Lahmacun Haberleri

İftar sonrası geri dönüp dehşet saçtılar! İstanbul'da lahmacun siparişi tartışmasında silahlar patladı

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde cumartesi iftardan sonra korkunç anlar yaşandı. Lahmacun siparişlerinin gecikebileceğini duyan müşterilerle iş yeri sahibi tartıştı. Müşteriler iftar sonrası iş yerine gelip dehşet saçtı, panik görüntüleri kameraya yansıdı.

Haber 09-04-2024 11:58

Tavuk döner mi lahmacun mu tartışması son buldu! Zirve değişmedi ama tatlıda büyük sürpriz var

Türkiye’nin Ramazan ayı lezzet tercihleri belli oldu. İftarda geçen yıl olduğu gibi tavuk lezzetleri ilk sırada yer alırken, sahurda ise lahmacun zirveye geri döndü. Çorbalarda mercimek birinciliğini korudu. Fırın sütlaç popülerliğini devam ettirse de soğuk baklava sürpriz bir çıkış yaptı. İşte Türkiye'nin ramazan ayı yemek tercihleri...

Finans 09-04-2024 11:14

Lahmacun efsanesi sona erdi! İnternetten siparişte artık zirvede başka bir lezzet var: Gece 12'den sonra patlama oluyor

İnternetten yemek siparişi vermek artık kültürümüzün bir parçası oldu. Özellikle eve yorgun gelen çalışanlar ve bekarlar sıklıkla dışardan yemek siparişi veriyor. Yıllardır en çok sipariş edilen ürün lahmacundu. Artık zirvede başka bir lezzet yer alıyor, tavuk dürüm. Siparişlerin en çok verildiği saat ise şaşırtmadı.

Finans 16-02-2024 09:40

Lahmacun içi tarifi: Lahmacun içi nasıl yapılır?

Türk mutfağından özel bir lezzet olan lahmacun, birçok kişi için yeri ayrı olan bir yiyecektir. Çeşitli işlerin arasında yemek yapmaya vakit bulamayanların kurtarıcısı ya da görkemli sofraların baş tacı olarak yerini alabilir. Genel olarak dışarıdan söylenen lahmacun aslında evde de kolaylıkla hazırlanıp tüketilebilir.

Yemek 09-02-2024 17:18

Çeşme'nin meşhur lahmacunun fiyatını bile solladı! Uludağ'daki rakamları görenler tekrar tekrar baktı

Uludağ'daki bir restoranın fiyat listesi sosyal medyada gündem oldu. Fiyat listesinde, en ucuz yiyecekler 250 TL'den başlarken bir menemenin fiyatının da 400 lira olduğu görüldü.

Finans 16-01-2024 17:29

Airfryer'da lahmacun tarifi: Airfryer'da lahmacun nasıl yapılır?

Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinden bir olan lahmacunu evde kendi imkanlarınızla kolaylıkla yapabilir ve sevdiklerinize sunabilirsiniz. Son dönemlerin en gözde mutfak aletlerinin başında gelen airfryer'ı kullanarak birçok yemeği, tatlıyı ya da atıştırmalığı çok kısa süreler içinde hem de sağlıklı bir şekilde hazırlayıp servis edebilirsiniz.

Yemek 28-12-2023 20:14

MasterChef lahmacun tarifi! Evde kolay lahmacun hamuru ve harcı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Lahmacun tarifi, 25 Eylül Pazartesi günü MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer aldı. MasterChef All Star'da birbirinden lezzetli yemekler yapılıyor. Yapılması istenen tariflerden biri de lahmacun oldu. Peki, lahmacun nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte nefis lahmacun tarifi...

