Songül Karlı Haberleri Ve Son Dakika Songül Karlı Haberleri

Songül Karlı Haberleri Ve Son Dakika Songül Karlı Haberleri

15 Eylül 1973 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Songül Karlı, ilk olarak Türk Halk Müziği sanatçısı olarak tanınmıştır. Şimdilerde televizyon sunuculuğu da yapan Karlı, 1991 yılından bu yana müzik ve televizyon hayatına devam etmektedir. İlk olarak 1991 yılında "Derman Sendedir" albümü ile tanınan Karlı daha sonra 10 müzik albümü yaptı. Tanındıktan bir süre sonra oyunculuğa da başlayan Karlı, FOX TV'de Uğur Arslan ile birlikte "Su Gibi" programını sundu. Şu an ise TV8'de Songül Karlı ile Evlilik Yolunda isimli programını sunmaya devam ediyor. Baykal Gümüş ile evlenen Songül Karlı'nın Gümüş’ten bir oğlu oldu. 2008 yılında eşiyle yollarını ayıran Karlı daha sonra Metin Yüncü ile evlendi. Karlı'nın ikinci evliliği de boşanma ile sonuçlandı.

Songül Karlı Haberleri

Songül Karlı üst üste estetik yaptırdı! Kalçasını da yaptıran türkücü kıvrımlarını sergiledi

Songül Karlı son dönemde estetikli görüntüsüyle adından söz ettiriyor. Kalçasını da yaptırdığı iddia edilen Karlı son haliyle poz verince yine türkücüye yorum yağdı.

Magazin 14-04-2024 13:39

Estetikleriyle bambaşka biri oldu! Songül Karlı'nın filtresiz hali sosyal medyayı salladı! Görenler tanıyamadı

Yaptırdığı estetiklerle sık sık gündem olan Songül Karlı sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. İddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiren Karlı, bu defa filtresiz haliyle sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin filtresiz halini görenler tanıyamadı.

Magazin 17-02-2024 15:50

Estetik operasyonlarıyla bambaşka biri olan türkücü Songül Karlı ev halini paylaştı! Kimse ona benzetemedi

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve gönderileriyle magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren türkücü Songül Karlı son olarak ev halini paylaştı. Karlı'nın gözlük taktığı fotoğrafını yine hiç kimse türkücüye benzetemedi.

Magazin 07-02-2024 18:40

Songül Karlı göğüs ve bacak dekolteli pozuyla olay oldu! Ne zaman yaşlanmayı düşünüyorsunuz?

Son dönemde estetik üstüne estetik yaptıran ve bir hayli değişen Songül Karlı göğüslerini de küçülttürmüştü. Verdiği pozlarla adından söz ettiren türkücü ve sunucunun son haline yorum yağdı. Karlı göğüs ve bacak dekoltesiyle dikkat çekti.

Magazin 15-01-2024 07:11

Songül Karlı

Songül Karlı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Songül Karlı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Göğüslerini yaptırmıştı... Songül Karlı şömine önünde poz verince yorum yağdı

"Ben çok küçük göğüs seven biri de değilim ama mecburum ekranda güzel durmak için" diyerek göğüs estetiği yaptırdığını söyleyen ve son dönemde sık sık estetik yaptıran Songül Karlı şömine önü pozuyla dikkat çekti.

Magazin 11-01-2024 13:31

Eşinin ölümüyle sarsılmıştı! Elif Karlı kızını evlendirdi! Gelin çiçeğindeki detay duygulandırdı

Ünlü şarkıcı Elif Karlı’nın 30 yıllık eşi Ahmet Cengiz Karlı, geçtiğimiz ocak ayında tutuklu bulunduğu Tokat Cezaevi’nde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Eşinin vefatıyla sarsılan Elif Karlı, kızı Ecen Naz Karlı'yı evlendirdi. Kızının gelin çiçeğini paylaşan Elif Karlı "Bak meleğim kızımız evlendi" şeklinde paylaşım yaptı.

