Limon Tuzu Haberleri

Denemeyen bin pişman: Ocak gözündeki yağ ve kiri söker atar! Kararmış ocak gözlerine son

Mutfak temizliği, her evde önemli bir konudur. Özellikle ocak gözlerinin temizliği birçok kişi için zorlayıcıdır. Doğru yöntemlerle ocak gözlerini temizlemek oldukça kolaydır ve sonuçlar şaşırtıcı olabilir. Kararmış ocak gözlerine veda etmenin zamanı geldi. Bu yöntemlerle ocak gözlerindeki yağ kalıntıları ve kirden kurtulabilir ve ışıl ışıl bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Kadin 15-03-2024 09:49

Sararmış çaydanlıkları anında temizliyor! Çaydanlıkları ayna gibi parlatan temizlik tüyosu

Çay ülkemizde en sık tüketilen içeceklerden biri olarak biliniyor. Ocaktan hiç eksik olmayan çaydanlıkların içi zaman içerisinde sararıp kararabiliyor. Sararan çaydanlık hem çayın tadını bozuyor hem de hoş olmayan görüntüye sebep veriyor. Evde bulunan malzemelerle yapacağınız bu karışım çaydanlıkları ilk günkü gibi parlatıyor.

Kadin 08-10-2023 10:11

İnatçı lekelere son! Bu karışım tüm lekeleri anında çıkarıyor

Bir türlü çıkmak bilmeyen inatçı lekeler bazen can sıkıcı olabiliyor. Halı, koltuk ve masa örtüsü gibi ev eşyalarınızda veya kıyafetlerinizde oluşan lekeler bazen kurup kalabiliyor. Bu etkili temizlik karışımı hem kurumuş hem de inatçı lekeleri çıkarmada oldukça etkili.

Kadin 16-09-2023 09:47

Limon tuzunun faydaları nelerdir, zayıflatır mı? Limon tuzu nedir, ne işe yarar?

Limon tuzu mutfakta kullanılan bir tuz türüdür ve yiyeceklerin daha taze kalmasını sağlamak için antioksidan etkisini arttırır. Aslında sitrik asit olarak bilinen bir bileşiktir ve renksiz, kristal görünümlüdür. Adıyla doğal olduğu düşünülebilir ancak gerçekte kimyasal işlemler sonucu elde edilir. Limon tuzu genellikle temizlik ve temizlik ürünlerinde kullanılsa da yemeklerde ve turşularda kullanılabilir. Peki, tuz tuzu nedir ve ne işe yarar?

Haber 14-06-2023 16:15

Limon Tuzu

Limon Tuzu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Limon Tuzu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sararmış tuvalet taşlarını anında bembeyaz yapacak! Tuvaletleri beyazlatmak için en etkili çözüm

Temizlik hem sağlığımız hem de hoş bir görünüm için önem taşımaktadır. Birçok alanın temizliği kolay olsa da bazı yerleşmiş pislikleri temizlemek oldukça zorlayıcı olmaktadır. Özellikle tuvalette meydana gelen sararmalar tuvaletin pis görünmesine yol açar. Sararmış tuvaletleri beyazlatmak için aşağıdaki yöntemi deneyebilirsiniz.

Kadin 15-12-2022 13:53

Hem ütünüzü hem de çamaşırlarınızı mahvediyor! Ütü kireci nasıl temizlenir?

Kıyafetlerimizin üzerimizde jilet gibi görünmesini istediğimiz için sıklıkla ütü kullanıyoruz. Ütüyü temel ihtiyacı olarak gören, çoraplarını bile ütüsüz giyemeyen kişiler bulunuyor. Ütü hayatımızda bu kadar önemli bir yere sahipken sıklıkla kireçlenmesi can sıkıcı oluyor. Birçok ev hanımı ütü kireci nasıl temizlenir? Sorusunu aratıyor. İşte ütü kirecini temizlemek için püf noktaları...

Kadin 24-11-2022 10:02

Gasp şüphelisinden ilginç dolandırıcılık itirafı! 'Metamfetamin diye 30 bin liraya limon tuzu sattım'

Samsun’da silahlı gasp suçundan gözaltına alınan şahıs, ilginç dolandırıcılık itirafıyla herkesi şaşkına çevirdi. Gasp yapmadığını öne süren şahıs, "metamfetamin" adlı uyuşturucu madde diye 30 bin liraya limon tuzu sattığını, dolandırılan şahsın kendisine gasp iftirasında bulunduğunu iddia etti. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 11-11-2022 17:38

Kettle kirecini söker atar! Su ısıtıcısı kireçlerini temizleme yöntemleri

Kettle hayatımızı kolaylaştıran ev aletleri arasında bulunuyor. Suyu çok daha hızlı kaynatan kettle mutfakta sıklıkla kullanılıyor. Sık sık kullanılan kettleda zamanla kireçler meydana geliyor. Bu kireçlerin temizlenmemesi sağlığı riske atıyor. Kettle kireçleri nasıl temizlenir? merak ediyorsanız bunun yolu oldukça basit.

Kadin 19-10-2022 07:47

Sakın çöpe atmayın! Bu temizlik hileleri kireçlenmiş çaydanlıklarınızı pırıl pırıl yapacak

Türkiye'de en sık tüketilen içecek denilince akla çay geliyor. Sudan bile fazla tüketilen çayın çaydanlıkta yavaş yavaş demlenmesi daha lezzetli olmasını sağlıyor. Ancak çaydanlıklarda zamanla kireçlenmeler meydana gelebiliyor. Eğer ki sizin de çaydanlıklarınız kireçlendiyse onları çöpe atmak yerine aşağıda yer alan yöntemleri deneyebilirsiniz. Bu yöntemler ile çaydanlıklarınız pırıl pırıl olacak.

Kadin 13-09-2022 10:33