Krema Haberleri

Tepki çeken görüntüler! Öğretmenler ve öğrencilerin krema yalama yarışması gündem yarattı... Veliler ayaklandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Washington eyaletindeki bir ortaokulda öğretmen ve öğrenciler arasında düzenlenen bir yarışma tepkilere neden oldu. Sosyal medyadan ifşa edilen görüntülerde öğretmen ve öğrencilerin birbirlerinin yüzlerine sürdükleri kremayı aralarında bulunan bir camdan yalayarak yarıştıkları anlara yer verildi. Görüntüler tepkilere neden olurken olayın sonrasında okula yönelik olarak soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Trend 21-04-2023 15:03

Kremalı panda puf tarifi: Kremalı panda puf nasıl yapılır?

Tatlı atıştırmalıklar yediden yetmişe herkesin severek tükettiği aperatifler. Hele ki tadının yanı sıra görüntüsü ve servisi de sevimli olduğu zaman hem tat hem de görsel bir şölen hâline geliyor. Lezzet ve servis olarak bir şölen oluşturan kremalı panda puf tarifi çocuklarınızın severek yiyebileceği atıştırmalıklardan birisi.

Yemek 08-12-2022 14:31

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kremalı mantar çorbası tarifi! Mis gibi kremalı mantar çorbası nasıl yapılır?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında Çarşamba günü nefis bir menü hazırlandı. Menüde yer alan kremalı mantar çorbası izleyicileri acıktırdı. Misafir sofralarının vazgeçilmezi kremalı mantar çorbası nasıl yapılır? Soruları internet üzerinden aranmaya başlandı. İşte leziz kremalı mantar çorbası tarifi...

Yemek 23-11-2022 17:02

Yiyenler hayran kalıyor: Dakuaz tarifi! Dacquoise (Dakuaz) nasıl yapılır?

Fransız mutfağının eşsiz tatlıları tüm dünya tarafından sevilerek tüketiliyor. Dakuaz tatlısı da en sevilen lezzetler arasında bulunuyor. Çikolata veya istediğiniz meyveyi kullanarak yapabileceğiniz dakuaz pastasının tadı enfes oluyor. Dakuaz nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu dakuaz tarifini kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 31-10-2022 17:37

Mutfağa sokmayın! Kanserin oluşumuna neden olan en büyük etkenlerden

Sağlıksız beslenme sağlık için çok riskli durumlar yaratmaktadır. Sağlıksız beslenmenin artışı kanser ve kalp hastalıkları vakalarını da artırmıştır. Masum sanarak yediğimiz bazı yiyecekler tehlikeli hastalıklara neden olabilmektedir. Bilmediğimiz birçok yiyeceğin içerisinde mısır nişastası bulunur. Uzmanlar mısır nişastası içeren gıdaların tüketilmesi hakkında dikkat etmeniz gerektiğini söylemektedir.

Haber 28-10-2022 08:03

Tatlıların vazgeçilmez lezzeti: Tam kıvamında karamel tarifi! Karamel nasıl yapılır?

Karamel en sevilen soslar arasında bulunuyor. Tatlıların lezzetine lezzet katan karameli evde yaparken kıvamını tutturmakta zorluk çekilebiliyor. Ancak doğru tarife sadık kalındığında tam kıvamında karameli yapmak oldukça kolay. Evde karamel nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 25-10-2022 09:47

Kalp krizi riskinizi artırmak istemiyorsanız uzak durun! Masum gibi görünüyorlar ama tehlike oluşturuyorlar

Her yıl milyonlarca insan kalp krizi nedeniyle hayatını kaybediyor. Kalp hastalıkları ve kalp krizi hayati risk oluşturuyor. Kalp krizine neden olan birçok etken bulunuyor. Yanlış beslenme kanser gibi tehlikeli hastalıkların riskini artırdığı kalp krizi riskinde de önemli rol oynuyor. İşte kalp krizi riskinizi artıran yiyecekler ve davranışlar...

Haber 07-10-2022 15:25

Mide yanmaları yaşıyorsanız sebep aramayın! Yedikleriniz oldukça sorun yaratıyor

Mide rahatsızlıkları tüm vücudu etkiliyor. Yaşam kalitesini oldukça düşüren mide yanmaları sık sık yaşanıyor. Mide yanmalarına sebep olan hastalıklar bulunsa da yanmalara yol açan durum genellikle yediklerimizden kaynaklanıyor. Sağlıklı sandığımız yiyecekler mide yanmalarına yol açabiliyor.

Haber 15-09-2022 12:05

Kremalı tadında: Hazır kremasız makarna tarifi

Makarna en sevilen yiyecekler arasında bulunuyor. Özellikle kremalı makarnaların lezzeti gönüllere taht kuruyor. Ancak krema ağır bir tat olduğu için şişkinliklere sebep olabiliyor. Kremasız ama krema tadında makarna yapmak istiyorsanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 21-08-2022 16:48

Dışarıdan almaya son! Evde pesto sos tarifi, Pesto sos nasıl yapılır? Hangi malzemeler kullanılır? Nasıl saklanır?

Pesto sos mutfakta kullanılan en lezzetli soslar arasında bulunuyor. Seveni kadar sevmeyeni de çok olan pesto sosunu evde yaparak çok daha lezzetli hale getirebileceğinizi biliyor muydunuz? Bu tariften sonra dışarıdan pesto sos almak istemeyeceksiniz.

Yemek 15-08-2022 16:23