Sema Aydemir Haberleri

Pınar elenince halay çekmişti! Survivor Pınar'dan Sema Aydemir'e göndermeli paylaşım

Survivor All Star'dan diskalifiye edilen Sema Aydemir, Pınar Saka'nın elenmesini halayla kutlamıştı. Pınar Saka'nın Instagram hesabından yayınladığı paylaşımın Sema'nın dansına gönderme olduğu iddia edildi.

Magazin 19-03-2024 17:44

O elenince halay çekmişti! Survivor'dan diskalifiye edilen Sema Aydemir Pınar Saka'nın kocasıyla birbirine girdi! Olay sözler

Survivor’a ani gelişinin ardından Pınar Saka ile yaşadığı gerginliklerin ardından diskalifiye olan Sema Ayedemir Pınar'ın elendiğini duyunca kendini tutamamış ve hayal çektiği videosunu yayınlamıştı. Pınar Saka'nın kocası Erhan Seçkin bu görüntülerin ardından açtı ağzını yumdu gözünü...

Magazin 16-03-2024 13:27

Onun yüzünden diskalifiye edilmişti! Sema Aydemir elenen ismi duyunca... Tepkisi gündem oldu

Survivor All Star'ın son bölümünde Berna, Pınar, Gizem ve Aysu arasında eleme düellosu gerçekleşti. Aysu ile sona kalan Pınar ise Survivor'a veda eden isim oldu. Pınar Saka'nın vedası en çok Seda'yı sevindirirken Sema Aydemir'in de sosyal medya paylaşımı gündem oldu.

Magazin 15-03-2024 11:40

Sema ve Pınar kavgasında Pınar neden ceza almadı? Demet Akalın, Acun Ilıcalı'ya açık açık sordu

Survivor All Star bu yıl da büyük bir heyecanla izleniyor. Survivor'da Sema ve Pınar arasındaki kavga diskalifiye getirmiş ve Sema Aydemir elenmişti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı Pınar'ın neden ceza almadığını anlattı.

Magazin 05-03-2024 14:46

Sema Aydemir

Sema Aydemir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sema Aydemir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Diskalifiye olan Sema Aydemir'e açık açık sordu: Tuvalet...

Pınar ile kavga ederek yarışmadan diskalifiye olan Sema Aydemir döner dönmez yayına katıldı. Pınar Kerimoğlu'na konuk olan Sema'ya tuvalet sorusu geldi. Sema Aydemir adada tuvalet olayının nasıl olduğunu açıkladı.

Magazin 03-03-2024 09:18

Sema Aydemir'in diskalifiyesinden sonra Birsen Bekgöz kendini tutamadı! Pınar Saka hakkındaki iddiası gündem oldu! 'Dopingli çıktığın için...'

Survivor All Star'da bu sezon kaos hiç bitmiyor. Son olarak Pınar ile kavga eden Sema Aydemir fiziksel temas uygulayınca programdan diskalifiye edildi. Sema Aydemir'in diskalifiyesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Birçok isimden destek geldi. Bunlardan biri de 2012 Olimpiyatlarında Sema ve Pınar'la birlikte yarışan eski Survivor yarışmacısı ve atlet Birsen Bekgöz oldu. Bekgöz'un Pınar hakkındaki iddiaları olay oldu.

Magazin 28-02-2024 13:15

Sema Aydemir diskalifiye edildi! Eski Survivor yarışmacısı Adem Kılıçcı'dan destek paylaşımı geldi

Survivor'da gergin anlar yaşandı. Sema Aydemir ile Pınar Saka temaslı kavga etti. Acun Ilıcalı dokunulmazlık oyunu sonrası konseyde yaptığı açıklamada Sema'nın Survivor All Star 2024'de devam edemeyeceğini belirtti. Birçok ünlü isimden Sema'ya destek geldi. Destek veren isimlerden biri de eski Survivor yarışmacısı Adem Kılıçcı oldu.

Magazin 27-02-2024 15:00

Survivor Sema Aydemir diskalifiye edildi! Acun Ilıcalı'nın kararı sosyal medyayı atağa kaldırdı! 'Pınar da edilmeli'

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmiyor. İkinci eleme adayının belirlendiği konsey sonrasında Seda Aydemir ile Pınar Saka arasında ipler gerildi ve ikili temaslı kavga etti. Acun Ilıcalı yaşanan olay sonrası hemen acil durum konseyini topladı ve Sema Aydemir'in diskalifiye olduğunu açıkladı. Ilıcalı'nın bu kararı sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Magazin 27-02-2024 11:47

Survivor'dan diskalifiye olan Sema'dan flaş açıklama! Yenildim! Bu utanç...

