Patlamış Mısır Haberleri

Sinemadakiler kadar lezzetli patlamış mısır tarifi! Sırrı çok basitmiş

Patlamış mısır yediden yetmişe herkesin sevdiği atıştırmalıklardan biri. Özellikle film akşamlarında harika bir tercih olan patlamış mısır çayın yanına çok yakışıyor. Sinemada satılan mısırların yedikçe yediren bir lezzeti oluyor. Eğer sinemadakiler kadar lezzetli patlamış mısır yapmak istiyorsanız bu püf noktaları mutlaka bilmelisiniz.

Yemek 08-01-2024 16:42

Bu kuruyemişi sakın böyle tüketmeyin! Uzmanlar uyardı, herkes aynı hatayı yapıyor

Birçok besin fazla tüketilmesi halinde sağlığa çeşitli zararlar verebiliyor. Bilhassa severek tüketilen bir kuruyemiş türü, yanlış işlemden geçirilmesi halinde bedende kanserli hücreye sebep olabiliyor. Yararlı olduğu düşünülerek tüketilen yiyeceklerin bazı hastalar için risk oluşturduğunu ifade eden uzmanlar, uyarıda bulundu.

Haber 14-09-2023 09:19

Patlamış mısır kilo aldırır mı? Patlamış mısır kilo yapar mı?

Patlamış mısır hafif, gevrek ve lezzetli bir atıştırmalıktır. Sinema salonlarında, evlerde veya sokaklarda keyifle tüketilen bu popüler atıştırmalık birçok kişi tarafından kilo alımına neden olabileceği düşüncesiyle endişeyle yaklaşılabilir. Ancak patlamış mısırın kilo aldırma potansiyeli, diğer birçok faktörle birlikte değerlendirilmesi gereken bir konudur. Peki, patlamış mısır kilo yapar mı?

Haber 30-06-2023 22:46

Lezzetine hayran kalacaksınız: Karamelli patlamış mısır tarifi

Patlamış mısırlar dizi ve film izlerken en sevilen atıştırmalıklar arasında yer alıyor. Mis gibi kokusuyla yedikçe yediren patlamış mısırlar bol tuzlu yeniliyor. Ancak karamelli patlamış mısırın lezzeti de gönüllere taht kuruyor. Karamelli patlamış mısır nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarifi denemelisiniz.

Yemek 23-01-2023 17:31

Patlamış Mısır

Patlamış Mısır Hakkındaki Haberler Mynet'te. Patlamış Mısır Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İstanbul'da patlamış mısır kutusunda uyuşturucu satan zanlı tutuklandı

İstanbul'da patlamış mısır kutusunda uyuşturucu satan zanlı tutuklandı

Yurthaber 28-09-2022 10:48

Bu yiyecekleri sağlıklı sanıyoruz ama cinsel hayatı bitiriyor! Cinsellik için gizli düşman olan 7 tehlikeli yiyecek

Beslenme sağlığımızı doğrudan etkiliyor. Birçok hastalığa neden olabilen sağlıksız beslenme cinsel sorunlara da yol açıyor. Gün içerisinde sıklıkla yediğimiz gıdalar libidonun oldukça düşmesine neden olabiliyor. Üstelik bu gıdaların çoğu sağlıklı olarak biliniyor. İşte libido düşüren tehlikeli gıdalar...

Haber 28-09-2022 08:22

Mükemmel patlamış mısır nasıl yapılır? İşte herkesin yaptığı o hata

Patlamış mısır, evde en çok yapılan en lezzetli atıştırmalıkların başında geliyor. Cin mısır, tuz ve yağ varsa evinizde yaklaşık 5 dakikada yapabilirsiniz. Misafirlerinize, arkadaşlarınıza ikram edebilir veya dizi-film izleme keyfinizi ikiye katlayabilirsiniz. Ne kadar uğraşırsanız uğraşın aradığınız patlamış mısır lezzetini bulamıyorsanız bir de önerilerimizi denemeye ne dersiniz?

Yemek 29-07-2022 10:42