Marilyn Monroe Haberleri

Marilyn Monroe'nun zamansız güzellik sırları! Genç görünmek için...

Marilyn Monroe, hem yaşadığı dönemde hem de günümüzde güzellik denilince ilk akla gelen isimler arasında yer alıyor. Döneminde dünyanın en güzel kadınlarından olan Marilyn Monroe'nun gergin cildi ve etkileyici bakışları için uyguladığı çeşitli güzellik sırları bulunuyor. İşte Marilyn Monroe'nun şaşırtan cilt bakımı ve güzellik sırları...

Kadin 24-04-2023 16:06

Filmlerde ve dizilerde göründükten sonra trend haline gelen şeyler

Filmler, diziler birkaç saatliğine de olsa gerçek hayattan kopmamızı ve sorunlarımızı unutmamızı sağlayabiliyor. Filmlerde görülen bazı elbiseler, eşyalar, bakım önerileri, yiyecekler hayatımızda yer edinebiliyor. İşte filmlerde görüldükten sonra popüler olan şeyler...

Kadin 01-11-2022 12:32

Marilyn Monroe gerçekten John F. Kennedy'nin tecavüze uğradı mı? Dünyayı ağaya kaldıran iddia

Netflix'in tartışma yaratan dizisi Blonde'da iddia edilen olaylar tartışma yarattı. İddiaya göre, John F. Kennedy, Marilyn Monroe'ya istismarda bulundu. Pek çok izleyici dizideki sahnelerin gerçekliği konusunda merak duyuyor.

Magazin 08-10-2022 10:33

Yıllar sonra geri dönüyor! Marilyn Monroe’un hayatını anlatan Blonde filminden altyazılı fragman geldi

Başrolünde Ana de Armas’ın yer aldığı Hollywood ikonu Marilyn Monroe’un hayatını konu alan Blonde filminin Türkçe altyazılı resmi fragmanı paylaşıldı. Joyce Carol Oates'in çok satan romanından uyarlanan film, Venedik Film Festivali'nde yarışmada dünya prömiyerini yapacak.

Trend 29-07-2022 17:52

Kim Kardashian, Marilyn Monroe'nun elbisesine zarar verdi mi?

Met Gala'da Marilyn Monroe'nun elbisesini giyen Kim Kardashian'ın elbiseye zarar verdiği iddiaları yalanlandı. Yapılan açıklamada elbisenin Kardashian giymeden önce de yıpranmış halde olduğu vurgulandı.

Magazin 20-06-2022 12:02

Ana de Armas’ın Marilyn Monroe’ya hayat verdiği “Blonde” filminden ilk fragman yayınlandı

Andrew Dominik imzasını taşıyan ve Marilyn Monroe’un hayatını anlatacak olan “Blonde” filminden ilk fragman geldi. 23 Eylül’de Netflix’te yayınlanması beklenen ve Marilyn Monroe’u Ana de Armas’ın canlandırdığı film 1950 ila 1960’lı yılların Hollywood’unu izleyicisine sunacak.

Trend 17-06-2022 17:28

Mardinli Marilyn Monroe'ya tokat şoku kamerada! 'Saldırıya uğrayacağımı bilmiyordum'

Mardin'de yaşayan Melek Karahan, ABD'li sinema yıldızı Marilyn Monroe'ya benzerliğiyle tanınıyor. Karahan, yasağa karşın turistlerin bindirildiği atlara eziyet edilmesiyle ilgili bir paylaşımda bulunduktan sonra hiç beklemediği bir şok yaşadı. At sahibi Ş.E., Karahan'ın iş yerine gelerek Karahan'a paylaşımı nedeniyle tepki gösterdi ve tokat attı. Mardinli Marilyn Monroe'ya tokat şoku kameraya yansırken Karahan, "Saldırıya uğrayacağımı bilmiyordum. Ne yapacağımı şaşırdım" diye konuştu.

Haber 01-06-2022 11:51

Merve Boluğur'dan olay yaratan 'seksilik' yanıtı! Öyle bir fotoğraf paylaştı ki! Açıklaması da pozu da dudak ısırttı!

Merve Boluğur, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Daha önce basın mensuplarının sorusu üzerine Marilyn Monroe kadar çekici olduğunu söyleyen Merve Boluğur, bu kez bir takipçisinin "Senden güzel ve seksi diyebileceğin biri var mı?" sorusuna verdiği yanıtla ve o paylaşımına iliştirdiği fotoğrafla adından söz ettirdi. İşte ünlü oyuncu Merve Boluğur'un olay olan yanıtı...

Magazin 30-05-2022 12:39

Tam 195 milyon değerinde! Andy Warhol’un Marilyn Monroe portresi rekor fiyata satıldı

Pop art akımının en önemli temsilcilerinden Amerikalı ressam Andy Warhol’un "Marilyn Monroe" portrelerinden biri 195 milyon dolara alıcı buldu. Warhol’un Monroe portresi, 20. yüzyılın en pahalı sanat eseri olarak kayıtlara geçti.

Trend 10-05-2022 14:56

Andy Warhol kimdir? Andy Warhol'un Marilyn Monroe portresi kaça satıldı? Marilyn Monroe portresi ne zaman yapıldı?

