Mimar Haberleri

Mimarı ölünce gizemi 141 yıldır çözülemedi! Dünyanın en iyi mimarları bu eseri tamamlamak için çalışıyor

Dünyanın sayılı eserleri arasında gösterilen ve mimar Antoni Gaudi'nin şaheseri olarak görülen ‘La Sagrada Familia’da sona yaklaşılıyor. Dünyanın en iyi mimarlarının üzerinde çalıştığı bazilikanın 2026 yılında vinçsiz olarak görüleceği değerlendiriliyor.

Kadin 25-03-2024 13:35

Küçükçekmece'de kendisini mimar olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan şüpheli yakalandı

Küçükçekmece'de kendisini mimar olarak tanıttığı kişinin, ev dekorasyonu için 365 bin lirasını dolandıran şüpheli gözaltında alındı.

Yurthaber 19-10-2023 12:25

Mimarlık mezunları ne iş yapar? Mimarlık bölümü mezunları iş imkanları nelerdir, nerelerde çalışır?

Meslek seçimi hayattaki önemli adımlardan biridir. Mimarlık mesleği uzun yıllardır ihtiyaç duyulan ve tercih edilen bir iştir. Yapı üretme ihtiyacı ilk insanlardan beri süregelen bir süreçtir. Bu süreçte önemli bir meslek disiplini olan mimarlık, ülkemizde 100’den fazla üniversitede eğitim veren bölüme sahiptir. Tasarım dünyasının ve teknolojinin sürekli olarak gelişmesiyle mimarlar için farklı alanlarda iş imkânı doğar.

Egitim 27-03-2023 15:02

'Mimar bilgisine sahip değilim' diyen çiçeği burnunda dekan sosyal medyayı salladı! Prof. Dr. Muhittin Kapanşahin gündem oldu

Ataması ocak sonunda tebliğ edildi, depremden bir gün sonra gerçekleşti. Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Muhittin Kapanşahin'in "mimarlık bilgisine sahip olmadığı" şeklindeki açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Tarihçi olduğunu belirten Kapanşahin, mimari ve şehircilik üzerine kalem oynattığını, söz söylediğini, ders verdiğini ifade ederken "Mimarlık eğitimi almış ve mimar gibi bir bilgiye sahip bir kişi değilim" sözleriyle dikkat çekti.

Haber 17-02-2023 15:52

Sahte doktordan sonra bu kez de sahte mimar! Neredeyse yarım asırdır herkesi kandırmış: Görev aldığı projeler şaşkına çevirdi

Türkiye sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın şokunu daha atlatamamışken benzer bir vaka daha ortaya çıktı. Üstelik sahte belgeyle iş yapan Avni Tekinaslan 42 yıldır birçok kamu ve özel projede mimar ve şantiye şefi olarak görev aldı. Tekinaslan kendini "Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1980 yılı mezunu" olarak tanıtıyordu. Ancak ihbar sonrası geçici mezuniyet belgesi üniversiteyle paylaşılınca Tekinaslan'ın foyası ortaya çıktı.

Haber 19-12-2022 12:27

Yatak odasına kafes isteği şaşkına çevirdi! Genç kadın gülerek anlattı: Güzel oldu

Türkiye'de yaşayan İranlı iç mimar Bahar Arash, kendisine gelen ilginç istekleri anlattı. "Yatak odasına kafes isteği şaşkına çevirdi" diyen Arash, bunun kendisinden istenilen en ilginç istek olduğunu söyledi. Yaptığı kafesin de güzel olduğunu belirten Arash, gülerek iş adamlarının da ilginç istekleri olduğunu açıkladı.

Haber 12-09-2022 14:24

Kız Kulesi’nin restorasyonunda yeni gelişme! Görüntüler olay olmuştu, projedeki mimar detayları anlattı

Kız Kulesi’nin restorasyon çalışmaları Türkiye'nin gündemine bir anda bomba gibi düştü. Çalışmalar sırasında çekilen görüntülerde kulenin üst kısmının olmaması ve arka tarafının görünmesi olay yarattı. Kız Kulesi'nin tarihi dokusunun bozulacağı endişeleri artarken, restorasyon projesinin danışmanlığında yer alan mimar ve restorasyon uzmanı Prof. Dr. Zeynep Ahunbay önemli açıklamalarda bulundu. Ahunbay, "Kule, II. Mahmut dönemine ait olan haline geri döndürülecek." diye konuştu.

