Ofis Yem Hisse Kodu Haberleri

Agrotech halka arz ne zaman? Agrotech halka arz katılım endeksine uygun mu? kaç lot verir? AGROT hisse fiyatı

Agrotech AGROT bist kodu ile halka arz arz ediliyor. Agrotech Yüksek Teknoloji'nin halka arzına yönelik arama motorlarında yapılan sorgulamalar devam ediyor. Açıklanan bilgilere göre 100.000.000 TL nominal değerli (B) grubu paylar halka arz edilecek ve ek pay satışının yapılmayacak. Yayımlanan bilgilere göre 1 TL nominal değerli paylar 5,21 TL sabit fiyat üzerinden satılacak. İşte Agrotech halka arz detayları...

Finans 2023-11-16 14:46:23

TAVUK DÜNYASI HALKA ARZ OLUYOR! Tavuk Dünyası halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, eşit mi oransal mı?

SPK başvurusunu gerçekleştiren Tavuk Dünyası halka arz oluyor. TVKDN hisse kodu ile işlem görecek olan şirketin satılan paylarının oransal dağıtım yöntemi ile dağıtılması bekleniyor. Peki, Tavuk Dünyası halka arz ne zaman? Tavuk hisse fiyatı ne kadar, eşit mi oransal mı?

Finans 2023-09-25 06:54:59

Hatsan kaç lot verir? Hatsan Gemi halka arz katılım endeksine uygun mu? Halka arz tarihi!

Hatsan halka arz fiyatı ve katılım endeksine uygun olup olmadığı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Hisse almak isteyen kişiler talep toplama tarihleri ve diğer ayrıntılara dair arama motorlarında sorgulama yapmıyor. Birçok kişi "Hatsan kaç lot verir?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, Hatsan katılım endeksine uygun mu, arz fiyatı ve hisse kodu nedir?

Finans 2023-09-15 09:47:29

GIPTA HALKA ARZ ne zaman, hisse fiyatı ne kadar? GIPTA halka arz kaç lot verir, eşit mi oransal mı?

Gıpta halka arz hisse fiyatı ve hisse kodu vatandaşlar tarafından merak konusu olurken, birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. GIPTA hisse kodu ile piyasa yer alan firmanın halka arz büyüklüğü 836 Milyon TL, halka açıklık oranı ise yüzde 30,30 olarak açıklandı. Birçok kişi internette, "Gıpta halka arz kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar?" sorularına yanıt arıyor. Peki, GIPTA halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı?

Finans 2023-09-07 07:47:37

Enerya halka arz ne zaman? Enerya Enerji halka arz eşit mi oransal mı? İşte, hisse fiyatı ve kodu...

SPK geçtiğimiz hafta Enerya Enerji A.Ş. (ENRYA) halka arzına onay verdi. Açıklamada Ahlatcı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden süreçle ilgili ayrıntılara yer verildi. Peki, Enerya halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar? Enerya Enerji halka arz eşit mi oransal mı? İşte detaylar...

Finans 16-08-23 08:11

Baydöner halka arz ne zaman? Baydöner halka arz eşit mi oransal mı? İşte hisse fiyatı ve kodu...

Baydöner'in halka arzı SPK tarafından onaylandı. Yapılan açıklamada sermaye artırımının 14, ortak satışının ise 4 milyon olduğu halka arzın büyüklüğü 378 milyon TL olduğu belirtildi. Birçok kişi internette, "2023 Baydöner halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar? Baydöner halka arz eşit mi oransal mı?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte detaylar...

Finans 16-08-23 08:09

ENERYA ENERJİ halka arz ne zaman 2023? Enerya Enerji halka arz eşit mi, oransal mı? İşte hisse kodu ve fiyatı!

Enerya Enerji halka arzın ne zaman gerçekleşeceği merak ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan Enerya Enerji halka arz ediliyor. Bu gelişme sonrası Enerya Enerji halka arz tarihi, ne zaman borsada işlem göreceği, hisse kodu ve fiyatı araştırmaları yoğunlaştı. Peki, Enerya Enerji halka arz ne zaman? Enerya Enerji halka arz eşit mi, oransal mı? Hisse kodu ve fiyatı nedir?

Finans 10-08-23 15:43

Ofis Yem halka arz ne zaman, kaç lot verir, eşit mi oransal mı? Ofis Yem halka arz oluyor!

