Spektrum Haberleri

Çocuğunuzda bu belirtiler varsa hemen harekete geçin! Bebeklik döneminde görülmeye başlıyor

Çocuk-Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğretim üyesi Canan İnce Börekci, ‘Otizm Farkındalık Ayı’ dolayısıyla yaptığı açıklamada otizmin sosyal-iletişimsel alanlarda yetersizlikler, sınırlı ilgi alanları ve tekrarlayan davranışlar ile seyreden bir bozukluk olduğunu belirtti.

Kadin 01-04-2024 14:52

En beğenilen güneş kremini arıyoruz! La Roche Posay ve Bioderma güneş kremi karşılaştırması

Cilt sağlığı için vazgeçilmez olan güneş kremi kullanmanın önemini genellikle yaz aylarında hatırlasak da cildimiz her mevsim aynı derecede korunmayı hak ediyor, çünkü güneşin zararlı ışınları cildi olumsuz yönde etkileyerek çeşitli cilt problemlerine yol açabiliyor. Biz de uzun zamandır en beğenilen iki güneş kremi olan La Roche Posay Anthelios Dry Touch Spf 50+ ve Bioderma Photoderm Spot SPF50+’yı sizin için inceledik! Bakalım, sizin tercihiniz hangisinden yana olacak?

Kadin 01-12-2023 12:50

Tarafını seç! La Roche-Posay mi L'Oréal Paris mi? En çok satan iki güneş kremini inceledik

Cildimizi güneşin zararlı etkilerinden korumak için cilt bakımının olmazsa olmaz adımlarından biri UV korumalı güneş kremleri. Gelin, son zamanların sosyal medyada en çok konuşulan ve en çok satan güneş kremleri arasında yer alan La Roche-Posay Anthelios Uvmune Fluid Güneş Kremi ve L’Oréal Paris Revitalift Clinical SPF 50+ Günlük Yüksek UV Korumalı Yüz Güneş Kremi’ne birlikte göz atalım.

Kadin 19-10-2023 18:00

Yaz aylarının sıcak günlerine girerken mutlaka çantanızda bulunması gerekenler 2023

Uzun bir kışın ardından yazın gelmesini hepimiz dört gözle bekledik değil mi? Rahatlık ve enerji hissettiren sıcak havalar, beraberinde maalesef terleme gibi sorunları da getiriyor. Yaz aylarında mutlaka her kadının çantasında olması gereken ürünleri sizin için özel olarak derledik. Yaz mevsimini daha güzel şekilde geçirmenizi sağlayacak ürünleri incelemeye ne dersiniz?

Kadin 19-06-2023 16:56

Her kadının sahip olması gereken temel malzeme! İnce çizgileri ve kırışıklıkları geçiriyor

Cildimiz dışarıdan gelen zararlı etkiler nedeniyle kolayca yıpranabiliyor. Güzellik uzmanı ciltte meydana gelen hasarların görünümlerini en aza indirmek ve sağlıklı, parlayan bir cilde sahip olmak için bakım rutininize eklemeniz gereken temel malzemeleri sıraladı.

Kadin 09-06-2023 14:29

En iyi güneş kremi nasıl seçilir? 2024 en iyi güneş kremi tavsiyeleri

Güneş kremleri, her mevsim güneşin zararlı etkilerinden cildimizi korumanın en önemli adımlarından biri. Bu ürünler, UV ışınlarından kaynaklanan cilt yanıklarını, erken yaşlanma belirtilerini ve hatta cilt kanserini önlemek için kullanılıyor. Fakat bu ürünlerden en iyi şekilde yararlanabilmek için cilt tipinize en uygun ürünü seçmeniz gerekiyor. Hadi gelin hangi cilt tipine sahip olursanız olun güneşe karşı korumanın en etkili ve ekonomik yolunu beraber keşfedelim!

Kadin 18-04-2023 16:43

Gece hayatınıza renk katacak en iyi vücut çorabı tavsiyeleri

Gece hayatınızı daha seksi ve şık hale getirmek istiyorsanız, doğru iç giyim seçimi çok önemli. İşte vücut çorapları tam da bu noktada devreye giriyor. Vücudunuzu daha çekici göstermek için tasarlanan bu ürünler, kendinizi daha özgüvenli hissetmenizi sağlıyor. Üstelik oldukça şık bir görünüm de vadediyor. Gece hayatınızı renklendirecek iç giyim ürünleri arıyorsanız, sizin için seçtiğimiz en iyi vücut çoraplarına bir göz atın ve şıklığınıza şıklık katın.

Kadin 14-04-2023 17:51

50 yaşındaki Jennifer Garner genç görünümünün sırrını paylaştı! Cep dostu yaşlanma karşıtı tüyosu

50 yaşındaki Jennifer Garner, özel hayatı ve romantik komedi filmlerindeki güzelliği ile tanındı. Jennifer'ın yaşına rağmen oldukça sıkı ve genç görünen cildi için uyguladığı bakımlar merak ediliyordu. Jennifer Garner, genç görünüm sağlayan cildi için yaptığı basit güzellik sırlarını açıkladı.

Kadin 03-03-2023 11:52

Araştırma sonuçları şaşırtıcı! Hamilelikten önce içilse bile bebeğin görünümünü değiştiriyor

Kadınların hamilelik boyunca yedikleri ve içtikleri hem kendilerini hem de bebeklerini etkiliyor. Bu nedenle uzmanlar hamilelik boyunca zararlı alışkanlıklardan uzak durulmasının önemini vurguluyor. Ancak yapılan araştırmalara göre kadınların hamile kalmadan önce yaptıkları da bebek üzerinde etkili olabiliyor.

Kadin 16-02-2023 15:12

Kış aylarında güneş koruyucu kullanılması gerekir mi? Neden kışın da güneş kremi kullanmalıyız?

Güneş kremlerini yaz aylarında raflarda görmeye alışığız. Yaz demek güneş, deniz ve yakıcı sıcaklar demek. Sıcak yaz aylarında güneş kremi sürmemiz gerektiğini çok iyi biliyoruz ve nedenini düşünmüyoruz bile. Peki ya kış aylarında güneş niçin güneş kremi kullanmak gerekiyor? Puslu, bulutlu kış aylarında güneş çok etkili olmamasına rağmen güneş kremi kullanmalı mıyız? İşte detaylar!

Kadin 12-01-2023 18:12