Saç Kıran Haberleri

Hailey Bieber’la moda oldu! Geri dönüşü olmayan zararı var

Moda ikonu Hailey Bieber, yaptığı her hareketle gündemden düşmüyor. Uzun zamandır sıkı topuz saç modeliyle kameralar karşısına geçen Hailey Bieber, bu saç modelinin yeniden moda olmasına neden oldu. Ancak uzmanlar sıkı topuz saç modeliyle ilgili önemli uyarıda bulundu. Uzun süreli sıkı topuz saç modelinin saç kıran yani alopesiye neden olabileceği öne sürüldü.

Haber 02-11-2022 23:04

Kışın hastalık görmek istemiyorsanız bu balığı yiyin: İyi gelmediği hastalık yok

Sonbahar aylarına girince hastalıklar yayılmaya başlıyor. Sürekli yaşanan hava değişimleri hasta ederken kapalı alanların iyice havalandırılmaması hastalıkların bulaşmasına neden oluyor. Hasta olmamak için beslenmenize oldukça dikkat etmeniz gerekiyor. Bu sebeple kışın yenilen yiyecekler sağlık için daha büyük önem taşıyor. Palamut balığı birçok hastalık için mucizevi etkiler sağlıyor.

Haber 16-09-2022 14:22

Üzülmeyin çözümü basit! Saç kıranı geçirmek için…

Saç hem kadınlarda hem de erkeklerde oldukça önem taşıyor. Saçta bazen istenmeyen durumlar ortaya çıkabiliyor. Saç dökülmesi, saç kıran yaşayan kişiler bu durumlardan rahatsız olabiliyor. Saç kıranın iyileşmesi için doğru tedaviyi uygulamak çok önemlidir. Saç kıran neden olur? Saç kırana ne iyi gelir?

Haber 22-08-2022 16:58

Saçkıran hastalığı nedir? Saçkıran belirtileri nelerdir? Nasıl tedavi edilir?

Saçkıran hastalığı nedir? sorusunun yanıtı Oscar Ödül Töreni'nde Will Smith'in eşi Jada Pinkett ile ilgili yaşanan olay sonrası merak konusu oldu. Hastalığa ilişkin detayları sizler için derledik. Saçkıran hastalığı nedir? Saçkıran belirtileri nelerdir? Nasıl tedavi edilir? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Haber 28-03-2022 11:08

Cilt sorunlarınız bu nedenden dolayı kaynaklanıyor olabilir

Cilt problemlerinizden şikayetçi misiniz? Cildiniz neden problemli olduğunu tam olarak çözemiyor musunuz? Bunların nedeni stres olabilir. Stres birçok hastalığa neden olduğu gibi cilt bozuklarının nedenleri arasında da üst sıralarda yer alıyor. Çoğu hastalığı önlemek için stresten uzak durmak gerekiyor. İşte stresin neden olduğu cilt hastalıkları...

Haber 23-02-2022 11:07

Ünlü oyuncu saçkırandan bu doğal yöntemlerle kurtuldu! Köri, pirinç ve...

Saç, kirpik, kaş gibi kıllı alanlarda aniden oluşan ve bölgede derinin görünmesine yol açan saçkıran problemi sıklıkla yaşanabiliyor. Saçkırana yakalanan 100 kişiden 75'inin 40 yaş altı olması ve erkeklerde daha yaygın görünüyor olması hastalığın özellikleri arasında. Tıbbi adı alopesi areata olan hastalığın belirtilerini gözlemlemeye başladıysanız karşınızda saçkıran için doğal tedaviler...

Haber 06-08-2020 10:27

İspanya’da ilaç skandalı: Yanlış ilaç çocukları 'kurtadama' dönüştürdü!

Malaga'da yanlışlıkla saçkıran ilacı verilen en az 17 bebeğin yanakları, kolları, bacakları ve elleri kıllarla kaplandı. Belirtiler 'kurt adam' sendromuna işaret ediyor.

Trend 29-08-2019 10:45