Profiterol Haberleri

Milföyden profiterol yapımı: Milföy hamurundan profiterol nasıl yapılır?

Özel krema dolgusu, üzerinde eritilmiş çikolatası ve top şeklindeki hamuru ile profiterol hem hafif hem de son derece lezzetli bir tatlıdır. Kökeni tam olarak bilinmese de Fransız mutfağından bir tatlı olduğu kabul edilmiştir. Birkaç aşaması olan bu tatlı, milföy hamuru kullanılarak çok daha kısa bir süre içinde ve aynı lezzete yakın olarak yapılabilir. Milföyden profiterol yapımı için aşağıdaki tarifi deneyebilirsiniz.

Yemek 10-02-2024 15:43

MasterChef profiterol tarifi! Profiterol hamuru nasıl yapılır? Pate a Choux (PATAŞU) tarifi ve malzemeleri

Profiterol tarifi tatlının MasterChef'te yapılmasıyla merak edildi. Çikolata tutkunlarını mutlu edecek nefis bir tatlı olan profiterolü bu tarifle yapmak çok kolay. Pataşu ya da şu hamuru olarak da bilinen, hamurları fırında puf gibi kabartıp içlerini kremayla doldurmanız yeterli oluyor. Biz de bu tadına doyulmaz profiterol tarifini sizler için hazırladık. Peki, Profiterol hamuru nasıl yapılır? "Pate a Choux" (PATAŞU) tarifi ve malzemeleri

Yemek 09-10-2023 19:44

Bugün ne pişirsem? 24 Nisan günün menüsü

'Bugün ne pişirsem?', 'Akşama ne pişirsem?' soruları haftanın ilk gününde sıklıkla aratılıyor. Akşam yemeğine lezzetli tarifler arayanlar günün menülerine bakıyor. 24 Nisan yemek menüsü hem doyurucu hem de lezzetli tarifler ile gönüllere taht kuruyor. İşte enfes 24 Nisan yemek menüsü...

Yemek 24-04-2023 10:17

Tahin pekmezli profiterol tarifi: Tahin pekmezli profiterol nasıl yapılır?

Fransız mutfağına ait olduğu düşünülen profiterol hafif pişmiş hamur, krema ve çikolata sosuyla yapılan lezzetli bir tatlı. En çok sevilen tatlılardan birisi olan profiterole farklı bir sosla zenginleştirerek tadını katlandırabilirsiniz. Çikolata yerine sos olarak tahin pekmez karışımı kullanılan tahin pekmezli profiterol hem enerji bombası hem de tatlıların en güzeli.

Yemek 08-12-2022 15:36

Profiterol

Profiterol Hakkındaki Haberler Mynet'te. Profiterol Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tatlı krizleri için pratik çözüm: Yalancı profiterol tarifi! Yalancı profiterol nasıl yapılır?

Tatlı krizlerinde pratik tatlılar arıyorsanız yalancı profiterol tam size göre! Profiterol hamurunu hazırlamak oldukça uzun zaman alabiliyor. O yüzden yalancı profiterol tarifi ile istediğiniz tatlıya kısa süre içerisinde kavuşabilirsiniz. Bu tatlının lezzeti gerçek profiterolü unutturur. Yalancı profiterol nasıl yapılır? merak ediyorsanız aşağıdaki tarifi kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 21-10-2022 15:37

Kendi küçük etkisi büyük: Nefis profiterol tarifi! Profiterol nasıl yapılır?

Fransızlara ait olan profiterol tüm dünya tarafından sevilerek tüketilen tatlılar arasında bulunuyor. Tatlı krizleri için vazgeçilmez bir lezzet olan profiterolün yapımının zor olduğu düşünülüyor ama oldukça kolay bir şekilde yapılabiliyor. Bol çikolatalı profiterol nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu profiterol tarifini denemelisiniz.

Yemek 13-10-2022 09:51