Kahve Haberleri

Yanlış biliniyormuş! Yıllarca sağlıksız olarak bilinen bu besinlerin faydalı olduğu ortaya çıktı

Yumurta, kahve ve patates zararlı olduğu düşünülen yiyecekler arasında yer alıyor. Ancak sağlık uzmanlarına göre bu besinler zararlı olmanın aksine fayda sağlıyor.

Kadin 15-04-2024 11:11

Aman dikkat! Uzman isimden bayram ziyaretlerinde 'çay ve kahve' uyarısı

Ramazan Bayramı için beslenme uyarılarında bulunan Diyetisyen Sena Genç, “Bayramın ilk gününe hafif bir kahvaltıyla başlanmalıdır. Bayram ziyaretlerinde kahve ve çay tüketimini sınırlandırın. Fazla miktarlarda çay ve kahve tüketildiği takdirde metabolizma yavaşlaması, çarpıntı, mide yanması gibi sorunlar yaşanabilir” dedi.

Haber 09-04-2024 10:57

İftar sonrası vazgeçilmez lezzet haline geldi! Artık çaydan daha fazla tüketiliyor

Türkiye'de yetişmeyen bir ürün olduğu halde hazırlama yöntemleriyle dünyaca meşhur olan kahve, iftar sonrasının vazgeçilmez lezzet haline geldi. Osmanlı’dan günümüze kadar uzanan lezzetin revaçta olduğunu belirten kahveci Fatih Tosun, “İftardan sonra çay kadar artık tercih edilen bir idealimizde Türk kahvesi olarak bilenen protokol kahvelerimizdir” dedi.

Yemek 19-03-2024 15:42

Kahve Dünyası, Jacobs, Nescafe... En sevilen kahve markalarında %60'a varan indirim

Tchibo'dan Kahve Dünyası'na, Starbucks'tan Nescafe'ye dünyaca ünlü kahve markalarında %60'a varan indirimler devam ediyor. Türk kahvesi, filtre kahve, kapsül kahve, granül kahve ve çok daha fazlasına uygun fiyatlarla ulaşmak isterseniz, seçtiğimiz markalardaki indirimleri keşfedin.

Yemek 14-03-2024 12:30

Diğer Haber Etiketleri

bayram Doktor Necmettin Erbakan Üniversitesi Kahve Dünyası Nescafe Starbucks hindistan cevizi yağı alkol ananas ayva bal bebek yağı çörek otu domates fesleğen fındık yumurta Hindistan cevizi ıhlamur ıspanak karbonat karpuz limon muz patates rezene sarımsak soğan sperm spor süt zencefil vazelin Ramazan Bayramı şeker Meyve suyu Canan Karatay Avokado buzdolabı Barista kafein istiridye ekmek Lazer kek kahve makinesi pantolon espresso Bakteri libido Göz çikolata Khloe Kardashian İngiltere Edirne Konya Şırnak Çay cilt bakımı Türk kahvesi diyet iftar baharat güneş kremi uçak afrodizyak otel çamaşır suyu Selülit Ramazan peeling sağlıklı beslenme kalori epilasyon Protesto tiktok depresyon gırtlak kanseri iktidarsızlık kanser özofajit yemek borusu zehirlenme Amerika Mozambik alara acı çöp çorap cinsel performans cinsel sağlık cips enerji içeceği filtre kahve fincan gülücük güzellik granül kahve french press gizli kamera hasta içecekler hamurişi iktidarsızlığın çözümü at kılı fırçası el nino isim kahve bardağı kahve çekirdeği kahve çeşitleri kahve dünyası filtre kahve mocha mon nescafe classic nespresso nespresso kahve makinesi nespresso makinesi nasıl yazılır milkshake mutluluk siyah sıcak çikolata sağlıklı yaşam sahlep tchibo tchibo cafissimo tchibo filtre kahve tchibo kahve tdk yazım kılavuzu tdk yazım kuralları soğuk kahve sos starbucks filtre kahve starbucks kahveleri kadın kilo kilo verme kumaş boyası kız isteme koku kola kolajen kayınvalide müstehcen afrodizyak etkili besinler kirde kahve buz küpleri buzdolabı kokusu nasıl giderilir kadınlar kulübü yağ yakan tropik meyve türk kahve kardashian türk kahvesi çeşitleri zayıflama kahve buzları bi soğuk kahve zihin filtre kahve zararları aç karnına kahve içmek çörekotu kahve peelingi kahve zararları 1 haftada selülit nasıl gider sosyal medya

