Kurt Adam Haberleri

Bir gören bir daha baktı! Görüntüsü kurt adamı anımsattı... Annesinin açıklaması şaşkına çevirdi: Bunun nedeni hamileyken kedi yememdi

Filipinler'de dünyaya gelen Jaren isimli bir bebek fiziksel görüntüsü nedeniyle görenleri şaşkına çevirdi. Son derece nadir görülen tıbbi bir durumla dünyaya gelen Jaren'in annesi oğlunun alışılmışın dışındaki fazla tüylü görüntüsünün nedenini hamileyken kedi yemesine bağlarken doktorlar bebeğin kurt adam sendromu hastalığıyla doğduğunu söyledi.

Trend 13-04-2024 15:48

'Kurt adam' paniği... Gözlerine inanamadılar! Elinde mızrak, çırılçıplak bir halde...

Almanya'da orman keşfi yapan iki kişi yürüyüş yaptıkları sırada elinde mızrak olan ve çıplak bir şekilde onları seyreden bir adam gördüler. Gözlerine inanamayan ikili soluğu karakolda aldı. Alman basınının "kurt adam" olarak nitelendirdiği adamın yıllardır ormanda yaşadığı üzerinde duruluyor...

Haber 25-08-2023 09:42

Tıraş olmayı bırakan kadın sakallarını uzatarak dünya rekoru kırdı

Vücuttaki istenmeyen tüylerin artışına neden olan birçok hastalık bulunuyor. Kurt adam sendromu olarak bilinen Hipertrikoz vücuttaki tüylerin anormal derecede uzamasına neden oluyor. Kurt adam sendromuna sahip olan Vivian Wheeler, bir ayak uzunluğundaki sakallarıyla Guinness Dünya Rekoru'nu elde etti.

Kadin 07-04-2023 16:06

Yaşayan kurt adam anlattı! Orta Çağ'dan beri sadece 50 kişide görüldü

Hindistan'da yaşayan 17 yaşındaki Lalit Patidar, vücudun her yerindeki kılların anormal miktarda uzamasına neden olan ve tedavisi olmayan nadir bir hastalıktan muzdarip. Patidar, yaygın olarak 'kurt adam sendromu' adıyla bilinen bu hastalık nedeniyle, küçüklüğünden bu yana yaşadıklarını paylaştı.

Trend 19-11-2022 15:13

Kurt Adam

Kurt Adam Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kurt Adam Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.