Survivor Pınar ile gece yarısı kavga eden ve gözündeki morlukla dikkat çeken Sema Aydemir diskalifiye oldu. Diskalifiye sonrası telefonunu alan Sema hemen bir paylaşım yaptı ve sözleri dikkat çekti.

Magazin 27-02-2024 10:55

Sema ve Pınar diskalifiye mi olacak? Survivor'da gece yarısı kavgasında darp... Tekme, yumruk...

Survivor Sema ve Pınar arasındaki gerilim büyüdü büyüdü ve bir gece yarısı patladı. Sema ve Pınar adada birbirine girdi. Sema'nın gözünün altındaki morluk dikkat çekerken Pınar'ın ne halde olduğu da merak edildi. Herkes aynı soruyu sordu: Sema diskalifiye mi oldu ve Pınar diskalifiye olacak mı?

Magazin 26-02-2024 07:12

İkizi Sema Aydemir'in Survivor'a geleceğini duyan Seda Ocak'ın tepkisi gündem oldu! Acun Ilıcalı'ya böyle yalvardı

Survivor All Star'da tüm dengeleri değiştirecek gelişmeler yaşandı. Acun Ilıcalı, konseyde Turabi ve Nihat'ın sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya veda ettiğini açıklarken kadroya 3 yeni ismin katılacağını duyurdu. Buna göre Avatar Atakan, Hilmi Cem İntepe ve Sema Aydemir yarışmaya dahil oldu. İkizi Sema Aydemir'in All Star'a geleceğini duyan Seda Ocak'ın tepkisi ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 08-02-2024 13:32

Dilber dansı yapan Survivor Sema Aydemir'den Popstar Mehtap'a tepki! Herkes haddini bilsin

İnci Taneleri'nde Dilber'in pavyon dansı sosyal medyada trend olunca Popstar Mehtap eski günlerini hatırlayarak dans edenlere tepki gösterdi. Sert ifadeler kullanan Mehtap Yılmaz'a geçtiğimiz hafta dans eden Sema Aydemir'den tepki geldi.

Magazin 29-01-2024 07:14

Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı, eleştiri yağdı

İnci Taneleri dizisinde viral olan Dilber dansı sosyal medyada trend oldu. Eski milli atlet ve Survivor yarışmacısı Sema Aydemir de mini elbisesiyle pavyon dansı yapınca dikkat çekti.

Magazin 25-01-2024 11:42

Survivor Ekstra yorumcusu Hanzade Durmuş, Sema Aydemir'i tanımadığını söyleyince ortalık karıştı! 'Oraya oturmuş yamuk...' diyerek sert çıktı

Survivor All Star 2024 tüm hızıyla devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran fenomen yarışma programında bu defa yine ortalık karıştı. Survivor Ekstra yorumcusu Hanzade Durmuş Survivor Sema Aydemir'i tanımadığını söyleyince olanlar oldu. Aydemir 'Oraya oturmuş yamuk...' diyerek sert çıktı.

Magazin 17-01-2024 14:54

Yardım için gittiği Hatay'da depreme yakalandı! Survivor Sema Aydemir o anları anlattı: ''Herkes çığlık çığlığaydı''

Survivor yarışması ile tanıdığımız Sema Aydemir, yaşanan deprem felaketinin ardından Hatay'a gitti. Depremzedeler için seferber olan ünlü isim 6.4 ve 5.8'lik iki depremi burada yaşadı. Yan taraflarındaki binanın duvarlarının yıkıldığını ve can güvenliklerinin olmadığını ifade eden Aydemir, yaptığı paylaşımlarda bölgede kalmaya devam edeceğini de belirtti...

Magazin 22-02-2023 12:42

Survivor yıldızı Sema Aydemir'in bacak dekolteli pozuna yorum yağdı! 'Bu güzellik nereden?'

