Pide Haberleri

İmamoğlu duyurdu: İBB'nin Ramazan pidesi fiyatı belli oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İBB'nin Ramazan pidesi fiyatı ne kadar oldu?" sorusunun yanıtını verdi. Ramazan sayılı günler kala pide fiyatları da belli oldu. İşte Halk Ekmek'te satılacak 340 gramlık pidenin fiyatı...

Finans 06-03-2024 12:17

Portakallı Adana kebabı ve pide yaptılar! Hem şaşırttı hem de tadına bakanlardan tam not aldı: Bir ete portakal bu kadar mı yakışır?

Antalya'da portakal üreticisini desteklemek için tescilli Finike portakalından 101 çeşit yemek yapıldı. Etle portakalın harmanlandığı Adana kebabı ve pide hem şaşırttı hem de tadına bakanlardan tam not aldı. Ürünlerin tadına bakan Erkan Şahin, "Adana kebabında portakalın kullanılması çok ilginç geliyor kulağa, ama tadına bakınca beğendim" dedi. Hatice Çobaner de "Adana kebabının tadına da baktım. Bir ete portakal bu kadar mı yakışır? Çok beğendim" diye konuştu.

Haber 03-03-2024 13:07

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 'Pide, lahmacun, börek' talimatı gündem oldu! İddialara Bakanlıktan yalanlama geldi

Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda Kontrol Genel Müdürlüğü'nün pide, börek, lahmacun gibi ürünlerden artık numune almayacağı iddiası gündem yaratırken, konuyla ilgili Bakanlıktan açıklama geldi. Söz konusu iddiaları net bir dille yalanlayan Bakanlık, "Tüketici sağlığının en üst düzeyde korunmasına yönelik Bakanlığımızca her türlü kontroller aksatılmadan devam edecektir" ifadelerine yer verdi.

Haber 23-06-2023 23:43

Yediği pide sonu oldu! Sakarya'da kahreden olay...

Sakarya'nın Hendek ilçesinde işitme engelli Murat Yılmaz (40), bir pide salonunda iftarda yediği pidenin soluk borusuna kaçması sonucu fenalaşarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haber 31-03-2023 09:20

Pide

Pide Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pide Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ramazan ayında dikkat edin! Prof. Dr. Canan Karatay uyardı: Pideyi böyle tüketirseniz...

Ramazan ayının gelmesiyle beraber iftar ve sahurda beslenirken dikkat edilmesi gereken noktalar araştırılmaya başlandı. Prof. Dr. Canan Karatay, ramazan ayına özel tavsiyelerde bulunurken ramazan pidesi hakkında şaşırtman uyarıları nedenleriyle birlikte açıkladı. İşte detaylar...

Haber 29-03-2023 18:51

Uzayıp giden lezzet: Ispanaklı kaşarlı pide tarifi! Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ispanaklı kaşarlı pide tarifi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında salı günü hazırlanan Ispanaklı kaşarlı pide tarifi merak edildi. Ispanağın ve kaşarın uyumu pidenin içerisinde enfes bir lezzet sağlıyor. Bu pideyi yemeyenlerin mutlaka denemesi gerekiyor. İşte ıspanaklı kaşarlı pide tarifi malzemeleri ve tarifi...

Yemek 17-01-2023 16:42

Mini kaşarlı pide tarifi! Zuhal Topal'la Yemekteyiz mini kaşarlı pide nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Mini kaşarlı pide günün her öğününde tüketilebilir. Kahvaltı, öğle veya akşam yemeği, çay saatlerinde ya da misafir sofralarında servis edebileceğiniz bir lezzet olan mini kaşarlı pidenin tarifi, Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı ile merak edildi. İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz mini kaşarlı pide tarifi!

Yemek 29-12-2022 17:12

Pideciden alınmış gibi oluyor: Evde kıymalı pide tarifi! Kıymalı pide nasıl yapılır?

Pide farklı farklı çeşitleri ile en sevilen yiyecekler arasında bulunuyor. Fırından çıktığı gibi sıcacık yenilen pide için pideciye gitmeye gerek yok. Evde yaptığınız pide de oldukça lezzetli oluyor. Evde pide nasıl yapılır? merak ediyorsanız aşağıda yer alan tarifi denemelisiniz.

Yemek 09-10-2022 10:38

Hamur açmadan pide nasıl yapılır? Hamur açmadan kolay pide tarifi nedir? İşte kolay pide malzemeleri ve yapımı

Koronavirüs salgınındaki vaka artışı nedeniyle tedbirler artırılırken belirli saatlerde sokağa çıkma yasakları da geri geldi. Bu nedenle vatandaşlar yeniden evde yapılabilecek pratik ve farklı tariflerle ilgili araştırma içerisine girdi. Bunlardan bir tanesi de hamur açmadan kolay pide tarifi oldu. Peki, hamur açmadan pide nasıl yapılır? İşte kolay pide malzemeleri ve yapımı

Yemek 23-11-2020 11:09