Klima Haberleri

Kliması bozuk otelde Rus turiste yeni oda verilince Türk müşteri çareyi böyle buldu! Sosyal medya onu konuştu, istediğine kavuştu

Antalya'da Belek'te bir otelde yaşanan olay Türk müşterinin inadıyla sosyal medyada gündem oldu. Protestosuyla amacına ulaşan müşteri sosyal medya hesabından "tweet attım, 1 saat sonra sorun çözüldü. Tesadüf mü? Teşekkürler Twitter/X" ifadelerini kullandı.

Haber

Türkiye yanıyor! Çareyi klimada aradılar ama yeni kriz patlak verdi

Türkiye yanıyor! Sıcaktan bunalanlar klimaya sığındı. Fakat bazılarının hevesi kursaklarında kaldı. Klimayı bulmak da zor montaj işlemi de... Klimayı bulmak kadar taktırmak da bir problem teşkil ediyor. Randevular günler sonraya veriliyor. İşte detaylar...

Manşet

Aman dikkat: Klimalar kabusunuz olmasın! 'Sürekli etkisi altındayız' Zatürreye kadar ilerliyor

Sıcak havaların iyice artmasının ardından klima kullanımı da artmaya başladı. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ufuk Ertural, yaz aylarında artan klima kullanımıyla ilgili olarak vatandaşları uyararak, "Konforumuzu sağlayan klimalar, kabusumuz olmasın” dedi.

Haber

Adana sıcağı yine yaptı yapacağını! Dahiyane yöntem: Serinlemek için eski araçlara bunu yaptılar

Adana, her sene olduğu gibi bu sene de sıcaktan bunalan vatandaşları serinlemek için yeni yöntemler bulmaya zorluyor. Bunlardan en sonuncusu ise bir tamircinin eski model ve kliması olmayan araçlara ev tipi klima takmaya başlamasıyla gündemde. Sıcak havalar nedeniyle klima montaj işlemlerinde ise yoğunluk yaşanıyor.

Finans

Klima

Klima Hakkındaki Haberler Mynet'te. Klima Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Aman dikkat! Serinlemek isterken yoğun bakımlık olabilirsiniz Kaybettiğimiz hastalar bile oluyor

Kalp ve Damar Cerrahi uzmanı Doktor Müslim Gül, klima kullanımının bilinçsizce yapıldığında ciddi hastalıklara neden olabileceği konusunda uyarılarda bulundu.

Haber

Klima çarpması belirtileri nelerdir? Klima çarpmasına ne iyi gelir?

Özellikle yüksek sıcaklıklar ve nem oranları günlük yaşamı zorlaştırabilir. Bu noktada klima kullanımı artabilir. Klima evlerimizi ve iş yerlerimizi serin tutarak konforlu bir ortam sağlar, ancak doğru kullanımı ve bakımına dikkat edilmesi önemlidir. Peki, klima çarpması nedir, ne iyi gelir?

Haber

Klima kullanırken bunlara dikkat: Sağlığınızdan olmayın

Yaz aylarında kavurucu sıcaklara karşı klima her ne kadar kurtarıcı olsa da bilinçsiz kullanımı bazı rahatsızlıklara neden olabiliyor. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Üşen, klimalara düzenli bakım ve filtre temizliği yapılmaması halinde bazı rahatsızlıkların ortaya çıkabileceğini belirtti.

Haber

Klimayı kim buldu? Klimayı kim, ne zaman icat etti?

Klima, insanların yaşamlarını sürdürdükleri alanların daha konforlu olmasını sağlayan teknolojik cihazların başında gelmektedir. Sıcaklık seviyesi yüksek olan bölgelerde serinlemek için tercih edilen bu cihazlar, sıcaklık derecesinin düşük olduğu bölgelerde ise ısınmak için kullanılmaktadır. Bu iklimlendirme cihazının ilk ne zaman çıktığı da önemli konular arasında yer almaktadır. Peki, klimayı kim buldu ve klimayı kim, ne zaman icat etti?

