Karakteri Haberleri

'Yerli John Wick' Ömer Aslan 200 TL ile yaptığı iftar alışverişi olay oldu! Videosu sosyal medyada viral oldu!

John Wick'e benzerliğiyle dikkat çeken Ömer Aslan, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Aslan, bu kez 200 TL ile yaptığı alışveriş videosuyla gündem oldu. Sosyal medyada Aslan'ın paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 18-03-2024 12:41

Melis Sezen asansörde yerinde duramadı! Dansıyla dikkat çekti

Saç rengini değiştirerek gündeme gelen Melis Sezen haftaya enerji dolu başladı. Asansörde müziği açıp yerinde duramayan ve dans eden oyuncu bu hallerini takipçileriyle de paylaştı.

Magazin 18-03-2024 11:14

Cinsiyet değiştirmişti... Meli Bendeli saçlarını pembe yaptı! Yeni imajı şaşırttı

Çukur dizisinde Timsah Celil karakterine hayat vererek hafızalara kazınan ve Cam Tavanlar dizisinde de Şinasi'yi canlandıran Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değiştirmesiyle uzun süre gündemde kaldı. Çeşitli ameliyatlar olarak değişen ve adını da Meli Bendeli yapan başarılı oyuncu yeni imajıyla da dikkat çekti.

Magazin 18-03-2024 07:29

Kardashian tarzı olay oldu! Neslihan Atagül'ün ceketinin fiyatı ağızları açık bıraktı

Geçtiğimiz yıl eşi Kadir Doğulu hakkındaki ihanet iddiaları nedeniyle magazin gündeminden düşmeyen Neslihan Atagül şimdi de Milano pozlarıyla adından söz ettirdi. Bir televizyon programına katılmak için İtalya'nın Milano şehrine giden ünlü ismin tarzı olay oldu. Güzel oyuncunun kürk detaylı jean ceketinin fiyatı ise adeta dudak uçuklattı.

Magazin 16-03-2024 15:53

Kızılcık Şerbeti'nin Mihri'si Gizem Yanık diziye böyle veda etti! O karelere yorum yağdı

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Mihri karakteriyle büyük beğeni toplayan Gizem Yanık diziye veda etti. Kızılcık Şerbeti'nden karelerini sosyal medya hesabından paylaşan genç oyuncunun duygusal vedasına yorum yağdı..

Magazin 16-03-2024 12:33

İbo ve Güllüşah'ın Oya'sı usta oyuncu Deniz Türkali'nin son hali görenleri şaşırttı! Türkali, meğer ünlü şarkıcının annesiymiş...

Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın üstlendiği başrollerinde ise Kemal Sunal ile Gülşah Soydan'ın yer aldığı İbo ile Güllüşah filminde Gazeteci Oya karakterine hayat veren Deniz Türkali'nin son hali sosyal medyada gündem oldu. Meğer Türkali'nin kızı da çok ünlü bir isimmiş...

Magazin 16-03-2024 12:24

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'den iyi haber geldi!

Kızılcık Şerbeti Abdullah Ünal namı diğer Apo karakterine hayat veren ünlü oyuncu Settar Tanrıöğer'in sağlık durumu merak ediliyordu. Oyuncu geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavi altına alınmıştı. Sağlık sorunlarıyla boğuşan oyuncu Kızılcık Şerbeti dizisini bıraktı ve Abdullah Ünal rolüne Ahmet Mümtaz Taylan hayat vermeye başladı. Peki Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl? Taburcu oldu mu? İşte detaylar...

Magazin 15-03-2024 20:49

Çukur dizisinin Ersoy'u Mehmet Yılmaz Ak'ın itirafı olay oldu! Dizideki o sahnede bayılmış...

Daha önce Yargı'da Savcı Pars rolüyle hafızlara kazınan Mehmet Yılmaz Ak şimdi de Bahar'da Timur karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu katıldığı bir programda çektiği bir sahne yüzünden bayıldığını itiraf etti.

Magazin 15-03-2024 12:33

Kızıl Goncalar'ın Sadi Hüdayi'si Erkan Avcı'dan evlilik açıklaması: İlk aşkımı...

'Kızıl Goncalar' dizisinde 'Sadi Hüdayi' karakterini canlandıran Erkan Avcı, katıldığı programda özel hayatına dair açıklamalarda bulundu. Avcı, "Evlenmeyi çok istiyorum" dedi.

