Perine Bölgesi Haberleri

Alışılmadık yöntemi sosyal medyada gündem yarattı! “Günde 10 dakika perinemi çıplak güneşlendiriyorum”

TikTok’ta Hawley Dunbar isimli bir kadın ilginç bronzlaşma uygulaması sayesinde gündem yaratmayı başardı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Dunbar, her gün 10 dakika çıplak bir şekilde bacaklarını iki yana açarak perine bölgesini güneşlendirdiğini söyledi. Dunbar uygulamanın D vitamini tam olarak almasına yardımcı olduğunu iddia etti.

Trend 09-08-2023 11:41

Bu akımın etkileri şaşırtıcı: Perine güneşlendirilmesinin faydaları ve zararları

Dünya üzerinde her geçen gün şaşırtan trendler ortaya çıkıyor. Bu yıl en popüler ve şaşırtıcı olan akım cinsel organ güneşlendirilmesi anlamına gelen Perine güneşlenmesi olarak görülüyor. TikTok'ta hızla yayılan bu akım hakkında uzmanlar ikiye bölünüyor. Bazı uzmanlar perine güneşlenmesinin cilt kanserine neden olduğunu savunurken bazıları bu güneşlenmenin birçok cinsel soruna iyi geldiğini belirtiyor. İşte perine güneşlenmesi faydaları ve zararları...

Haber 07-10-2022 07:37

TikTok’un yeni trendi! Çırılçıplak soyunup cinsel organlarını güneşlendiriyorlar

Sosyal medya uygulamalarının dünya genelindeki milyonlarca kullanıcıya ulaşmasıyla birlikte yeni akımlarda kendisini gösteriyor. Kısa sürede kullanıcılar arasında hızla yayılan akımlara bir yenisi daha eklendi. Özellikle TikTok’u ele geçiren yeni akımda kullanıcılar çırılçıplak soyunup cinsel organlarını güneşlendiriyorlar. Uzmanların büyük bir tepki gösterdiği akım polislerin de tepkisini çekti.

Trend 28-09-2022 11:22

Perine Bölgesi

Perine Bölgesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Perine Bölgesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.