Andy Warhol, Marilyn Monroe portresinin rekor fiyata satılmasının ardından günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Vatandaşlar, pop art akımının en önemli temsilcilerinden olan ABD'li sanatçı hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki Andy Warhol kimdir? Andy Warhol'un Marilyn Monroe portresi kaça satıldı? Marilyn Monroe portresi ne zaman yapıldı? Detaylar haberimizde...

Magazin 10-05-2022 11:34

Melis Sezen'in Marilyn Monroe hayali

Oyuncu Melis Sezen, son dönemde biyografi filmlerinin ön planda olmasıyla ilgili gazetecilerin, "Sizin oynamak istediğiniz tarihi bir karakter var mı?" sorusuna yanıt verdi. "Bergen' filmini çok merak ediyorum" diyen Sezen, "Ben de Marilyn Monroe'yu oynamayı çok isterim, iddialı olur ama iddiayı severim" ifadelerini kullandı.

Magazin 08-03-2022 17:32

Marilyn Monroe'nun ölümünü canlandıran Madonna topa tutuldu! İğrenç ve uygunsuz

ABD'li sinema efsanesi Marilyn Monroe'nun 1962'deki ölümünü yeniden canlandıran Madonna "iğrenç ve uygunsuz" bulunan fotoğraflar nedeniyle eleştiri yağmuruna tutuldu.

Magazin 30-10-2021 13:43

Sırrı yıllar sonra ortaya çıktı! Marilyn Monroe’un gözleri daha büyük gösteren makyajının ipucu...

Hollywood’un gustosu ve seksapeliyle ikonikleşmiş isimlerinden biri olan Marilyn Monroe vefatının üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala adından söz ettirmeyi başarıyor. Sadece kırmızı halıda değil, beyazperde de canlandırdığı karakterlerle Monroe bir ikon haline dönüştü. Sarı kült saçları ve kırmızı rujuyla ünlü yıldız gerçek bir ilham kaynağı. Sizler için Marilyn Monroe’nun yıllar önce kullandığı bir güzellik tüyosunu araştırdık.

Kadin 30-09-2021 16:55

Amerikalı kahin Kathleen Roberts’tan akıl almaz iddia: Michael Jackson’un hayaletiyle evliyim

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan ve kahinlik yapan Kathleen Roberts, pop yıldızı Michael Jackson’un hayaletiyle evli olduğunu iddia etti. İddiaları bununla da sınırlı kalmayan kahin, aynı zamanda Marilyn Monroe'nun reenkarnasyonu olduğunu da söyledi.

Trend 18-08-2021 14:46

Şoke eden anlar! 'Yerli Marilyn Monroe' Melek Karahan dilenci kızı darp etti

Mardin’de yaşayan ve yerli 'Marilyn Monroe' olarak bilinen Melek Karahan'ın dükkanının yanına oturan dilenci kızı darp ettiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber 17-08-2021 17:39

Tüm protestolara rağmen Marilyn Monroe heykeli dikildi!

Çok sayıda protesto ve imza kampanyasına rağmen, ABD'nin California eyaletindeki Palm Springs Sanat Müzesi'nin yanında halka açık bir alana devasa ve "aşırı cinselleştirilmiş" bir Marilyn Monroe heykeli dikildi. 'Kadın düşmanlığını' teşvik ettiği düşüncesiyle protestolar devam etti.

Haber 24-06-2021 13:47

Billie Eilish Vogue için yürek hoplatan pozlar verdi! Rekor kırdı

Bol kıyafetleriyle tanınan Grammy ödüllü şarkıcı Billie Eilish, Vogue dergisine cesur kıyafetler içinde poz verdi. Marilyn Monroe'ya benzetilen Eilish, “Kendimi daha fazla kadın gibi hissediyorum” dedi.

Magazin 03-05-2021 14:03

Dünyadaki en yüksek IQ seviyesine sahip 10 sıradışı insan

IQ deyimi Almanca Intelligenzquotient olarak Alman psikolog Wilhelm Stern tarafından 1912 yılında Alfred Binet ve Theodore Simon'un tasarladığı gibi zekayı değerlendirmek için ortaya koyduğu bir yöntemdir. IQ testlerinde 91-110 arası normal zeka olarak değerlendirilir. Ancak yaşayan bazı bilim insanları bu değerin oldukça üzerindedir. Sizler için dahi olarak nitelendirilen dünyanın en zeki insanlarını araştırdık.

Trend 09-03-2021 10:16

Sanat dünyasının ikonik ismi Marilyn Monroe’nun hayatı hakkında üretilen ilginç komplo teorileri!

5 Ağustos 1962 yılında Los Angeles’daki evinde ölü bulunan ve sebebi “fazla uyku hapından intihar” olarak kayıtlara geçen Hollywood’un en ünlü yıldızlarından Marilyn Monroe arkasında pek çok dedikodu ve ölümüyle ilgili komplo teorisi dolu bir yaşam öyküsü bıraktı. İşte efsane yıldız Monroe’nun skandallarla dolu yaşamı hakkında henüz tam olarak kanıtlamayan ancak çok konuşulan ilginç dedikodular…

Trend 03-03-2021 14:19