Magazin 15-03-2024 10:44

Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu ikinci çocuklarına kavuştu! İlk kare geldi

Mucize Doktor dizisinde hayat verdiği 'Ali Vefa' karakteriyle hafızalara kazınan Taner Ölmez başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. 2021 yılında kendisi gibi oyuncu Ece Çeşmioğlu ile evlenen Ölmez, ikinci çocuğuna kavuştu. İlk kare de geldi.

Magazin 15-03-2024 09:33

Kızılcık Şerbeti'nde ortalık yine karışacak! Doğa'ya bomba partner

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkı ile imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. İzleyenlerin tepkisi çekmeye başlayan dizi hakkında bomba bir gelişme yaşandı. Doğa'nın partneri belli oldu...

Magazin 15-03-2024 08:39

Kızıl Goncalar'ın Ayza'sı Melisa Doğu özel hayat sorusuna çekinmeden yanıt verdi! Bir kere libido diye bir gerçek var

Son olarak Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Asuman karakteriyle adından söz ettiren Melisa Doğu şimdilerde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinde 'Ayza' karakterine hayat veriyor. Başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Doğu, Sibel Arna'nın programına konuk oldu. Ünlü ismin açıklamaları sosyal medyayı salladı.

Magazin 14-03-2024 17:34

Aile'nin güzeli Serenay Sarıkaya başına bandana taktı! Tarzı 'Kızılcık Şerbeti'ne mi girecek?' dedirtti

Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünü paylaştığı Aile dizisinde hayat verdiği Devin karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Bir markanın Türkiye'deki elçisi olan Sarıkaya markanın etkinliği için Güney Kore'nin başkenti Seul'a gitti. Ünlü oyuncu davet tarzıyla sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 14-03-2024 15:35

Süper Baba'nın Fiko'su Şevket Altuğ 81 oldu! Son haline yorum yağdı

Süper Baba dizisinde hayat verdiği 'Fikret Aksu' karakteriyle hafızalara kazınan Şevket Altuğ’un 81 oldu. Yeni yaşını sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla kutlayan ünlü ismin son haline yorum yağdı.

Magazin 14-03-2024 12:25

Kristen Stewart gala tarzından sonra sokak tarzıyla olay oldu! Bir bakan bir daha baktı

2008 yılında Robert Pattinson ile başrolü paylaştığı 'Twilight' filmiyle tüm dünyada tanınan bir isim haline gelen Kristen Stewart geçtiğimiz günlerde kendi filminin galasına katılmış ve tarzıyla dikkat çekmişti. Ünlü oyuncu bu defa sokak tarzıyla olay oldu. Kristen Stewart'ın tarzına "Yatak odası stili" yorumları geldi.

Magazin 14-03-2024 10:05

Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun son haliyle şaşırttı! 'Bu Şehir Girdap Gülüm' performansı sosyal medyayı salladı

Bir döneme damga vuran efsane dizi Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Memati karakteriyle hafızalara kazınan Gürkan Uygun şimdi de son haliyle gündem oldu. Uygun, dizideki ikonik sahnelerinden biri olan 'Bu Şehir Girdap Gülüm' şarkısını yeniden seslendirdi. Ünlü ismin performansı takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 14-03-2024 09:32

Yargı'da tepki çeken sahneler! Selen Görgüzel Sema Ergenekon'u destekleyince...

Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon'un yazdığı bir sahne büyük tepki gördü. Dizideki Tuğçe karakterinin ilk görevinde tecavüze uğrayarak öldürülmesi sahnelerine eleştiri yağdı. Selen Görgüzel senariste destek verince o da tepki çekti.

Magazin 14-03-2024 07:29

İnci Taneleri'nde şaşırtan Ramazan kararı... Ne dans ne pavyon var!

Kanal D'nin en çok izlenen dizilerinden İnci Taneleri'ne Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakteri ve pavyon sahneleri damga vurmuştu. Ramazan boyunca dizide Dilber'in dans etmeyeceği duyuruldu.

Magazin 13-03-2024 22:12

Ekin Koç'un hiç yaşlanmaması dikkat çekiyor! Ekin Koç yoksa vampir mi?

Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda “Umut” karakterine hayat veren oyuncu Ekin Koç’un yıllar geçse de hiç değişmeyen yüzü, ‘vampir’ benzetmesi yapılarak sosyal medyada gündeme oldu.