Yemek 25-09-2023 18:50

Ev yapımı kolay lahmacun tarifi! Pratik lahmacun hamuru ve harcı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Lahmacun, Türk mutfağının en sevilen tarifleri arasında yer alıyor. Genellikle Gaziantep ve Şanlıurfa gibi yörelerde sıklıkla yapılan lahmacunu yediden yetmişe herkes seviyor. Dışarıda yedikleriniz kadar lezzetli bir lahmacun tarifini denemek isteyenler için ev yapımı pratik lahmacun tarifine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yemek 17-08-2023 11:49

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 'Pide, lahmacun, börek' talimatı gündem oldu! İddialara Bakanlıktan yalanlama geldi

Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda Kontrol Genel Müdürlüğü'nün pide, börek, lahmacun gibi ürünlerden artık numune almayacağı iddiası gündem yaratırken, konuyla ilgili Bakanlıktan açıklama geldi. Söz konusu iddiaları net bir dille yalanlayan Bakanlık, "Tüketici sağlığının en üst düzeyde korunmasına yönelik Bakanlığımızca her türlü kontroller aksatılmadan devam edecektir" ifadelerine yer verdi.

Haber 23-06-2023 23:43

Bodrum'un yaz tarifesi yine cep yakıyor! Hamburger 600, lahmacun 450 TL

Türkiye'nin en popüler tatil kentlerinden Bodrum, yüksek fiyat tarifeleriyle yine gündemde. Bodrum'da yaz sezonunun başlamasıyla birlikte fiyatlar yeniden güncellendi. Fiyatların bu yıl da cep yaktığı Bodrum'da lahmacun, hamburger, çay ve ayranın fiyatı dudak uçuklattı.

Haber 12-06-2023 12:55

Bodrum'da 2 lahmacun 2 ayran fiyatı dudak uçuklattı! 'Matematik yetmiyor' 1 kilo kıymadan pahalı...

Deniz sezonunun açılmasıyla her sene olduğu gibi bu sene de Bodrum plajlarındaki lahmacun fiyatları gündem yarattı. 2 lahmacun ve 2 ayranın fiyatını duyanlar büyük şaşkınlık yaşarken içinde yaklaşık 100-150 gram kıyma kullanılan bir lahmacunun fiyatının 1 kilo kıyma fiyatından fazla olduğu görüldü. Vatandaşlar bu durumla ilgili "Matematik yetmiyor gerçekten" yorumlarını yaptı. İşte Bodrum Türkbükü'ndeki lahmacun fiyatları...

Finans 07-04-2023 12:40

Sevgilisinden ayrıldı, yaptırdığı afiş görenleri şaşırttı!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde sevdiği kadından ayrılan İlyas adında bir vatandaşın billboardlara yapıştırdığı afiş görenleri şaşırttı. Kız arkadaşı ile olan sorunlarını çözemeyince farklı bir yola başvuran İlyas, "Biz rezervasyon yaptık gidemedik. Size rezerve ettim, siz gidin" yazısını yazdırdığı afişlerle 115 bin 586 nüfuslu ilçeye lahmacun ısmarlayacağını duyurdu. İlyas’ın bütün ilçeye lahmacun ısmarlama sebebi ise kız arkadaşının en sevdiği yemek olması.

Haber 15-03-2023 11:03

Dışarıdan almanıza gerek kalmayacak: Evde lahmacun tarifi! Çıtır lahmacun nasıl yapılır?

Lahmacun en sevilen sokak lezzetleri arasında yer alıyor. Ancak dışarıdan alınan lahmacunların içerisine katılan malzemelere güvenmek zor olabiliyor. Evde yapılan lahmacunun lezzetinin dışarıdan alınanlar gibi olmayacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz! Bu evde lahmacun tarifini mutlaka denemeniz gerekiyor.

Yemek 20-01-2023 11:14

MasterChef lahmacun tarifi! Evde kolay ve lezzetli lahmacun nasıl yapılır?

Lahmacun tarifi, MasterChef'in 17 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümüyle beraber seyirciler tarafından merak edildi. MasterChef Türkiye'de haftanın ilk oyunu olan kaptanlık mücadelesi gerçekleşecek. Şefler yarışmacılardan lahmacun tarifi yapmalarını istedi. Evde lezzetli lahmacun tarifini merak edenler internette sorgulamaya başladı. Peki, lahmacun nasıl yapılır? İşte lahmacun tarifi...

