Ayak Haberleri

Dünyanın en büyük ayaklarına sahip! İnternette ahlaksız tekliflere maruz kalıyor! 'Ayakkabı bulmam imkansız'

Dünyanın en büyük ayaklarına sahip olma rekorunu elinde bulunduran kadın, günlük hayatında karşılaştığı benzersiz zorlukları anlattı. Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 39 yaşındaki Tanya Herbet, her biri 33,1 cm ve 32,5 cm olan olağanüstü ayakları (bir kadının sahip olduğu en büyük ayak) nedeniyle 2022'de Guinness Dünya Rekorları unvanına layık görüldü.

Kadin 16-04-2024 07:28

Son yılların en çok satan kadın spor ayakkabısı! İşte konforu ve şıklığı bir araya getiren Skechers D'Lites modelleri

Skechers D'Lites serisi, son yılların en popüler kadın spor ayakkabıları arasında kendine sağlam bir yer edindi. Konforu ve şıklığı bir araya getiren bu benzersiz koleksiyon, tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza uygun birçok seçenek sunuyor. Biz de sizler için her adımda adeta bulutların üzerinde yürüyormuş hissi veren D lites koleksiyonunda yer alan farklı model ve tarzdaki ayakkabılara yer verdik. İşte detaylar.

Kadin 13-04-2024 16:51

Ani öfke patlamalarına dikkat! Gizli şekere yakalandığınızı nasıl anlarsınız?

Gizli şeker hastalığı, bazen belirtileri fark edilmeden ilerleyebilen bir durumdur ve tanısı konulması zaman alabilir. Gizli şeker hastalığının belirtilerini ve bu belirtileri nasıl tanıyabileceğinizi ele alacağız. Kan şekerinin kontrol altına alınmaması, ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceğinden, bu belirtileri fark etmek ve erken müdahale etmek önemlidir.

Kadin 13-04-2024 16:04

Yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz 400 TL altı elbise modelleri

Yaz aylarında hem hareket özgürlüğü hem de tarz arayanlar için yazlık elbiselerden oluşan harika bir liste hazırladık. Konfor ve şıklığı bir arada sunan bu elbiselerle açık havada geçireceğiniz her anınızda rahatlık sizinle! Ferah renklere ve şık tasarıma sahip olan elbiseler, kombinlerinizi canlandırırken rahatlığı da beraberinde getiriyor. Hadi, yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz 400 TL altı harika elbise modelleriyle dolu içeriğimize birlikte göz atalım!