Haber 05-09-2022 08:44

İçmimarlar Odası İstanbul Başkanı Merve Yılmazer oldu

TMMOB İçmimarlar Odası İstanbul Şubesi’nin 15. Dönem Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı. Seçimlerde 3 liste yarıştı. Divan Başkanlığı’nı Nursema Öztürk’ün yönettiği seçimlerde toplam 420 oy kullanıldı. Merve Yılmazer başkanlığındaki Net. Grubu 180 oy alırken seçimlerde diğer iki gruptan, İz Grubu 135, Denge Grubu 105 oy aldı.

Haber 31-07-2022 12:54

Saplantılı mimardan karşılık alamadığı avukata iğrenç mesajlar: Ondan ona zıplıyorsun...

Mimar B.A. sosyal medya üzerinden arkadaş olmak istediği 27 yaşındaki avukat M.Y.'den karşılık bulamayınca çılgına döndü. Kendisine yanıt verilmemesini hazmedemeyen B.A., genç kadına iğrenç mesajlar attı. Gelen mesajlar sonrası avukat M.Y., karakola giderek şikayetçi olurken; mimar hakkında hapis cezası isteniyor.

Haber 31-07-2022 08:40

Türk mimar ve mühendislerinin önü açık

Mimar ve Mühendisler Grubu Genel Başkanı Bülent Şen: - "Gençler ciddi projelere imza atıyor. Gençlerin çok da güzel işler çıkaracaklarını görüyoruz" - "Yabancı yatırımcılar, Türk gençlerinin işe bağlılığını ve devamlılığını çok beğeniyor"

Yurthaber 07-06-2022 13:18

Bursa'da polisten kaçarken genç mimarın ölümüne neden olan sürücü hakkındaki mütalaa açıklandı

Cumhuriyet savcısı, sanığın "olası kastla adam öldürme" suçundan cezalandırılmasını talep etti

Yurthaber 17-05-2022 10:38

Kocası öldüresiye dövmüştü! Mimar kadın karara gözyaşlarıyla isyan etti

Adana’da İranlı mimar karısını darp ettiği iddiasıyla tutuklanan koca, ev hapsi tedbiriyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kendisini öldüresiye döven kocasının serbest kalmasına tepki gösteren Galavizh Ayoubi Amirabad, “Beni öldürünce mi tutuklayacaksınız? Ben öldükten sonra onu tutuklamayın” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Haber 18-05-2021 16:20

Yok böyle dolandırıcılık! Para yerine kağıt dolu çantayı bile vermediler

Elazığlı üç mimar, sosyal medyadan tanışıp, 1 milyon liralık doları 200 bin TL’ye satın almak için anlaştıkları dolandırıcıların tuzağına düştü. 15 saatlik yolculukla Denizli’ye gelen mimarlara 2 adet gerçek döviz banknotu uzatan dolandırıcılar, parayı aldıktan sonra içi kağıt parçalarıyla doldurulan çantayı dahi vermeden kayıplara karıştı.

Haber 07-05-2021 11:27

Bu binayı görenler şaşkınlığını gizleyemiyor

Tokat'ın Niksar ilçesinde 3 katlı ev farklı mimari yapısıyla görenleri hayrete düşüyor.