Haber

Klima BTU nedir, ne işe yarar? Klima BTU hesaplama

Klimalar yaz ve kış mevsiminde ortamı soğutmak veya ısıtmak için tercih edilen bir iklimlendirme cihazıdır. Klima sayesinde insanların yaşam alanları daha konforlu bir hâle gelir. Günümüzde pek çok farklı işleve ve performansa sahip klima modelleri bulunmaktadır. Cihazın özelliklerinden tam verim alınabilmesi için BTU denilen değer dikkate alınmaktadır. Peki, klima BTU nedir, ne işe yarar ve BTU hesaplama nasıl yapılır?

Haber

Mobil klima rehberi: Nedir, nasıl çalışır, iyi soğutur mu? Avantajları ve dezavantajları

Sıcak yaz günlerinde serinlemek ve ortamı soğutmak için yaygın olarak klimalar tercih edilmektedir. Klima yaşam alanlarını daha konforlu bir hâle getirmede önemli bir rol oynamaktadır. Günümüzde farklı boyut ve tasarımlara sahip klima çeşitleri vardır. Mobil klima da bu klima türlerinden biridir. Peki, mobil klima nedir, nasıl çalışır, iyi soğutur mu, avantajları ve dezavantajları nelerdir?

Haber

Multi split klima nedir, nasıl çalışır? Multi split klima özellikleri

Yaz aylarında bunaltıcı sıcaklar kendini göstermeye başladığında klima gibi soğutucu etkiye sahip iklimlendirme cihazları kullanılmaktadır. Klimalar kullanılan ortama göre farklı çeşitlere ve modellere sahiptir. Bu klima model ve çeşitlerinden biri multi split denilen klimalardır. Peki, multi split klima nedir, nasıl çalışır ve özellikleri nelerdir?

Haber

Sıcak havalardan bunalan ailesi çareyi klimayı açmakta buldu! 8 yaşındaki çocuk soğuktan felç geçirdi... Klimanın sıcaklığına dikkat edin

Vietnam'ın Ho Chi Minh şehrinde bir aile hava sıcaklıklarından bunalınca çareyi klimayla serinlemekte buldu. Yüksek soğuk havaya maruz kalan 8 yaşındaki ismi açıklanmayan erkek çocuğu yüz felci geçirdi. Hastanede tedavi altına alınan küçük çocuğun belirtileri 15 günlük yoğun tedavinin sonucunda azaldı.

Trend

Klima kumandası tuşları ve sembolleri: Klima kumandasındaki tuşlar ne anlama gelir?

Yaşam alanlarını daha da konforlu bir hâle getiren cihazlardan biri klimalardır. Özellikle yaz mevsiminde serinlemek için yaygın olarak kullanılan bu cihazları kontrol edebilmek için kumanda denilen kontrol aracı devreye girmektedir. Bu kumandaların üzerinde birtakım tuşlar ve semboller bulunmaktadır. Bu tuş ve semboller cihazın çalışma modu başta olmak üzere sıcak derecesi, fan hızı gibi pek çok görevin yerine getirilmesi için kullanılmaktadır. Peki klima kumandasındaki tuşlar ne anlama gelir?

Haber

Klima neden sıcak üfler, klima neden soğuk üflemez?

Klimalar kullanılan ortamın havasını tazeleyen iklimlendirme cihazı olarak karşımıza çıkmaktadır. Klima doğru kullanıldığı takdirde bir hayli etkili olmaktadır. Bu cihazlar özellikle yaz aylarında daha sık tercih edilmektedir. Ancak bazı durumlarda klimalar beklenen performansı veremeyebilir ve bu durum cihazın soğuk yerine sıcak üflemesine neden olabilir. Peki, klima neden sıcak üfler ve klima neden soğuk üflemez?

Haber

Klima neden su akıtır? Klima su akıtıyorsa ne yapmalı, çözümü nedir?