Magazin 23-12-2023 08:44

Songül Karlı derin dekoltesiyle poz verdi! Herkes aynı yorumu yaptı

Türkücü Songül Karlı, daha önce çok fazla estetik yaptırdığı yönündeki eleştirilere cevap vererek; "Kendimi seviyorsam sıkıntı yok, keşke herkese yakışsa" demişti. Sosyal medya hesabından son halini paylaşan türkücünün yüzünün görüntüsü şoke etti. Derin göğüs dekoltesiyle poz veren Karlı'ya yorum yağdı.

Magazin 11-12-2023 07:00

Songül Karlı estetiği abarttı! Gözünün halini görenler Kendine yazık ettin dedi

Şarkıcı ve sunucu Songül Karlı son olarak kalça estetiği yaptırdığı haberleriyle gündeme gelmişti. Estetiği abartan ve paylaşımlarında filtrenin de dozunu kaçıran türkücü Songül Karlı'nın yüzündeki deformasyon da gözlerden kaçmadı.

Magazin 08-12-2023 13:52

Bu Tabak Kimin neden yok, bitti mi? Songül Karlı'nın sunduğu Bu Tabak Kimin final mi yaptı, saati mi değişti?

Bu Tabak Kimin neden yok, bitti mi? sorusunun yanıtı tüm yarışma takipçileri tarafından merak ediliyor. Songül Karlı'nın sunduğu yemek yarışması programı bir süredir ekranlarda yer almıyor. Hafta içi her gün yayınlanan yarışmanın Fox Tv yayın akışında yer almayışı izleyenlerini meraklandırdı. Peki, Bu Tabak Kimin final mi yaptı, saati mi değişti? İşte tüm merak edilenler..

Magazin 13-11-2023 14:40

Songül Karlı'nın sunduğu Bu Tabak Kimin hakkında bomba iddia! Apar topar yayından kaldırıldı

Yaptırdığı estetikler ve cesur pozlarıyla çok konuşulan Songül Karlı'nın sunumuyla Fox Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan 'Bu Tabak Kimin?' yarışması hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Hafta içi her gün ekrana gelen yemek yarışması bir süredir yayın akışında yer almayınca yarışmanın apar topar final yaptığı iddia edildi.

Magazin 13-11-2023 14:31

Songül Karlı eli göğsünde poz verdi! Ekranda böyle güzel değilsiniz

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve gönderileriyle magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren türkücü Songül Karlı uzun zaman sonra ekranlara döndü. Yaptırdığı estetiklerle ve filtreli pozlarıyla dikkat çeken Karlı'nın eli göğsünde pozuna yorum yağdı.

Magazin 13-11-2023 07:01

Songül Karlı annesini paylaştı! Anne-kız pozu sosyal medyada gündem oldu

Geçirdiği estetik operasyonlarla sık sık gündeme gelen Songül Karlı sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. İddialı ve cesur tarzıyla beğeni toplayan ünlü isim bu defa annesiyle pozunu paylaştı. Anne kız pozu sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-10-2023 12:11

Songül Karlı'nın son paylaşımı olay oldu! Makyözü photoshopsuz halini paylaşınca...

Son dönemde estetikleri abartan Songül Karlı ekranlara döndü. Sık sık photoshoplu hallerini paylaşan türkücü ve sunucunun son paylaşımı olay oldu. Karlı'ya "Kendine yaptın" yorumları yağarken makyözünün paylaşımı ise dikkat çekti.

Magazin 21-09-2023 15:32

Songül Karlı'nın gözlüklü tarzına yorum yağdı! İddialı pozları olay...

Geçirdiği estetik operasyonlarla bambaşka bir görünüme kavuşan Songül Karlı sık sık imaj tazeliyor. Son olarak yüzünü iyice incelten Karlı iddialı ve cesur pozlarını takipçileriyle paylaşıyor. Ünlü isim son olarak gözlüklü tarzını paylaştı. Songül Karlı'nın yeni tarzına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 19-09-2023 08:34

Estetikleriyle gündemden düşmüyor! Songül Karlı yeni programını duyurdu! Tanıtımı olay oldu

Yaptırdığı estetiklerle sık sık gündem olan Songül Karlı sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. İddialı ve cesur tarzıyla beğeni toplayan ünlü isim ekranlara geri dönüyor. 49 yaşındaki ünlü şarkıcının yeni sezondaki programının tanıtımı sosyal medyaya damga vurdu.