Kahve

Kahve Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kahve Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Türkiye'den 146 ülkeye Türk kahvesi ihraç ediliyor

Türkiye geçen yıl 146 ülkeye 8 bin 652 ton kahve ihraç ederken 57 milyon 491 bin 128 dolar gelir elde etti.

Finans 11-03-2024 15:34

Kaza geçiren eşini ziyarete gelenlere ikram ediyordu! İşe dönüştürdü 'İyileşene kadar satış yapmaya başladık' Yurt dışına bile gönderiyorlar

Şırnak’ta 2018 yılında eşi Abdi Erkan’ın kazada yaralanması sonucu ziyarete gelen misafirlere menengiç kahvesi yapıp ikram eden Hayal Erkan, daha sonra bu fikri geliştirip işini kurdu. Eşi iyileşene kadar satış yapmaya başladıklarını aktaran Erkan, hedeflerinin dünyanın her yerine markasını taşımak olduğunu söyledi. Erkan "Biz ürünümüzü ilk başta Şırnak ve çevresine veriyorduk ama şu anda Türkiye’nin hemen hemen her iline gönderdik. Yurt dışına da gönderiyoruz" dedi.

Kadin 08-03-2024 17:10

Hazmı kolaylaştırıyor, şişkinlik ve gaz problemini gideriyor! Bu kahve bambaşka... O ilçede çok popüler: Çörekotu kahvesi nasıl yapılır?

Burdur’un, Gölhisar ilçesinde, 1975 yılından itibaren servis edilen ve ilçenin ilk marka tescilli ürünü olan çörekotu kahvesi insan sağlığına olan faydaları ile dikkat çekerken otantik olarak hazırlanan mekanda müşterilerin ilgi odağı konumunda.

Kadin 01-03-2024 16:16

Kahve Çekirdeğinden Gelen Mucize: Mozambik Kahvesi'nin Her Çekirdeği Yağ Yakımı Sağlıyor!

Mozambik son yıllarda Afrika’nın önemli kahve üreticileri arasında yer alıyor. Mozambik kahvesi, zengin lezzeti ile beraber yüksek asiditeye sahiptir. Kaliteli kahve üretimi ve çekirdeklerin doğal bir resveratrol kaynağı olmasıyla kahve üretiminde Afrika’nın lider ülkesi olması beklenen mozambik dünyanın 36. büyük ülkesi konumunda. Ülkenin en önemli ekonomik kaynağı ise ürettikleri resveratrol zengini kahve çekirdekleri.

Haber 22-02-2024 15:12

Kahveyi yanlış içiyormuşuz '45 dakika' detayı! Uzmanı kahve içmek için en ideal zamanı paylaştı

Sabah güne kahveyle başlamak pek çok kişinin sık yaptığı bir eylem. Ancak kahve tüketiminde bazı yanlışlar yapıyor olabilirsiniz. Uzmanlar; kahve içmek için gün içinde bazı ideal saatlerin olduğunu açıkladı. Çünkü kahveyi hangi saatte içtiğiniz sağlığınız üzerinde önemli bir etkiye sahip.

Kadin 21-02-2024 11:40

Türk kahvesi, filtre kahve ve dahası... Kahve çeşitlerinde %50'ye varan indirim başladı

Kahve tutkunları buraya! En sevilen kahve markalarında bugüne özel %50'ye varan indirimler başladı. Türk kahvesinden filtre kahveye, kapsül kahveden latte, cappucino gibi kahvelere, her beğeniye uygun kahve çeşitlerindeki indirimleri keşfetmek için içeriğimizi okumaya devam edin.