Ofis Yem halka arz ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan Ofis Yem Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ'nin talep toplama işlemleri başladı. Birçok kişi internette konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Ofis Yem halka arz ne zaman, Ofis Yem kaç lot verir, eşit mi oransal mı?

Finans 10-08-23 15:31

Borsada halka arz günleri! İzdemir Enerji’de süreç başladı, sıra Ofis Yem ve Tatlıpınar Eneji’de: 11 Ağustos’ta…

Halka arz tarihleri, borsa yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) bu hafta 3 şirketin halka arzına onay verdi. İzdemir Enerji halka arzı dün başladı. Yarın ise Ofis Yem Gıda ve Tatlıpınar Enerji için süreç işleyecek. Peki, Ofis Yem Gıda, İzdemir Enerji, Tatlıpınar Enerji halka arz hangi bankalar, kaç lot verir? İşte detaylar…

Finans 09-08-23 10:30

Borsa yatırımcıları merakla bekliyordu: SPK resmen duyurdu: 3 yeni halka arz daha…

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) üç şirketin halka arz başvurusunu onayladı. İzdemir Enerji, Tatlıpınar Enerji ve Ofis Yem Gıda bu hafta talep toplayacak.

Finans 07-08-23 07:49

CW Enerji halka arz başladı mı? CW Enerji hangi bankalarda var, kaç lot veriyor? İşte hisse kodu ve fiyatı

CW Enerji CWENE bist kodu ile halka arz ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu’na yapılan başvurunun kabul edilmesi ile hisselerle ilgilenen vatandaşlar, CW Enerji halka arz konusunu araştırmaya başladılar. Yatırımcıların aylardır beklediği halka arzın tarihi merak ediliyor. Peki, CW Enerji halka arz başladı mı? CW Enerji hangi bankalarda var, kaç lot verir?

Finans 26-04-23 12:18

Europower halka arz ne zaman, hangi bankalar? Europower kaç lot verir? Halka arz tarihleri belli oldu

Europower Enerji, EUPWR hisse kodu ile halka arz ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu’na yapılan başvurunun kabul edilmesi ile hisselerle ilgilenen vatandaşlar, Europower halka arz konusunu araştırmaya başladılar. Yatırımcıların aylardır beklediği halka arzın tarihi merak ediliyor. Peki Europower halka arz ne zaman, hangi bankalar? Europower kaç lot verir?

Finans 11-04-23 17:29

Göknur Gıda halka arz sonuçları açıklandı mı? Göknur Gıda halka arz ne zaman işlem görecek? İşte hisse fiyatı ve kodu!

Göknur Gıda halka arz detayları piyasa takipçilerinin gündeminde yer alıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Göknur halka arz başvurusunu onayladığını belirtti. Göknur Gıda, Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla alınabilecek. Peki Göknur Gıda halka arz ne zaman işlem görecek? İşte hisse fiyatı ve kodu!

Finans 06-03-23 14:36

ASTOR halka arz ne zaman, borsada ne zaman işlem görecek? İşte ASTOR ENERJİ halka arz hisse kodu ve fiyatı!

Barem Ambalaj halka arzın ne zaman gerçekleşeceği merak konusu oldu. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan Barem Ambalaj halka arz ilan ediliyor. Bu gelişme sonrası halka arz tarihi, ne zaman işlem göreceği, hisse kodu ve fiyatı gibi ayrıntılar arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. Peki, Astor halka arz ne zaman? Astor Enerji halka arz hisse kodu, fiyatı nedir? İşlemler eşit mi, oransal mı? İşte ayrıntılar...

Finans 29-12-22 11:42

Sanica Isı halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar? Sanica Isı hisse kodu ve borsada işlem göreceği tarih!

Sanica Isı halka arz başvurusunun SPK tarafından onaylanmasının ardından hisse kodu, fiyatı ve borsada işlem göreceği tarih vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Yapılan açıklamaya göre Türkiye'nin ilk akrilik küvet üreticisi firmanın 40 milyon TL nominal değerli payları halka arz edilecek. Peki, Sanica Isı halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar? İşte Sanica Isı hisse kodu ve borsada işlem göreceği tarih...