Magazin 31-08-2023 17:21

Göğüs estetiği yaptırdım, pişmanım demişti... Songül Karlı o pozuyla sosyal medyayı salladı

Estetikli haliyle gündemden düşmeyen Songül Karlı, yayınladığı son pozuyla takipçilerini şaşırttı. Ünlü türkücüyü görenler tanımakta güçlük çekti. Karlı sütyen-kot pantolon kombiniyle de dikkatleri çekti.

Magazin 06-08-2023 14:15

Hep bir yerlerin konuşuluyor demişti... Songül Karlı'nın oğlu kocaman oldu

Songül Karlı'nın oğlu Efe Furkan Gümüş, annesinin sosyal medya hesabından paylaştığı pozlara, "Anne YouTube'a giriyorum. Allah aşkına yapma. Hep bir yerlerin konuşuluyor" diyerek isyan etmişti. Songül Karlı oğlu Efe Furkan Gümüş'ün son halini paylaştı.

Magazin 04-08-2023 15:10

Estetikleriyle gündemdeydi! Barbie akımına uyan Songül Karlı pembe saçı ve son haliyle şoke etti

Estetikli görüntüsüyle gündemden düşmeyen türkücü Songül Karlı son olarak Barbie akımına uydu. Saçlarını pembe yapan ve pembe bir elbise giyen Karlı sosyal medyanın da diline düşmekten kurtulamadı.

Magazin 28-07-2023 10:21

Songül Karlı, Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahneye tepki gösterdi! Dizinin senaristine olay sözler! ''Ufku açılmamış''

Yaptırdığı estetik haberleriyle gündemden düşmeyen Songül Karlı, çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Ünlü isim Show Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahneye tepki gösterdi. Karlı, dizinin senaristine açtı ağzını yumdu gözünü. Ünlü ismin söyledi sözler olay oldu.

Magazin 25-07-2023 15:38

Songül Karlı kot tulumunu giyip poz verdi, olay oldu! Sen iyice Hadise oldun

Bir dönem kocası tarafından dolandırılınca sık sık gündeme gelen türkücü Songül Karlı son zamanlarda yaptırdığı estetiklerle gündemde. Türkücü son olarak üzerine yapışan kısa tulumuyla poz verince olay oldu. Songül Karlı'nın son hali Hadise'ye benzetildi.

Magazin 24-07-2023 13:38

Songül Karlı estetiği doymuyor! Botoks ve dolgu yaptırdı

Eski doğal halinden eser kalmayan Songül Karlı estetikleriyle sık sık Hadise ve Petek Dinçöz'e benzetiliyor. Sık sık estetik yaptıran Songül Karlı son olarak botoks yaptırdığı anları paylaştı.

Magazin 09-07-2023 09:19

Estetiklerle bambaşka biri oldu! Songül Karlı'nın son pozlarına Ablam abarttın yorumları yağdı

Estetikte adeta Seda Sayan ile yarışan Songül Karlı son dönemde yeni operasyonlar geçirdi ve son pozlarıyla da Hadise'ye benzetildi. Songül Karlı yine pozlarıyla gündem oldu ve hayranlarından "Ablam abarttın", "Filtre estetik fazla olmuş" yorumları aldı.

Magazin 09-06-2023 13:10

Songül Karlı yeni estetikleriyle gündemde! Gören Hadise'ye benzetti

Geçtiğimiz haftalarda yine estetik yaptıran Songül Karlı'nın eski halinden eser kalmadı. Son yıllarda yaptırdığı estetiklerle magazin gündemine gelen Karlı'yı görenler türkücüyü Hadise'ye benzetti.

Magazin 03-05-2023 13:24

Yine estetik yaptırmıştı! Songül Karlı makyajsız haliyle gündem oldu!