Yemek 14-02-2024 14:39

Mide bulandıran görüntüler! Kahve dükkanındaki fincanları tükürerek temizledi

Edirne'de bir alışveriş merkezinde kahve satışı yapan bir dükkanda, işletmeci H.Z.'nin fincanları tükürerek temizlediği anlar, kameraya yansıdı. Görüntüler tepki çekerken, Edirne Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, çalışma ruhsatı da olmayan iş yerini mühürledi. İşletmeci çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İşte mide bulandıran o görüntüler...

Haber 13-02-2024 16:10

Bağımlısı olduğunuz yiyecek bastırdığınız duygunuzu söylüyor!

Yiyecek tercihlerimiz sadece fizyolojik ihtiyaçlarımızı karşılamakla kalmaz aynı zamanda duygusal durumlarımızı da yansıtır. Bazı yiyecekler özellikle stresli, üzgün veya mutsuz olduğumuzda bastırdığımız duygularımızın bir yansıması olarak ortaya çıkar.

Kadin 10-02-2024 10:16

Kahveye 2 damla ekleyin mucizeye tanıklık edin! Metabolizmayı adeta uçuruyor

Kahvenin metabolizmayı canlandırdığı ve enerji seviyelerini artırdığı birçok kişi tarafından bilinir. Kahveye ekleyeceğiniz limon ile metabolizmanızı adeta uçurabilir birçok faydasından yararlanabilirsiniz. Diyetisyen Hatice Nur Ege kahvenin içerisine eklenen sadece iki damla limon gerçekleşen bu karışımın mucizevi etkilerini paylaştı.

Haber 05-02-2024 10:35

Sabah uyanır uyanmaz kahve içiyorsanız bunları bilmelisiniz! Kahve hangi saatlerde içilmeli?

Sabah uyanır uyanmaz bir fincan kahve içmek, pek çok kişi için güne enerjik bir başlangıç yapmanın bir ritüeli haline gelmiştir. Ancak, kahve tüketiminde doğru zamanlama önemlidir. Peki, kahve hangi saatlerde içilmeli? Diyetisyen Ömer Can Yorulmaz doğru kahve tüketimi saatleri hakkında bilgiler paylaştı.

Kadin 03-02-2024 13:47

Uzmanlar dünyanın en zararlı içeceklerini açıkladı! İşte uzak durmanız gereken 7 içecek...

Sağlıklı bir yaşam sürdürmek için beslenme alışkanlıklarımıza dikkat etmek ve vücudumuza zarar veren maddelerden kaçınmak önem arz ediyor. Uzmanlar, insan sağlığı üzerinde olumsuz etkileri olan içecekleri belirleyerek dünyanın en zararlı içeceklerini sıraladı. Bu içecekler, metabolizma, kalp sağlığı ve genel sağlığa ciddi zararlar verebilecek içeriklere sahip. İşte uzmanların tespit ettiği ve kesinlikle uzak durmanız gereken 7 içecek...

Haber 29-01-2024 11:57

Kahve nasıl yazılır? Kahve mi kaave mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türk Dil Kurumu Yazım Kuralları Kılavuzu ile güncel çevrim içi sözlüğüne başvurulduğu zaman yabancı kökenli kelimelerin dilimizdeki doğru yazılışları öğrenilebilir. Bu kapsamda ele alınabilen kahve kelimesi de sözlü dilde neredeyse her gün kullanılan ifadelerdendir. Bununla birlikte günlük yazışmalarda ve farklı bağlamlarda yaygın kullanılan kahve kelimesinin bazı durumlarda hatalı yazıldığı görülür. Bu nedenle kahve TDK onaylı yazılışı hakkında net bilgiler sunulması gereken kelimelerdendir.

