Ne Kadar Yapıyor Haberleri

Türkiye ne kadar doğal gaz buldu? Türkiye'nin bulduğu doğal gaz ne kadar yapıyor?

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Türkiye'nin Karadeniz'deki ilk milli derin deniz sondajını gerçekleştirmiş olan Fatih sondaj gemisi, Sakarya Gaz Sahası'nda önemli miktarda bir doğal gaz rezervi keşfetmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün yeni bir doğal gaz rezervi keşfinin müjdesini verdi. Erdoğan, Amasra-1 kuyusunda da doğal gaz rezervi keşfedildiğini açıkladı. Peki Türkiye ne kadar doğal gaz buldu? Türkiye'nin bulduğu doğal gaz ne kadar yapıyor? İşte yanıtı...

Finans 04-06-2021 22:05

2 milyar dolar ne kadar yapıyor? 2 milyar dolar kaç TL yapar?

2 milyar dolar ne kadar yapıyor? sorusu Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer'in gece saatlerinde yanında 2 milyar dolar ile Taylan'da kaçmasının ardından gündemde en çok araştırılan sorulardan biri oldu. Thodex'e para yatıranlar internet sitesinin kapanmasının ardından sosyal medyada ayaklandı. Peki, Faruk Fatih Özer'in Tayland'a kaçarken yanında aldığı 2 milyar dolar kaç TL ediyor? İşte, ayrıntılar....

Finans 22-04-2021 18:35

Devlet Bahçeli: Biz kuşakları X, Y, Z diye ayırmıyor, kategorize etmiyoruz

MHP lideri Devlet Bahçeli, "Boğaziçi Üniversitesi'nde yeşeren muzır oyunlar, Türk gençliği üzerinde oynanan oyunları deşifre etmiştir. Gençlik gelecek ümidi, geleceğin kendisidir. Biz kuşakları X, Y, Z diye ayırmıyor, kategorize etmiyoruz. Milleti bir görüyor, adına Türk milleti görüyoruz. Gençliği bir değerlendiriyor, adına Türk gençliği diyoruz" dedi.

Haber 23-02-2021 12:02

Koronavirüs: Türkiye, maske ve plastik eldiven atıklarıyla nasıl başa çıkıyor?

Koronavirüsle mücadelede ve korunmada insanoğlunun başlıca savunma gereçlerinden maskeler, eldivenler ve koruyucu önlükler dünya genelinde giderek büyüyen atık sorununa dönüşmeye aday. Virüsün yayılmasını önlemek için maskeler, birçok koşulda Türkiye dahil çok sayıda ülkede zorunlu tutuluyor. Peki, Türkiye’de bu atık sorunun önlemek için neler yapılıyor?

Haber 10-06-2020 09:47

Ne Kadar Yapıyor

Ne Kadar Yapıyor Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ne Kadar Yapıyor Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.