Kadin 02-04-2024 21:38

Diğer Haber Etiketleri

barbie barbie film barbie girl barbie movies beyaz topuklu ayakkabı bilek bepanthol pişik kremi Bilim insanı Model dondurma tarifi karbonat limon nane sarımsak spor zeytinyağı kolesterol karın kası çanta ayakkabı mayo kabartma tozu termos saç kesimi Fitness konserve Lazer elbise takı saç spreyi ruj çizme eyeliner topuklu ayakkabı Barbie filmi pantolon saç kremi maskara Papa Francis Karaciğer‎ Deri Göz Artvin Malatya Samsun mantar kuru şampuan manikür oje fondöten diyet spor ayakkabı ameliyat Astroloji temizlik pedikür Optik illüzyon tramvay plaj makyaj çörek otu yağı epilasyon pudra maske tiktok ayak mantarı menenjit ödem öksürük raynaud hastalığı nedir şeker hastalığı alara adidas sneaker adidas sneakers çorap cilt çizme modelleri çanta modelleri çapa makinesi çay ağacı yağı fetiş ev temizliği far gusto gusto elbise gusto giyim güzellik göz makyajı gizli şeker hangi ay ilik anahtar ayak ağrısı ayak mantarı nasıl geçer ayak mantarına ne iyi gelir allık eleştiri elma sirkesi dudak ipucu kalın topuklu ayakkabı yara bandı yaralı yaş yaz makyaj trendleri yazlık elbise yazlık elbise modelleri yazlık uzun elbise modelleri kaz ayağı mon nike sneaker nike sneakers mikrop lip gloss makyaj malzemeleri makyaj trendi puma sneaker raynaud fenomeni raynaud hastalığı raynaud sendromu pembe philips avent philips avent biberon philips avent emzik philips avent suluk refleks pipet pişik kremi plaj çantası plaj elbisesi plaj havlusu plaj kıyafetleri siyah siyah topuklu ayakkabı şeker hastalığı belirtileri sahte saten saten giyim stil tek bant topuklu ayakkabı tel termos bardak skechers skechers ayakkabı skechers d lites skechers kadın skechers kadın ayakkabı skechers kadın spor ayakkabı sneaker sneakers sneakers ayakkabı taht kadın kadın çanta kadın sneaker kadın topuklu ayakkabı kumaş kırmızı topuklu ayakkabı kısa topuklu ayakkabı kıyafet klişe kolesterol belirtileri kayla osmanlı padişah uzman toka tommy hilfiger çanta tommy hılfıger topuk taşı topuklu ayakkabı modelleri ucuz yazlık elbiseler ugg ugg bot ayakkabı koku giderici ayakkabı kokusu nasıl giderilir poşet çay tüyo yağmur çizmesi eo paslanmış bıçak nasıl temizlenir topuk viskon yüz kırışıklığına ne iyi gelir evde 5 mart basit karbonhidratlar ense lip gloss nedir karakter özellikleri vf damarlar dsa sırt jarse kumaş 5 yaş ayaklar posa şişlik nasıl geçer göz yapısı sosyal medya

Ayak

Ayak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ayak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Şoke eden olay! Bacak ağrısıyla uyanan genç çocuk 48 saat sonra yaşamını yitirdi

Sağlıklı ve hayat dolu 20 yaşındaki bir genç, uyanıp annesine kendini kötü hissettiğini ve bacaklarının ağrıdığını söyledikten 2 gün sonra sonra yaşamını yitirdi. Mackenzie Allan Scott Lowe, ani bir hastalık ortaya çıkmadan önceki gece arkadaşlarıyla birlikte hayatın tadını çıkarıyordu. Henüz 20 yaşında olan gencin ani ölümü ailesini derinden etkiledi. Mackenzie'nin ailesi, onun ani ölümünden önceki saatlerde yaşadığı hafif semptomları açıkladı.

Kadin 02-04-2024 12:14

Papa Franciscus, 12 kadının ayağını yıkayarak tek tek öptü

Katolik aleminin ruhani lideri Papa Franciscus, Katoliklerin bu hafta sonu kutlamaya hazırlandığı Paskalya Yortusu ritüelleri çerçevesinde 12 kadın mahkumun ayağını yıkadı. Papa Franciscus, önceki papalardan farklı olarak rahiplerin yerine yardıma muhtaçlar ya da mahkumların ayağını yıkamayı tercih ediyor.

Haber 29-03-2024 07:31

'Bu basit karışımla spor ayakkabılarımı tekrar bembeyaz yaptım! İnsanlar yeni zannetti' Sadece 3 malzemeyle... Yorum yağdı

Beyaz spor ayakkabılar, hem rahatlıkları hem de hemen hemen her kombine kusursuz bir şıklık katmalarıyla vazgeçilmez ürünler arasında yer alıyor. Ancak bunca büyük cazibenin yanında onları kullanırken insanları endişelendiren bir özelliği de var; çok kolay ve hızlı kirlenmeleri. Genellikle kirlendiklerinde basit bir ıslak mendille de kolay kolay temizlenmiyorlar. Ancak bir sosyal medya kullanıcısı, her evde bulunan 3 malzemeyle beyaz spor ayakkabılarını adeta yeni gibi yaptı. İşte o karışım...

Kadin 22-03-2024 15:34

'55 yaşındayım ama 25 yaşında bir adamın midesine sahibim' İşte karın kaslarına nasıl sahip olduğunun sırrı

Karın kaslarıyla dikkat çeken 55 yaşındaki kadın 25 yaşında bir gencin midesine sahip olduğunu söylüyor. Fit kadın bazı basit ve evde kolaylıkla yapılabilen egzersizler ile karın kaslarına sahip olduğunu söylüyor.

