Tarım Emtia Fiyatları Haberleri

Emtia fiyatları nasıl belirlenir? Emtia fiyatları enflasyondan etkilenir mi?

Pek çok emtia türünün yer aldığı piyasalarda fiyat takibi yapmak, bir yatırımcının en çok dikkat ettiği uygulamalar arasındadır. Bu nedenle emtiaların temel fiyatlarını etkileyen faktörler ve bu malların değerlerinin anlık olarak öğrenilebildiği platformlar açıklanmalıdır. Böylelikle emtia yatırımı yapan kişiler, bu malların alım satımını gerçekleştirirken daha çok kar elde edebilir. Peki, emtia fiyatları nasıl belirlenir?

Finans 20-04-2023 09:38

Gıdada adım adım yeni krize! Artan fiyatlar bunu da yaptırdı: Gübrenin de sahtesini yaptılar

Tarım emtia fiyatları tüm dünyada artarken kuraklık ve gübre fiyatlarındaki artışın yeni bir krizin kapısını aralamak üzere olduğu ifade edildi. Türkiye’de ise bir yılda yüzde 342 artan gübre fiyatları, dolandırıcı ve sahtekarları da harekete geçirdi. Son dönemde sahte gübre olayları artış gösterirken CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, denetimlerin artmasını ve gübrenin yarısını devlet, yarısını da çiftçinin karşılayacağı bir uygulamanın hayata geçirilmesini istedi.

Finans 31-08-2022 10:47

Tarım Emtia Fiyatları

Tarım Emtia Fiyatları Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Tarım Emtia Fiyatları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.