Finans 16-11-22 13:15

Barem Ambalaj halka arz ne zaman 2022? Barem Ambalaj halka arz hisse kodu, fiyatı nedir? İşlemler eşit mi, oransal mı?

Barem Ambalaj halka arz konusu ilgiyle takip ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan Barem Ambalaj halka arz ilan ediliyor. Bu gelişme sonrası halka arz tarihi, ne zaman işlem göreceği, hisse kodu ve fiyatı merak konusu oldu. Peki Barem Ambalaj halka arz işlemleri ne zaman? Barem Ambalaj halka arz hisse kodu, fiyatı nedir? İşlemler eşit mi, oransal mı? İşte tüm detaylar...

Finans 01-08-22 11:12

OBASE halka arz ne zaman? OBASE halka arz fiyatı ve hisse kodu nedir?

OBASE halka arzın ne zaman gerçekleşeceği merak ediliyor. Yazılım ve Teknoloji Geliştirme Şirketi OBASE'nin halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Gelişme sonrası halka arz fiyatı ve hisse kodu da merak konusu oldu. Peki OBASE halka arz ne zaman? İşte OBASE halka arz fiyatı ve hisse kodu!

Finans 29-07-22 09:02

BMS halka arz hangi bankalarda? BMS halka arz eşit mi oransal mı? BMS hisse fiyatı ne kadar?

BMS halka arz eşit mi oransal mı? BMS halka arz hisse fiyatı ne kadar? BMS hisse kodu nedir? BMS halka arz işlemi başladı. 21-22 Nisan tarihlerinde talep toplama süreci tamamlanacak ve şirketin hisseleri yeniden işlem görmeye başlayacak. Peki; BMS halka arz eşit mi oransal mı? BMS halka arz hisse fiyatı ne kadar?

Haber 22-04-22 10:29

Suwen halka arz sonuçları nasıl? Suwen hisse ne zaman işlem görecek?

Suwen halka arz sonuçları belli oldu. Suwen hisse ne zaman işlem görecek, hisse kodu nedir? Suwen halka arz işlemi 13-15 Nisan tarihlerinde tamamlandı. Borsa İstanbul'un yeni üyelerinden Suwen halka arzında sonuçlar duyuruldu. Halka arzda, toplam 71 bin 659 yatırımcıdan, halka arz edilen payların 3,52 katına denk gelen 1,49 milyar TL nominal değerli pay talebi geldi.

Finans 18-04-22 10:52

Suwen Tekstil halka arz sonuçları açıklandı mı? Suwen halka arz eşit mi oransal mı? İşte hisse fiyatı ve kodu 2022!

Suwen Tekstil halka arz sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yapılan açıklamanın ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 13 Nisan Çarşamba günü paylar toplandı. Hisselerin yüzde 41,1'i halka arz edilecek. Suwen Tekstil halka arz sonuçları açıklandı mı? Suwen halka arz eşit mi oransal mı? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Finans 14-04-22 11:31

MİA Teknoloji'nin halka arzı başladı! İşte hisse fiyatı ve borsa kodu

MİA Teknoloji’nin halka arzı için talep toplama bugün başladı. 15-16 Kasım tarihlerindeki talep toplama fiyatı 15.80 TL olurken, Metro Yatırım’ın öncülük ettiği halka arz işleminde yöntem olarak tamamen eşit dağıtım kullanılıyor. Şirketin borsa işlem kodu ise “MIATK” olarak belirlendi.

Finans 15-11-21 15:40

ULUFA halka arz hangi bankalar? Ulusal Faktoring ne zaman halka arz olacak?

Ulusal Faktoring halka arz olacağını açıkladı. Ulusal Faktroring’in halka arz hisse kodu, fiyatı, talep toplama tarihleri bildirildi. 20 yılı geride bırakan Ulusal Faktoring’in toplam 41 milyon TL nominal değerli, sermayenin yüzde 30,71'ine denk gelen payların halka arz edilmesinin planlandığı belirtildi.

Finans 05-11-21 10:04

Anatolia Geneworks halka arz ne zaman? İşte Anatolia Geneworks hisse kodu ve fiyatı!

70'ten fazla ülkeye ihracat yapan Anatolia Geneworks halka arz ediliyor. Gıda testleri, robotik cihazlar ve tanı kitleri geliştirip üreten şirketin halka arzına Ak Yatırım liderliğinde toplam 30 üyeden oluşan geniş kapsamlı bir konsorsiyum aracılık ediyor. İşte merak edilenler...