Klima her mevsim döneminde rahatlıkla kullanılabilen teknolojik cihazlardan biridir. Özellikle yaz döneminde sıcak havalar insanları çok bunalttığı için pek çok kapalı alanda daha sık tercih edilmektedir. Klimalarda bazı dönemlerde birtakım arıza ve sorunlar görülebilmektedir. Bu sorunlardan biri cihazdan su akmasıdır. Su akması sorunu cihazda bir arızanın olabileceği anlamına da gelmektedir. Peki, klima neden su akıtır ve klima su akıtıyorsa ne yapmalı, çözümü nedir?

Haber

Klima neden koku yapar? Klimadan gelen koku nasıl giderilir?

Klimalar hem yaz aylarında hem de kış aylarında kullanılan, alandaki sıcaklığı belirli dereceye çekmek niyetiyle tercih edilen iklimlendirme cihazları olarak tabir edilmektedir. Klimalar da teknolojik cihazlar arasında oldukları için belirli dönemlerde birtakım sorunlar yaşanabilir. Bu sorunlardan biri cihazların kötü koku yapmasıdır. Peki, klima neden koku yapar ve bu koku nasıl giderilir?

Haber

Klima olmayan ev nasıl soğutulur? Evi klimasız soğutma yöntemleri

Klimalar dört mevsimde kullanılabilen, çalıştırıldıkları alanları ya soğutan ya da ısıtan özelliklere sahip iklimlendirme cihazları olarak bilinmektedir. Özellikle yaz döneminde klimanın serinletme özelliğinden birçok kişi faydalanmaktadır. Ancak bazı evlerde klima yer almayabilir. Peki, klima olmayan ev nasıl soğutulur ve ev klimasız soğutma yöntemleri nelerdir?

Haber

Inverter klima nedir? Klima ınverter olmazsa ne olur? Inverter klima ile normal klima arasındaki fark

Yaz mevsiminde görülen kavurucu sıcaklardan kurtulmanın en pratik yöntemlerinden biri klima cihazlarını kullanmaktadır. Her mevsim kullanılabilen klimalar sayesinde insanların yaşam alanları daha konforlu bir hâle gelmektedir. Günümüzde birçok farklı özelliğe sahip klima çeşidi vardır. Inverter klima da bu klima cihazları arasında bulunan bir iklimlendirme cihazıdır. Peki ınverter klima nedir, klima ınverter olmazsa ne olur ve ınverter klima ile normal klima arasındaki fark nedir?

Haber

Klima bakımı nasıl, ne zaman, ne sıklıkla yapılır? Klima bakımı yapılmazsa ne olur?

Gerek evlerde gerekse iş yerlerinde kullanılan iklimlendirme cihazlarının belirli aralıklarda bakımının yapılması önemlidir. Yaşam alanlarının vazgeçilmez cihazlarından biri olan klimalar kendi içlerinde birçok farklı özellik barındırır. Bu özellikler sayesinde kullanılan ortamda havanın kişinin isteğine göre değişmesini sağlarlar. Bu cihazların daha etkili çalışabilmesi için bakımının aksatılmaması gerekir. Peki, klima bakımı nasıl, ne zaman, ne sıklıkla yapılır ve bakımı yapılmazsa ne olur?

Haber

Klima nasıl, kaç ayda bir temizlenir? Klima filtresi temizliği

Klimalar özellikle yaz döneminde sıcak havadan kurtulmanın en etkin yöntemlerinden biridir. Yaz ayları kadar kış döneminde de ortamı ısıtmak için yaygın olarak tercih edilen klimalar da diğer teknolojik cihazlar gibi belirli dönemlerde temizlenmesi ve bakımı yapılması gereken cihazlardan biridir. Zamanında bakımı yapılmadığında çalışmama ya da beklenen performansı verememe durumu söz konusu olabilmektedir. Peki klima nasıl, kaç ayda bir temizlenir?