Magazin 12-03-2024 18:23

Herkes onu doğal güzel sanıyordu! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin yıldızı Tuvana Türkay estetiksiz haliyle şoke etti

Şimdilerde Uğur Güneş ve Mehmet Ali Nuroğlu ile başrolünü paylaştığı Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde 'Victoria' karakterine hayat veren Tuvana Türkay başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiren Türkay, bu defa estetiksiz haliyle gündem oldu. Ünlü ismin o halini görenler inanamadı.

Magazin 12-03-2024 14:39

Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç yeni yaşını yurt dışında kutladı! Irina Shayk, Mert Alaş ve...

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un 52 yaşına giren eşi Nevbahar Koç Los Angeles'ta büyük bir doğum günü kutladı. Renkli kutlamada Irina Shayk, Mert Alaş gibi dünyaca ünlü isimler de vardı.

Magazin 12-03-2024 13:34

Yaprak Dökümü'nün Hayriye Hanımıydı... Son hali görenleri şaşırttı! Oyuncunun beyaz saçlarına yorum yağdı: Aysel Gürel'e benzettim

Efsane dizi Yaprak Dökümü'nde hayat verdiği Hayriye karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Güven Hokna, 78 yaşını devirdi. Ünlü oyuncunun son halini görenler tanıyamadı. Sosyal medyada hayranları tarafından oyuncuya beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 12-03-2024 11:33

Yasak aşkıyla imam nikahı kıymış sosyal medya ayağa kalkmıştı! Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen tesettüre girdiği anları yayınladı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkıyla imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. Ünlü oyuncu tesettüre girdiği anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 12-03-2024 10:27

Cinsiyet değiştirmişti! Çukur'un Timsah Celil'i son halini paylaştı

Çukur dizisinde Timsah Celil karakterine hayat vererek hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değişimi sonrası hayatına Meli Bendeli olarak devam etme kararı almıştı. Başarılı oyuncu son halini paylaşarak beğeni topladı.

Magazin 12-03-2024 09:29

Altın fiyatlarındaki yükseliş onu da bezdirdi! Teşkilat'ın yıldızı Çağlar Ertuğrul evlilik yorumuyla gündem oldu

Son olarak Teşkilat dizisinde hayat verdiği 'Serdar Kılıçarslan' karakteriyle büyük beğeni toplayan Çağlar Ertuğrul, Ahmet Mümtaz Taylan'ın NTV'de yayınlanan Empati programına konuk oldu. Evlilik hakkındaki açıklamalarıyla sosyal medyayı sallayan Ertuğrul altın fiyatlarındaki yükselişe isyan etti.

Magazin 12-03-2024 08:37

Tam 60 kilo vermişti! Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Cabbar'ı Cem Cücenoğlu evlendi! İşte nikahtan ilk kareler

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde hayat verdiği Cabbar karakteri ile hafızalara kazınan Cem Cücenoğlu verdiği kilolarla dikkat çekmişti. Geçirdiği mide ameliyatı sonrasında 60 kilo vererek adeta bambaşka biri olan Cücenoğlu evlendi. İşte ünlü ismin nikahından ilk kareler...

Magazin 12-03-2024 08:08

Sydney Sweeney Angelina Jolie'nin daha önce giydiği o elbiseyi giydi! Oscar kırmızı halısını salladı

'Euphoria' dizisinde Cassie Howard karakterine hayat vererek büyük bir hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu Sydney Sweeney Oscar partisine damga vurdu.

Magazin 11-03-2024 14:50

'Güldür Güldür'ün 'İbrahim'i Rüştü Onur Atilla zayıfladı! 1 yılda 45 kilo nasıl verdi?

‘Güldür Güldür Show’da ‘İbrahim’ karakterini canlandıran oyuncu Rüştü Onur Atilla resmen eridi. Bir yıl içinde 45 kilo veren Rüştü Onur Atilla mide küçültme ameliyatı olduğunu açıklamıştı. İşte başarılı oyuncunun son hali...

Magazin 10-03-2024 20:04

Serel Yereli jakuzide aşka geldi! O anları paylaştı

Oyunculuk kariyerini yarıda bırakıp, müziğe yönelen ve Türkiye'yi terk ederek İngiltere'ye yerleşen Serel Yereli jakuzide sevgilisiyle öpüştüğü anları paylaştı.