Egitim 28-01-2024 11:12

Fiyatı dudak uçuklattı! Kedi tuvaletini yapıyor ve kahveyi üretiyor

Dünyanın en pahalı kahvesi luvak kahvesini içen kadın sosyal medyada gündem oldu. Kahvenin üretim aşamasını adım adım paylaşan kadın daha sonra kahveyi tattı. Bu kahve misk kedisinin (Endonezce: luwak) yediği ve sonrasında dışkıladığı kahve çekirdeklerinden üretilmektedir.

Kadin 27-01-2024 11:59

Kahve içen herkesin bilmesi gereken kritik nokta! Bu şekilde içmek faydalıymış

Kahve güne daha zinde başlamak için tercih edilen içeceklerden biri. Dünyada en çok tüketilen içeceklerden biri olan kahveyi tüketmeden önce bilmeniz gereken kritik noktayı haberimizde derledik.

Kadin 23-01-2024 16:00

Denenmiş doğal epilasyon yöntemleri! İstenmeyen tüylerin kökünü kurutuyor! Tekrar çıkmasına izin vermiyor

İstenmeyen tüyler kadın erkek fark etmeksizin herkeste görülen bir durumdur. Bazen can sıkıcı olan bu problemden kurtulmak için lazer epilasyon yöntemlerine tonlarca para harcamak istemiyorsanız doğru yerdesiniz. Daha önce denenmiş olup olumlu sonuçlar veren bu 2 yöntem sayesinde tüyleriniz incelecek, seyrelecek ve artık çıkmayacak. İşte en en etkili ve doğal epilasyon kürleri ve uygulanışına dair detaylı bilgiler...

Kadin 23-01-2024 15:00

'O ağaçların yanında yetiştiği için çikolata tadı var! Tokluk hissi veriyor' Konya'da artık çok sık tüketiliyor

Konya’da kahveye ilgi gün geçtikçe artıyor. Konyalıların eskiden sadece Türk kahvesi içtiğini söyleyen kahveci Fatih Tosun, şu anda dünya kahvelerine de ilginin arttığını söyledi. Dünya kahvelerinin belli başlı sağlık sorunlarına iyi geldiğini söyleyen Tosun "Mocha kahvesi bu yüksek rakımda yetişen bir kahve türü. Kakao ağaçlarının yanında yetişiyor. İster istemez kakao ağaçlarından çikolata tadı almış oluyor. İnsana tokluk hissi veriyor." dedi.

Haber 22-01-2024 12:44

Kahve severlerin vazgeçilmezi! İşte en çok tercih edilen kahve çeşitleri

Hayatımızda önemli bir yer tutan kahve; sohbetlerin, dostlukların ve keyifli anların vazgeçilmez parçası olan bir içecek. Zamanla dünya çapında popülerleşen farklı kahve çeşitleri ve demleme yöntemleriyle birlikte kahve deneyimimiz daha da zenginleşti. Bu listemizde espressodan filtreye, Türk kahvesinden granül kahveye en sevilenleri sizler için bir araya getirdik. Damak zevkinize en uygun kahveyi keşfetmek istiyorsanız, gelin en çok satan 10 kahve çeşidine birlikte göz atalım.

Yemek 19-01-2024 13:29

Kışın herkes ilk onlara sarılıyor! Arkasında büyük bir tehlike var... Çayı sakın böyle içmeyin

Kışın soğuk ve hastalıklar yüzünden insanlar hemen sıcak içeceklere sarılıyor. Ancak kışın tüketilen aşırı sıcak içeceklerin ileriki yıllarda kanser riski oluşturduğunu söyleyen Prof. Dr. Vedat Göral “65 derecenin üstünde her gün çok sayıda tüketildiğinde yemek borusunda yanma, erozyon, tahriş ile ortaya çıkan özofajit tablosuna yol açıyor. İleriki yıllarda yemek borusunda ve gırtlakta kanser riski oluşturuyor. İçilen çay veya diğer içeceklerin sıcaklığı 65 derecenin altında olmalı” dedi.

