştı. O dönem tesettürlü olan Nursema Yüksel'in son hali şaşırttı.

Magazin 19-10-2022 08:56

Aleyna Kalaycıoğlu, futbolcu Cengiz Ünder ile neden ayrıldı? Ünlü futbolcu karşı çıkmış

2021 Survivor Gönüllüler Takımı'nda yarışan Aleyna Kalaycıoğlu daha sonra şarkıcı olmuştu. Sosyal medyada iddialı pozlarını paylaşan Survivor Aleyna futbolcu Cengiz Ünder ile aşk yaşıyordu. İlişkisi kısa süre Aleyna Kalaycıoğlu'ndan ayrılık itiraf geldi. Ünlü isim eski sevgilisinin kariyerine destek olmadığını ima etti.

Magazin 13-10-2022 11:03

Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Sinan Akçıl itirafı! Ters köşe yaptı

Survivor yarışmasıyla ünlenen ve sonrasında çıkardığı şarkılarla adından söz ettiren Aleyna Kalaycıoğlu, son dönemlerde özel hayatıyla adından sıkça söz ettiriyor. Milli futbolcu Cengiz Ünder'den ayrılan Aleyna Kalaycıoğlu'nun adı şimdilerde Sinan Akçıl ile anılıyor. Bugün katıldığı canlı yayında özel hayatıyla ilgili açıklama yapan Kalaycıoğlu, herkesi şaşkına çevirdi.

Magazin 12-10-2022 15:05

Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? 2. Sayfa konuğu Survivor Aleyna Kalaycıoğlu ile Sinan Akçıl aşk mı yaşıyor?

Aleyna Kalaycıoğlu 12 Ekim Çarşamba günü canlı olarak ekrana gelen 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayıp magazin gündemini değerlendirdi. Burcu Kıratlı ile Mayıs ayında boşanan Sinan Akçıl ilr Yanımdadır' şarkısında düet yapan eski Survivor yarışmacısı Kalaycıoğlu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? 2. Sayfa konuğu Survivor Aleyna Kalaycıoğlu ile Sinan Akçıl aşk mı yaşıyor?

Magazin 12-10-2022 10:17

Aleyna Kalaycıoğlu'nun yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi! Hadise'nin eski aşkıyla...

Geçtiğimiz günlerde futbolcu Cengiz Ünder'den ayrılma kararı alan Aleyna Kalaycıoğlu'nun, ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile aşk yaşadığı iddia edildi. Sosyal medyada, ikilinin sık sık birlikte vakit geçirdikleri öne sürülürken, bazı kullanıcılar bunun yalnızca bir reklam çalışması olduğunu dile getirdi.

Magazin 04-10-2022 18:04

Aleyna Kalaycıoğlu'ndan 'denize çıplak girme' itirafı! Survivor'da gece yarısı...

Spiker Hande Sarıoğlu ve Aleyna Kalaycıoğlu birlikte Ben Hiç programına katıldı. Komik anların yaşandığı programda oynanan oyunda "Ben hiç denize girmedim" kısmında Survivor Aleyna bombayı patlattı. Aleyna Kalaycıoğlu "Ben girdim" diyerek Survivor'da yaptığını olayı itiraf etti.

Magazin 02-10-2022 11:45

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu mini etekli ayna paylaşımıyla büyüledi! Fit fiziği dikkat çekti

Geçtiğimiz sene yayınlanan Survivor 2021 yarışmasında yarışan ve yarışmada gösterdiği performansla sık sık konuşulan Aleyna Kalaycıoğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Fit fiziğiyle dikkat çeken fenomen isim, son olarak yaptığı ayna paylaşımıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 27-09-2022 13:24

Cengiz Ünder, Aleyna Kalaycıoğlu aşkı bitti mi? O detay dikkatlerden kaçmadı

Survivor yarışmasıyla tanınan Aleyna Kalaycıoğlu mili futbolcu Cengiz Ünder ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia ediliyordu. Survivor yarışmasıyla yıldızı parlayan Aleyna Kalaycıoğlu ile milli futbolcu Cengiz Ünder'in Marsilya Cassis bölgesinde yaptıkları tatilden bir fotoğraf ortaya çıkmıştı. Tüm bu gelişmelerin ardından ünlü çiftten ayrılık haberi geldi. Cengiz Ünder'in, Aleyna Kalaycıoğlu'nu takipten çıkarması, çiftin ayrıldığı yönünde yorumlandı.

Magazin 20-09-2022 10:52

Futbolcu Cengiz Ünder Aleyna Kalaycıoğlu için paraya kıymış! Özel jetle gizlice gelip...

Survivor'da ünlendikten sonra şarkıcılığa soyunan Aleyna Kalaycıoğlu bir süredir ünlü futbolcu Cengiz Ünder ile aşk yaşıyor. Ünder hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre Ünder özel jete atlayıp sevgilisinin yanına geldi ve bu yolculuk için de bir hayli para harcadı.

Magazin 13-09-2022 07:14