Haber

Gece uyurken klima kaç derece olmalı? Klima açık uyunur mu?

Günümüzde birçok konut, iş yerleri ve benzeri ortamlarda çeşitli iklimlendirme cihazları kullanılmaktadır. Klima olarak da bilinen bu cihazlar yaz aylarında çalıştırılan alanı soğuturken kış aylarında ise çalıştırılan ortamı ısıtmaktadır. Klima cihazları yaz kış fark etmeksizin her mevsim kullanılmakla birlikte özellikle gece yatarken de sıklıkla çalıştırılmaktadır. Peki, gece uyurken klima kaç derece olmalı ve klima açık uyunur mu?

Haber

Klima yaz modu nedir, nasıl ayarlanır? Klima yaz modu simgesi ve tuşu

Teknolojideki gelişmelerle beraber iklimlendirme sektöründe de pek çok önemli yenilikler meydana gelmiştir. Bu yeniliklerden biri klima çalıştırma modlarıdır. Günümüzde pek çok klima modelinde birbirinden farklı mod bulunmaktadır. Bu modlar mevsimsel geçişlere göre farklılık göstermektedir. Klima yaz modu ise adından da belli olduğu üzere yaz döneminde kullanılan bir mod tuşudur. Peki, klima yaz modu nedir ve nasıl ayarlanır?

Haber

Klima uyku modu nedir, ne işe yarar? Klimayı uyku moduna alınca ne olur?

İnsanların gerek konutlarında gerek iş yerlerinde gerekse birçok kapalı ortamda verimli bir şekilde yaşayabilmesi için temiz hava almasına ihtiyaç vardır. Özellikle yaz aylarında hava çok sıcak olduğundan kapalı ortamda sıklıkla iklimlendirme cihazları kullanılır. Klima olarak da adlandırılan bu cihazların çeşitli modları vardır. Uyku modu da bu modlardan biridir. Peki, klima uyku modu nedir, ne işe yarar ve klimayı uyku moduna alınca ne olur?

Haber

Yazın özeti gibi görüntü! Adana'da neredeyse her balkonda 4-5 klima motoru var

Adana'daki bir apartmanın görüntüsü sosyal medyada gündem yarattı. Sıcak havanın her geçen gün etkisini artırdığı kentte, vatandaşlar adeta klimalara sarıldı. Bir apartmanın her balkonunda 4'er 5'er klima motorunun olduğu görüntü, kısa sürede yayılırken, 'yazın özeti' yorumları yapıldı.

Manşet

Klima neden soğutmaz? Klima soğutmuyorsa ne yapmalı?

Yaşam alanlarında nefes almak ve bu alanları sağlıklı kılmak oldukça önemli bir konudur. Ortamlardaki hava dengesinin doğru bir şekilde sağlanması sağlık açısından da büyük önem taşımaktadır. Bu noktada yaygın olarak 4 mevsim kullanılabilen iklimlendirme cihazları kullanılmaktadır. Özellikle yaz mevsiminde sıklıkla tercih edilen bu cihazlar, bazı durumlarda ortamı verimli bir şekilde soğutmayabilir. Peki, klima neden soğutmaz ve klima soğutmuyorsa ne yapmalı?

Haber

Portatif klima nedir, işe yarar mı? Hortumsuz portatif klima var mı?

İnsanların yaşam alanlarında daha konforlu bir şekilde hareket etmelerinde birçok önemli etken rol oynamaktadır. Bu etkenlerden biri de iklimlendirme cihazlarıdır. Gerek kış dönemlerinde gerekse yaz mevsiminde yaygın olarak kullanılan bu cihazlar klima ismiyle de bilinmektedir. Günümüzde birçok farklı özelliği ile öne çıkan çeşitli klima tipleri vardır. Bunlardan biri de portatif klima denilen iklimlendirme cihazıdır. Peki, portatif klima nedir, işe yarar mı ve hortumsuz portatif klima var mı?