Finans 14-10-21 14:12

Margün Enerji borsada ne zaman işlem görecek? İşte halka arz hisse fiyatı ve borsa kodu!

SPK’nin onayıyla birlikte Margün Enerji’nin halka arz bilgileriyle ilgili detaylar belli oldu. 22-23 Eylül tarihlerinde talep toplanacak. Yakın zamanda borsada işlem görmesi beklenen Margün Enerji’nin sermayesinin 310 milyon Türk lirasından 410 milyon Türk lirasına artırılması ve halka açılma başvurusu, SPK tarafından onaylanmıştı.

Finans 23-09-21 08:52

Gen ilaç halka arz ne zaman işlem görecek? İşte Gen İlaç halka arz hisse fiyatı ve kodu

Gen İlaç'ın başvurusu onaylanmış ve 28-29-30 Temmuz tarihleri arasında talep toplama süreci gerçekleşmişti. Gen İlaç'ın hisse fiyatının kaç TL olacağı ve borsada ne zaman işlem görmeye başlayacağı belli oldu. Halka arz edilen payların yüzde 34'ü yurt içi bireysel yatırımcılara, yüzde 1'i şirket çalışanlarına, yüzde 35'i yurt içi kurumsal ve yüzde 30'u ise yurt dışı kurumsal yatırımcılara tahsis edildi.

Finans 04-08-21 15:16

Gen İlaç halka arz ne zaman? Eşit mi oransal mı? İşte Gen İlaç hisse kodu ve fiyatı!

Şirketlerin halka arz süreçleri devam ediyor. Gen İlaç firmasının talebi SPK tarafından onaylanmıştı. Sabit fiyatla 28-29-30 Temmuz 2021 tarihleri arasında talep toplama sürecinin gerçekleşeceği açıklandı. Türk ilaç sektöründe yerini alan Gen İlaç'ın halka arzında sermaye artımı ve ortak satış yolu seçildi.

Finans 27-07-21 20:34

Meditera Tıbbi Malzeme halka arz ne zaman? Meditera Tıbbi Malzeme halka arz hisse fiyatı ve hisse kodu nedir?

1983 yılında kurulan ve tıp alanında üretimler yapan Meditera Tıbbi Malzeme Sanayi ve Ticaret'in halka arz başvurusunun onaylandığı SPK tarafından duyuruldu. Yatırımcılar ve vatandaşlar Meditera Tıbbi Malzeme halka arz ne zaman, Meditera Tıbbi Malzeme halka arz hisse fiyatı ne kadar sorularını merak ediyor. Peki Meditera Tıbbi Malzeme halka arz ne zaman? Meditera Tıbbi Malzeme halka arz hisse fiyatı ve hisse kodu nedir? İşte ayrıntılar...

Finans 18-06-21 09:30

Kartal Yenilenebilir Enerji halka arz ne zaman? Kartal Yenilenebilir Enerji halka arz hisse kodu ve hisse fiyatı nedir?

Milyonlarca yatırımcı son dönemde halka arz olacak şirketleri takip etmeye devam ediyor. Şirketler konuyla ilgili art arda açıklamalar yaparken, Kartal Yenilenebilir Enerji halka arz ne zaman sorusu da merak edilmeye başlandı. SPK tarafından arzı onaylanmış olan şirketler belirlenecek tarihlerde halka arzını gerçekleştirecek. Peki Kartal Yenilenebilir Enerji halka arz ne zaman? Kartal Yenilenebilir Enerji halka arz hisse kodu ve hisse fiyatı nedir? İşte yanıtı...

Finans 16-06-21 13:31

YEO Teknoloji halka arz ne zaman? YEO Teknoloji hisse fiyatı ne kadar?

Yakın süreçte halka arz olacağını duyuran YEO Teknoloji'nin halka arzının, 2021 senesinde tamamlanması beklenmekte. Vatandaşlar ve yatırımcılar YEO Teknoloji halka arz ne zaman ve YEO Teknoloji hisse kodu, hisse fiyatı nedir sorularını merak ediyor. Peki YEO Teknoloji halka arz ne zaman? YEO Teknoloji hisse fiyatı ne kadar? İşte yanıtı...

