Tarim Kredi Market Sabit Fiyat Uygulamasi Haberleri

TARIM KREDİ MARKET İNDİRİMLİ ÜRÜNLER LİSTESİ ARALIK 2023: Tarım Kredi Kooperatif Market'te hangi ürünler indirimde? Yılın son fırsatları!

Tarım Kredi Kooperatif Market'te indirimli ürünler kataloğu merak ediliyor. Yılın son fırsatlarının sunulduğu Tarım Kredi Kooperatif Market'te aralık ayı indirimleri 31 Aralık 2023 Pazar günü sona erecek. Peki, Tarım Kredi Kooperatif Market'te hangi ürünler indirimde? İşte Tarım Kredi Market'te kaçırılmayacak fırsatlar...

Finans 2023-12-29 13:14:24

TARIM KREDİ MARKET İNDİRİMLİ ÜRÜNLER LİSTESİ EKİM 2023: 16 Ekim-2 Kasım Tarım Kredi Kooperatif Markette hangi ürünler indirimde?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zincir marketlere yönelik yaptığı indirim çağrısı sonrası Tarım Kredi Marketlerde birçok ürünün fiyatı aşağı çekildi. Gıdadan temizlik malzemelerine kadar çok sayıda üründe fiyatlar değişti. Tarım Kredi Market indirimli ürünler listesi ve detaylar merak konusu oldu. Peki, Tarım Kredi Marketlerde indirimli ürünler neler?

Finans 2023-10-17 08:09:57

Orta Vadeli Planda flaş konut ve emeklilik detayı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 2024-2026 dönemini kapsayan Orta Vadeli Program milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Dar ve sabit gelirliye uygun fiyat aralıklarıyla konut üretimine başlanıyor. Kamu bankaları ilk kez ev alacaklara düşük kredi kullandıracak. Bireysel emeklilikte tamamlayıcı uzun süreli bakım sigortası geliyor. İşte detaylar...

Finans 2023-09-08 10:08:55

Tarım Kredi Kooperatif Market indirimli ürünler listesi çıktı! 16'lı tuvalet kağıdı 72,90 TL, 1 kg çay 96,90 TL, 2 kg yoğurt 44,90 TL!

Tarım Kredi Kooperatif Market'in indirimli ürünler listesi yayınlandı. Eylül ayına özel uygun fiyat avantajının sunulduğu Tarım Kredi marketlerde sepetler dolacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kar amaçlı kurulmadığını söyleyerek indirim talimatı verdiği Tarım Kredi Kooperatif Marketler'de 16'lı tuvalet kağıdı 72,90 TL'den, 1 kg çay 96,90 TL'den, 2 kg yoğurt 44,90 TL'den satışa çıktı. İşte aktüel ürünler listesinin tamamı...

Finans 2023-09-05 11:52:34

Tarım Kredi marketlerinde sabit fiyat uygulaması uzatıldı mı? Tarım Kredi marketlerinde sabit fiyat uygulaması ne zamana kadar uzatıldı?

Tarım Kredi marketlerindeki sabit fiyat uygulaması ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Marketlerdeki 900 gıda ve temizlik ürünlerine ilişkin basında yer alan haberlerin ardından konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, Tarım Kredi marketlerinde sabit fiyat uygulaması uzatıldı mı? Tarım Kredi marketlerinde sabit fiyat uygulaması ne zamana kadar uzatıldı?

Finans 18-04-23 10:52

Tarım Kredi marketlerinden yeni karar: 900 üründeki sabit fiyat uygulaması uzatıldı!

Tarım Kredi marketlerindeki, 900 gıda ve temizlik ürününde sabit fiyat uygulaması 1 ay daha uzatıldı.

Finans 18-04-23 10:47

Dana kıyma 140, kuşbaşı 150 TL! Kırmızı ette fiyat sabitleme yarın başlıyor: Bakanlıktan yeni adım

Fiyatları sabitlenen et ürünlerinin satışı yarın başlıyor. Türkiye genelinde Tarım Kredi market zincirleri ile bir protokol imzalayan ESK’dan ambalajlı kıymanın kilogramı 140 liradan, kuşbaşının kilogramı da 150 liradan alınabilecek. İstanbul PERDER ise kampanyaya dahil olan üyelerinin dana kıymanın kilogram fiyatını 190 TL'den, dana kuşbaşının kilogram fiyatını ise 210 TL'den satılacak. Uygulamanın ramazan sonrasında da sürmesi bekleniyor.