2017 ve 2022 yılında katıldığı Survivor'la tanınırlığı arttıran milli atlet Sema Aydemir, Instagram hesabından paylaştığı yırtmaçlı pozlarıyla ilgi odağı oldu.

Magazin 11-11-2022 15:57

Survivor yıldızı Sema Aydemir'den güldüren Seda Ocak paylaşımı! Benim ikizim neden böyle?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında yarışmış olan Sema Aydemir, yarışmadaki performansı dışında özel hayatıyla da sıkça gündeme geliyor. Sosyal medyada 2 milyon takipçiye sahip olan ünlü isim, bu kez ikiz kardeşi Seda Ocak hakkında yaptığı paylaşımla takipçilerini güldürdü.

Magazin 12-09-2022 15:45

Survivor Sema Aydemir'den olay yaratan Nagihan paylaşımı! Kimileriyle yarışmak hakaret...

Survivor 2022 All Star yarışmacıları arasında yer alan ve geçtiğimiz haftalarda Survivor'dan elenerek adaya veda eden Sema Aydemir, dün akşam yaşanan eleme sonrasında olay yaratan bir paylaşıma imza attı. Survivor'da Nagihan'ın elenmesinin ardından Instagram hesabından bir paylaşım yapan Sema, çok konuşulacak bir göndermede bulundu.

Magazin 25-06-2022 11:22

Kaderi kardeşi gibi olmuştu! Survivor Sema Aydemir'den eleme sonrası flaş sözler...

Survivor 2022 All Star yarışmasında bu yıl gösterdiği performansla adeta damga vuran Sema Aydemir, elendikten sonra ülkesine geri döndü ve ilk paylaşımını sosyal medya üzerinden gerçekleştirdi. Yarışmadaki kaderi kardeşi Seda Ocak gibi olan Sema Aydemir, elenmesinin ardından hakkındaki iddialara yanıt verdi.

Magazin 07-06-2022 10:38

Survivor 2022 ne zaman final yapacak? Survivor All Star 2022 final tarihi belli oldu mu?

Survivor 2022 ne zaman final yapacak? sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Acun Ilıcalı'nın sunumuyla TV 8'de ekrana gelen yarışmanın sıkı takipçileri internette araştırma yapmaya başladı. Peki Survivor 2022 ne zaman final yapacak? Survivor All Star 2022 final tarihi belli oldu mu? İşte TV 8'de ekrana gelen dünyanın en zor yarışmasına dair bilgiler...

Magazin 02-06-2022 14:41

Survivor elemesi sonrası Hakan Hatipoğlu'ndan sert sözler! Yazık çok yazık...

Survivor 2022 All Star yarışmasında dün akşam gerçekleşen eleme sonrasında Sema Aydemir'in yarışmaya veda etmesi, izleyenler ve sunucular tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Survivor'a adeta parkur performansıyla damga vuran Sema Aydemir'in veda etmesine, Survivor Panorama sunucusu Hakan Hatipoğlu tepki gösterdi.

Magazin 02-06-2022 13:17

Survivor'da bu hafta kim elendi? 1 Haziran Survivor All Star'da hangi yarışmacı adaya veda etti?

Survivor'da bu hafta kim elendi? sorusunun yanıtı 1 Haziran Çarşamba günü ekrana gelen bölümü kaçıran vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Yarışmacının sıkı takipçileri Anıl, Ayşe, Sema ve Batuhan'ın potada olduğu konseyde hangi ismin SMS'lerde en az oyu alarak adaya veda ettiğini öğrenmek için internette araştırma yapıyor. Peki Survivor'da bu hafta kim elendi? 1 Haziran Survivor All Star'da hangi yarışmacı adaya veda etti? İşte detaylar...

Magazin 02-06-2022 08:44

Survivor Sema Aydemir kimdir? Survivor Sema Aydemir elendi mi, neden elendi? Nereli ve kaç yaşında, evli mi?