Kadin 11-01-2024 12:50

Kız arkadaşının kahve bardağındaki gülücüğü görünce öfkeden deliye döndü! Tişörtünü çıkarıp baristayı yumruklarla yere serdi

İstanbul'da müşterisinin bardağına gülücük çizdiği öne sürülen barista neye uğradığını şaşırdı. Müşterinin erkek arkadaşı, bardaktaki gülücük sembolünü görünce küplere bindi, tişörtünü çıkarıp baristaya saldırdı. Yumrukların havada uçuştuğu anlar kameraya yansıdı.

Haber 10-01-2024 14:24

5 yıldızlı otelde daha önce görülmemiş ihmal! Kahvenin yanına su yerine koydukları sıvı pes dedirtti

2 yaşındaki Leyla… Ankara'da ailesiyle birlikte konakladığı beş yıldızlı bir otelde korkunç bir ihmalin kurbanı oldu. Annesinin kahvesinin yanındaki suyu içer içmez nefes alamaz hale geldi çünkü küçük kızın içtiği iddiaya göre su değil çamaşır suyuydu. Zamanında müdahale edilmese belki de Leyla canından da olabilirdi. Peki Leyla'nın yaşadığı Dehşetin sorumlusu kim? nasıl su bardağına çamaşır suyu koyulup servis edildi? İşte detaylar…

Haber 06-01-2024 09:17

İndirime girse de stoklasam! diyenler buraya! Eşsiz lezzetiyle öne çıkan kahvelerde indirim

Kahve severler buraya! Türk kahvesinden filtreye, çözünebilirden çekirdeğe birçok kahve çeşidi Amazon'un Prime üyelerine özel Yılın Son Fırsatları kapsamında indirimde! Sizin için indirimdeki kahve çeşitlerini bir araya getirdik. Fiyatlar artmadan stok yapmanın şimdi tam zamanı!

Yemek 20-12-2023 16:06

Mide bulandıran olay! Kafe çalışanı müşterileri izlemek için tuvalete gizli kamera kurdu... Müstehcen görüntüler cep telefonundan çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletindeki bir kahve dükkanında bir çalışanın erkekler tuvaletine gizli kamera yerleştirdiği ortaya çıktı. Spyridon Vulgarakis isimli çalışan çekici bulduğu 10 erkeğin görüntülerini kaydedebilmek için cep telefonunu banyodaki lavabonun altına sakladığını itiraf etti.

Trend 16-12-2023 09:45

Kız isteme töreninde tuzlu kahveye kayınvalide müdahalesi! Tuzlu kahve yapmaması için gelini ikna etmeye gitti aldığı cevap viral oldu

Kız isteme törenlerinin en vazgeçilmez adetlerinden biri tuzlu kahvedir. Öyle ki son dönemde gelin adayları damatları zorlamak için tuzlu kahve yerine çeşitli varyasyonlarını deniyor. Bir kayınvalide oğlunun tuzlu kahve içmemesi için gelini ikna etmeye çalışan ortaya sosyal medyada viral olan görüntüler çıktı.

Trend 16-12-2023 07:46

Uçuşlarda kahve içmeyi sevenlere kötü haber! Uçuş görevlisi kahve içmemeniz gerektiği konusunda uyardı... Nedeni mide bulandırdı

Uçuş görevlisinin sırları, bir yolcunun uçak yolculuğunu biraz daha iyi hale getirmenin anahtarı olabilir. Ancak bazı durumlarda işler bir anda tersine de dönebilir. Eğer uçuşlarda kahve tüketmeyi seviyorsanız sosyal medyadan uçaklarda kahve içmemeniz konusunda uyarılarda bulunan bir uçuş görevlisinin paylaşımı sizi üzebilir.

Trend 13-12-2023 15:25

Araştırmalar sonucu ortaya çıktı: Depresyon riskini azaltıyor, mutluluk hissi veriyor!

Günlük hayatta keyif aldığımız kahvenin sadece bir içecek olmadığını, aynı zamanda içerdiği özelliklerle ruh halimizi de etkileyebileceğini biliyor muydunuz? Yapılan araştırmalar, kahvenin depresyon riskini azaltma ve mutluluk hissi verme potansiyeline sahip olduğunu gösteriyor. İşte, kahvenin depresyon riskini azaltma ve mutluluk hissi verme potansiyeliyle ilgili detaylar...