Finans 22-03-23 12:05

Sabit fiyat uygulaması bitti! Zamlar kaldığı yerden devam: Marketler etiketleri birer birer değiştirdi...

Zamlar deprem de dinlemedi. Ocak ayında başlattıkları sabit fiyat kampanyasını sona erdiren zincir marketler bir bir fiyatlarını güncelliyor. Temel gıdadan, temizlik ürünlerine raflarda etiketler silbaştan değişti. Kimi market 95 kimi ise 150 üründe fiyat artışına gitti. İşte haberin detayları…

Finans 23-02-23 09:39

Tarım Kredi Market İNDİRİMLİ ürünler listesi! Çaydan salçaya, undan beyaz peynire DEV İNDİRİM!

Tarım Kredi Kooperatif Market Ocak ayı sonuna dek fiyatları tek tek indirdi. Uygun fiyat avantajı ile kaliteli ürünleri bir arada sunan Tarım Kredi Kooperatif Market'te raflarda yerini alan indirimli ürünler vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Çaydan salçaya, undan beyaz peynire dev indirim kampanyası 31 Ocak 2023 Salı günü bitecek. İşte konuya ilişkin detaylar...

Finans 18-01-23 07:39

Tarım Kredi Kooperatif Market İNDİRİMLİ FİYATLARI duyurdu! 1 kg çay 72,90 TL, 64'lü bebek bezi 149,90 TL, 33'lü bulaşık tableti 49,90 TL!

Tarım Kredi Kooperatif Market'te indirimli ürünler listesi yayınlandı. Her hafta yenilenen fiyatlarda uygun fiyat avantajı sunuluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kar amaçlı kurulmadığını söyleyerek indirim talimatı verdiği Tarım Kredi Kooperatif Market'te indirimli ürünler oldukça dikkat çekici. 1 kg çay 72,90 TL, 64'lü bebek bezi 149,90 TL, 33'lü bulaşık tableti 49,90 TL. İşte tüm indirimli ürünler ve fiyatları...

Finans 13-01-23 12:56

Son dakika: Bakan Nebati'den 'zincir market' açıklaması! 'Sabit fiyat' uygulamasına dikkat çekti: Destek daha da genişleyecek

Son dakika haberi: Enflasyon artışına karşı birçok zincir market harekete geçerek 'sabit fiyat' uygulamasını hayata geçirmişti. Bu konuda çağrılar yapan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, uygulamaya perakende sektörünün destek vereceğini vurgularken kapsamın genişleyeceğini ifade etti.

Finans 10-01-23 12:07

16'lı tuvalet kağıdı 74,90 TL, 33'lü bulaşık makinesi tableti 45,90 TL! Tarım Kredi Kooperatif Market'te İNDİRİM yağmuru!

Tarım Kredi Kooperatif Market yeni indirimli ürünler listesi yayınlandı. Uygun fiyat avantajı ile ürünlerin satıldığı Tarım Kredi Kooperatif Market'te bu hafta yine birbirinden avantajlı ürünler raflardaki yerini alacak. Tarım Kredi Kooperatif Market'te 16'lı tuvalet kağıdı 74,90 TL'den, 33'lü bulaşık makinesi tableti 45,90 TL'den satılacak. Yetişen alacak...

Finans 14-12-22 09:07

Tarım Kredi marketlerinde ürünler pahalıya mı satılıyor? Açıklama geldi

Tarım Kredi "kurum marketlerinde ürünlerin pahalıya satıldığı" iddialarına yanıt geldi. Açıklamada, 'Tarım Kredi market şubelerimizde satışa sunulan ürünlerimizden fiyat karşılaştırılması yapılan ayçiçek yağı, pirinç ve çayda yapılan mukayeseler gerçeği yansıtmamaktadır. Ürünlerin tamamı kendiyle eş değer kalite ve menşede olmayan ürünlerle mukayese edilmektedir' dedi.