Haber

Salon tipi klima nedir, ne işe yarar? Salon tipi klima ev için uygun mu?

İnsanların ev, iş yeri gibi kapalı ortamlarda daha rahat nefes alabilmesi ve verim bir şekilde hayatlarını sürdürebilmesi için havalandırma sistemlerine ihtiyaçları vardır. Havalandırma sistemi denildiğinde ilk akla gelen cihaz ise klimadır. Klimalar yaz döneminde ortamı serinletirken kış döneminde ise ortamı ısıtma özelliğine sahiptirler. Salon tipi klimalar da klima türleri arasında yer almaktadır. Peki, salon tipi klima nedir, ne işe arar ve ev için uygun mu?

Haber

Adana'da güvenlik kamerasından kimliği belirlenen hırsızlık zanlısı tutuklandı

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde bir iş yerinin klimasını çalması güvenlik kamerasınca kaydedilen şüpheli tutuklandı.

Yurthaber

Kars'ta otomobilde uyuşturucu saklayan 2 şüpheli yakalandı

Kars'ta bir otomobilin klima ve teyp bölümünde gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi.

Yurthaber

Hatay'da 158 konteyner kentte 47 bin 772 depremzede aile misafir ediliyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde çok sayıda evin yıkılması veya ağır hasar alması sonrası Hatay'da 158 farklı noktaya yapılan konteyner kentlerde 47 bin 772 aile konaklıyor.

Yurthaber

'Görenler fotoğraf çektirmek istiyor' 1991 model otomobiline taktı! 'Sıcaklara dayanamayınca denemek istedik, güzel verim aldık'

Aşırı sıcaklardan bunalan vatandaşlar, sıcak havalarla mücadele etmek için farklı yöntemler denerken Adana'da bir vatandaşın uyguladığı yöntem dikkat çekti. Pozantı ilçesinde sıcaktan bunalan esnaf, 1991 model otomobiline tavan tipi klima yerleştirdi. "Güzel verim aldık" diyen esnaf, görenlerin araca ilgi gösterdiğini söyledi.

Haber

Yeni araç almak yerine 1989 model aracına bunu yaptı! Yaklaşık 25 bin TL harcadı

Adana’da bu yıl rekor kıran aşırı sıcaklar, 1989 yılında üretimi yapılan araca yeni nesil klima taktırdı. Kozanlı sürücü Nurettin Kılınç, yeni araç almak yerine emektar arabasını yaklaşık 25 bin TL masraf yaparak klimalı hale getirdi. Sanayide özel bir sistemle aracına yeni nesil klima taktıran Kılınç, "Yazın sıcaklarına dayanamadık. Elimizden gelen ile idare ettik ama olmadı geldik klimayı taktırmaya. Araba almamıza gerek yok, memnunuz. Serin serin gezeceğiz” dedi.

Haber

Serinlemek isterken sağlığınızdan olmayın! Klima kullananlar aman dikkat

Sıcak havalardan bunalıp serinlemek isteyenler birbirinden farklı yöntemleri deniyorlar. Bu yöntemlerden biri de tabii ki klima kullanmak. Sıcaklarda serin ve konforlu bir ortam sunan klimalar yanlış kullanıldığı takdirde sağlığımız açısından büyük sorunlar yaşamanıza sebep olabiliyor. Bu yüzden klima kullanırken aman dikkat...

Haber

Yılın en sıcak günü! 40 dereceyi aşacak! Klima kullananlar dikkat, sakın bunu yapmayın

Günlerdir alarm verilen sıcak hava dalgası Türkiye'yi etkisi altına aldı. Megakent İstanbul'un da aralarında bulunduğu birçok ilde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 10 derece üzerinde olacak. Öte yanan birçok kişinin ferahlamak için klima kullandığını belirten uzmanlar, sağlık açısından uyarıda bulunmaya devam ediyor. İşte klima kullanımının yoğunlaşması sebebiyle yapılan o açıklama...

