Tıraş Haberleri

AK Partili isimden ilginç askerlik anısı: Tıraş olma yöntemi dikkat çekti... Gençler bilmez o günleri

Adana'daki aday tanıtım toplantısında AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın anlattığı askerlik anısı dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994 yılında belediye başkanı olmasına değinen Elitaş, "1982 yılında İstanbul'da askerlik yaparken hani hikaye gibi anlatılır ama gazozla tıraş olurduk" dedi.

Haber 09-02-2024 10:28

Fiyatı 2 bin 199 TL'ye düştü! Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti indirime girdi

Saç, sakal ve vücut tıraşınızı tek bir ürünle yapabilmenizi sağlayan Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Uzun vadede bütçenizi korumanızı sağlayacak bu cihazı sizin için inceledik.

Haber 05-02-2024 17:17

Pratik ve hızlı şekilde tıraş olmanızı sağlayacak en iyi ve kaliteli tıraş makinesi önerileri

Tıraş olmak erkekler için kişisel bakımın olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Fakat her gün dakikalarca tıraş olmak sizi yormuş olabilir. Üstelik jiletler cildinizi tahriş ediyorsa ve bu durumdan kurtulmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Sizleri bu dertlerden kurtaracak ve en az tahrişle maksimum performans alabileceğiniz en iyi erkek tıraş makinelerini sizler için listeledik. Gelin tıraş makinesi fiyatlarını da karşılaştırabileceğiniz listemizi birlikte incelemeye başlayalım.

Haber 21-09-2023 17:19

Güzellik uzmanı olgun kadınların pürüzsüz ve genç gözüken cilt için yapmaları gereken bakımı paylaştı

Herkes pürüzsüz ve sıkı görünen cildin hayalini kuruyor. Bu cilde sahip olmak için yaşam alışkanlıklarına ve cilt bakımına dikkat etmek gerekiyor. Güzellik uzmanı özellikle olgun kadınların cilt bakımında uygulaması gereken doğru cilt bakımı yöntemini paylaştı.

Kadin 15-06-2023 14:13

Diğer Haber Etiketleri

Berber Doktor Güzellik uzmanı Pazarlama philips deprem aloe vera nohut yoğurt yıldız hirsutizm tıraş makinesi koltuk altı kararması tüy dökücü şampuan Güneş yanığı hastalık 17 17 Meslek Lisesi Lazer Türk Kızılay Deodorant sakal bakımı saç kremi tıraş bıçağı fırın Otomobil Güneş saç bakımı Göz Eva Mendes Hatay Isparta Sivas Osmaniye Rachel McAdams kuru şampuan metro uçuk cilt bakımı Reddit kan ergenlik güneş kremi sivilce okul öğrenci düğün yamaç paraşütü Saç boyası ağda kaş etek askerlik tiktok kıl dönmesi polikistik over sendromu Kanada Mustafa Elitaş ameliyatsız yüz germe alara derby derma cilt cilt tahrişi destek bacak çekici braun tıraş makinesi fayda erkek erkek arkadaş erkek tıraş makinesi epilatör guinnes rekorlar kitabı güneş yanığa ne iyi gelir güneş yanığına ne iyi gelir güneş yanıkları güneş yanıkları nasıl geçer güzellik göğüs genç foreo homa hücre iltihap hile at kuyruğu ayak ağda yaptırma eleştiri dünya rekoru isim jilet yöntem yarar mon mor nasıl yazılır neden köpük köy okulu saç saç açıcı saç boyama saç şekillendirici saç traş makinesi philips tıraş makinesi profesyonel siyah sakal sakal makinesi sakal traş makinesi sevgili şarjlı diş fırçası polikistik over sterlin tehlike tasarruf kadın kişisel bakım ürünleri kurt adam kuru koku oral b oral b başlık oral b diş fırçası oral b pro 2000 oral b şarjlı diş fırçası oral b yedek başlık oralbi şarjlı diş fırçası traş mı tıraş mı trend uzman vücut vücut tıraş makinesi yağ lekesini ne çıkarır yağ lekesi nasıl geçer balıklar yağ lekesi nasıl çıkar traş nasil yazilir tüyo yüzde zarar viral yağmur ormanları genital bölge eo zihin cinsi hücreler sırt sendrom 5 yaş sosyal medya

