Tişört Haberleri

İşte Az, çoktur! sözünün doğruluğunu kanıtlayacak parçalar! Erkekler için kapsül gardırop nasıl hazırlanır?

Gardırobunuzda bir dolu eşya olmasına rağmen giyecek kıyafet bulamıyor veya dönüp dolaşıp aynı kıyafetleri giyiyor olabilirsiniz. Alışveriş yapmaya zaman ve bütçe ayırmakta zorlanıyor olmanız da mümkün. Tüm bunların yanında artık belirli bir stiline sahip olabilirsiniz ve kıyafet seçimleriniz de bu stil kalıplarının dışına çıkmıyor olabilir. O hâlde bir kapsül dolap oluşturmanızın vakti gelmiş demektir! Peki kapsül dolap nedir, içinde neler vardır?

Haber 08-08-2023 17:05

Fiyatı 179 TL'ye düştü! Pierre Cardin tişörtte kaçırılmayacak fırsat

Şıklığı ve konforu bir araya getiren harika bir indirim duyurusuyla karşınızdayız: Pierre Cardin Lacivert Comfort Fit Tişört kısa süreliğine %43 indirimle satışta! Sportif şıklığı kombinlerinizin bir parçası yapacak bu tişörtü keşfetmek isterseniz gelin detaylara geçelim.

Haber 25-07-2023 17:00

Hem rahat hem şık hissetmenizi sağlayacak! Erkeklerin tatil valizinde olması gereken parçalar

Şık ve kaliteli birkaç tişört, gün içindeki gezilerde veya akşam yemeklerinde şık bir görünüm sunan gömlekler, sıcak yaz güneşinden koruyan şapkalar, gözlükler ve dahası... Tatil valizi hazırlığında size yardımcı olacak, eksiklerinizi görmenizi sağlayacak birbirinden kaliteli ürünlerden oluşan önerilerimizi keşfetmeye hazır mısınız? İşte unutulmaz bir tatil için erkeklerin valizinde bulunması gereken parçalar!

Haber 24-07-2023 17:37

Fiyatı 334 TL'ye düştü! Puma'nın çok satan o tişörtünde indirim

Modern tasarımlarıyla tanınan spor giyim markası Puma'da indirimler devam ediyor. Sınırlı bir süre için çok özel bir fırsatlar sunan markanın en sevilen tişörtleri de indirimde! Tarzınızdan ödün vermeden, sportif ve şık bir görünüme kavuşmak isterseniz rahatlığı ve kalitesiyle öne çıkan ürünleri kaçırmayın.

Haber 20-06-2023 14:54

Tişört

Tişört Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tişört Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sütyensiz giydiği tişörtüyle dışarı çıkınca çıplak gibi göründü! Anında pişman oldum

Büyük göğüslü kadınların tercih ettiği kıyafetler oldukça riskli olabiliyor. Büyük göğüslü kadınlar rahat bir şekilde dekolte giyemediklerini paylaşırken kullandıkları kıyafet renkleriyle de sorun yaşayabildiklerini söylüyorlar. TikTok'ta dışarıda giydiği bir tişörtü paylaşan kadın çıplak göründüğü için pişman olduğunu anlattı.

Kadin 05-05-2023 11:16

Yazın dolabınızda bulunması gereken 4 kullanışlı parça! Dolabın başında saatler geçirmeye son

Yaz aylarında her kıyafetle uyumlu olabilecek ve kombin yaparken zamanınızı almayacak parçalar arıyorsanız doğru yerdesiniz! Her kadının dolabında bulunması gereken 4 parça ile günlerce farklı kombinler yapabilirsiniz. İşte yaz aylarının favori kıyafetleri...

Kadin 02-05-2023 15:31

Üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz rahat ve şık oversize tişörtler

Şıklığın yanında rahatlığından da ödün vermeyenlerdenseniz son dönemin popüler parçalarından oversize tişörtler tam da size göre! Rahat kesimi ve modern tasarımları sayesinde giydiğinizde size kendinizi özgür hissettiren en iyi oversize tişört modellerini listeledik. Haydi tarzınızı yansıtacak, rahat ve şık oversize tişört modellerine vakit kaybetmeden göz atmaya başlayalım!

Haber 24-04-2023 18:04

Dünyaca ünlü markaların giyim ürünlerine alternatif uygun fiyatlı erkek kıyafetleri

Tarzınıza göre bir şey bulmak için mağaza mağaza dolaşmak çok zor mu geliyor? Hem kaliteli hem size hitap eden üstelik uygun fiyatlı ürün bulmak epey zor olabilir. Eğer siz de bu konuda sıkıntı yaşıyorsanız harika bir listeyle karşınızdayız! Dünyaca ünlü markaların muadillerinden oluşan şahane bir liste hazırladık. Gelin, hem tarzınıza hem bütçenize uygun en iyi seçeneklere hep birlikte bakalım.

Haber 20-04-2023 17:58

Makyajınızın beyaz tişörtlerinize bulaşmasını önlüyor! Bu tüyo hayat değiştiriyor

Beyaz tişörtlere bulaşan makyaj kalıntıları evden çıkmadan önce yaşanan en büyük problemler arasında yer alıyor. Kadınlar makyajlarının beyaz tişört ve gömleklerine bulaşmaması için çeşitli yöntemler arıyor. Bu sorunu çözmek için kendi bulduğu yöntemi paylaşan kadın kısa sürede oldukça fazla etkileşim aldı.