Geçtiğimiz günlerde yine estetik yaptıran Songül Karlı makyajsız halini paylaştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren Songül Karlı son gündem oldu.

Magazin 21-04-2023 14:06

Songül Karlı yine estetik yaptırdı! Dudağını biraz yukarı alacağız

49 yaşındaki bir çocuk annesi Songül Karlı son dönemde geçirdiği estetik operasyonlarla gündeme geliyor. Yaptırdığı estetik müdahalelerle sık sık gündeme gelen Karlı yine bıçak altına yattı. Songül Karlı'nın doktoru "Dudağını biraz yukarı alacağız" diyerek yapacakları müdahaleleri anlattı.

Magazin 13-04-2023 15:24

Estetikli halleri gündemdeydi... Songül Karlı son halini paylaştı! Yılların eskitemediği güzellik

Geçirdiği estetik operasyonlarla adından söz ettiren türkücü Songül Karlı son hallerini paylaştı. Göğüs dekoltesi ve değişimiyle adından söz ettiren Songül Karlı'ya hayranları "Yılların eskitemediği güzellik" yorumlarında bulundu. Songül Karlı'nın geçmişten bugüne değişimi...

Magazin 28-03-2023 09:24

Songül Karlı'nın son haline yorum yağdı! Photoshopla Hadise olmuş

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren Songül Karlı, bu kez son pozuyla gündeme geldi. Uğur Arslan ile yaptığı programla hafızalara kazınan 49 yaşındaki Karlı, son halini sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 31-01-2023 15:37

Evleneceksen Gel'in 'Apaçi Mustafa'sını bir de şimdi görün! Son haline yorum yağdı! Evlenmek için yapmadığı kalmamıştı...

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunumuyla gerçekleşen Evleneceksen Gel programından birçok renkli isim gelip geçti. Bu isimlerden biri de 'apaçi' lakabıyla akıllara kazınan damat adayı Mustafa Bilginer oldu. Bir süredir kameralardan uzak yaşayan Mustafa Bilginer'in yıllar içindeki değişimini gören aynı şeyi söyledi.

Magazin 11-01-2023 00:29

'Sürekli bir yerlerin konuşuluyor' diyerek kızmıştı! Songül Karlı'nın oğlu kocaman oldu

Estetik operasyonlarla değişimiyle gündeme gelen türkücü Songül Karlı son olarak oğluyla Zürih'e gitti. Daha önce "Oğlum, 'Anne YouTube'a giriyorum. Allah aşkına yapma. Hep bir yerlerin konuşuluyor' diyor" açıklamasıyla dikkat çeken Songül Karlı oğlu Efe Furkan Gümüş'ün son halini paylaştı.

Magazin 20-12-2022 15:51

Hep bir yerlerin konuşuluyor diyerek isyan etmişti! Songül Karlı'nın oğlu Efe büyüdü

Son dönemde yaptırdığı estetiklerle gündeme gelen Songül Karlı'nın gözlerden uzak büyüttüğü "Efe" adında bir oğlu var. Annesine bikini pozları sonrası "Allah aşkına yapma hep bir yerlerin konuşuluyor" diyen Efe büyüdü. Songül Karlı oğlunun yeni yaşını ise sosyal medyadan kutladı.

Magazin 04-08-2022 10:29

Metin Yüncü ve Songül Karlı canlı yayında birbirine girdi! Beddualar havada uçuştu

Şarkıcı Songül Karlı eski eşi Metin Yüncü ile davalık olmuş ve 100 milyon lira parasının üzerine çöküldüğünü iddia etmişti. Beraat eden Yüncü ve Karlı canlı yayında yüzleşti. Eski karı koca birbirine girdi, ortalık karıştı.

Magazin 08-07-2022 13:37

Songül Karlı'ya şok! Dolandırıcılık iddiasıyla yargılanan eski eş Metin Yüncü beraat etti

Ünlü şarkıcı Songül Karlı'yı yaklaşık 100 milyon lira dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Metin Yüncü hakkında karar çıktı. Mahkeme, Karlı'nın eski eşinin de aralarında olduğu 3 sanığın delil yetersizliğinden beraatına karar verdi.