Tıraş

Tıraş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tıraş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kendi işimi kendim görürüm diyen erkekler için en iyi saç sakal şekillendirici tıraş makineleri

"Güçlü motora ve keskin bıçaklara sahip bir tıraş makinesi arıyorum." diyenler, doğru yerdesiniz! Özenle tasarlanan tıraş makineleri sayesinde birkaç dakika içinde sakallarınızı ya da saçınızı düzeltebilir veya kesebilirsiniz. Bu noktada en iyi deneyim için hangi ürünü edinmeniz gerektiğini merak ediyor olabilirsiniz. Öyleyse en iyi markaların ürünlerine yer verdiğimiz listemize beraber bakalım ve sizin için doğru tıraş makinesini bulalım!

Haber 13-06-2023 18:09

Vücudundaki tüyleri eleştirenlere karşı çıkıyor! Yağmur ormanı gibi

Kadınların vücutlarında çıkan tüylere yapılan yorumlar oldukça baskılayıcı olabiliyor. Bu baskılara karşı çıkan kadınlar sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar ile diğer kadınlara destek oluyor. TikTok'ta koltuk altı kıllarını sergileyen bir sosyal medya kullanıcısı hissettiklerini paylaştı.

Kadin 12-06-2023 17:59

Güneş yanığını 30 dakikada iyileştiren yöntemini paylaştı! Yoğurt kullanmak yerine...

Bir yıl boyunca bronzlaşmanın hayalini kursak da yanlış bronzlaşma aşamaları güneş yanıklarına neden olabiliyor. Dayanılmaz acılar ve kızarıklar yaratan güneş yanıklarının etkisini azaltmak için uygun yöntemler aranıyor. TikTok'ta kendi güneş yanığı tedavisini paylaşan biri bu yöntemin mucizevi olduğunu belirtti.

Kadin 12-06-2023 12:05

Eva Mendes'in parlak cildi için uyguladığı ucuz güzellik sırrı! Yüzünü tıraş ederek...

Amerikalı oyuncu Eva Mendes, oynadığı rollerdeki başarılarının yanı sıra güzelliği ile de dikkat çekiyor. 49 yaşındaki oyuncu parlak ve genç görünen cildi için uyguladığı güzellik bakımını paylaştı. Yüzünü tıraş etme yöntemini paylaşan Mendes, takipçilerine bu uygulamanın faydalarından bahsetti.

Kadin 09-06-2023 12:09

Yüz tüylerinizi almadan önce tekrar düşünün! TikTok trendi cildini mahvetti

Yüz tüylerini alma trendi giderek yayılıyor. Kadın yüz tüylerini almak zararlı mı, yüz tüylerini almak tüylerin sert çıkmasına neden olur mu gibi soruları aratıyor. Uzmanlar ve yüz tıraşını deneyimleyenler bu konuda ikiye ayrılıyor. Gana'da yüzünü tıraş ettikten sonra cilt problemleri yaşayan bir kişi herkesi uyardı.

Kadin 02-06-2023 10:46

Cilt doktoru genital ağdanın zararlarını paylaştı! Bikini bölgesine ağda yapmanın 4 tehlikesi

Ağda yaptırmak istenmeyen tüyleri kökünden alma konusunda çok daha başarılı sonuçlar sağlıyor. Ancak cilt uzmanları ağdanın ve tıraşın bazı zararları olduğunu belirterek genital bölgede yarattıkları tehlikelere karşı uyarıyor. Bir cilt bakım uzmanı

Kadin 28-05-2023 17:50

Koltuk altlarını yıllardır tıraş etmediği için eleştiri alıyor! Saç bakım rutini yapıyorum

Vücudunda çıkan tüyleri almayı bırakan birçok kişi bulunuyor. Vücudundaki tüyleri tıraş etmeye karşı çıkan kişiler sosyal medyada eleştirilerin hedefi olabiliyor. TikTok'ta koltuk altı kıllarını yıllardır almadığını paylaşan bir kadın tüyleri için "saç bakım rutini" olarak tanımladığı bakım yollarını gösterdi.

Kadin 23-05-2023 11:03

Beyler kişisel bakımın en önemli adımı, saç ve sakal tıraşı! Sizin için en iyi tıraş makinelerini seçtik

Kusursuz, pürüzsüz, tahrişsiz bir tıraş deneyimine ne dersiniz? Yanıtınız "Evet!" ise tıraş makinesi almanızın zamanı çoktan gelmiş demektir! Sağlıklı ve pürüzsüz bir cildin kapılarını ardına kadar açan, her erkeğin evinde olması gereken, kullanıcılarından tam not almış, tahriş etmeyen tıraş makinelerini sizin için derledik.