Kadin 18-03-2024 16:09

Son zamanların en çok satan ayakkabısı Skechers D'Lites Bahar Fırsatları kapsamında indirime girdi

Gün boyu bulutların üstündeymişçesine hafif ve konforlu adımlar atmanızı sağlayacak Skechers D'Lites ile tanışmaya ne dersiniz? Son zamanların en trend spor ayakkabısı olan Skechers D'Lites rahatlığıyla kullanıcılarından övgüler topluyor. Siz de günlük kullanım için spor görünümlü rahat bir ayakkabı arıyorsanız Bahar Fırsatları kapsamında müthiş bir indirimle satışta olan bu modele bir şans verebilirsiniz. Üstelik sepette ekstra %14 indirim daha var. Kaçırmamak için acele edin.

Kadin 13-03-2024 12:21

Uşak'ta ayaklarını çapa makinesine kaptıran kişi ağır yaralandı

Uşak'ta ayakları çapa makinesine sıkışan kişi ağır yaralandı.

Yurthaber 29-02-2024 08:20

Clean Girl makyajı: Clean Girl makyajı nedir? Clean Girl makyajı nasıl yapılır?

Kozmetik dünyasındaki trendlerden bazıları bir anda popüler hâle gelir ve ardından hızla düşüşe geçer, bazıları da benimsenir ve artık bir stil anlayışı hâline gelir. Clean girl makeup olarak adlandırılan makyaj trendi de bunlardan biridir. Pek çok ünlü ismin de tercih ettiği bu görünümün elde edilmesi oldukça basittir. Peki clean girl makyajı nedir, nasıl yapılır?

Kadin 22-02-2024 18:59

'Fiyatı çok cezbedici' Sahte ayakkabıda gizli tehlike! Fiyatını düşük görüyorsanız... 'Alırken iki kere düşünün'

2023'te tüketici hakem heyetlerine başvuruların yüzde 12.6'sı ayakkabı ürünlerine yönelik. Ticaret Bakanlığı denetimleri artırdı. Denetime tabi tutulmayan sahte ayakkabılar sağlığı tehdit edip kanser riski oluşturuyor. Doç. Dr. Bilgehan Çatal "Sahte ayakkabılar merdiven altı yerlerde denetimsiz üretiliyor. Kullandıkları boya ve kimyasalların sağlığa zararı bilinmiyor. Zararlı kimyasal kullanılırsa ayakta deri döküntüsüne yol açabilir, kanserojen boyanın cilt teması kansere neden olabilir" dedi.

Kadin 21-02-2024 11:16

Fiyatı 2000 TL'ye düştü! Konfor ve stili bir araya getiren Skechers'ın en sevilen modelinde indirim

Her adımda konforu hissetmenizi sağlayacak, aynı zamanda tarzınızı yükseltecek Skechers Kadın D'lites Jungle Adventure Spor Ayakkabı bugüne özel indirimde! Ayakkabı tutkunlarının favorisi olan bu eşsiz model, hafif yapısıyla gün boyu rahatlık sunarken şık tasarımıyla da adımlarınızı tarzla taçlandıracak. Günlük hayatta ve spor aktivitelerinde her zaman yanınızda olacak bu ayakkabıyı hazır indirimde varken kaçırmayın.

Kadin 19-02-2024 12:50

Osmanlı padişahlarının kaftanlarında kullanılıyordu! Alımlı giyinmek isteyenler tercih ediyor '4. kuşaktan devam etmekteyim'

Saray kumaşı olarak bilinen ve Osmanlı padişahlarının kaftanlarında kullanılan kutnu kumaşı, Gaziantep’teki el tezgahlarında geleceğe taşınıyor.