Kadin 09-12-2023 13:03

Utanmayın herkes yaşayabilir! İşte, iktidarsızlığı bitirecek yiyecekler...

İktidarsızlık, depresyon ve stres başta olmak üzere psikolojik açıdan çölkmüş olan kişilerde ve bazı hastalıklardan muzdarip olan vatandaşlarda görülebiliyor. Uzmanlar erektil disfonksiyonu önleyebilecek gıdaları açıkladı.

Haber 23-11-2023 13:22

Kahve zincirinde oturan müşterilerin içeceklerini alıp yere dökmüşlerdi! Savcılık harekete geçti

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde İsrail’i protesto etmek için bir AVM’deki bir kahve dükkanları zincirine gelen bir grup, müşterilerin kahvelerini zorla alıp yere dökmüştü. Sosyal medyada yayılan görüntüler tepki çekmişti. Savcılık o kişiler hakkında harekete geçti.

Haber 13-11-2023 18:02

Kahve tutkunu sevdiklerine hediye almak isteyenler buraya! Onları çok mutlu edecek hediye önerileri

Doğum günü, sevgililer günü ve yılbaşı gibi özel zamanlarda sevdiklerimize çeşitli hediyeler alarak onları mutlu etmek isteriz. Hediye seçerken karşımızdaki kişinin ilgi alanlarını göz önünde bulundurmamız gerekir. Eğer tam bir kahve aşığı olan tanıdıklarınıza hediye arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kahve tutkunlarının yüzünü güldürecek birbirinden özel hediye önerilerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 17-10-2023 16:43

Cinsel gücü artırıyor! Libidoyu tavan yapan yiyecekler

Cinsel yaşam, sağlıklı bir ilişkinin yapı taşlarından birini oluşturuyor. Cinsel performansı ve libidoyu artıran yiyecekler hem erkeklerin hem de kadınların ilgi odağı. Bazı yiyeceklerde bulunan vitamin ve minerallerin vücudun enerji ve stres düzeylerine etkisi ile cinsel isteği de artırdığı gözlemlendi. Daha etkili bir cinsel yaşam için tüketebileceğiniz besinler haberimizde.

Haber 06-10-2023 10:46

Cayır cayır yağ yakıyor! Spor yapmaya vaktim yok diyenlere mucize kür tarifi

Günlük hayatın bir parçası olan iş ve okul gibi koşuşturmalar nedeniyle spor yapmaya vakit kalamayabiliyor. Bu kür tarifini spor yapmadan hemen önce tüketerek 25 dakika boyunca yapacağınız herhangi bir spor ile yaklaşık 50 dakika spor yapmış kadar yağ yakabilirsiniz.

Kadin 06-10-2023 10:11

Filtre kahve tiryakileri dikkat! Şoke eden hileyi uzman isim paylaştı: Kadın çorabıyla...

Konya'da, Necmettin Erbakan Üniversitesi'nden Doç. Dr. Ceyhun Can Özcan, sahadaki gözlemlerinde bazı işletmelerde kahvelerin, sağlıksız ortamlarda demlendiğini tespit ettiklerini söyledi. Doç. Dr. Özcan, ''Filtre kağıdı kullanmak yerine, özellikle saç bonesiyle, kadın çorabıyla, maliyetleri düşürmek adına kahve demlemesi yapabiliyorlar. İçinde plastik barındıran ve sıcak suyla temas ettiğinde çözülen, kanserojen madde olan plastik içeren malzemeler kullanıyorlar'' dedi.

Haber 04-10-2023 19:35

İstenmeyen tüylerden sonsuza kadar kurtulun! Hem acısız hem de masrafsız

İstenmeyen tüyler bazen can sıkıcı olabiliyor. Lazere tonlarca para vermek istemeyen ve ağda acısını çekmek istemeyenler tüyleri kökten yok eden doğal çözüm yolları arıyorlar. Her evde bulunan 2 malzeme ile yapılan karışımın istenmeyen tüyleri kökünden kurutup bitirdiği iddia ediliyor. İşte evde kolaylıkla deneyebileceğiniz tüyleri yok etme yöntemi...