Haber 20-05-2023 01:49

Evde saçını boyaması hüsranla sonuçlandı! Tüm saçını tıraş etmek zorunda kaldı

Kuaför fiyatlarının giderek artması evde saç boyayan kişilerin sayısında artışa neden oluyor. Saç boyama işlemini çok daha uygun fiyata getirmek isteyenlerin tercih ettiği saç açıcıları ve boyalar saçın hasar almasına neden olabiliyor. TikTok'ta evde saç boyama sonucunu paylaşan bir kadın oldukça etkileşim aldı.

Kadin 19-05-2023 09:51

Güzellik standartlarına karşı çıkarak vücudundaki tüyleri almayı bırakan 15 kadın

Güzellik standartları kadınlar için oldukça kısıtlayıcı olabiliyor. Özellikle yaz aylarında vücuttaki tüy, selülit, çatlak görünümleri üzerine yapılan baskılar kadınların kendilerini rahat hissetmemesine neden oluyor. Bu standartlara dur demek isteyen 15 kadın vücudundaki tüyleri almayarak da ne kadar mutlu olunabildiğini gösterdiler.

Kadin 09-05-2023 10:39

Şarjlı diş fırçası, tıraş makinesi, düzleştirici... Kişisel bakımın en sevilenleri şimdi indirimde!

Kişisel bakımınıza önem verenlerdenseniz doğru yerdesiniz. Amazon'un Anneler Günü Fırsatları kapsamında devam eden kişisel bakım ürünlerindeki indirimleri sizin için derledik. Ünlü markaların en sevilen ürünlerini keşfetmeye ne dersiniz? Haydi, gelin detaylara geçelim.

Haber 08-05-2023 01:54

Yıllardır tıraş olmayan kadın tüyleriyle milyonlar kazanıyor! Erkek arkadaşım buna bayılıyor

Vücudunda çıkan tüyleri yıllardır almadığını açıklayan bir kadın bu durumun aşk hayatına iyi geldiğini belirterek vücut kılları sebebiyle milyonlar kazandığını söyledi. TikTok'ta aldığı kötü yorumlara cevap veren Calita, tıraş bıçağını bırakmaya karar veren kadınlara ilham oldu.

Kadin 27-04-2023 12:03

Uzmanı bacağınızı yanlış tıraş ettiğinizi paylaştı! Pürüzsüz bacaklar için...

Bacak tıraşına yaz ayları yaklaşırken daha da dikkat ediliyor. Bacaktaki istenmeyen tüylerden kurtulmak için ağda yerine tıraş bıçağını tercih edenlerin sayısı giderek artıyor. Ancak tıraş bıçağı kullanırken yapılan basit hatalar cildinizi mahvedebiliyor. Bir doktor bacaklarınızı doğru tıraş etmenin ve pürüzsüz bacaklara kavuşmanın yolunu paylaştı.

Kadin 25-04-2023 15:59

9 yıldır tıraş olmayan kadın erkek olmakla suçlandı! Kokuyu aldığım zaman...

Tıraş olmaya karşı çıkan kadınların sayısı her geçen gün artıyor. Kadın bedenleri üzerine dayatılan baskılara meydan okuyan kadın vücutlarındaki tüyleri uzatarak diğer kadınlara da destek oluyor. Koltuk altını yıllardır tıraş etmeyen Fenella Fox, erkek olduğu suçlamalarına cevap verdi.

Kadin 19-04-2023 11:59

Yıllardır tıraş olmayan kadın insanların göğüs kıllarına inanmadığını açıkladı! Videosuna acımasız yorumlar yapıldı

Kadınların vücudu üzerine dayatılan güzellik baskıları birçok kişinin psikolojik problemler yaşamasına ve öz güvensiz olmasına neden olabiliyor. Özellikle sosyal medyadan gelen ağır eleştiriler kısa süre içerisinde çığ gibi büyüyor. Vücudunda çıkan kılları paylaşan Esie, göğüslerindeki kılları tıraş etmediği için eleştirildi.