Haber

Yaz aylarının en büyük kurtarıcısı 2023'ün en iyi inverter klima modelleri

Günümüzde hava koşullarının sık sık değişmesiyle birlikte ev ve işyerlerinde kullanılan klimaların kalitesi ve verimliliği giderek önem kazanıyor. İnsanlar hem daha konforlu bir ortamda yaşamak hem de enerji maliyetlerini düşürmek için daha iyi bir iklimlendirme sistemi arayışında. Bu noktada inverter klima modelleri ön plana çıkıyor. İnverter klima enerjiyi daha verimli bir şekilde kullanabilen özelliğiyle diğer klimalardan ayrılıyor. Gelin en iyi inverter klima modellerine birlikte göz atalım.

Haber

17'nci kattan düşen klima can aldı! Dehşet anları saniye saniye kamerada

Tayvan’ın başkenti Taipei’de üniversite öğrencisi, kafasına 17. kattan klima düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Haber

Adana'da hava sıcaklığı 40 dereceyi aşınca... Klimanın mucidinin anısına tatlı dağıttılar! Fotoğrafıyla birlikte pankart astılar

Hava sıcaklığının 40 dereceyi aştığı Adana’da bir grup vatandaş, klimanın icat edilişinin 121’inci yıl dönümü nedeniyle Amerikalı mühendis Willis Haviland Carrier anısına tatlı dağıttı. Carrier için dua edenlerden Mehmet Saygın, “Klima olmasaydı çok sıkıntı yaşardık, uyuyamazdık” dedi.

Haber

Sıcak havalar hırsızlara yeni piyasa yarattı: Kliması arıza verince gördüğü manzarayla şok yaşadı! 'Şu anda çok pahalı, o yüzden böyle bir yola başvuruyorlar'

Isınan havalar hırsızların hedefini de belirledi, çalacakları malzemeyi yaz mevsimlerinde oluşturdukları piyasaya göre seçiyorlar. İstanbul'un Avcılar ilçesinde sabah iş yerine gelen Yunus Zengin, çalıştırmak istediği klima arıza verince klimaya bakmak için dışarı çıktığında bomboş duvarla karşılaştı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Zengin gerçeği anladı: Hırsızlar otomobille gelip dış üniteyi çalmıştı.

Haber

İzmir'de klima kurulumu yaparken elektrik akımına kapılan işçi öldü

İzmir'in Konak ilçesinde bir iş yerinde klima kurulumu yaparken elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti.

Yurthaber

Araba fiyatları yüksek olunca bu çözümü buldu! Lüks araç sahipleri takasa girmek istiyor ama o kabul etmiyor

Antalya'nın Serik ilçesinde yaşayan İsmail Tosun, çöl sıcaklarıyla baş edemeyince 1992 Serçe model otomobiline ev tipi klima taktırdı. "Günümüz şartlarında araba fiyatları yüksek olduğu için ve buna da bütçemiz yetmediği için biz de böyle bir çözüm bulduk" diyen Tosun, Lüks arabasıyla takasa girmek isteyenlerin olduğunu ancak klasik arabayı sevdiğini söyleyip bunu kabul etmediğini söyledi.

Haber

Klimaya bir dünya para ödemek istemiyorum diyenlerin kullanabileceği çeşit çeşit vantilatörler

Sıcak yaz günlerinde serinlemenin uygun fiyatlı ve verimli bir yolunu arıyorsanız doğru adrestesiniz. Bulunduğunuz ortamı serinletecek, birbirinden etkili vantilatörleri sizler için derledik. Tavana ya da duvara asılan modellerle stabil bir çalışma performansı elde edebilirsiniz. Portatif vantilatörlerle evin farklı odaları arasında geçiş yapabilirsiniz. Gelin, bu yaz en yakın dostunuz olacak klimalara yer verdiğimiz listemize birlikte bakalım!