Kadin 24-09-2023 11:58

Kahve tiryakileri dikkat! Uzmanlar uyardı, yemekten sonra sakın içmeyin

Kahve güne daha zinde başlamak için tercih edilen içeceklerden biri. Buna karşın uzmanlar yemekten sonra kahve tüketilmemesi gerektiğini belirtiyor. Yapılan açıklamaya göre doğru oranda içildiğinde faydalı olan kahvenin ne zaman tüketildiği önemli. İşte detaylar...

Haber 20-09-2023 08:43

Sıcak yaz aylarında içinizi ferahlatıp kahve keyfinizi arttıracak ürünler

Sıcak havalarda sıklıkla tüketilen soğuk kahveleri daha keyif verici bir deneyime dönüştürmeye ne dersiniz? Kahve hazırlarken işinizi kolaylaştıracak ve doğru tarifi uygulamanıza yardımcı olacak mutfak aletleri sayesinde bunu başarabilirsiniz. İçeceklerinize lezzet katacak ve sıradan bir tarifin bambaşka bir hâle bürünmesini sağlayacak soslar, şuruplar ve gerekli olan diğer malzemeleri sizin için seçtik.

Haber 18-08-2023 16:36

Kahvenin tadından şüphelendi! Evin her yerine gizli kamera yerleştirdi... Karısının çamaşırı suyuyla zehirlemeye çalıştığını gördü

Amerika Birleşik Devletleri’nin Arizona eyaletinde yaşayan Melody Felicano Johnson isimli bir kadın kocasını çamaşır suyuyla zehirlemeye çalışmaktan suçlanarak tutuklandı. Kadının zehirleme teşebbüsü eşinin sabah kahvesinin tadından şüphelenmesi ve evin her yerine gizli kameralar yerleştirmesiyle ortaya çıktı.

Trend 07-08-2023 15:24

Buz gibi lezzet: Dondurmalı soğuk kahve tarifi! Yazın vazgeçilmezi dondurmalı soğuk kahve nasıl yapılır?

Sıcak yaz günlerinin gelmesiyle beraber soğuk kahve tüketimi arttı. Dışarıda sıklıkla tükettiğimiz soğuk kahve evde pratik bir şekilde yapılabiliyor. İçeriğindeki dondurma ile kelimenin tam anlamıyla ferahlayacağınız buz gibi soğuk kahve tarifi ve malzeme listesi haberimizde.

Yemek 30-07-2023 13:00

Fark etmeden zehirliyor: Bu 12 besini buzdolabına koymayın! Duyunca çok şaşıracaksınız

Yiyecekleri korumaya çalışırken bazen de yiyeceklere zarar verebiliyoruz. Her yiyecek buzdolabında saklamak için uygun değildir. Özellikle sebze ve meyvelerimizin daha taze kalabilmesi için onları buzdolabında muhafaza etmemiz gerekiyor. Ancak bu gereklilik tüm yiyecekler için geçerli değil. Zira meyve, sebze ve sos gibi birçok yiyecek buzdolabına konulduğu zaman tadını hatta besin değerini kaybediyor.

Haber 13-07-2023 09:48

Kahve kilo aldırır mı? Fazla kahve tüketimi kilo vermeyi engeller mi?

Günümüzde birçok insan enerjilerini artırmak ve zihinsel performanslarını iyileştirmek için kahve tüketmeyi tercih ediyor. Ancak kahve hakkındaki yaygın inançlardan biri kilo alımıyla ilişkilendirilmesidir. Kahve özellikle diyet yapan kişiler tarafından tüketilse de dikkatli tüketilmediği takdirde kilo aldırabilir. Peki, gerçekten kahve kilo aldırır mı ya da aşırı kahve tüketimi kilo vermeyi engeller mi?