Survivor Sema Aydemir, sevilen yarışmanın son bölümünün ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Sema Aydemir, yarışmanın sıkı takipçilerinin internette en çok sorguladığı isimler arasında bulunuyordu. Peki Survivor Sema Aydemir kimdir? Survivor Sema Aydemir elendi mi, neden elendi? Nereli ve kaç yaşında, evli mi? İşte Survivor Sema Aydemir'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 02-06-2022 08:36

Survivor'da Sema Aydemir'in elenmesi sonrası yarışmacılar yine gerildi! Acun Ilıcalı Artık yeni bir döneme giriyorsunuz diyerek açıkladı! Survivor All Star'da dengeler değişiyor

Survivor All Star 2022'de finale adım adım yaklaşılırken gerilimin dozu artmaya devam ediyor. Yarışmacılar karşı takımla rekabet ederken hem kendi takım arkadaşlarıyla yaşadıkları anlaşmazlıkların hem de açlık ve yorgunluğun üstesinden gelmeye çalışıyor. Sema Aydemir'in elenmesi sonrası Acun Ilıcalı, Survivor haftalık takım konseyinde dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Acun Ilıcalı "Artık yeni bir döneme giriyorsunuz" derken yarışmacıların yüzündeki gergin ifade dikkat çekti.

Magazin 02-06-2022 08:30

Survivor'da kim elendi, kim gitti? Sms oylaması sonuçları açıklandı! İşte 1 Haziran Survivor 2022 All Star'da elenen yarışmacı

Survivor All Star'da bu hafta elenen yarışmacı belli oldu. Survivor'ın 1 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da elemeye kalan isimler Anıl, Ayşe, Sema ve Batuhan oldu. Survivor'da sms oylaması sonuçlarına göre, en az oyu alan yarışmacı Dominik macerasına veda etti. Acun Ilıcalı ise elenen yarışmacının ardından dengelerin bozulduğunu ve yeni takımlar olacağını duyurdu. Peki Survivor'dan kim gitti? İşte Survivor All Star'dan elenen yarışmacı...

Magazin 02-06-2022 00:17

Sahra Işık'tan Survivor Ayşe Yüksel'e olay sözler! Kimseyi kandıramazsın Ayşecim

2014 ve 2018 yıllarında katıldığı Survivor yarışmasıyla adını tüm Türkiye'ye duyurmayı başaran isimler arasında yer alan Sahra Işık, Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak Survivor 2022 All Star yarışmacıları Sema Aydemir ve Nagihan Karadere'yi etiketleyerek bir paylaşım yapan Sahra Işık, yarışmacılardan Ayşe Yüksel'e olay sözler söyledi.

Magazin 31-05-2022 11:13

Survivor eleme adayları kim oldu, kim elendi? 30 Mayıs Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 2022 All Star yarışması tüm hızıyla sürmeye devam ediyor. Survivor'da dün akşam haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı ve iki takım yarışmacıları da kendi takımlarından eleme adayı çıkarmamak için canla başla mücadele verdi. Dokunulmazlık oyunu sonrası kaybeden takımdan bir eleme adayı çıktı. Peki, Survivor eleme adayları kim oldu, kim elendi? 30 Mayıs Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?

Magazin 31-05-2022 09:23

Survivor Sema Aydemir'in eski eşi bakın kim çıktı! Meğerse o da tanınan isimmiş...

Survivor Sema Aydemir, ünlüler takımında en iyi performans sergileyen yarışmacılardan biri. Geçtiğimiz hafta yarışmadan elenen kız kardeşi Seda Ocak ile program boyunca sık sık tartışma yaşayan Sema Aydemir'in Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyunundaki performansı kadar özel hayatı da merak konusu oluyor. Eski kısa mesafe koşucusu Sema Aydemir'in oğlu Ali'nin babasını duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. O da spor camiasının tanınan isimlerinden biri. İşte detaylar...

Magazin 27-05-2022 13:49

Survivor Sema eleme sonrası çılgına döndü! Burunlarından fitil fitil getireceğim

Survivor 2022 All Star tüm hızıyla sürmeye devam ederken, yaşanan elemeler sonrası üzücü olaylar da yaşanır. Bu hafta Survivor'dan elenerek herkese büyük bir şok yaşatan Seda'nın ardından ünlüler takımında yer alan ikiz Sema olay açıklamalarda bulundu. Seda'nın elenmesinin ardından yaşadığı üzüntüyü dile getiren Sema, "Onlara bu adayı dar edeceğim. Burunlarından fitil fitil getireceğim." sözleriyle iddialı laflar etti.

