Kusmuk Haberleri

Özgür Demirtaş, Hazır olun diyerek uyardı: Kusmuk olarak çıkacak, dayanın dedi, enflasyonun ineceği tarihi açıkladı!

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, seçim sonrası için öngörülerde bulundu. “Seçim sonrası ekonomi kerpeten gibi sıkacak, hazır olun” diyen Demirtaş, enflasyonda düşüş için de tarih verdi.

Finans 15-02-2024 15:50

Kusmuktan yapılıyor, servet değerine satılıyor! Demet Akalın, Kenan İmirzalıoğlu, siyasetçiler, sporcular... Ünlülerin gözdesi 'Misk-i Amber' tespihleri

Balinanın kusmuğundan yapılan tespihler Türkiye'deki birçok tanındık simanın gözdesi durumunda. Aralarında Demet Akalın, Kenan İmirzalıoğlu, Murat Övüç gibi isimlerin yer aldığı sanatçıların yanı sıra siyasetçiler ve sporcular da "Misk-i Amber" tespihleri için adeta yanıp tutuşuyor. Tespihlerin fiyatları ise dudak uçuklatacak düzeyde. Ünlüler özellikle kış aylarında Bursa'daki o dükkana uğramadan edemiyor.

Finans 21-01-2024 11:58

Balıkçı köpeği milyonlar değerindeki balina kusmuğunu buldu! Resmen deniz hazinesi

İskoçya'daki bir balıkçı köpeği Ayrshire ile yürüyüş yaptıkları sırada köpeğinin sahilde kayaya benzeyen bir parça buldu. Balina kusmuğu olduğunu düşündüğü parçayı test için alan balıkçı, "Resmen deniz hazinesi" diyerek durumu özetledi.

Trend 18-10-2023 11:17

Kusmuk

Kusmuk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kusmuk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.