Finans 08-12-22 10:46

Tarım Kredi Kooperatifi marketleri nerede? Tarım Kredi Kooperatifi market fiyatları ucuz mu?

Son günlerde market fiyatlarında yaşanan fahiş fiyat artışları sonrası hükümet Tarım Kredi Kooperatif marketlerinin sayısının çoğalması yönünde çalışmalara başladı. Önceki günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarım Kredi Kooperatifi'nin satış mağazasına gitti ve burada konuştu. Peki Tarım Kredi Kooperatifi marketleri nerede? Tarım Kredi Kooperatifi market fiyatları ucuz mu? İşte merak edilenler...

Haber 05-10-21 13:00

ING Bank ve TİM'den ihracatçılara destek paketi

TİM Başkanı İsmail Gülle: - "İhracatçılarımız tüm gücünü enerjisini üretime, satışa aktarmalı. İhracatçımız işe giderken parayı düşünmemeli, ihracatçının finansmanla ilgili sorun yaşamaması gerekiyor" - ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay: - "Rekabetçi şartlarda sunduğumuz avro bazlı kredi paketi ile Türkiye ekonomisinin performansına olumlu katkı sunmayı hedefliyoruz" - "İş birliğimiz, ihracatçılar için iki temel avantaj getirecek. Öngörülebilir maliyet ve rekabetçi fiyat. Firmalarımız öngörülebilir bir maliyetle hareket edebiliyor olacaklar, çünkü 12, 24, 36 ay vadeli sabit avro oranından kredi vermeyi taahhüt ediyoruz"

Yurthaber 18-04-19 12:30
ING

ING Bank ve TİM'den ihracatçılara destek paketi

TİM Başkanı İsmail Gülle: - "İhracatçılarımız tüm gücünü enerjisini üretime, satışa aktarmalı. İhracatçımız işe giderken parayı düşünmemeli, ihracatçının finansmanla ilgili sorun yaşamaması gerekiyor" - ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay: - "Rekabetçi şartlarda sunduğumuz avro bazlı kredi paketi ile Türkiye ekonomisinin performansına olumlu katkı sunmayı hedefliyoruz" - "İş birliğimiz, ihracatçılar için iki temel avantaj getirecek. Öngörülebilir maliyet ve rekabetçi fiyat. Firmalarımız öngörülebilir bir maliyetle hareket edebiliyor olacaklar, çünkü 12, 24, 36 ay vadeli sabit avro oranından kredi vermeyi taahhüt ediyoruz"

Finans 18-04-19 12:25
ING

Kooperatifler marketlere alternatif olmak istiyor

TARIM-KOOP Genel Başkanı Mehmet Özkurnaz: - "Market fiyatlarının yüksekliği, tekelleşmiş market zincirlerinden kaynaklanıyor. Market zincirlerinin piyasada mümkün olduğunca azaltılması gerekiyor. Aksi takdirde bu fiyat yükselişinin önüne geçmek mümkün olmaz" - "Market zincirlerinden hem daha ucuz hem daha kaliteli ürün verebiliriz" - "Pazarı belirliyici konumda kooperatifler olmalı. Bu konuda pilot bölgelerden başlamak üzere kendimizi 3-5 ay içinde ispat etmeye hazırız"

Finans 23-01-19 11:21

Mart ayı üretici ve market fiyat değişimleri

TZOB Genel Başkanı Bayraktar: - "Martta fiyatı en fazla artan ürün marketlerde sivri biber, üreticide ıspanak oldu. Patlıcan, markette de üreticide de fiyatı en fazla düşen ürünlerde ilk sırayı aldı" - "Patatesteki sorun devam ediyor. Patates üreticilerimizin Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerine olan kredi, vergi, SGK prim borçları ertelenmelidir" - "Hükümetimizden 14 şeker fabrikasının özelleştirilmesi kararının iptalini bekliyoruz. Bu özelleştirmeden vazgeçilmelidir"

Haber 01-04-18 14:24