Magazin 19-05-2022 11:21

Survivor'da eleme sonrası gözyaşları sel oldu! Yanına koşarak hüngür hüngür ağladı

Survivor'da dün akşam gerçekleşen ada konseyi sonrasında SMS sıralaması açıklandı ve halk tarafından en düşük oyu alarak elenen isim belli oldu. Acun Ilıcalı tarafından elenen ismin açıklanmasıyla birlikte, ada konseyinde büyük bir şok yaşandı ve gözyaşları sel oldu.

Magazin 18-05-2022 10:19

Survivor'da tansiyon giderek yükseliyor! Survivor Nisa cinnet getirip duvara kafa attı

Survivor All Star 2022, haftanın 6. dokunulmazlık oyununun oynandığı 105. bölümüyle ekrana geldi. Gerilimin her an arttığı ve dengelerin sürekli değiştiği Survivor All Star 2022'de kaybeden taraf yine gönüllüler takımı oldu. Geceye, dokunulmazlık oyununda yaşanan gerginlik ile Nisa'nın oyunu alamayınca atış duvarına kafa atması damga vurdu. Nisa Bölükbaşı bu hareketiyle bir kez daha gündem oldu.

Magazin 16-05-2022 09:39

Survivor'da Sema ve Evrim yarış sonrası birbirine girdi! Ne bedava sayısı hayırdır sana?

Survivor 2022 All Star'da dün akşam nefes kesen bir ödül oyunun mücadelesi yaşandı. Hırs ve mücadelenin odak noktası olduğu ödül oyununda yarışmacılar canla başla mücadele etti. Ödülü çok kazanmak isteyen iki takım arasında zaman zaman gerginliklerde yaşandı. Sema ve Evrim arasında oynanan oyun sonrasında Sema bir anda Evrim'in söylediği lafa çıldırdı ve ikili arasında büyük bir tartışma yaşandı. İşte detaylar...

Magazin 10-05-2022 09:53

Survivor Sema Aydemir kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Evli mi? Survivor Sema ile Seda ile ikiz kardeş mi?

Survivor Sema Aydemir, sevilen yarışmanın 2022 sezonunda ünlüler takımında yarışıyor. Sema Aydemir, yarışmanın sıkı takipçilerinin internette en çok sorguladığı isimler arasında yer alıyor. Peki Survivor Sema Aydemir kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Evli mi? Survivor Sema ile Seda ile ikiz kardeş mi? İşte Survivor Sema Aydemir'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 18-04-2022 23:15

Survivor Seda Ocak kimdir, aslen nereli? Survivor Seda kaç yaşında ve evli mi? Mesleği ne? Survivor Seda, Sema Aydemir ile ikiz kardeş mi?

2022 yılında Survivor All Star'da gönüllüler takımında yarışan Seda Aydemir vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Survivor Ünlüler takımında yarışan isim Sema Aydemir'in ikizi olarak biliniyor. Seda Ocak (Seda Aydemir) Survivor izleyicilerinin internette en çok sorguladığı isimler arasında yer alıyor. Peki Survivor Seda Ocak kimdir, aslen nereli? Survivor Seda kaç yaşında ve evli mi, mesleği ne, kardeşi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 18-04-2022 23:12

Survivor All Star'da yürekler ağza geldi! Sema'nın kazası herkesi korkuttu

Survivor All Star'ın 14 Mart Pazartesi ekrana gelen yeni bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyununda ünlüler takımından Sema ile gönüllüler takımından Berna karşılaştı. Sema parkurda kötü bir kaza geçirirken, herkes bir anda yanına koştu.

Magazin 15-03-2022 00:05

Survivor 48. bölüm fragmanı yayınlandı! Sema'nın korkutan kazası

Survivor All Star'da eleme gecesi heyecanı yaşandı. Bu haftanın eleme adayları Sercan ve Mert'in ardından üçüncü isim Evrim oldu. Son eleme adayı da Sema'nın seçimi ile Barış oldu. Nefes kesen haftada adaya veda eden Sercan oldu. Yarışmanın ardından yeni bölüm tanıtımı merak edildi. Survivor 48. bölüm fragmanında adadaki gerilim gözler önüne serilirken, Sema'nın kaza geçirdiği anlar yürekleri ağza getirdi.

Magazin 14-03-2022 13:53

Survivor Sema yarışmayı bıraktı mı? Sema Aydemir ile Seda Ocak küs mü? 2022 Survivor Sema ile Seda arasında ne oldu?