Kadin 11-04-2023 11:44

Tıraş olmayı bırakan kadın sakallarını uzatarak dünya rekoru kırdı

Vücuttaki istenmeyen tüylerin artışına neden olan birçok hastalık bulunuyor. Kurt adam sendromu olarak bilinen Hipertrikoz vücuttaki tüylerin anormal derecede uzamasına neden oluyor. Kurt adam sendromuna sahip olan Vivian Wheeler, bir ayak uzunluğundaki sakallarıyla Guinness Dünya Rekoru'nu elde etti.

Kadin 07-04-2023 16:06

Yüzünü tıraş etmek için bulduğu yöntem viral oldu! Eleştiri yağmuruna tutuldu

Kadınlar yüzdeki istenmeyen tüylerden kurtulmak için ve ciltlerinin daha pürüzsüz görünmesi için çeşitli tıraş yöntemlerini tercih ediyorlar. Sosyal medyada giderek yayılan tıraş akımları tartışma yaratabiliyor. TikTok hesabında hayatını kolaylaştıran tıraş yöntemini gösteren bir kadın tartışmalara neden oldu.

Kadin 05-04-2023 10:51

Genç görünmek için kaşını tıraş etme yöntemini gösterdi! Anında daha gergin bir yüz sağlıyor

Yüzünü tıraş eden kadınların sayısı gün geçtikçe artıyor. Bazı kişiler tıraşın zararlı olduğunu savunurken bazıları yüz tıraşının faydalarını anlatıyor. TikTok'ta ameliyatsız yüz germe yöntemini paylaşan bir kadın bunun yolunun kaşlarını doğru tıraş etmekten geçtiğini gösterdi.

Kadin 04-04-2023 14:49

Hataylı depremzede berber, iş yerini otomobiline taşıdı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'da, berber dükkanında ağır hasar oluşan Ekrem Doğru, otomobiliyle mahalleleri gezerek afetzedeleri tıraş ediyor.

Yurthaber 03-04-2023 12:01

Sakallarını uzatan kadın tıraş olması için yapılan baskılara meydan okuyor

Kadınların vücutlarında ve yüzlerinde çıkan istenmeyen tüyler hakkında yapılan yorumlar oldukça kırıcı olabiliyor. Ergenliğinden itibaren tüylerini almak zorunda kalan kadınlar bazı problemler yaşayabiliyor. Yüzünde çıkan tüyleri almayı bırakan bir kadın sosyal medyadan aldığı tıraş ol yorumlarını paylaşarak aldığı kararı cesurca paylaşıyor.

Kadin 31-03-2023 14:37

Isparta'da mesleki eğitim öğrencilerinden depremzede öğrencilere kuaförlük hizmeti

Isparta'da Mesleki Eğitim Merkezi'nde kuaförlük eğitimi alan öğrenciler, depremzede öğrencilere hizmet veriyor.

Yurthaber 08-03-2023 07:50

Tüm güzellik algılarına meydan okudular! Tıraş olmamalarının nedenini açıkladılar

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için çok çeşitli uygulamalar yapılıyor. Ağda, lazer epilasyon, tıraş bıçağı gibi yöntemler kadınların zamanının boşa gitmesine neden oluyor. Çok eski yıllardan beri dayatılan pürüzsüz kadın vücuduna karşı çıkan 16 kişi tüylerini almama nedenlerini açıklayarak vücutlarındaki tüyleri cesurca paylaştı.

Kadin 02-03-2023 09:16

Profesyonel ağdacı ağda sırasında yaşanan kanamaların nedenini açıkladı

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için çeşitli yöntemlere başvuruluyor. Ağda acısına ve kızarıklığına rağmen en sık kullanılan yöntem olarak biliniyor. Kadınlar ağda sırasında yaşanan kanamalardan şikayet ediyor. TikTok'ta profesyonel bir ağdacı bu kanamaların iyi olduğunu paylaştı.

Kadin 24-02-2023 13:24

İnatçı yağ lekelerini söker atar! Ovalamadan parıl parıl yapacak

Yağ lekesi çıkarması en zorlu leke olarak biliniyor. Özellikle kuruyan yağ lekelerini çıkarmak için özel çaba sarf etmek gerekiyor. Ancak TikTok'ta paylaşılan yöntem yağ lekelerini ovalamanıza gerek kalmadan çıkartmanızı sağlayacak ipucu açıklandı. Bu mutfak hilesi sayesinde fırındaki yağ lekeleri tertemiz olacak.