Haber 30-06-2023 21:38

Kimi içmeden güne başlayamıyor, kimi de onsuz olmaz diyor! Dünya ısındı olan tiryakilere oldu...

Kahve tiryakilerini kötü haber... Tadından ziyade bu günlerde fiyatıyla gündemde olan kahveye bir darbe de 'El Nino'hava olayından geldi. Gelen zamların sebebi dünyayı ısıtan hava olayı olarak bilinen 'El Nino'nun kahve üretimini vurması olarak gösteriliyor. İşte bütün detaylar...

Haber 15-06-2023 12:01

Böylesi kimsenin aklına gelmez! Doktor 16 yaşındaki hastasına ikram ettiği kahvenin içine spermini koydu... Gerçeği tadı ortaya çıkarttı

İngiltere’nin Taunton şehrindeki bir hastanede doktor olarak görev yapan Nicholas John Chapman, 16 yaşındaki hastasının kahvesine spermini koyarak cinsel saldırıda bulunma suçundan yargılanıyor. Genç kızın fincanın dibinde sümüksü bir yapıyı fark etmesi üzerine duruma polise şikayet etmesiyle Dr. Chapman görevinden uzaklaştırıldı ve hakkında soruşturma başlatıldı.

Trend 06-06-2023 08:07

Selülitleri yok eden karışım! Yaza pürüzsüz bacaklarla girmek için...

Selülit portakal kabuğu görünümüyle en çok bacak ve kalça kısmında görülüyor. Selülitin sadece kilolu kişilerde olduğu düşünülse de bu eksik bilinen bilgiler arasında yer alıyor. Herkeste görülebilen selüliti yok etmek için çözüm yolları arıyorsanız aşağıda yer alan yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 25-05-2023 12:34

Canan Karatay öve öve bitiremedi! Kilo vermek isteyenler için yağları cayır cayır yakan mucizevi tarif

Canan Karatay kilo vermek isteyenler için dikkat çeken bir öneride bulundu. Her açıklamasında beynin yağlarla çalıştığını vurgulayan uzman isim, verdiği tarif ile yine ezberleri bozdu. Türk kahvesi içmeden güne başlayamayanlara tavsiyede bulunan Prof. Dr. Canan Karatay, yağları cayır cayır yakan mucizevi tarifi paylaştı.

Haber 21-05-2023 11:04

Buzdolabına konulduğunda zehir etkisi yaratıyor! Buzdolabında saklanmaması gereken 5 yiyecek

Buzdolabına konulan yiyecekleri daha uzun süre saklayabileceğimizi düşünsek de her yiyeceğin buzdolabına girmemesi gerekiyor. Bazı gıdalar buzdolabında bakteri oluşturarak adeta zehir deposuna dönüşüyor. İşte buzdolabına asla girmemesi gereken 5 yiyecek...

Haber 19-05-2023 13:58

Khloé Kardashian kırışıklıkları için kullandığı ucuz ve kolay yöntemi paylaştı! Her gece uyguluyorum

Khloé Kardashian, özel hayatı ve görünümü ile ilgi çeken Kardashian kardeşler arasında yer alıyor. 38 yaşındaki Khloé Kardashian'ın verdiği kilolara rağmen gergin cilde sahip olduğu görülüyor. Khloé Kardashian, güzelliği için uyguladığı ucuz bakım sırlarını paylaştı. Kırışıklarını geçirmek için kullandığı ürün hayranlarını şaşırttı.

Kadin 18-05-2023 19:11

Buzdolabına neden karbonat koymalısınız? Şaşırtıcı etkiler yaratıyor

Buzdolabı en çok kullanılan ev aleti olarak görülüyor. Yiyeceklerin uzun süre bozulmaması sağlayan buzdolabının doğru kullanımı büyük önem taşıyor. Buzdolabına konulan karbonat adeta mucizeler yaratıyor. Buzdolabında yer alan en büyük problemi ortadan kaldırıyor.

Kadin 11-05-2023 16:10