Finans 16-06-21 13:18

Başkent gaz halka arz ne zaman işlem görecek? Başkent gaz halka arz hisse kodu nedir?

Vatandaşlar ve yatırımcılar Başkentgaz halka arz ne zaman işlem görecek sorusunu merak ediyor. Borsa başvurusu yapıp onaylanan kurumlardan olan Başkentgaz için Başkentgaz halka arz sonuçları nedir, hisse kodu nedir soruları da gündemde yer alıyor. Peki Başkent gaz halka arz ne zaman işlem görecek? Başkent gaz halka arz hisse kodu nedir? İşte yanıtı...

Finans 11-06-21 12:10

Başkentgaz halka arz ne zaman? Başkentgaz halka arz hisse kodu ve fiyatı nedir?

Yatırımcılar ve vatandaşlar Başkentgaz halka arzı hakkındaki detayları merak ediyor. Başkentgaz 700 milyon liralık sermayesinin %25'ini halka açmak için SPK'dan onayı aldı. Borsada bir ilki de gerçekleştirecek olan Başkentgaz halka arzının eşit mi, oransal mı olduğu merak ediliyor. Peki Başkentgaz halka arz ne zaman? Başkentgaz halka arz hisse kodu ve fiyatı nedir? İşte yanıtı...

Finans 01-06-21 20:23

ATP halka arz ne zaman? ATP'nin halka arz kodu nedir? Hisse fiyat aralığı belli oldu!

ATP halka arz ne zaman? yatırım yapmak isteyenler tarafından araştırılıyor. ATP (Ata Teknoloji Platformları) yüzde 20 hissenin halka arz talep toplamaları 27-28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. İşte, ayrıntılar...

Finans 26-05-21 20:50

Ziraat GYO halka arz sonuçları | Ziraat GYO halka arz sonuçları açıklandı mı?

Ziraat GYO’nun 22 Nisan’da SPK tarafından halka arzı onaylanmıştı. SPK, Ziraat GYO için borsa kodu ZRGYO olarak, hisse fiyatını ise 1 lira 60 kuruş olarak belirlemişti. 28 – 29 – 30 Nisan tarihleri arası ise talep toplama tarihleri olarak açıklandı. 30 Nisan yani bugün akşam 17:00’ye kadar sürecek olan talep toplama işlemlerinin sonuçları için yatırımcılar bilgi almaya çalışıyor.

Finans 30-04-21 12:28

Girişim Elektrik halka arz ne zaman? İşte Girişim Elektrik halka arz hisse kodu

Türkiye’de faaliyetlerini sürdüren ve geçen sene ortalama 880 milyon TL’lik hasılat elde eden Girişim Elektrik, halka arz sürecini başlattı. Geçtiğimiz yıl toplamda 235 milyon TL net kâr açıklayan Girişim Elektrik’in halka arz tarihi ve hisse kodu ile ilgili henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Finans 30-04-21 12:27

Ziraat GYO halka arz bekleniyor! Ziraat GYO ne zaman halka arz olacak, borsada işlem görecek? İşte Hisse fiyatı ve kodu...

Ziraat GYO halka arz talep toplama süreci bugün başladı. Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin lider olduğu konsorsiyum aracılığı ile gerçekleştirilecek olan süreçte binlerce yatırımcı gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki, Ziraat GYO ne zaman halka arz olacak, borsada işlem görecek? İşte Hisse fiyatı ve kodu...

Finans 28-04-21 17:31

Ziraat GYO halka arz aracı kurumlar | Ziraat GYO halka arz hangi bankadan yapılıyor?

Ziraat GYO’nun halka arz işlemleri geçtiğimiz hafta Borsa İstanbul tarafından onaylandı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Ziraat GYO’nun halka arzında hisse fiyatını 1,60 TL olarak belirledi. Ziraat GYO için işlem borsa kodu ise ZRGYO olarak açıklandı. Talep toplama tarihleri arasında işlem yapmak isteyen kişiler ise, Ziraat GYO aracı kurumlarını araştırmaya başladı.