Magazin 06-07-2022 12:48

Oğlu Hep bir yerlerin konuşuluyor diye kızıyordu! Songül Karlı derin dekoltesiyle paylaştı

Göğüslerini 3 kere küçülttüğünü itiraf eden şarkıcı Songül Karlı estetikli haliyle sık sık gündeme geliyordu. Oğlunun "Hep bir yerlerin konuşuluyor" diye kızdığı Songül Karlı'dan iddialı bir paylaşım geldi.

Magazin 23-06-2022 14:49

Songül Karlı'yı dolandırdığı iddiasıyla yargılanan eski eş Metin Yüncü'nün 10 yıla kadar hapsi istendi

Şarkıcı Songül Karlı'yı dolandırdığı iddiasıyla eski eşi Metin Yüncü ve 2 sanığın yargılandığı davada savcı mütalaasını açıkladı. Mütalaada, Yüncü ve bir sanık hakkında 'Nitelikli dolandırıcılık' suçundan 3'er yıldan 10'ar yıla kadar hapis cezası, bir sanık hakkında ise beraat talep edildi.

Magazin 15-06-2022 13:39

Songül Karlı yaşadıklarını anlattı! Yanımda Sağlık Bakanı var deyip...

Songül Karlı dolandırıcı olduğunu iddia ettiği eski eşi Metin Yüncü ile mahkemede yüzleşti. Karlı eski eşinin yalanlarını duyunca şok geçirdi. Şarkıcı Songül Karlı, Söylemezsem Olmaz'a katılarak "MİT'te çalışıyorum diyen, yanımda Sağlık Bakanı var deyip telefonla konuşturan adama nasıl inanmazsın" dedi. Karlı kazancıyla ilgili de ilginç ifadeler kullandı.

Magazin 28-04-2022 15:48

Songül Karlı dolandırıldığı eski eşiyle mahkemede yüzleşti! MİT başkanı ile çalıştığını söyledi

Son dönemde estetikleriyle gündeme gelen Songül Karlı dolandırıldığı eski eşiyle mahkemede yüzleşti. Metin Yüncü'nün de katıldığı duruşmada ikili birbirlerini suçladı. Songül Karlı "MİT başkanı ile çalıştığını söyledi" diyerek eski eşi tarafından dolandırıldığını söyledi.

Magazin 26-04-2022 13:44

Songül Karlı'nın otobüste cinsel taciz itirafı gündemde! Songül Karlı'dan bikini kararı

Estetikleri ve iddialı pozlarıyla son dönemde sık sık gündeme gelen Songül Karlı taciz itirafıyla dikkat çekti. "Otobüste arkamda duran adamın elle tacizine uğradım" diyen Karlı açıklamasında bikinili fotoğraflarını da sildireceğini söyledi.

Magazin 22-04-2022 11:27

Songül Karlı estetikle 20 yaş gençleşti! Son hali inanılmaz

Songül Karlı'nın son halini görenler gözlerine inanamadı. Değişimiyle adeta bambaşka biri olan ünlü türkücü iple yüz gerdirme tekniğiyle 20 yaş birden gençleşti.

Magazin 18-04-2022 17:39

Songül Karlı gençleşmek için her yolu deniyor! Sütyensiz pozlarıyla hafızalara kazınmıştı...

48 yaşındaki ünlü sunucu ve şarkıcı Songül Karlı, gençleşmek için her yolu denemeye devam ediyor. Ünlü isim, geçtiğimiz dönemde sütyensiz pozlarıyla gündeme gelmişti. Sosyal medya sayfası üzerinden yaptığı paylaşımlarla konuşulan Karlı'dan bu kez yeni bir hamle geldi.

Magazin 18-04-2022 17:37

Songül Karlı dalga konusu oldu! Filtre çok mu biraz

Eski eşi tarafından dolandırılan Songül Karlı sosyal medyada aktif bir isim. Son dönemde değişimiyle gündeme gelen Songül Karlı Instagram'da filtreleri de atlamıyor. Ancak Karlı son filtreyi abartınca dalga konusu oldu.