Kadin 14-02-2024 07:32

El ve ayaklarınızda renk değişimi varsa dikkat! En sık genç kadınlarda ortaya çıkıyor 'Tehlikeli' diyerek uyardı

Bazen stresli günlerde bazen de soğuk havalarda el ve/veya ayak parmak uçlarında oluşan mavi-mor renk değişikliklerin raynaud fenomeni (Sendromu) belirtisi olabileceğini söyleyen Romatoloji ve İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Sayarlıoğlu, önemli uyarılarda bulundu.

Kadin 08-02-2024 15:10

Pas lekelerini anında söküp atıyor! Evde pas tutan eşyalarınızı tek malzemeyle parlatan yöntem

Günlük hayatta sıkça karşılaşılan pas lekeleri bazen can sıkıcı olabiliyor. Özelliklerde evlerde masa, sehpa ve sandalye ayakları, bıçak, lavabo, küvet ve kapı kolu gibi yüzeylerde oluşan pas lekelerinden kolayca kurtulmak mümkün. Her evde bulunan tek malzeme pas lekelerini çözmede oldukça başarılı.

Kadin 06-02-2024 09:38

Sonunda bu da oldu! İlk bakışta çanta sansanız da... Çanta görünümlü topuklu ayakkabı sosyal medyanın dilinde

Her yeni gün karşımıza birbirinden ilginç tasarımlı ayakkabı, çanta ve kıyafet tasarımları çıkıyor. Bu kez sosyal medyada hızla yayılan ve gündem olan ayakkabı ise ilk bakışta bir el çantası görünümüne sahip. Ancak çanta açıldığında içinden ayakların yerleştirileceği bir bölüm çıkıyor ve çanta bir anda topuklu ayakkabıya dönüşüyor. Bir anda sosyal medyanın diline düşen o ayakkabı çok konuşuldu.

Kadin 11-01-2024 15:18

Malatya’da korkunç olay! Boş arazide kopmuş insan ayağı bulundu

Malatya’da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Battalgazi ilçesinde boş arazide kopmuş insan ayağı bulundu.

Haber 09-01-2024 07:46

Geçmeyen ayak mantarına son! Bu yöntemler kaşıntı ve kokudan eser bırakmıyor

Ayak mantarı, sıkça karşılaşılan ve rahatsız edici bir sorundur. Bu sorunu çözmek için etkili ve doğal yöntemler bulunuyor. Kaşıntı, kokma ve nasır gibi rahatsız edici belirtilerle seyreden ayak mantarı, bazı yöntemlerle kontrol altına alınabilir. Bu yöntemlerin kremlerden daha etkili olduğu ve kaşıntı ve kokudan eser bırakmayacak kadar etkili olduğu söyleniyor. Geçmeyen ayak mantarına son vermek için doğal yöntemler haberimizde.

Kadin 29-12-2023 11:24

Ayak ağrısı şikayetiyle gitti, topuğundan çıkan tel şoke etti! Tam 37 santim

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan 58 yaşındaki Nazika Kandemir’in sağ ayak topuğunun üstünden 37 santimetre uzunluğunda tel çıktı. Daha önce geçirdiği operasyonlarda bir ihmal olup olmadığının tespiti ve telin nereden geldiğini bulmak için Kandemir, savcılığa ikisi özel üç hastane hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Haber 15-12-2023 08:49

Ayak incinmesine ne iyi gelir, nasıl geçer? Ayak incinmesi kaç gün sürer?

Ayak incitmesi günlük yaşamda karşılaşılan yaygın bir sorundur ve birçok farklı sebepten kaynaklanabilir. Ayak incinmeleri genellikle yürüme, koşma, ayakta uzun süre durma veya yanlış ayakkabı giyme gibi nedenlerden dolayı ortaya çıkabilir. Ancak ayak incinmeleri sadece fiziksel aktivitelerden değil, aynı zamanda anatomik yapının bozulması, ayak mantarları, ayak tırnak mantarı gibi enfeksiyonlar veya inflamatuar durumlar nedeniyle de meydana gelebilir.