Magazin 10-03-2024 14:35

'Dünyayla Benim Aramda'daki sahneleri çok konuşulmuştu! Hafsanur Sancaktutan'tan Hülya Avşar yanıtı

'Ya Çok Seversen' dizisi final yapınca yeni teklifleri değerlendirmeye başlayan Hafsanur Sancaktutan daha önce oynadığı cesur sahnelerin halen konuşuyor olmasına dair açıklamada bulundu. Başarılı oyuncu "Hülya Avşar zamanında yapmış bunu bilmiyordum" dedi.

Magazin 10-03-2024 09:50

Pınar Altuğ'un bir takipçisi kıyafetini eleştirdi! Bomba yanıt geldi

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Meltem karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiriyor. Oyuncu son olarak sosyal medya hesabından bir takipçisine verdiği yanıtla gündeme geldi.

Magazin 09-03-2024 17:45

Rasim Öztekin'i anma gecesinde gözler onu aradı ama o yoktu... Pelin Öztekin'in paylaşımı gündem oldu

Seksenler dizisinde hayat verdiği 'Fehmi' karakteri ile hafızalara kazınan Rasim Öztekin ölümümün 3. yıldönümünde düzenlenen bir törenle anıldı. Öztekin'in dizideki rol arkadaşları İlker Ayrık ve Özlem Türkad gecede sunuculuk yaptı. Bu özel gecede gözler Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin'i aradı ama o yoktu...

Magazin 09-03-2024 14:34

Sakla Beni'nin İncila'sı Cemre Baysel davet tarzıyla gündem oldu! 'Şık ve güzel'

Şimdilerde başrolünü Uraz Kaygılaroğlu ve Asude Kalebek ile paylaştığı Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'İncila' karakteri ile adından söz ettiren Cemre Baysel Çağla Şıkel'in sunuculuğunu üstlendiği 'Geleceğin Güçlü Kadınları' etkinliğinde boy gösterdi. Baysel siyah elbisesi ile takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 09-03-2024 14:26

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'nın tarzı gündem oldu

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Kıvılcım' karakteri ile büyük beğeni toplayan Evrim Alasya bu defa tarzı ve saçıyla sosyal medyanın diline düştü. 'Geleceğin Güçlü Kadınları' etkinliğine katılan ünlü oyuncunun tarzına adeta yorum yağdı.

Magazin 09-03-2024 14:22

Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sına yeni partner geliyor!

Fenomen dizi 'Kızılcık Şerbeti'nde her hafta olay üzerine olay yaşanıyor, tansiyon hiç düşmüyor. Dizide 'Doğa' karakterinin hikâyesi merak konusu olmuştu. Sevenlerinin artık yüzünün gülmesini istediği karaktere yakında yeni bir partner geliyor.

Magazin 09-03-2024 11:35

Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sı Zafer Ergin'in yıllar önceki fotoğrafı yeniden gündem oldu! Gençlik halini görenler şaşırdı

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Rıza baba karakteriyle hafızalara kazınan Zafer Ergin'in gençlik fotoğrafı sosyal medyada bir kez daha gündem oldu. Usta oyuncunun gençlik hali görenleri şaşırttı.

Magazin 09-03-2024 10:22

4 aylık hamile... Camdakı Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik davet tarzıyla olay oldu!

Çağla Şıkel'in sunuculuğunu üstlendiği 'Geleceğin Güçlü Kadınları' etkinliğine ünlü isimler akın etti. Bu isimlerden biride Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği 'Nalan' karakteri ile hafızalara kazınan Burcu Biricik oldu. 4 aylık hamile olan Biricik davet tarzıyla çok beğenildi.

Magazin 09-03-2024 08:27

Yakın arkadaşını feci kazada kaybetmişti! Yunus Günçe, gözyaşlarına boğuldu: Haberi hazmedemiyorum

Seksenler dizisinde "Zafer" karakterini canlandıran 41 yaşındaki tiyatro oyuncusu Efe Deprem motosikletiyle bariyerlere çarparak hayatını kaybetti. Yunus Günce motosiklet kazasında hayatını kaybeden oyuncu arkadaşı Efe Deprem için gözyaşlarına boğuldu. Günçe, "Hiç aklımdan çıkmıyorsun" dedi.

Magazin 08-03-2024 14:23

Dilber bu kez ağlattı! İnci Taneleri'ndeki o sahne sosyal medyada gündem oldu! Destek yağdı

Yılmaz Erdoğan'ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren İnci Taneleri dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü büyük ses getiren dizinin son bölümüne Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği şiddete uğrayan Dilber karakterine destek yağdı.