Finans 28-04-21 11:25

Ziraat GYO halka arz | Ziraat GYO halka arz hisse fiyatı ne kadar? Ziraat GYO halka arz hangi bankadan yapılıyor? Ziraat GYO borsa kodu

Ziraat GYO’nun halka arzının onaylanmasından sonra ise birçok kişi hisse fiyatı, borsa kodu gibi detayları araştırmaya başladı. Ziraat GYO’nun halka arzı için talep toplama tarihleri de belli oldu. GYO’nun hisse fiyatı da 1 lira 60 kuruş olarak açıklandı.

Finans 26-04-21 11:25

Galata Wind halka arz tarihi ne zaman? Galata Wind hisse fiyatı ve borsa kodu nedir?

Garanti BBVA Yatırım öncülüğünde gerçekleşecek olan Galata Wind halka arz tarihi, hisse fiyatı, borsa kodu ve izahnamesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Galata Wind halka arz tarihi ne zaman? Galata Wind hisse fiyatı ve borsa kodu nedir?

Haber 15-04-21 10:46

Matriks hisse senedi ne kadar? İşte Matriks borsa kodu ve son işlem fiyatı

Matriks'in Bilgi Dağıtım Borsa'da işlem görmeye başlamasının ardından hisse fiyatı da yükseldi. Matriks halka arzı talep toplamayı geçtiğimiz hafta 30-31 Mart 2021 tarihlerinde tamamlanmıştı. Peki Matriks hisse senedi ne kadar? İşte Matriks borsa kodu ve son işlem fiyatı...

Finans 09-04-21 17:35

Qua Granite halka arz devam ediyor| Qua Granite halka arz ne zaman bitiyor?

Qua Granite yaptığı basın açıklamasında halka arz duyurusunda bulundu. Qua Granite halka arz, 24 milyon lot ile Borsa İstanbul listesinde yer aldı. Yapılan açıklamada hisse senet fiyatı ve kodu da belirtildi. Qua Granite, pay adetlerinin borsa tarafından dağıtılması için de tarih verdi. 5 Nisan itibariyle başlayan halka arz talep süresi 6 Nisan saat 13.00’e kadar devam ediyor.

Finans 06-04-21 11:23

Turex halka arz sonuçları, Turex hisse fiyatı ve kodu belli oldu mu?

2 Nisan 2021 Cuma günü talep toplama süresi sona eren Turex Turizm'in halka arz sonuçları, hisse kodu ve fiyatı yatırımcılar tarafından sorgulanmaya başladı. 22.500.000 TL’lik payı halka arz edecek olan kurumla ilgili Turex halka arz sonuçları açıklandı mı, Turex borsada ne zaman işlem görecek gibi sorular merak konusu oldu. Peki Turex halka arz sonuçları, Turex hisse fiyatı ve kodu belli oldu mu? İşte yanıtı...

Finans 06-04-21 10:31

Matriks halka arz ne zaman sonuçlanacak? Matriks hisse fiyatı ne kadar? İşte borsa kodu

Kurulduğu 2003 yılından itibaren finansal teknoloji sektöründe faaliyetlerini gösteren Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş.'nin halka arz talebinin kabul edildiği bildirildi. SPK'den alınan onayın ardından Matriks halka arz talep toplama 30-31 Mart tarihlerinde yapıldı.

Finans 05-04-21 12:44

Turex halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak, tarih belli mi, hisse kodu ve fiyatı nedir? Turex Turizm halka arz sonuçları ile borsada ne zaman işlem görecek?

Turex Turizm halka arz sonuçları, hisse kodu ve fiyatı gibi bazı detaylar vatandaşların araştırma konusu haline geldi. Bu kapsamda yatırımcılar "Turex halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak, hisse kodu ve fiyatı nedir?" gibi sorulara yanıt arıyor. Yapılan açıklama ile Turex'in halka arz edileceği pay satış fiyatını 12 lira olarak belirlendi. Turex borsada ne zaman işlem işlem görecek? İşte Turex hakkında merak edilen soruların yanıtları...

Finans 05-04-21 09:34

TURK İlaç ve Serum Sanayi halka arz sonuçları, borsa kodu 2021: Hisse ne zaman borsada işleme alınır, hangi tarihte hesaplara geçer?

TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin 25 ve 26 Şubat tarihlerinde talep toplama işlemleri gerçekleşti ve halka arza bireyselden 139 kat talep geldi. TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzına Oyakbank öncülük ederken, TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzı ne zaman sonuçlanacak ve ne zaman borsada işlem görecek merak ediliyor. Peki TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzı borsa kodu nedir, hesaplara hangi tarihte geçer? İşte TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin 2021 yatırımları ve diğer detaylar.