Haber 28-11-2023 17:09

Pantolonların paça boyuna en uygun ayakkabı hangisi? Kombinlerinizi güçlendirecek stil tüyoları

Dar kesim jeanlerinizin, bol paça kotlarınızın ya da İspanyol paça pantolonlarınızın altına uygun ayakkabı ya da bot seçmekte zorlanıyor musunuz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Pantolonlarınızın paça boyuna en uygun ayakkabı seçimine dair kafanızdaki soruları çözmeye geldik! Kombinlerinizi çok daha havalı gösterecek, stil tüyolarını keşfetmeye hazır mısınız?

Kadin 28-11-2023 15:55

Bu karışım tam bir şifa kaynağı! Ne öksürük ne de mikrop kalıyor

Kış aylarının gelmesiyle beraber artan hastalıklara karşı doğal çözüm yolları aranıyor. Özellikle çocuklar için tavsiye edilen bu karışım öksürük ve mikrobu söküp atıyor.

Kadin 11-11-2023 10:53

Sezona damgasını vuran birbirinden havalı UGG modellerini sizin için bir araya getirdik

Trendlerini takip etmeyi seviyor, kombinlerinizi sezon modasına uygun biçimde şekillendirmeyi seviyorsanız birbirinden havalı UGG modelleri tam da size göre! Gelin rahatlığı, konforu ve tarzı bir araya getiren UGG modellerini inceleyelim.

Kadin 06-11-2023 14:21

Kasım ayı astrolojik takvimi belli oldu: Bir işe başlamadan önce bu tarihlere dikkat edin!

Astroloji günlük yaşamımızın her alanını yakından ilgilendiriyor. Kasım ayının gelmesi ile beraber her ay yakından takip edilen astrolojik takvim de gündeme geldi. "Bu ay hangi gün nelere dikkat etmeliyiz, hangi tarihlerde planımızı gerçekleştirmeliyiz?" diye soruyorsanız cevabı haberimizde.

Kadin 05-11-2023 10:19

Yaklaşan yağmurlu havalarda kurtarıcınız olacak çizme modelleri

Kışı iyiden iyiye hissettiğimiz bu dönemde yağışlı havalar da yüzünü göstermeye başladı. Çok yağışlı günlerde hastalanmamanız için ayaklarınızı ıslatmaktan ve üşütmekten korumanız oldukça önemli. Yağmurlu havalarda ayaklarınızı korumak için hangi ayakkabıyı giyeceğinizi bilemiyorsanız hiç merak etmeyin. Sizin için sezonda kalitesiyle öne çıkan çizme modellerini derledik.

Kadin 03-11-2023 16:58

“Dünyanın en seksi bilim insanı” olarak anılıyor! Ayak fetişine önlem alarak çıplak ayaklarını sansürledi! Hareketi olay yarattı

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 26 yaşındaki Rosie Moore hem bir bilim insanı hem de bir model olarak sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Özellikle vahşi hayvanlarla çekilen fotoğraflarıyla gündem yaratan Moore, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı sansürlü paylaşımla adından söz ettirmeyi başardı.

Trend 28-10-2023 13:59

Sezona damga vuran en havalı saten etek modelleri

Son zamanların gözdesi olan saten etekler, birbirinden şık kombinlere eşlik ediyor. İddialı bir kumaş olan saten, etekle buluşunca görenlerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Siz de sezona damga vuran saten eteklerle tarzınıza şık bir dokunuş yapmak istiyorsanız harika bir listeyle karşınızdayız! Gelin, birbirinden şık ve havalı saten etek modellerinin yer aldığı listemize birlikte göz atalım.

Kadin 27-10-2023 17:44

Ayaklarınızda bu belirti varsa dikkat! O hastalık ölüme neden olabiliyor

Uzmanlar ayaklardaki değişimlerin ölümcül durumlara yol açabilen kolesterolün belirtisi olabileceğini ifade ediyor. Vücudumuz bize sinyaller verir. Dolayısıyla belirtilerin farkında olup bu durumu iyi değerlendirmek gerekir. İşte, yüksek kolesterolün nedenleri...

Haber 26-10-2023 13:18

Ayak sorunları ciddi hastalıkların habercisi olabilir!