Haber 12-09-2020 09:33

Ünlü mimar silahla vurularak yaralandı

Kayseri’de mimar Erol Gülyuva kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Gülyuva hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Haber 06-06-2020 22:54

Spor için kayalara ekmek parası için gökdelenlere çıkıyor

Mimarlık bölümünden mezun olduktan sonra doğa sevgisinden dolayı kaya tırmanışına merak salan 30 yaşındaki Furkan Akkaya, yazın geçimini sağlamak için gökdelenlerin, iş merkezlerinin dış cephe camlarını siliyor, kışın da Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki Geyikbayırı bölgesinde kaya tırmanışı yapıyor - Furkan Akkaya: - "Yaz aylarında yüksek binaların dış cephelerine iple sarkarak camları siliyoruz. Buradan kazandığım para, kaya tırmanışı yaptığım kış ayları boyunca bana yetiyor"

Yurthaber 02-04-2020 11:29

Yalnızca 6 haftada 9 bin dolara sıfırdan ev inşa etti!

ABD'li gezgin Steve Areen, Tayland ziyareti sonrası ülkeye hayran kalınca kendisine burada bir yaşam alanı oluşturmaya karar verdi. Ancak bunu kısıtlı bir bütçeyle yapması gerekiyordu.

Haber 12-03-2020 10:49

Nakkaş Semih İrteş: Restorasyonla eserleri korumak için 'iyi niyet' yetmez

"Kalem işi yani bir mimari süsleme sanatı olan bu çalışmalar, benim günümüzde en çok önem verdiğim çalışmalarım. Bizim eskimez yapılarımızın restorasyonlarının gelecek kuşaklara da sağlıklı bir şekilde kazandırılması amacıyla yapılan hem bilimsel hem akademik çalışmalara çok önem veriyorum" - "Birçok hocanın dizinin dibinden ayrılmadım. Onların yaptığı çalışmalar ve tecrübeler, beni bu konuda farklı yönlere yönlendirmeleri, benim sanat hayatımda gerçekten önemlidir" - "Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın böyle bir şeyi (Yaşayan İnsan Hazineleri ödülü) vermesi, bizi seçmesi tabii ki çok gurur verici ve çok anlamlı. Bu ödülü sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi'nin elinden almıştım. O da ayrı bir mutluluktu"

Haber 23-01-2020 13:38

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimize ihanet etmiş oluruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında, "Küçük hesaplar yaparsak şehirlerimize ihanet etmiş oluruz, burada kararlı duruş şart. Dikey mimariyle şehirlerimize ihanet etmiş oluruz." dedi. Erdoğan ayrıca, 250 bine yakın mültecinin Türkiye sınırına doğru hareket halinde olduğunu açıkladı.

Haber 02-01-2020 11:56

Mimarlık Fakültesi öğrencileri AA'nın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı

Mimarlık Fakültesi öğrencileri AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Yurthaber 27-12-2019 16:27

Eskişehir'deki Odunpazarı Modern Müze'ye özel ödül!

Eskişehir'de açıldıktan sonraki 2 ay içinde 50 bin kişiyi ağırlayan Odunpazarı Modern Müzesi Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 2019 Özel ödülüne layık görüldü.Odunpazarı Modern Müzesi iş insanı ve koleksiyoner Erol Tabanca tarafından dünyaca ünlü Japon mimar Kengo Kuma’ya yaptırılmış, açılışı ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilmişti.

Trend 19-12-2019 13:58

Japon mimarlık öğrencileri İstanbul'daki tarihi yapıların taslağını çizdi

Öğrencilerden Mari Monikawa: - "Kapalı Çarşı'nın çok farklı bir görüntüsü bulunuyor, mesela kubbeler çok farklı bir görüntüye sahip. Bu binaları görmek ve bunlarla ilgili eskiz çalışmak bana ileride ilham kaynağı olacaklar" - Mimarlık bölümü öğrencisi Sou Keihou: - "Özellikle bir camiyi ziyaret ettiğimizde camlardan içeriye süzülen ışığın yansıması ve oluşturduğu atmosfer çok güzel"

Haber 16-11-2019 11:54

İstanbul'un keşmekeşinde gizli bir tarih: Doğan Apartmanı

İstanbul tarih boyunca farklı medeniyetlere ev sahipliği yaptı. Bu medeniyetlerden ise birbirinden güzel mimari yapılar miras kaldı. Bunlardan biri de Doğan Apartmanı.

Trend 07-11-2019 09:50

Geleceğin evi bu kovanlar olabilir!

