Rimel Haberleri

Rimelin akmaması için ne yapılmalı? Rimel akması nasıl önlenir?

Kadınlar için makyaj yapmak ve bakımlı bir görünüme sahip olmak oldukça önemli bir konudur. Yüz bölgesine uygulanan makyajda doğru ürünler kullanmak ve bu ürünlerden maksimum fayda sağlamak önemlidir. Günümüzde birçok farklı makyaj malzemesi vardır. Bu malzemelerden biri de kirpiklere uygulanan ve etkileyici bakışların elde edilmesinde etkili olan rimel malzemesidir. Peki, rimelin akmaması için ne yapılmalı, rimel akması nasıl önlenir?

Kadin 22-01-2024 18:52

Hem denizde hem havuzda kullanabileceğiniz suya dayanıklı makyaj malzemeleri

Makyaj yapmak her mevsimde enerjik ve canlı görünmenin en kolay yollarından biri. Fakat sıcak havalarda makyaj rutinini biraz değiştirmek gerekebiliyor. Makyaj yapmayı seviyor ama "Deniz ve havuzda makyajım akacak mı?" korkusunun eğlencenizi bozmasını istemiyorsanız listemizde yer alan suya dayanıklı makyaj ürünleriyle bir yaz makyaj çantası oluşturabilirsiniz!

Kadin 24-08-2023 16:30

Zor anlarda dahi yüzünüzden silinmeyecek suya dayanıklı en iyi maskara önerileri

Anlamlı bakan ve dikkat çekici gözler güzelliğin olmazsa olmaz parçalarından birini oluşturuyor. Tabii ki o maskara akmadığı sürece! Siz de çok gülünce gözünden yaş gelenlerden misiniz? Ya terlersem veya yağmura yakalanırsam sonra makyajım akarsa diye düşünüp endişelenir misiniz? Eğer öyleyse endişelenmeyin. Sizin için bir araya getirdiğimiz suya dayanıklı maskaraları inceleyerek kendinize en uygun olanı hemen bulabilirsiniz.

Kadin 08-08-2023 15:56

Güneş kreminden rimele: Bu sezonun favorileri arasına girmeye aday 10 cilt bakım ve kozmetik ürünü

Cilt bakımı ve kozmetik ürünlerinin çeşitliliği arasında kaybolduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz! Sizin için son zamanların en dikkat çeken kozmetik ve cilt bakım ürünlerini bir araya getirdik. Bakımını ve güzelliğini önemseyen herkesin ihtiyacı olan ürünlere gelin birlikte göz atalım.

Kadin 27-06-2023 17:08

Güzellik uzmanı rimel kullanmadan kirpik liftingi etkisi yaratan ipucunu açıkladı! Kirpikleri ok gibi uzatıyor

Kirpiklerin uzun ve gür görünmesi daha anlamlı bakışlara sahip olmamızı sağlıyor. Kirpiklerini uzun göstermek ama rimel, takma kirpik, ipek kirpik gibi yapay uygulamalardan uzak durmak isteyenler farklı güzellik hilelerine başvuruyor. TikTok'ta bir güzellik uzmanı kirpiklerini kirpik lifting yaptırmış gibi uzun göstermek için bulduğu yöntemi açıkladı.

Kadin 23-04-2023 10:53

Güzellik uzmanı kirpiklerinizi ok gibi gösterecek tüyoyu paylaştı! Maskara kullanmadan önce...

Kirpikleri uzun ve kıvrık göstermek için çeşitli uygulamalar yapılıyor. Kirpikleri uzun göstermenin en basit ve hızlı yolunun rimel olduğu biliniyor ama dümdüz rimel sürmek istenilen sonuçları sağlayamayabiliyor. Bir güzellik uzmanı kirpiklerinizi ok gibi uzun gösterecek ipucunu paylaştı.

Kadin 02-04-2023 16:09

Maskaramızı tamamen yanlış kullanıyormuşuz! Bozulmasına neden oluyor

Maskara gözlerin çok daha güzel ve çekici gözükmesini sağlıyor. Her ihtiyaca göre farklı özellikleri bulunan maskaralar bulunuyor. Ancak maskara kullanırken daha etkili olduğunu düşünerek yaptığımız bir alışkanlığın maskaranın ömrünü kısalttığı belirtildi.

Kadin 03-02-2023 14:04

Mynet Kadın takipçileri 2022'nin en iyi kozmetik ve kişisel bakım ürünlerini seçti!

Fondötenden maskaraya, bb kremden dudak parlatıcısına, far paletinden eyelinera çok özel bir liste ile karşınızdayız! Bu liste Mynet Kadın takipçilerimizin 2022 yılında kullanmaktan vazgeçemediği, en favori kişisel bakım ve kozmetik ürünlerini içeriyor. İşte detaylar!

Kadin 29-12-2022 12:51

Hem uygun fiyatlı hem kullanışlı maskara önerileri

Her zaman bakımlı gezmeyi ve makyaj yapmayı seven kadınlardan mısınız? Eğer öyleyseniz vazgeçilmez makyaj malzemeleriniz arasında maskara vardır! Düşük fiyatına rağmen yüksek performans sağlayan maskaraları öğrenmek istiyorsanız çok şanslısınız. Hem uygun fiyatlı hem kullanışlı maskaraları derledik. Hazırsanız başlayalım!

Kadin 11-10-2022 13:52

Uzmanlar uyardı! Kirpiklerinize bunları yapmanız enfeksiyona yol açıyor

Kirpikler bakışların çok daha anlamlı ve güzel görünmesini sağlıyor. Kadınlar kirpiklerinin daha kıvrık, uzun ve yoğun görünmesi için çeşitli yöntemler deniyor. Bu yöntemlerin çoğu işe yarasa da uzun zamanda kirpiklerinizi kaybetmenize yol açarak göz sağlığınızı tehdit edebiliyor. Kirpik uzmanı kirpiklere zarar veren uygulamaları paylaştı.

Kadin 17-08-2022 16:20