Haber

Kilis'te klima tamiri sırasındaki patlamada 1 kişi yaralandı

Kilis'te klima tamiri sırasında meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı.

Yurthaber

Yer: Ümraniye! Otobüsün içinde korku dolu anlar... Yolcunun yüzü yandı

İstanbul’da İETT otobüsünde korku dolu anlar yaşatan bir olay meydana geldi. Ümraniye TEM Otoyolunda seyir halinde olan otobüsün klima borusunda patlama oldu. Borudan akan kaynar sular, otobüsteki bir yolcunun üstüne döküldü. Yüzüne kaynar su dökülen ve yüzü yanan yolcu hafif şekilde yaralandı.

Haber

Klima kullanımını azaltmak için pencereye panjur kurun önerisi

Prof. Dr. Pınar Mengüç: - "Güneş bir defa camdan içeri girdimi bunu dışarı çıkartmak için sizin klima kullanmanız lazım. Bu kadar basit. Eğer klima kullanmayı azaltmak istiyorsanız pencere dışına panjur kurun"

Yurthaber

Dünyanın en beyaz boyası 'yok artık' dedirtti! O kadar iyi ki klimayı açtırmayacak

Dünyanın en beyaz boyası her zamankinden daha ince bir hale getirildi. Boyanın artık ağırlık konusunda oldukça hassas olan uçakları kaplayacak kadar ince olduğu belirtildi. Şu anda, piyasadaki ısıyı geçirmemek üzere tasarlanmış boyalar, güneş ışığının yalnızca yüzde 80 ila 90'ını yansıtırken, bu boya güneş ışığının yüzde 97,9'unu yansıtabiliyor. Bilim insanları bu sayede dünyanın en beyaz boyasının klima ihtiyacını azaltacağı görüşünde.

Haber

Klima gece modu nedir? Klima gece modu ne işe yarar, nasıl ayarlanır?

Klimalar gündelik yaşantımızda kurtarıcı haline gelmiştir. Aşırı sıcak havalarda soğutma, kışın ısınma amaçlı, iş yerlerinde ve evlerde çokça tercih edilen bir cihazdır. Klimada tasarruf sağlamak ya da sağlık açısından daha uygun konforu yakalamak adına klima gece modu özellikleri bulunmaktadır. Uyku modu olarak da anılan özellik, bu anlamda kullanıcılara fayda sağlamaktadır. Klima gece modu nedir, ne işe yarar ve nasıl ayarlanır?

Haber

Enerji tasarrufu sağlayacağınız beyaz eşya ürünleri

Evini birbirinden kullanışlı beyaz eşya ürünleriyle zenginleştirirken astronomik rakamlı elektrik faturalarından uzak durmak isteyenlerin göz atması gereken birçok beyaz eşya bulunuyor. Birbirinden ünlü ve kaliteli markalar, kullanıcıların yaşantısını kolaylaştırırken enerji tasarrufu da yapabilecekleri beyaz eşyalar üretiyor. Gelin, enerji tasarrufu sağlayan en iyi beyaz eşyalara beraber göz atalım!

Haber

Adana'da klima montajı yapan işçi 5. kattan düşerek yaralandı

Adana'da klima montajı yapan işçi 5. kattan düşerek yaralandı

Yurthaber

Tek bir odaya klima almak istemeyenler için taşınabilir portatif klima önerileri

Hava sıcaklıkları artık hayatı zorlaştırmaya başladıysa bulunduğunuz ortamı daha ferah bir hâle getirmek için yardım almanın vakti gelmiş olabilir. Eğer tek bir odayı serinletmeyi planlıyorsanız bunun için portatif klimalardan destek alabilirsiniz. Pratik kullanıma sahip olan bu ürünler, içinden geçirdiği havayı serinleterek ortam sıcaklığının düşmesine yardımcı olur. Portatif klimalar ilginizi çektiyse sizin için bir araya getirdiğimiz seçeneklere bir göz atın!

Haber