Survivor Sema yarışmayı bıraktı mı? Survivor'ın 28 Şubat Pazartesi günü ekrana gelen 34. bölümünde yaşananlar merak konusu oldu. Programda Seda Ocak ile Sema Aydemir gerginlik yaşandı. Yaşanan bu olay sonrası Sema, konseyde açıklamada bulundu. Peki Survivor Sema yarışmayı mı bıraktı? Sema Aydemir ile Seda Ocak küs mü? 2022 Survivor Sema ile Seda arasında ne oldu? İşte Survivor Sema ile Seda arasında yaşananlar...

Magazin 01-03-2022 09:21

Survivor Seda Ocak ile Sema Aydemir arasında ne yaşandı 2022? Survivor Seda ile Sema küs mü? Sema ne karar aldı?

Survivor Seda Ocak ile Sema Aydemir arasında ne yaşandı? TV8'in sevilen yarışması Survivor 2022 AllStar'ın 34. bölümünü kaçıranlar konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Yarışmanın dün ekrana gelen bölümünde Survivor Seda ile Sema arasında anlaşmazlık yaşandı. Peki Survivor Seda Ocak ile Sema Aydemir arasında ne yaşandı 2022? Survivor Seda ile Sema küs mü? Sema ne karar aldı? İşte Survivor Seda Ocak ile Sema Aydemir arasında yaşananlar ve Survivor Sema'nın aldığı karar...

Magazin 01-03-2022 08:00

Survivor'da ipler iyice gerildi! Nagihan ve Sema pilav için birbirine girdi: 'Başlarım senin pilavına!'

Survivor All Star'ın bu akşam ekrana gelen bölümünde Nagihan Karadere ile Sema Aydemir arasında tartışma yaşandı. Tabağını bitirdikten sonra Sema'dan artan pilavı isteyen Nagihan Sema'nın sinirli bir şekilde tabağına pilav koyması sebebiyle tencereyi fırlattı. Sema, Nagihan'ın bu hareketine "Sana yazıklar olsun" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 21-02-2022 21:25

Survivor All Star'da Adem, Aycan ve Sema neden yok? Acun Ilıcalı sebebini açıkladı!

Survivor All Star'da heyecan sürerken, yeni bölümlerde Adem, Aycan ve Sema'nın olmaması dikkat çekmişti. Survivor 2022'de gerçekleştirilen son dokunulmazlık oyunu ile üçlü hakkında yapılan sorgulamalar arttı. İzleyicilerin pek çoğu sosyal medyada çeşitli iddialarda bulunurken, son olarak Acun Ilıcalı yarışmacıların durumu hakkında bir açıklamada bulundu. İşte Ilıcalı'nın açıklaması ve gündeme gelen iddialar...

Magazin 24-01-2022 22:47

Survivor Aycan, Adem ve Sema neden yok? Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor 2022 Aycan elendi mi, sakatlandı mı?

TV8'in sevilen yarışması Survivor'da Aycan, Adem ve Sema'nın olmaması dikkat çekti. Survivor All Star'ın son bölümünde Adem, Sema ve Aycan'ı kadroda göremeyen izleyiciler elenip elenmediklerini merak ediyor. Ayrıca sakatlanma yaşayıp yaşamadıkları da sorgulanıyor. Gelişme sonrası Acun Ilıcalı, konuyla ilgili açıklamada bulundu. Peki Survivor Aycan, Adem ve Sema neden yok? Survivor 2022'de yarışan Aycan elendi mi, sakatlandı mı? İşte Ilıcalı'nın açıklaması...

Magazin 24-01-2022 01:58

Survivor Sema ve Seda kardeş mi? Şaşırtan benzerlik! Survivor 2022'de yarışan Sema ve Seda ikiz mi?

Survivor 2022 Ünlüler ve Gönüllüler takımında yarışanlar yine oldukça iddialı. Türkiye’nin en çok izlenen popüler programlarından biri olan Survivor’da 'Sema ve Seda kardeşler mi?' sorusu en çok aratılanlar arasında. Survivor 2022 All Star ünlüler ve gönüllüler takımlarında yarışan Sema Ocak ve Seda Demir’in benzerliği herkese aynı soruyu sordurdu. Peki Survivor Sema ve Seda ikiz mi? İşte merak edilenler...

Magazin 18-01-2022 15:32