Magazin 08-03-2024 08:46

Çukur'un Vartolu Saadettin'iydi... Erkan Kolçak Köstendil sokak fotoğrafçısının isteğini geri çevirmedi! Yorum yağdı

Bir dönemin efsane dizisi Çukur'da hayat verdiği 'Vartolu Saadettin' karakteri ile hafızalara kazınan Erkan Kolçak Köstendil son olarak Ne Gemiler Yaktım dizisinde rol almıştı. Başarılı oyunculuğu ve sempatik tavırları ile adından söz ettiren Köstendil bu defa bir sokak fotoğrafçısının isteğini geri çevirmemesi ile gündem oldu.

Magazin 07-03-2024 16:57

Seksenler'in Zafer'i Efe Deprem son yolculuğuna uğurlandı! Eşi gözyaşlarına boğuldu

Seksenler dizisinde hayat verdiği 'Zafer' rolüyle tanınan oyuncu Efe Deprem önceki akşam motosiklet kazasında yaşamını yitirdi. Ünlü oyuncu Karacaahmet Camisi’nde düzenlenen tören ile son yolculuğuna uğurlandı. Efe Deprem'in eşi Burcu Altın gözyaşlarına boğuldu.

Magazin 07-03-2024 12:25

Taburcu olması bekleniyordu! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'den kötü haber geldi

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı 'Abdullah' rolüyle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirdi. İki kez ameliyat olan Tanrıöğen'in tedavisi yoğun bakımda devam ediyordu. Bu hafta taburcu olması beklenen Settar Tanrıöğen'den kötü haber geldi.

Magazin 07-03-2024 09:01

Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun bomba projeyle ekranlara dönüyor! İşte yeni rolü

Bir dönem izleyiciyi ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi dizisi Türk televizyonlarının efsane yapımları arasında yer alıyor. Dizide canlandırdığı Memati rolü ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Gürkan Uygun bomba projeyle ekranlara dönüyor. Uygun yeni dizisinde Kürşat rolüne hayat verecek.

Magazin 06-03-2024 19:56

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i için yapılmıştı... Şimdi de Bahar'ın Timur'u için site açıldı! Tokatlamak isteyenler...

Sıla Türkoğlu ile başrolünü paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği 'Fatih' karakteri ile izleyenlerin öfkesini kazanan Doğukan Güngör için bir 'Tokatlama sitesi' açılmıştı. Şimdi de aynı durum Bahar dizisinde Mehmet Yılmaz Ak'ın hayat verdiği Timur karakteri için yapıldı.

Magazin 06-03-2024 15:56

Kristen Stewart adeta altına bir şey giymedi! Frikik vermeyi bile umursamadı

Alacakaranlık film serisinde canlandırdığı Bella karakteri ile büyük bir üne kavuşan Kristen Stewart, rol aldığı yeni filmin galasında tarzıyla dikkat çekti. Kristen Stewart adeta altına bir şey giymeden galaya geldi. Frikik vermeyi bile umursamadı...

Magazin 06-03-2024 14:32

İnci Taneleri dizisine bomba transfer! Usta oyuncu dizinin kadrosuna katılıyor

İnci Taneleri dizisi yayınlandığı dönemden beri gündemden düşmüyor. Dizinin 7. bölümüne oyuncu Menderes Samancılar konuk oluyor.

Magazin 06-03-2024 13:00

Seksenler'in yıldızı Efe Deprem feci kazada hayatını kaybetti!

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Seksenler dizisinde hayat verdiği 'Zafer' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Efe Deprem geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.

Magazin 06-03-2024 11:41

Sakla Beni'nin yıldızı Ceyda Düvenci iğne ipliğe döndü! Son pozları olay oldu! 'Boşanmak iyi geldi'

Şimdilerde Star Tv'de yayınlanan Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'Filiz' karakteriyle adından söz ettiren Ceyda Düvenci Bülent Şakrak ile boşanmasının ardından hedeflediği kiloya ulaştı. 1,5 ayda 6 kilo verdiğini söyleyen Düvenci son pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-03-2024 08:03

Dilber için pavyon turları başladı! En ucuz turun fiyatı 'yok artık' dedirtti

Yılmaz Erdoğan'ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren İnci Taneleri dizisi özellikle pavyon sahneleriyle dikkat çekti. Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği 'Dilber' karakterinin dans sahneleri izlenme rekorları kırdı. Dilber'in elbisesi satışa sunuldu dansı içinse kurslar açıldı. Şimdi de Dilber için pavyon turları başladı...

Magazin 05-03-2024 12:21