Onur Buldu Eşi Haberleri

Benim Güzel Ailem dizisinin Ferdi'si Onur Buldu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Onur Buldu evli mi, eşi kim? Hayatı ve biyografisi!

Onur Buldu, bugün TRT 1'de ilk bölümü ile ekrana gelecek olan Benim Güzel Ailem dizisi nedeniyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü oyuncuya dizide, Erdal Özyağcılar, Seray Gözler ve Melis Babadağ gibi isimler eşlik ediyor. Sadullah Çelen'in yönetmen koltuğunda oturduğu Benim Güzel Ailem dizisinin senaryosunu Baykut Baden kaleme aldı. Peki, Benim Güzel Ailem dizisinin Ferdi'si Onur Buldu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Onur Buldu evli mi, eşi kim?

Magazin 21-06-2023 21:36

Onur Buldu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu yılbaşı gecesi O Ses Türkiye'de!

Onur Buldu, O Ses Türkiye yılbaşı özel programı öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Yıldız Tilbe ve Seda Sayan'ın yer alacağı O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde birbirinden ünlü isimler sahneye çıkıp şarkı söyledi. Peki, Güldür Güldür Show'da canlandırdığı Bilal karakteriyle hafızlara kazınan Onur Buldu kimdir? İşte Onur Buldu hakkında merak edilenler...

Magazin 01-01-2023 04:36

Onur Buldu Eşi

Onur Buldu Eşi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Onur Buldu Eşi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.