Gelecekte yaşadığımız evler, devasa arı kovanlarını andıran yapılar olabilir. En azından Mario Cucinella Architects (MC A) böyle düşünüyor. Bu düşüncelerini 3 boyutlu yazıcı ile hayata da geçirdiler. İşte kovan evler...

Trend 25-10-2019 14:27

İTÜ İşletme Fakültesi binası mimarını arıyor

İTÜ İşletme Fakültesi Mimari Proje Yarışması'na, 28 Kasım'a kadar başvuru yapılabilecek - İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca: - "Yarışmada katılımcılardan tarihi binayla uyum sağlayan bir proje ortaya koymalarını bekliyoruz. Gerçekten önemli bir tarihi dokunun ortasındayız. Yeni yapının bunu gözetmesi gerekiyor"

Haber 22-10-2019 11:15

Yıldız Entegre mimarlarla buluşmaya devam ediyor

Yıldız Entegre Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Ercan Şahin: - "Teknoloji ve tasarımı harmanladığımız üretimlerimizde, dekor kağıdı seçimlerinde tasarımcı ve mimarların yönlendirmelerine değer veriyoruz"

Finans 09-10-2019 12:11

İzmit'teki garip bina görenleri şaşkına çevirdi!

İzmit’te, bir cephesinde büyük bir oda, 2 metre genişliğindeki diğer cephesinde koridor ve mutfak planıyla yapılan tuhaf bina görenlerin ilgisini çekiyor. İşte o yapı...

Trend 09-10-2019 10:23

Alexandria Troas'ın mimari detaylarını gün ışığına çıkarıyorlar

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde denize yakın bir bölgede yer alan Alexandria Troas'taki 9'uncu dönem kazılarında görevli mimar, restoratör, arkeolog ve antropologlar ile su altı araştırmacılarından oluşan yaklaşık 30 kişilik ekip çalışmalarını sürdürüyor - Antik kentte önceki yıllarda bulunan ve "pithos" olarak bilinen bin 500 yıllık toprak kapta yeşeren "asma" görenlerin dikkatini çekiyor - Kazı Başkanı Doç. Dr. Erhan Öztepe: - "Bugüne kadar pek çok alan açıldı fakat bu yıla özgü olarak söylemek gerekirse, bu ölçeğiyle oldukça büyük olan antik kentin merkezinde 'forum' dediğimiz alanda çeşitli yapıların mimari detaylarının ortaya çıkarılması çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz"

Haber 16-09-2019 13:26

Alexandria Troas'ın mimari detaylarını gün ışığına çıkarıyorlar

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde denize yakın bir bölgede yer alan Alexandria Troas'taki 9'uncu dönem kazılarında görevli mimar, restoratör, arkeolog ve antropologlar ile su altı araştırmacılarından oluşan yaklaşık 30 kişilik ekip çalışmalarını sürdürüyor - Antik kentte önceki yıllarda bulunan ve "pithos" olarak bilinen bin 500 yıllık toprak kapta yeşeren "asma" görenlerin dikkatini çekiyor - Kazı Başkanı Doç. Dr. Erhan Öztepe: - "Bugüne kadar pek çok alan açıldı fakat bu yıla özgü olarak söylemek gerekirse, bu ölçeğiyle oldukça büyük olan antik kentin merkezinde 'forum' dediğimiz alanda çeşitli yapıların mimari detaylarının ortaya çıkarılması çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz"

Yurthaber 16-09-2019 13:26

İspanyol akademisyenin projesine öğrenciler hayat veriyor

İzmir'in Bergama ilçesinde 150 yıllık tütün deposu, İspanyol akademisyen Jose Manuel Garcia Torres ve öğrenciler tarafından restore ediliyor - Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Torres: - "Eski tütün deposunun restorasyonu tamamlanınca burada bir sosyal kültür merkezi açmak istiyoruz" - Beyza Yıldız: - "Birçok stajda elde edemediğimiz deneyimleri burada elde ettik"