Magazin 16-03-2022 06:54

Songül Karlı'nın estetiksiz hali İbo Show'da yayınlandı! Kendine ne yaptın?

İbo Show'a iki kostümle katılan Songül Karlı dekolte tercihiyle şaşırttı. Oryantal Didem'in "'Göğüs çatalı görülemez' dediler" iddiaları gündemdeyken Songül Karlı dekoltesiyle boy gösterdi. Karlı'nın estetiksiz hali de İbo Show'da ortaya çıktı.

Magazin 28-02-2022 17:38

Songül Karlı kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Şarkıları nelerdir? İşte İbo Show'un konuğu Songül Karlı son hali...

Songül Karlı, Pazar akşamı ATV'de ekrana gelen İbo Show'a konuk oldu. Songül Karlı son hali ile izleyicilerin dikkatini çekti. Ünlü şarkıcı Songül Karlı oyunculuğunun yanı sıra yaptığı programlarla da biliniyor. Peki Songül Karlı kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Şarkıları nelerdir? İşte Songül Karlı'nın hayatı, biyografisi ve son hali...

Magazin 28-02-2022 08:06

İbo Show'un konukları kimler? Songül Karlı dekoltesiyle dikkat çekti, 'göğüs çatalı' yasağını dinlemedi

İbrahim Tatlıses'in yeniden sunmaya başladığı İbo Show'da yeni konuklar Cengiz İmren, Songül Karlı, Sinan Zorbey, Ümit Yaşar, Sakiler ve Ozan Akbaba oldu. Son dönemde değişimiyle dikkat çeken Songül Karlı, İbo Show için dekolteli kostümler tercih etti. Karlı'nın kıyafeti akıllara oryantal Didem'in sözlerini getirdi.

Magazin 25-02-2022 15:31

Songül Karlı eski kocası tarafından dolandırılmıştı! 180 bin TL verdik bizi oyaladı

Songül Karlı eski eşi Metin Yüncü tarafından dolandırılmış ve maddi olarak zarar etmişti. Hakkını almak için Müge Anlı'ya bile çıkacağını söyleyen Karlı'nın eski eşi Metin Yüncü tarafından dolandırılmasına ilişkin açılan davanın ilk duruşması yapıldı. Davaya ne Songül Karlı ne de Metin Yüncü katıldı.

Magazin 18-01-2022 15:59

Songül Karlı yine yapacağını yaptı! Pırıltılı elbisesiyle göz kamaştırdı

Sevilen türkücü Songül Karlı, son yıllarda yaptırdığı estetikler ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. 48 yaşındaki şarkıcı son olarak pırıltılı mini elbisesiyle verdiği pozunu Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 25-12-2021 22:03

Hep bir yerlerin konuşuluyor diyen oğlunu paylaştı! Songül Karlı'nın oğlu boyuna yetişti

Son dönemde yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme gelen Songül Karlı "Hep bir yerlerin konuşuluyor" diyen oğluyla pozunu paylaştı. Songül Karlı'nın oğlu Efe annesinin boyuna yetişti.

Magazin 12-12-2021 08:40

Songül Karlı bambaşka biri oldu! Görenler tanıyamadı

Yaptırdığı estetiklerle bambaşka birisi olan Songül Karlı'yı artık görenler tanıyamıyor. Fransız askısı yaptıran ünlü türkücü, adeta bambaşka birisi oldu.

Magazin 26-11-2021 16:35

Songül Karlı makyajsız ev halini paylaştı

Son olarak Gelinim Mutfakta adlı yarışmayı sunan şarkıcı Songül Karlı, sosyal medyada makyajsız fotoğrafını paylaştı.

Magazin 22-11-2021 15:53

Songül Karlı'nın sunuculuğu kısa sürdü! Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu kim oldu?

Gelinim Mutfakta'nın sunucu değişimi gerçekleşti. Songül Karlı'nın sunuculuğu kısa sürdü yerine Safiye Soyman geldi. Karlı ise imalı mesajlarıyla dikkat çekti.

Magazin 26-10-2021 09:07