Kadin 21-02-2023 15:13

Tıraş nasıl yazılır, tıraş yazımı nasıl olmalıdır? Traş mı yoksa tıraş mı, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Farklı ülkelere ait dillerden gelip dilimize yerleşmiş birçok kelime vardır. Türkçe’nin dünyadaki en zengin kelime dağarcığına sahip olan dillerinden biri arasında yer almasının bir nedeni de budur. Bu kelimeler zamanla ekler alarak ya da telaffuz biçimleri değiştirilerek Türkçeleşir. Tıraş da bu özelliklere sahip olan kelimelerden biridir. Aynı zamanda yazımı konusunda en sık hataya düşülen kelimeler arasındadır.

Egitim 03-02-2023 17:43

Yüzünü her gün tıraş eden kadın yüzündeki tüyleri almasının faydasını açıkladı! İnsanlar bana inanmıyor

Önceden kadınların yüz tüyleri denildiğinde sadece bıyık ve kaş algılanıyordu ancak bu algı son zamanlarda değişime uğradı. Birçok kadın yanaklarında çıkan tüyleri almaya başladı. Sosyal medyada giderek yayılan yüz tüylerini tıraş etmek trend haline geldi. TikTok'ta paylaşım yapan bir kadın yüz tıraşının faydalarını açıkladı.

Kadin 31-01-2023 10:55

Sakallarını almayı bırakarak vücuduyla barıştı! Yıllarca zorbalığa uğramıştı...

Kadınların vücudunda çıkan tüyler toplum tarafından oldukça yargılanıyor. Çeşitli hastalıklar nedeniyle artan tüyler nedeniyle birçok kadın ergenliğinden itibaren zorbalıklara maruz kalıyor. Sakallarını uzatmaya başlayan Gennevieve Vaillancourt, yaşadıklarını anlattı.

Kadin 29-01-2023 16:44

Tüylerini almayı bıraktıktan sonra hayatı değişti! Bir gecede olan bir şey değildi

Kadınlar yüzlerinde çıkan tüylerden oldukça rahatsız olabiliyor. Yüzdeki tüyleri almak için lazer epilasyon, ağda, ip ve tıraş yöntemleri kullanılıyor. Yüzünü tıraş eden kişi sayısı giderek artarken tüylerini almayı bırakan kadınların sayısında da artış görülüyor. Yüz tüylerini almayı bırakan Eldina, değişen hayatını paylaşarak toplumun anlamsız yargılarından duyduğu rahatsızlığı belirtti.

Kadin 27-01-2023 09:21

İstenmeyen tüylerden doğal ve acısız şekilde kurtulacaksınız! Epilasyona ve ağdaya veda edin!

İstenmeyen tüyleri almak için ağda, tıraş bıçağı, epilasyon gibi yöntemler kullanılıyor. Ancak birçok kişi yüzündeki ve vücudundaki istenmeyen tüylerden kurtulmak için doğal yöntemler arıyor. Evde düzenli olarak yapılan kolay bir tarifin istenmeyen tüyleri yok ettiği iddia edildi.

Kadin 10-01-2023 23:35

Genç kadın vücudundaki tüyler nedeniyle ağır yorumlara maruz kaldı! Her şey 8 yaşında başladı...

İstenmeyen tüyler kadınların baş belası olarak görülüyor. Çocukluktan itibaren ağır eleştirilere maruz kalan kadınlar çok küçük yaşlarda istenmeyen tüylerden kurtulmak için zararlı işlemler yapabiliyor. Üstelik istenmeyen tüylere sebep olan hastalıklar kadınların psikolojisini etkileyebiliyor. Hirsutizm hastası Samantha Allen, aldığı ağır yorumları paylaşarak bu durumla savaşan diğer kadınlara destek oldu.

Kadin 09-01-2023 10:34

Bacaklarını almıyor ve yıkanmıyor! 2023'te 9 bin TL tasarruf etti...Koksam bile umurumda değil

Hijyenik ve daha bakımlı olmak için kullandığımız temizlik ürünlerinin, bakım malzemelerinin fiyatları giderek artıyor. Bu artan fiyatlardan cebi yanan birçok vatandaş doğal ürünleri tercih etmeye başladı. Ancak bir kadın tasarruf etmek için kişisel bakımında nelerden vazgeçtiğini açıklayınca büyük tepki topladı.