Haber 15-09-2019 11:16

İspanyol akademisyenin projesine öğrenciler hayat veriyor

İzmir'in Bergama ilçesinde 150 yıllık tütün deposu, İspanyol akademisyen Jose Manuel Garcia Torres ve öğrenciler tarafından restore ediliyor - Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Torres: - "Eski tütün deposunun restorasyonu tamamlanınca burada bir sosyal kültür merkezi açmak istiyoruz" - Beyza Yıldız: - "Birçok stajda elde edemediğimiz deneyimleri burada elde ettik"

Yurthaber 15-09-2019 11:16

Genç mimar için kök hücre seferberliği

Kahramanmaraş'ta kök hücre bekleyen mimar Miraç Göz için vatandaşlar seferber oldu. Kent genelinde başlatılan kampanyaya onlarca insan destek olarak, kan bağışında bulundu.

Trend 08-08-2019 23:06

Malezya'nın en eski camilerinden Kampung Hulu, mimarisiyle dikkat çekiyor

Malezya'nın Melakka eyaletinde 1728 yılında inşa edilen Kampung Hulu Camisi, Budist, Hindu ve eski Malay mimarisinin özelliklerini taşıyor - Melakka'nın ilk camisi olan Kampung Hulu, aynı zamanda Malezya'nın da en eski camileri arasında - Camiyi farklı dinlere mensup turistler de ziyaret ediyor

Haber 05-08-2019 11:17

Bu kafe, sadece geri dönüştürülen malzemelerden oluşuyor!

Brezilya'daki bir kafe, sadece geri dönüştürülen malzemeler kullanılarak dizayn edildi. Renkli tasarımıyla görenleri büyüleyen kafe görenleri büyülerken aynı zamanda ilham kaynağı oluyor.

Trend 02-08-2019 14:25

Farklı mimari stillerin kesiştiği Balkan şehri: Üsküp

Tarih boyunca birçok farklı medeniyete ev sahipliği yapan Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp, farklı mimari tarzlarıyla ziyaretçilerin ilgisini çekiyor - Şehirdeki Bizans ve Osmanlı dönemine ait yapıların yanı sıra 1963'teki deprem sonrası uygulanan brütalist mimari ve son dönemdeki barok stil çalışmalar dikkat çekiyor

Haber 27-07-2019 11:12

Yoksullar için yaptığı şeyi takdir etmemek elde değil!

Mesleğiniz ne olursa olsun yaptığınız işte fark yaratmak ve insanlara dokunmak sizin elinizde. İyi insanların hala var olduğunu gösteren Demetre Anastassakis de yaptığı işle insanların hayatına dokunuyor.

Trend 15-07-2019 09:22

Mimarlık Yıllığı sergisi izleyiciyle buluştu

Mimarlık kültürünün gelişmesi amacıyla düzenlenen "Mimarlık Yıllığı" sergisinin açılışı gerçekleştirildi

Haber 17-06-2019 21:54

Hesabına yanlışlıkla yatırılan 706 gram altını iade etti

Aydın'da mimarlık yapan Cemre Şahin, hesabına yanlışlıkla yatırılan 706 gram altını bankayı uyararak geri verdi - Şahin: "Altının miktarı önemli değil, bir gram altın dahi olsa uğraşmamız, iade etmemiz gerekirdi. İçimize sinmeyen bir durumdu"

Yurthaber 22-05-2019 14:00

Hesabına yanlışlıkla yatırılan 706 gram altını iade etti

Aydın'da mimarlık yapan Cemre Şahin, hesabına yanlışlıkla yatırılan 706 gram altını bankayı uyararak geri verdi - Şahin: "Altının miktarı önemli değil, bir gram altın dahi olsa uğraşmamız, iade etmemiz gerekirdi. İçimize sinmeyen bir durumdu"

Haber 22-05-2019 13:59

Öğrenciler robotik kol tasarladı

Bolu Mimar İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleriyle fizik tedavi ve bomba imha gibi alanlarda kullanılabilecek robotik kol geliştirdi

Haber 12-05-2019 13:48

Saraybosna'da Bir mimarın gözünden Türkiye sergisi

Saraybosna'da "Bir mimarın gözünden Türkiye" sergisi

Haber 02-05-2019 21:02

Stonhenge'in mimarları Türkler mi?