Yemek 17-10-2022 22:47

Döner, hamburger, pizza, lahmacun... Hepsinin fiyatı arttı! İşte en ucuz fastfood

Artan enflasyon market fiyatlarının dışında restoran fiyatlarını da arttırdı. Hafta sonu aileleriyle birlikte dışarıda yemek isteyen vatandaşlar, fiyatlar karşısında zorlanıyor. Öyle ki İstanbul'da bir lahmacun 25-30 TL seviyelerinde satılıyor. Eskinin kolay yiyeceği hamburger de ortalama 100 TL!

Finans 17-10-2022 08:11

ŞEHİRLERİN LEZZET REKABETİ - Gaziantep ve Şanlıurfa'nın paylaşamadığı tescilli lezzet: Lahmacun

Gaziantep'te sarımsakla, Şanlıurfa'da ise soğanla yapılan lahmacun, iki gastronomi kenti arasında lezzeti açısından tatlı bir rekabet oluşturuyor - Hem Gaziantep hem de Şanlıurfa'daki ustalar, tescilli lezzetlerinin daha iyi olduğunu savunuyor

Yurthaber 12-10-2022 11:05

İstanbul'da lahmacun fiyatı tartışması! Bağcılar'da 15, Sultanahmet'te 40 lira: Ete lohusa şerbeti koyan var

Ekonomik ve dışarıda hızlıca tüketilebilecek lezzetlerden biri olması nedeniyle daha sık tercih edilen lahmacunun fiyatı İstanbul'un ilçelerinde farklılık gösterirken Bağcılar'da satılan lahmacun15, Fatih Sultanahmet'te 40 lirayı buluyor. Durum böyle olunca fiyat farkı esnaf arasında da tartışma konusu oldu. Esnaf Emir Koca, "Hile karıştırmasa 10 liraya, 15 liraya lahmacun satamazlar. Mesela tavuk etini kıyma olarak çekip, lohusa şerbetiyle kırmızı et haline getirebilirler" dedi.

Haber 12-08-2022 11:04

Bodrum'da lahmacun borsası yine yükseldi! Deniz mahsullü lahmacun 395 TL'den satılıyor

Bayram tatili nedeniyle nüfusu 3 katına çıkan Bodrum'da fiyatlar da yükseldi. Daha önce lahmacun fiyatıyla haberlere konu Bodrum'da lahmacun borsası yine yükseldi. Deniz mahsullü lahmacun çıkartan Türkbükü'ndeki bir mekan fiyatı da 395 TL olarak belirledi.

Haber 10-07-2022 08:38

Lahmacun 280 TL, minik su 48 TL! Marmaris'teki otelde fiyatları gören inanamadı

Marmaris'teki ünlü bir oteldeki fiyat listesi görenlere 'yok artık' dedirtti. Bodrum Türkbükü'ndeki 195 TL'lik lahmacundan sonra bu sezonki yeni rekor fiyatı görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Marmariste'ki ünlü otelde lahmacun 280 TL'ye servis edilirken, minik su ise 48 TL'den satılıyor.

Haber 01-06-2022 09:36

Bodrum'da sezon açıldı... Fiyatlar cep yakıyor! Plaj ücreti 10 bin euro, lahmacun 200 TL

Muğla'nın Bodrum ilçesinde deniz sezonu başlarken, fiyatlar cep yakıyor. Özel plajlara giriş ücretleri 150 liradan başlarken, istenilen özel localara göre bu fiyat geçen sene yüksek sezonda olduğu gibi bu yıl da 10 bin euroya kadar çıkıyor. Özel plajlarda 1 lahmacun 200 TL, hamburger ise içindeki malzeme ve sunum hizmetine göre 35 ile 200 TL arasında değişiyor.

Haber 22-05-2022 14:57