Ayakta görülen yapısal veya deri rahatsızlıklarının genel sağlığı doğrudan etkilediğini belirten Podolog Neslihan Nazlı, “Ayak sorunları, yaşam kalitesini etkileyebilir ve daha köklü sağlık sorunlarına yol açabilir. Örneğin tırnak mantarı, batık tırnak, nasır, diyabetik ayak gibi sorunlar, aslında daha ciddi hastalıkların habercisi olabilir” uyarısında bulundu

Haber 23-10-2023 16:25

Ayak sağlığına dikkat edenler için en uzun ömürlü ve kullanışlı topuk rendeleri

Çok yürümekten veya kullandığınız ayakkabılardan dolayı topuklarınız sertleşiyorsa ve buna bir çözüm bulmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Topuk rendesi kullanımı ile ayağınızda oluşan sertleşmelerden rahatlıkla kurtulabilirsiniz. Gelin, ayak bakımında imdadınıza yetişecek topuk rendesi seçeneklerini birlikte inceleyelim. İşte en iyi topuk rendesi önerileri!

Kadin 19-10-2023 18:01

Tramvayın çarptığı köpeğin ezilen ayağı kurtarılmaya çalışılıyor

Samsun'un İlkadım ilçesinde tramvayın çaptığı sahipsiz köpeğin ezilen ayağı veteriner hekimin uyguladığı tedaviyle kurtarılmaya çalışılıyor.

Yurthaber 17-10-2023 13:12

Ayakkabı kokusu nasıl geçer? Ayakkabı kokusunu önleyen 4 etkili çözüm!

Ayakkabı kokusu pek çok insanı rahatsız ediyor. Özellikle yaz aylarında daha çok maruz kalınan ayakkabı kokusunun nasıl önlenebileceği merak edilen konular arasında yer alıyor. Ayakkabılardaki kötü kokunun da çözümleri mevcut. Ayakkabı kokusunu önleyebileceğiniz etkili çözümleri haberimizin devamında derledik.

Kadin 10-09-2023 16:36

Vücutta birikmiş su ve ödemden kurtulun! Karaciğeri tertemiz, karnı dümdüz yapan kür tarifi

Ödem, el, ayak, gözler ya da karın bölgesi gibi vücudun farklı bölgelerinde oluşabiliyor. Geçmek bilmeyen şişkinlik problemleri oldukça rahatsız edici olabiliyor. Bu kür tarifi hem karaciğeri tertemiz yapıyor hem de vücutta biriken su ve ödemi atarak karnı dümdüz yapıyor.

Kadin 01-09-2023 11:27

Güneş kreminden gözlüğe plaj çantanızın olmazsa olmazları

Yaz sezonu bitti, tatil beldelerinden el ayak çekildi. "İşte tatil için tam da aradığım zaman, benim için tatil şimdi başlıyor!" diyenler buraya! Plaj çantaları hazırlansın! İhtiyacınız olan her şeyi aldınız mı yoksa henüz neye ihtiyacınız olduğunu mu düşünüyorsunuz? Siz yorulmayın, biz hemen söyleyelim: güneş kremi, şapka, bikini ve dahası! Siz siz olun listemize göz atmadan "Tatile hazırım!" demeyin. İşte detaylar!

Kadin 24-08-2023 16:35

Dolabınıza mutlaka eklemeniz gereken Adidas'tan Nike'a ünlü markaların en trend kadın sneaker modelleri

Rahat ve kullanışlı bir ayakkabıya mı ihtiyacınız var? Hâlâ aradığınız ürünü bulamadıysanız doğru yerdesiniz! Birbirinden ünlü markaların sezona damga vuran modelleri rahatlıkla birlikte şık bir duruş vadediyor. Günlük kullanımdan yürüyüşlere kadar tercih etmek için dolabınıza mutlaka eklemeniz gereken en trend kadın sneaker modellerini sizin için derledik.

