Özel Jet Haberleri

Özel jet düştü: 5 kişi hayatını kaybetti!

ABD'nin Virginia eyaletinde bir jetin düştüğü bildirildi. Yaşanan kaza sonrası biri çocuk 5 kişi yaşamını yitirdi.

Haber 11-03-2024 09:48

'Özel jetle künefe söyleyen' iş adamı iflas etti! 'Tacir değilim...'

Ünlü işadamlarından Ekim Alptekin’in firması hakkında alınan iflas kararı dikkat çekti. Alptekin, 6 yıl önce özel jetiyle Yunanistan'a künefe getirttiği iddiaları gündem olmuştu. Türkiye Amerikan İş Konseyi (TAİK) Başkanlığı da yapan Ekim Alptekin’in EA Mühendislik Müteahhitlik İnş. San. ve Tic. A.Ş.’nin iflasına İstanbul Anadolu Ticaret Mahkemesi karar verdiği ortaya çıktı.

Haber 19-10-2022 08:16

5 bin dolara burun kıvırmıştı! Elon Musk'ın Twitter hamlesinin perde arkasında @ElonJet mi var?

Elon Musk'ın özel jetini takip eden "@ElonJet" adlı Twitter hesabının sahibi olan Jack Sweeney, ünlü milyarderin Twitter'ın en büyük hissedarı olmasının perde arkasında sıra dışı nedenin olabileceğini gündeme getirdi. Sweeney, teorisini Twitter'dan paylaştığı çarpıcı ifadeler ile açıkladı.

Haber 07-04-2022 16:48

Özel jetlere talep yüzde 400 arttı

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını birçok sektörde değişiklik yaşanmasına neden oldu. Sınır kapılarının açılması ile ülkelerin belli şartlarda turist kabul etmesi ve iş seyahatlerinin yeniden başlaması da sektörün önceki yıllardaki başarısını yakalamasına yeterli olmadı. Bu kapsamda, özel uçak kiralama sektörünün pandemi sürecinde artış gösterdiğine dikkat çeken Alfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Pakır, sektördeki talebin yüzde 400 oranında arttığını belirtti.

Finans 03-09-2021 10:40