Puding Tarifi Haberleri

Mandalinalı puding tarifi: Mandalinalı puding nasıl yapılır?

Dünyanın en kolay hazırlanan, en pratik tatlılarından biri kabul edilen puding, Türk mutfağının muhallebisi ile bir tutulur. Ancak yapımı özellikle hazır paket pudingler sayesinde çok daha kolay olan puding, çeşitli meyveler ya da malzemeler ile birkaç dakika içinde hazırlanabilir. Soğuk kış günlerinin gözde meyvelerinden biri olan mandalinalı puding yapmak istiyorsanız aşağıdaki tarifi ve verilen malzemeleri kullanabilirsiniz.

Yemek 24-01-2024 19:40

Bir kez deneyin sürekli yapmak isteyeceksiniz: Çikolatalı Krem Şokola tarifi

Tatlı krizlerinde pratik yapılan ve tatlı ihtiyacınızı karşılayacak tarifler arıyorsanız bu tarif tam size göre! Yoğun çikolata lezzetiyle vazgeçilmeziniz olacak krem şokola tarifini mutlaka denemeniz gerekiyor. Bu tarif hem çok lezzetli hem de oldukça hafif. Midenizi rahatsız etmeden istediğiniz miktarda krem şokola yiyebileceksiniz.

Yemek 25-05-2022 14:25

Damak çatlatan lezzetler ile Ramazan’ın 28. günü iftar menüsü

Ramazan’ın son günlerine geldik. Ramazan yavaş yavaş yerini bayram telaşına bırakıyor. Ramazan’ın son günlerinde oruç açmak için mükellef bir sofra kurmak isteyenler “ne yemek yapsam” telaşına düştü. İftar sofralarınızı şenlendirecek, lezzetleri ile damak çatlatacak ramazan menüsü ile karşınızdayız.

Yemek 29-04-2022 12:52

Evde az malzemeyle pudingli pasta yapımı!

Kakaolu, çikolatalı, vanilyalı veya meyveli pasta sevmeyen yoktur ancak evde pasta yapmak birçok insan için çok zor olduğundan genelde hazır pastalar alınır. Oysaki evde bulunabilen malzemelerle leziz pastalar yapabilirsiniz. Sizi zorlayan şeylerden biri pasta kreması hazırlamaksa onun yerine puding kullanarak harika görünümlü pastalar yapmanız mümkün.

Yemek 03-01-2022 10:56

Puding Tarifi

Puding Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Puding Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Parmaklarınızı yiyeceksiniz! Beyaz çikolataya doyacağınız 3 farklı tatlı tarifi

Tatlı yaparken çikolata kullanacağımız zaman genelde sütlü ya da bitter olanları tercih ediyoruz. Diğer yandan beyaz çikolata kullanarak da yapabileceğiniz birçok lezzetli tatlı tarifi bulunuyor. Gelin, beyaz çikolatanın kendine has lezzetini sonuna kadar size yaşatacak tatlı tariflerine birlikte bakalım.

Yemek 02-11-2021 07:22

Çocuklarla yemek pişirmek için eğlenceli tarif! Küçük aşçılara özel çikolatalı puding tarifi (3-5 yaş çocuklar için)

Yemek yapmak sadece yetişkinler için değil, çocuklar için de mükemmel bir aktivitedir. Çocukların hayal gücünü ve koordinasyonunu geliştirmelerine yardımcı olur ve ebeveynler için çocuklarıyla birlikte kaliteli zaman geçirmeleri için harika bir fırsattır.

Yemek 09-08-2021 17:41

Hazır puding tarifi: Göz açıp kapayıncaya kadar hazır

Canınız puding çekti ve evdeki malzemelerle yapmak, vakit kaybetmek istemiyorsanız hazır puding tarifini uygulayabilirsiniz.

Yemek 18-08-2020 17:39

Evde puding tarifi: Nostalji yapıyoruz! Seni hiçbir tatlıya değişmeyiz

Özel ekipman veya ekstra malzemeye gerek yok. Haydi mutfağa giriyor, evde puding tarifi yapıyoruz.

Yemek 27-11-2019 16:52

Muzlu puding tarifi: Lezzeti şahane sunumu ise bambaşka!

Muzlu pudingin tadını aldıktan sonra dışarıdaki pudinglere göz ucuyla bile bakmayacaksınız. Hazırsanız muzlu puding tarifine başlıyoruz.

Yemek 15-02-2018 16:06

Tatlı Krizine Son Veren Diyet Puding

Ani tatlı krizlerinize son verecek bir puding tarifi vereceğiz.

Yemek 15-03-2017 11:44

Puding tarifi: Sır saklamıyoruz püf noktalarıyla birlikte geldik!

Küçükten büyüğe sevdiğimiz vazgeçilmez tatlımız olan puding tarifini bizden öğrenin çünkü biz sır saklamıyoruz püf noktalarıyla birlikte geliyoruz.

Yemek 04-05-2016 18:06

Chia puding tarifi: İçinde neler yok ki! Yararlarını bir bilseniz...

Mükemmel, sağlıklı bir kahvaltı yapmak istiyorsanız chia puding tarifi tam size göre. Doyurucu, protein, lif ve omega-3 bakımından zengin olan bu tarife gelin başlayalım.

Yemek 27-04-2016 20:21

Bisküvili puding tarifi: Damak tadınızı baştan çıkarmak için...

Damak tadınızı baştan çıkarmak için ideal lezzetleri buluşturduk ve ortaya bisküvili puding tarifini çıkardık.

Yemek 30-03-2015 04:13