Finans 01-03-21 10:04

TURK İlaç ve Serum Sanayi halka arz sonuçları, borsa kodu 2021: Hisse ne zaman borsada işleme alınır, hangi tarihte hesaplara geçer?

TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzına yönelik SPK'nın onayının ardından 25 ve 26 Şubat tarihlerinde talep toplama işlemleri gerçekleşti. TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzına Oyakbank öncülük ederken, TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzı ne zaman sonuçlanacak ve ne zaman borsada işlem görecek merak ediliyor. Peki TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzı borsa kodu nedir, hesaplara hangi tarihte geçer? İşte TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin 2021 yatırımları ve diğer detaylar.

Finans 26-02-21 16:22

ISKPL - Işık Plastik hisseleri ne zaman hesaba geçer? Işık Plastik hisse fiyatı ne kadar oldu? Işık Plastik hisseleri ne zaman borsada işlemeye başlar?

Işık Plastik hisse fiyatı ne kadar oldu sorusu gündem oldu. Yatırımcılar Işık Plastik halka arzına Garanti BBVA bankası üzerinden katıldı ve talep toplama işlemi 22 Ocak cuma günü saat 13:00'da sona erdi. ‘Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış’ yöntemi uygulayan Işık Plastik hisseleri ne zaman hesaba geçecek araştırılıyor. Yatırımcılar, "Işık Plastik hissesi ne zaman işlemeye başlayacak, Işık Plastik talep toplama saati bitti mi" sorularına cevap eriyor. Peki Işık Plastik'in borsa kodu nedir?

Finans 27-01-21 09:55

Işık Plastik hisse fiyatı ne kadar oldu? ISKPL! Işık Plastik hisseleri ne zaman hesaba geçer? Işık Plastik hisseleri ne zaman borsada işlemeye başlar?

Işık Plastik hisse fiyatı ne kadar oldu sorusu gündem oldu. Yatırımcılar Işık Plastik halka arzına Garanti BBVA bankası üzerinden katıldı ve talep toplama işlemi 22 Ocak cuma günü saat 13:00'da sona erdi. ‘Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış’ yöntemi uygulayan Işık Plastik hisseleri ne zaman hesaba geçecek araştırılıyor. Yatırımcılar, "Işık Plastik hissesi ne zaman işlemeye başlayacak, Işık Plastik talep toplama saati bitti mi" sorularına cevap eriyor. Peki Işık Plastik'in borsa kodu nedir?

Finans 26-01-21 08:51

Işık Plastik hisse fiyatı ne kadar oldu? ISKPL! Işık Plastik hisseleri ne zaman hesaba geçer? Işık Plastik hisseleri ne zaman borsada işlemeye başlar?

Işık Plastik hisse fiyatı ne kadar oldu sorusu gündem oldu. Yatırımcılar Işık Plastik halka arzına Garanti BBVA bankası üzerinden katıldı ve talep toplama işlemi 22 Ocak cuma günü saat 13:00'da sona erdi. ‘Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış’ yöntemi uygulayan Işık Plastik hisseleri ne zaman hesaba geçecek araştırılıyor. Yatırımcılar, "Işık Plastik hissesi ne zaman işlemeye başlayacak, Işık Plastik talep toplama saati bitti mi" sorularına cevap eriyor. Peki Işık Plastik'in borsa kodu nedir?

Finans 25-01-21 09:26

Işık Plastik halka arz saatleri... Işık Plastik hangi bankadan, ne zaman halka arz oluyor? Işık Plastik hisse fiyat aralığı! Işık Plastik'in borsa kodu nedir?

Işık Plastik'in halka arz başvurusu SPK tarafından onaylandıktan sonra yatırımcılar, "Işık Plastik halka arzı hangi bankadan yapılacak, Işık Plastik hisse fiyat aralığı ne kadar olacak" araştırmasına başladı. Halka arzı için 21-22 Ocak'ta talep toplayacak Işık Plastik'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Abdullah Çeker açıklama yaparak şirketin büyüme hedeflerini paylaştı. Işık Plastik'in borsadaki kodu ne olacak? Işık Plastik halka arzı ne zaman açıklanacak?

Finans 22-01-21 08:27