Bilim insanlarının son araştırması, İngiltere'deki Stonhenge kalıntılarının mimarlarının bugünkü Türkiye'nin üzerinde olduğu Anadolu topraklarından gelen kabileler olduğunu ortaya çıkardı.

Trend 16-04-2019 16:39

Denizli'de üniversite öğrencisi muhtar oldu

Pamukkale Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü son sınıf öğrencisi Burak Öz, muhtar seçildi

Yurthaber 11-04-2019 16:00

Denizli'de üniversite öğrencisi muhtar oldu

Pamukkale Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü son sınıf öğrencisi Burak Öz, muhtar seçildi

Haber 11-04-2019 15:58

Tüm zamanların en büyük mimarı: Mimar Sinan

Tüm zamanların en iyi mimarı olan "Koca Sinan" olarak anılan Mimar Sinan, ortaya koyduğu eserlerindeki ustalık, mühendislik zekası, işçilikle yüzlerce yıldır hayranlık uyandırıyor - Mimarlık tarihinin mihenk taşı Mimar Sinan, dünyada 82 cami, 52 mescit, 55 medrese, 7 darülkurra, 20 türbe, 17 imaret, 3 darüşşifa, 6 su yolu, 10 köprü, 20 kervansaray, 36 saray, 8 mahzen ve 48 de hamam olmak üzere 364 esere imza attı - FSMVÜ Öğretim Üyesi Yüksek Mimar Prof. Dr. Suphi Saatçi: - "Bugünkü yapı, bana göre Sinan'ın Ayasofya'sıdır. Yapısal sorunları olmasına rağmen Sinan'ın köklü tahkimatı, yapının alt kaidesini payandalarla sağlama alması, iki kalın minare ile yapıyı dengelemesi Ayasofya'yı günümüze taşımıştır" - "Türk mimarlık tarihimizin bir pırlantası olan Selimiye, aşılması mümkün olmayan bir şaheserdir"

Haber 09-04-2019 11:13

Saraybosna'da Osmanlı Mimarisi tanıtıldı

Saraybosna'da, Kenan Surkovic ile Elvira Bojadzic'in "Saraybosna'da Osmanlı Mimarisi" kitabının tanıtımı yapıldı

Haber 27-03-2019 23:11

Genç kadın mimar, başarısının sırrını anlattı

İngiltere'deki The Architectural Association'ın "Uluslararası Mars Projesi" tasarım ekibine kabul edilen mimar Saadet Yüncü başarısının sırrını anlattı - Yüksek Mimar Saadet Yüncü: - "İleri teknoloji zamanındayız. Artık kodlamalar hayatımıza girmeye başladı. Bunlar her alanda mimarlıkta var, mühendislikte var. Bu kodlamaları her alanda hayatımıza adapte etmemiz lazım. Mesleğinizi geliştirirken kendinizi de geliştirmeyi unutmayın"

Yurthaber 05-03-2019 14:46

Genç kadın mimar, başarısının sırrını anlattı

İngiltere'deki The Architectural Association'ın "Uluslararası Mars Projesi" tasarım ekibine kabul edilen mimar Saadet Yüncü başarısının sırrını anlattı - Yüksek Mimar Saadet Yüncü: - "İleri teknoloji zamanındayız. Artık kodlamalar hayatımıza girmeye başladı. Bunlar her alanda mimarlıkta var, mühendislikte var. Bu kodlamaları her alanda hayatımıza adapte etmemiz lazım. Mesleğinizi geliştirirken kendinizi de geliştirmeyi unutmayın"

Haber 05-03-2019 14:43

GÜNCELLEME - Samsun'da yağma, şantaj ve tehdit iddiası

Mimar çifti tehdit ederek 15 bin liralarını aldıkları öne sürülen 4 şüpheliden biri tutuklandı ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

Haber 15-02-2019 18:31