Kuymak Tarifi Haberleri

Uzayıp giden lezzet kuymak tarifi! Kuymak (Mıhlama) nasıl yapılır?

Kuymak, Karadeniz'in en sevilen lezzetleri arasında yer alıyor. Genellikle kahvaltıda tüketilen kuymak akşam yemeğine yapacak yemek bulamayanların da pratik yardımcısı oluyor. Mıhlama olarak da bilinen kuymak nasıl yapılır merak ediyorsanız bu kuymak tarifine bakabilirsiniz.

Yemek 11-05-2023 17:29

Bu lezzet kaçmaz: Nefis kuymak tarifi! Kuymak nasıl yapılır?

Karadeniz mutfağının en sevilen lezzetlerinden olan kuymak hem mideye hem de göze hitap ediyor. İçerisine konulan peynirlerin uzaması iştah kabartan görüntüler yaratıyor. İnternet üzerinden sık sık 'Kuymak nasıl yapılır?' araştırmaları yapılıyor. İşte leziz kuymak tarifi...

Yemek 25-09-2022 12:06

Kuymak nasıl yapılır? Püf noktaları neler? Tam ölçüsünde mıhlama tarifi! Kuymak (mıhlama) malzemeleri ve yapımı

Karadeniz mutfağının lezzetlerinden biri olan kuymak tarifi merak ediliyor. Kahvaltıların en sevilen tatlarından biri. Özellikle pazar kahvaltılarını süsleyen bu lezzetin yapımı da bir o kadar kolay. Karadeniz'e özel peynirler dışında kaşar ile de yapılabiliyor. İşte en lezzetli kuymak tarifi...

Yemek 15-07-2022 13:51

Pazar kahvaltısında kuymak yenir mi? Kuymak yemek tarifi ve malzemeleri...

Tarifi en çok merak edilen Karadeniz mutfağının lezzetlerinden kuymak ile ilgili bazı bilgiler merak ediliyor. Kuymak, gerek kahvaltıda gerek ara öğünlerde yenebilen bir yemek olarak biliniyor. Karadeniz'e özel kolot peyniri ve tel peyniri dışında kuymak kaşar ile de yapılabilmekte. Peki Pazar kahvaltısında kuymak yenir mi? İşte kuymak yemek tarifi ve malzemeleri...

Yemek 05-09-2021 15:51

Kuymak Tarifi

Kuymak Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kuymak Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Mıhlama (kuymak) yapılışı: MasterChef'te herkesi ekrana kitleyen tarif

Karadeniz'in enfes lezzeti mıhlama (kuymak), MasterChef 2020'nin yeni bölümünde ekranlara geldi. Jüri üyeleri takım kaptanlarından mıhlama yapmalarını istedi. İşte o anlarda birçok kişi bu enfes lezzetin nasıl yapıldığını aramaya başladı!

Yemek 22-09-2020 07:36

Peynirsiz kuymak tarifi (Artvin yöresi): Sadece 3 malzemeli enfes bir lezzet!

Sadece 3 malzeme ile hazırladığımız Karadeniz’in özel lezzeti peynirsiz kuymak tarifi ile karşınızdayız. Tarifimizin maliyeti düşük, lezzeti büyük! Peynirsiz kuymak nasıl olur diyenler için detaylı tarif bırakıyoruz, buyursunlar.

Yemek 18-08-2020 15:28

Kuymak tarifi: Peynirin en güzel hali kuymak nasıl yapılır?

Karadeniz'in en özel lezzetlerinden olan kuymak, akıp giden peyniriyle beraber adeta kalbimizi çalıyor. Doyum olmaz lezzetiyle kuymak, son birkaç yılın popüler kahvaltılığı haline geldi. Kuymak tarifi, Karadeniz'de yöre yöre değişse de lezzeti baki. Özel olarak kullanılan kuymak peyniri, tarifin başrolü sevgili okur. Evde pişirmek isteyenler için kuymak tarifi geliyor. Bonus olarak kuymak kalori oranını da sizler için yazımıza ekledik, buyursunlar.

Yemek 18-12-2019 16:57

Trabzon kuymağına rakip kakışlı kuymak

Gümüşhane'de lise öğrencileri, Karadeniz mutfağının vazgeçilmezi arasında yer alan ve özellikle yabancı turistlerin kahvaltıda tercih ettiği Trabzon kuymağını andıran yöreye has 'kakışlı kuymak' yaparak, hünerlerini sergiliyor. Kaşıkla üzerinde yapılan kakma hareketinden adını alan farklı lezzet, turistlerin yanı sıra müşterilerinden de tam not alıyor.

Yemek 04-09-2019 11:39

Karadeniz'in nefis yemeği: Light muhlama nasıl yapılır?

Son zamanlarda oldukça popüler bir hal alan muhlama, özellikle kahvaltı sofralarının vazgeçilmezleri arasına girdi. Sonsuza kadar uzayıp giden peyniriyle gönlümüzde fetheden muhlamayı kilo almadan yemek isterseniz bu tarifimize göz atabilirsiniz.

Yemek 05-07-2019 12:08

Kuymak tarifi: Peyniri uzadıkça uzayan Trabzon usulü kuymak yapmanın sırları!

Karadeniz’in enfes lezzetlerinden olan kuymak tarifi, kahvaltının gerçek bir starı! Uzadıkça uzayan mis gibi peyniri iştah kabartıyor doğrusu. Gerçek bir kuymak tarifi istiyorsanız Trabzonlu şeften detayları dinleyebilirsiniz, buyursunlar.

Yemek 02-11-2018 17:16