Kadin 08-01-2023 09:45

TikTok'ta kardeşinin yüzündeki tüyleri tıraş etti: Dermaplaning hakkında herkesin merak ettiği soru aynı... Yüzdeki tüyleri almak daha kalın çıkartır mı?

Yüzde çıkan istenmeyen tüyler hem erkekler hem de kadınlar için rahatsız edici olabiliyor. Kadınlar bıyık ve kaş bölgelerindeki tüylerini alıp diğer yerlerde çıkan tüyleri almaya çekiniyorlardı. Ancak son yıllarda iyice artış gösteren yüzü tıraşlama tekniği olarak da dermaplaning ile birçok kadın yüzündeki tüyleri alıyor. Peki yüzdeki tüyleri almak zararlı mı?

Kadin 17-12-2022 17:24

Güzellik standartları kadınların başını yaktı! Her şey tıraş bıçaklarının pazarlanmasıyla başladı

Vücudumuzda bulunan istenmeyen tüyler kadınlara dayatılan güzellik algıları nedeniyle oldukça can sıkıcı olabiliyor. Dünya üzerinde birçok kadın ergenliğe girdiği andan itibaren bu tüyler ile savaşmak için çeşitli yöntemler izliyor. Kadınların tüylerini alması bu tüylerin olmadığını düşündürtüyordu. Peki kadınların tüylerini ilk defa neden aldığını biliyor muydunuz?

Kadin 15-11-2022 10:40

Tıraştan sonraki tahrişlere ve yanmalara elveda dedirtecek harika erkek bakım ürünleri

Birçok erkeğin vazgeçilmez günlük bakım rutininden biri, tıraş olmak. Her ne kadar tıraş sonrası bakımlı bir cilde sahip olunsa da ciltte oluşan yanma ve tahrişler kaçınılmaz olur. Sık sık tıraş olan beylerin ciltlerinde hassasiyet oluşur ve bu, bazı problemlere yol açar. İşte tıraş sonrası cildinizi rahatlatacak ve tıraşı daha keyifli hâle getirecek bakım ürünleri!

Haber 18-10-2022 15:37

Türk Kızılay'ın gönüllü kuaförlerinden kırsaldaki çocuklara saç bakımı sürprizi

Türk Kızılay Kadirli Şube Başkanı Zafer Biçer: - "Onların mutluluğunu görmek bizleri de mutlu ediyor"

Yurthaber 08-10-2022 11:31

Metrelerce yüksekte usturalı sakal tıraşı oldu! İzleyenler şaşkınlığını gizleyemedi

Sivas'ta yamaç paraşütüne dikkat çekmek Nihat Çökelek ve arkadaşı, öyle bir şey yaptı ki izleyenler şaşkınlığını gizleyemedi. Çökelek, havada usturayla tıraş oldu. O anlar kafa ve aksiyon kameralarına yansıdı.

Haber 06-10-2022 11:04

Metroda mide bulandıran görüntü! Herkesin içinde jileti çıkarıp...

Kanada'da metroda akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Görüntülerde bir kadının herkesin içinde şortunu indirip etek tıraşı yaptığı görüldü. O anlar ise sosyal medyada defalarca paylaşıldı.

Haber 31-08-2022 19:53

Derby, kişisel bakım kategorisinde 16 yeni ürünle portföyünü genişletti

Nemlendirici krem, tıraş kolonyası, peeling krem, batık önleyici serum, kil maskesi gibi yeni ürünlerle portföyünü genişleten şirket, ilk kez adım attığı erkek bakım kategorisinde pazar payını hızla artırmayı hedefliyor

Yurthaber 11-08-2022 13:22

Damat neye uğradığını şaşırdı! Bursa'da düğünde gelinden 'tıraş' sürprizi

Bursa'da Yağmur ile Ali Hacıoğlu çiftinin düğününde renkli anlar yaşandı. Davetlilerle birlikte müzik eşliğinde eğlenceli anlar yaşanırken müzik kesilince damat neler olup bittiğine anlam veremeden kendini berber koltuğunda buldu. Gelin Yağmur Hacıoğlu'ndan damat Ali Hacıoğlu'na tıraş sürprizi kameralara yansıdı.

Haber 01-08-2022 12:29