Tarafsız Bölge Programı Haberleri

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz kimdir? Mustafa Yılmaz nereli ve kaç yaşında?

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, CNN TÜRK'te canlı olarak ekrana gelen Tarafsız Bölge programında yaptığı açıklamanın ardından merak konusu oldu. Bazı akaryakıt istasyonlarında sınırlı mal verildiği ve stokçuluk yapıldığı iddialarına ilişkin konuşan EPDK başkanının, EPGİS ile ilgili açıklaması gündem oldu. Peki EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz kimdir? Mustafa Yılmaz nereli ve kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Haber 10-03-2022 09:25

Son dakika! Numan Kurtulmuş'tan canlı yayında dikkat çeken sözler! 3'üncü Dünya Savaşı çoktan başladı

Son dakika haberi! AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programında Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilime de değinen Kurtulmuş'un programdaki "Bir gerilim var. Ama mesele sadece Ukrayna meselesi de değil. Aslında adı konulmamış ekonomi ve ticari anlamda 3'üncü Dünya Savaşı çoktan başladı." sözleri dikkat çekti.

Haber 24-01-2022 22:47

Kanal İstanbul'da yüzde 30 detayı! Bakan Karaismailoğlu canlı yayında açıkladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, katıldığı bir televizyon programında Kanal İstanbul hakkında merak edilenleri açıkladı. Bakan Karaismailoğlu açıklamasında, "İstanbul Havalimanı için kazılan toprak kadar Kanal İstanbul'un yapılmasında toprak kazılmayacak. Kanal İstanbul'un yüzde 70'lik alanının su yolu, kazı yapılacak alanı yüzde 30'a tekabül ediyor." ifadelerini kullandı.

Finans 15-11-2021 21:53

Tarafsız Bölge'de ortalık bir anda karıştı: Sen utanmaz bir adamsın

Ahmet Hakan'ın sunduğu 'Tarafsız Bölge' programında ortalık karıştı. Gazeteci Şaban Sevinç ve AK Parti 23.Dönem Milletvekili Abdurrahman Kurt arasında FETÖ tartışması çıkarken, taraflar birbirlerine çok sert sözlerle yüklendi. Ahmet Hakan tarafları güçlükle sakinleştirdi.

Haber 04-05-2021 11:27