Kadin 22-08-2023 16:02

Hem lezzetli hem faydalı! 2 malzeme ile ödem atıcı dondurma tarifi

Ödem, el, ayak, gözler ya da karın bölgesi gibi vücudun farklı bölgelerinde oluşabiliyor. Vücudunuzda geçmek şişkinlik problemleri yaşıyorsanız yaz aylarını ödemsiz geçirmek için sadece 2 malzeme ile yapılan dondurma tam size göre. İşte tarifin detayları...

Kadin 20-08-2023 11:59

Optik illüzyon: Resimde gördüğünüz ilk şey kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarıyor!

Optik illüzyon resimlerde ilk gördüğünüz görüntü kişilik özellikleriniz hakkında çok şey söylüyor. Son dönemlerde popüler olan optik illüzyon resimleri ile dikkat ve kişilik testleri yapılıyor. Aşağıda yer alan optik illüzyonda ilk gördüğünüz şeyde kişiliğiniz hakkında ipucu veriyor.

Kadin 13-08-2023 11:29

Kaz ayakları ve kırışıklıklarınızdan kurtulun! 2 malzemeli maske ile 10 yaş gençleşeceksiniz

Yaş aldıkça ortaya çıkan kırışıklık ve kaz ayakları ciltte istenmeyen görüntüye sebep olabiliyor. Özellikle kaz ayakları yaşımızdan çok daha büyük görünmemize neden olabiliyor. Cildiniz ışıl ışıl parlaması için doğru cilt bakımı ve cildin ihtiyaç duyduğu nem miktarına ulaşmasını sağlamalısınız. Evde yapılan cilt maskesinin 10 yaş gençleştirdiği iddia ediliyor.

Kadin 03-08-2023 10:21

Dans pistinde sizi yarı yolda bırakmayacak 500 TL altı rahat ve şık topuklu ayakkabılar

Yaz ayları demek düğün ve parti dönemi demek. Hâliyle sadece zarif elbise modelleri değil, zarif topuklu ayakkabılar da radarımıza giriyor. Siz de kıyafetlerinizi tamamlayacak şık, bütçenize uygun ve konforlu topuklu ayakkabılara ihtiyaç duyuyorsanız doğru yerdesiniz. Dans pistinde rahatça hareket etmenizi sağlayacak, kalın topuklu modelleri bir araya getirdik. İşte, karşınızda birbirinden iddialı tarzlarıyla gündüze ve geceye uygun topuklu ayakkabılar!

Kadin 31-07-2023 17:26

Barbie makyaj trendini yakalamak isteyenler buraya! İşte ihtiyacınız olan ürünler

Barbie filminin vizyona girmesiyle pembe tonları, kıyafet kombinlerinden makyaja kadar her yerde kendine yer buldu. Sosyal medyada ya da sokakta; hemen hemen her yerde pembe makyaj rüzgârları esiyor. Yaz mevsiminin enerjisine yakışan renkler ile Barbie makyaj trendine ayak uydurabilirken capcanlı görünmeniz de mümkün. Peki, bu makyaj modasında hangi ürünleri kullanabilirsiniz? Gelin, birlikte şeker kadar tatlı makyajlar oluşturmaya doğru yola çıkalım!

Kadin 26-07-2023 16:29

Pembenin elli tonu: İşte Barbie stilini yansıtabileceğiz en güzel ürünler

Margot Robbie ile Ryan Gosling’in başrollerinde oynadığı Barbie filminin çekim süreciyle ortaya çıkan Barbiecore trendine birçok ünlü ayak uydurdu! Bu sezonun en trend kuralı olarak belirtilen pembe kombinler; Gigi Hadid'den Kim Kardashian'a, Anne Hathaway'den Megan Fox'a kadar birçok ünlü ismin de tercihi oluyor. Siz de bu modaya ayak uydurmak istiyorsanız birbirinden pembe kıyafetlerden oluşturduğumuz listemize bakmaya ne dersiniz?

