Muffin Tarifi Haberleri

Yumurtalı muffin tarifi: Yumurtalı muffin nasıl yapılır?

Hem sağlıklı beslenmekten hem de lezzetinden taviz vermek istemeyenlere harika bir tarifimiz var: Yumurtalı muffin. Aşağıda malzemelerini görebileceğiniz yumurtalı muffin tarifinin yapımı da son derece kolay. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 10-03-2024 18:50

Airfryer zencefilli muffin tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da zencefilli muffin nasıl yapılır?

Airfryer ile tüm tariflerinizi birkaç dakika içinde pişirebilir ve mutfakta daha çok çeşit hazırlamak için zaman kazanabilirsiniz. Tüm tatlılarınızı, ana yemeklerinizi, atıştırmalıklarınızı ve kızartmalarınızı daha az yağlı ve daha çok lezzetli olarak pişirebilirsiniz. Zencefilli muffinleri de airfryer’da pişirerek çayın ya da kahvenin yanından ikramlık olarak servis edebilirsiniz. Airfryer'da zencefilli muffin nasıl yapılır?

Yemek 07-02-2023 17:16

Airfryer muzlu çikolatalı muffin tarifi: Airfryer'da muzlu çikolatalı muffin nasıl yapılır?

Dünya mutfağı lezzetlerinden biri olan muffin, cupcake ile karıştırılsa da farklı şekilde hazırlanan ve sunulan bir yiyecektir. Airfryer ile birkaç dakika içinde kolayca pişirebileceğiniz muzlu çikolatalı muffinler ile çay ve kahve yanında şık sunumlar yapabilirsiniz. Özel davetlerde, doğum günü ve benzeri kutlamalarda da servis edebilir ve Airfryer ile kolayca hazırlayabilirsiniz.

Yemek 28-01-2023 02:09

Airfryer portakallı muffin tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da portakallı muffin nasıl yapılır?

Dünya mutfaklarının en popüler atıştırmalıkları arasında yer alan muffini türlü malzemelerle tatlı ve tuzlu olarak hazırlayabilirsiniz. Meyveli, peynirli, çikolatalı gibi birçok farklı türü olan muffinleri Airfryer ile çok daha kısa süre içinde pişirebilirsiniz. Çay saatlerinde, kahvenin yanında ya da kahvaltılık veya atıştırmalık olarak hazırlayabileceğiniz portakallı muffinleri daha pratik ve hızlı bir şekilde yapmak isterseniz airfryer kullanabilirsiniz.

Yemek 06-01-2023 10:54

Muffin Tarifi

Muffin Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Muffin Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Airfryer limonlu muffin tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da limonlu muffin nasıl yapılır?

Sadece yemekleri değil tatlıları, kekleri ve pastaları pişirirken de Airfryer kullanabilirsiniz. Limonlu muffin de Airfryer ile kısa zamanda yapılabilen bir tatlıdır. Temel olarak un, şeker, yumurta ve sıvı yağ gibi malzemelerden yapılır, limon suyu ve limon kabuğu rendesi eklenerek zenginleştirilir. Genellikle küçük boyutlarda olan keklerdir ve cupcake'e benzer. 30 dakika içinde hazırlayabileceğiniz limonlu muffinleri de hem ara öğünlerde hem de çay saatlerinde lezzetle tüketebilirsiniz.

Yemek 23-12-2022 16:45

Airfryer muzlu çikolatalı muffin tarifi hafif ve lezzetli! Airfryer'da muzlu çikolatalı muffin nasıl yapılır?

Airfryer ile tüm yemeklerin yanı sıra tatlıların da lezzetini katlayabilirsiniz. Muzlu çikolatalı muffini birkaç dakika içinde hazırlayabileceğiniz Airfryer’da pişen tüm yiyecekleri olduğu gibi muzlu çikolatalı muffin de daha az yağlı ve daha çok lezzetli olacaktır. Muzlu çikolatalı muffin tarifiyle davetlerinizi ve akşamlarınızı muz ve çikolatanın muhteşem uyumuyla tatlandırabilirsiniz.

Yemek 23-12-2022 16:41

Hem görünüşü hem tadı harika: Yumuşacık muffin tarifi

Çok çeşitli kek tarifleri bulunuyor. Bu tarifler arasında yer alan muffin herkesin zevkine uyacak bir tarif. Muffin hem görünüşü hem de lezzetiyle özel günlerinizde ikram etmek için vazgeçilmez bir yiyecek. Yapılışı oldukça kolay olan muffinin üstünü istediğiniz şekilde süsleyerek ona bambaşka bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Yemek 21-06-2022 14:59

Sağlıklı ve ekonomik bir tarif: Patatesli Muffin! Patatesli Muffin nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Her haliyle leziz olan patatesi bir de böyle deneyin. Yağsız ve ekonomik bir tarif olan patatesli muffini evinizde kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Peki patatesli Muffin nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte ayrıntılar...

Yemek 25-03-2022 00:51

Damak çatlatan, tam kıvamında balkabaklı muffin nasıl yapılır?

İsterseniz çay saatlerine isterseniz sabah kahvenize eşlik eden bal kabaklı muffin, son dönemlerin en popüler lezzetlerinden biri. Hem misafirlerinizin hem de çocukların kalbini bu tarifle fethedebilirsiniz. "Bal kabaklı muffin nasıl yapılır?" sorusunun cevabını arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Muffin yaparken dikkat etmeniz gereken tüm püf noktalar ve muffin yapımında keyifle kullanabileceğiniz mutfak yardımcılarını paylaşıyoruz.

Yemek 09-11-2021 17:56

Meğer sadece kek yapılmıyormuş! Muffin kaplarıyla hazırlanan birbirinden lezzetli ikramlıklar

Çaya veya kahveye eşlik eden sıcacık bir muffine kim hayır diyebilir? Peki bu lezzetli muffinlere şekil veren kalıpları hiç farklı tarifler için kullanmayı düşünmüş müydünüz? Kendinden porsiyonlanmış tarifler ikram günleriniz için büyük kolaylık, kabul edin! İşte muffin kalıbında hazırlayabileceğiniz lezzetli ikramlıklar...

Yemek 28-09-2021 11:21

Bu atıştırmalıklara hayran kalmamak elde değil! Muffin kalıbıyla yapacağınız 3 muhteşem tarif...

Muffin kalıpları gereksiz bir mutfak aleti gibi görülebilir. Fakat muffin kalıplarını yalnızca küçük kekler yapmak için değil, daha birçok atıştırmalığı küçük porsiyonlarda hazırlamak için kullanabilirsiniz. Bir muffin kalıbında neler yapılabilir, birlikte göz atalım...

Yemek 24-09-2021 14:33

Muffin tarifi: Tam kıvamında muffin nasıl yapılır? (Videolu anlatım)

Muffin, ufak porsiyon kek diyebileceğimiz bu enfes tat, ABD kökenli olup tatlı-tuzlu birçok çeşidi yapılabilmektedir. Ağırlıkla çikolatalı muffin tercih edilir. Cupcake gibi kağıt bir kalıp içinde pişirilen muffin, yapımı sırasında katılan çikolata, limon, yaban mersini gibi tatlı yiyecekler tam bir şölene dönüşür. Peki nefis bir muffin nasıl yapılır, püf noktaları nelerdir? Muffin kaç kaloridir? İşte videolu anlatımı ile farklı, pratik muffin tarifleri...

Yemek 06-12-2018 11:39