Kadin 25-07-2023 16:46

Kopmuş ayak bir ilçeyi alarma geçirdi! Ön otopside 'mezarlık' detayı... 1 aileden DNA başvurusu

Artvin'in Borçka ilçesinde derede bulunan insana ait kopmuş ayak ile ilgili soruşturmasında kentte 1 aile DNA örneği için jandarmaya başvurdu. Ekiplerin ön incelemelerinde kesik izine rastlanılmayan ayağın hayvanlarca mezarlıktan çıkarılmış olabileceği de değerlendiriliyor.

Haber 21-07-2023 16:27

Bu yaz tatile bebekleriyle çıkacakların yanlarına mutlaka almaları gereken ürünler

Tatil mevsimi geldi. Küçük yaşta çocuğu ya da bebeği olanlar için farklı ihtiyaçlar olduğundan, hazırlık süreci epey önemli bir hâle geliyor. Fakat bebekli tatili kolaylaştıracak ürünlerle hem hazırlık sürecini hem yolculuğu hem de tatili daha rahat bir hâle getirebilirsiniz. Tatil sürecinizi kolaylaştıracak bebek tatil ürünlerini sizler için bir araya getirdik.

Kadin 03-07-2023 17:12

Siren Eyes'tan Clean Girl'e 2023'ün en yeni makyaj trendlerini inceliyoruz

Clean Girl'den Siren Eye'a, 2023'ün makyaj trendlerini denediniz mi? Denemediyseniz 2023 yılına damga vuran, TikTok'ta ortalığı kasıp kavuran bu makyaj trendlerini bir an önce öğrenmelisiniz. Böylece ister parlatıcılarla dudaklarınızı belirginleştirebilir ister simsiyah bir eyeliner yardımıyla buğulu bakışlar yaratabilirsiniz. Hazırsanız gelin, 2023'ün makyaj trendlerine ve dilediğiniz görünümü elde etmek için kullanabileceğiniz ürünlere beraber bakalım.

Kadin 22-06-2023 15:31

Fiyatı 2 bin 319 TL'ye düştü! İndirimdeki Tommy Hilfiger çanta ile yazın şıklığınızı zirveye taşıyın

Yaz mevsiminin ferahlığını ve hafifliğini kombinlerinize yansıtmak ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise yazı canlı, cıvıl cıvıl ve enerjik geçirmenizi sağlayacak, tüm kombinlerinizle uyumlu bir çanta önerisiyle karşınızdayız: Tommy Hilfiger Poppy Crossover Kadın Çanta kısa süreliğine %25 indirimle satışta, bu fırsatı kaçırmayın!

Kadin 21-06-2023 16:27

74 yaşında giydiklerini eleştirenlere tüm klişeleri yıkarak cevap verdi! Biz görünmez değiliz

Kadınlar her yaşta farklı baskılara maruz kalıyor. Yaş ilerledikçe daha olgun davranılması ve kapalı kıyafetler tercih edilmesi klişeleri kadınların sosyal hayatlarında zorluk yaşamalarına neden olabiliyor. 74 yaşındaki Colleen Heidemann, tüm klişeleri yıkıyor ve yaşın giyim tarzımızı belirlemesi gerekmediğini kanıtlıyor.

Kadin 18-06-2023 15:53

Göz alıcı şıklık ve rahatlık Gusto ile mümkün! Yaz modası trendlerine indirimli fiyatlarla kavuşun

Trendlere ayak uyduran ancak her zaman yenilikçi, özgün ve modern olmayı başaran kadın giyim markası Gusto'da seçili ürünlerde indirimler sizleri bekliyor. Tarzınızı öne çıkaracak, size hem şıklık hem de rahatlık sunacak indirimli parçaları keşfetmeye ne dersiniz?

Kadin 16-06-2023 09:13

Temizlik uzmanı ayakkabıdaki kötü kokuyu anında geçiren yöntemi paylaştı

Bütün gün boyunca ayağımızda olana ayakkabılar kötü kokular oluşturabiliyor. Ayakkabıdaki kötü koku ayaklara sinerek ayak kokusuna ve dolap kokusuna sebep olabiliyor. TikTok'ta bir temizlik uzmanı kötü ayakkabı kokusunu geçirecek 3 etkili yolu paylaştı.

Kadin 15-06-2023 11:20