Kadin 14-04-2023 17:14

Şıklığıyla enerjisini yükseltmek isteyenlere özel spor giyim ürünleri

Günlük hayatınızda genellikle spor kıyafetler mi giymeyi tercih ediyorsunuz? Cevabınız "Evet" ise yaz sezonu öncesinde gardırobunuzu yenileyerek stilinizi güçlendirebilirsiniz. Eşofman takımları, tişörtler, taytlar ve daha fazlası sizleri bekliyor. Birbirinden ünlü markaların ürünlerini birlikte incelemeye var mısınız?

Haber 05-04-2023 17:19

Tişört nasıl yazılır, tişört yazımı nasıl olmalıdır? Tişört mü t-shirt mü, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Yabancı kökenli sözcüklerin Türkçe yazım kurallarına uygun olarak nasıl yazıldığı sıklıkla araştırılır. Bu bağlamda doğru yazılışının nasıl olduğu pek çok kişi tarafından sorgulanan sözcüklerden biri de tişört olarak belirtilebilir. Tişört sözcüğünün İngilizceden dilimize geçtiği bilinir. Bir üst giyim parçasını temsil eden bu sözcük moda ve giyim sektöründe sıklıkla kullanılır. Alışveriş rutininde de yaygın olarak sesletilen tişört kelimesinin yazımı TDK'ye göre nasıldır?

Egitim 10-03-2023 16:59

Kaliteli ve uzun ömürlü en iyi basic tişört modelleri ve markaları

Kapsül gardırop listelerinin olmazsa olmaz ürünlerinden basic tişörtler, sokak stilinin en sevilen ürünleri arasında yer alıyor. Zamansız parçalardan biri olan basic tişörtler, her yaşa ve her zevke hitap edebiliyor. Nasıl bir modelde basic tişört alacağınıza karar veremiyorsanız sizler için özenle hazırladığımız listeye göz atabilirsiniz. İşte kaliteli ve uzun ömürlü en iyi basic tişört modelleri ve markaları...

Haber 15-02-2023 18:07

Duygu Özaslan'ın beğeni yağan fotoğrafındaki stilini benimsemek isteyenlere uygun eşofman ve tişört modelleri

Çok konuşulan ve her hareketiyle olay yaratmayı başaran ünlü fenomen Duygu Özaslan, Instagram hesabından paylaştığı bu fotoğrafıyla binlerce beğeni toplamayı başardı. Sade ve günlük hayatta kullanılabilecek bu kombini beğendiyseniz doğru yerdesiniz. Hem spor hem şık gözüken bu kombine alternatif olabilecek eşofmanları listeledik. Gelin, bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Magazin 03-10-2022 14:58

Tişörtlerinizin eskimesini durdurun! Tişörtlerin baskısının çıkmaması için yapılması gerekenler

Gün geçtikçe gelen zamlar kıyafet fiyatlarına da oldukça yansıyor. Eskiden çok ucuza alabildiğimiz tişörtler şu anda cep yakar hale geldi. Bu nedenle elimizde bulunan kıyafetlerin bakımına ekstra dikkat etmemiz gerekiyor. Baskılı tişörtlerin baskısının çıkmaması için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

Kadin 20-09-2022 11:28

Çamaşır suyu lekesi sorun olmaktan çıksın! Çamaşır suyu lekesi nasıl çıkar?

Birçok kadın çamaşır suyu olmadan temizlik yapamıyor. Temizliğin olmazsa olmazı olarak görülen çamaşır suları temiz bir eve sahip olmanızı sağlasa da kıyafetlere sıçrayan çamaşır suları oldukça can sıkıcı olabiliyor. Çamaşır suyu lekesi nasıl çıkar? diye düşünüyorsanız bu yöntemi deneyebilirsiniz.

Kadin 19-09-2022 10:32

Üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz yazlık kıyafet önerileri

Hemen herkesin giysi dolabında vazgeçemediği yaz boyunca giymekten asla bıkmadığı kıyafetler bulunuyor. Özellikle sıcakların etkisiyle rahat giysilere daha fazla ağırlık veriliyor. Bu nedenle bazı kıyafetler, sezon boyunca vazgeçilmez parçalar hâline geliyor. Tişörtten elbiseye, şorttan gömleklere kadar birçok ürün, hem şık hem konforlu bir stil sunuyor. Sizler için üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz birbirinden güzel modelleri listeledik. İşte detaylar!

Kadin 30-08-2022 15:43

Hem güzel gözükmenizi sağlayacak hem rahat hissettirecek kıyafet önerileri

Kıyafetler insan yaşamı için oldukça önemli çünkü nasıl göründüğünüz, girdiğiniz ortamdaki insanların sizin ile ilgili ilk izlenimlerinde etkili oluyor. Bu nedenle pek çok insan, çevresi tarafından beğenilmek istiyor. Fakat elbette tek önemli olan şey güzel görünmek değil. Kıyafet seçiminde konfor da önemli bir husus. Size bu imkânları sunacak birçok kıyafet bulunuyor. Haydi gelin, şıklığı ve verdiği konfor hissiyle favoriniz olacak ürünlere göz atalım.

Kadin 26-08-2022 15:23

Her kadının dolabında olması gereken 6 temel parça, kapsül dolap nasıl oluşturulur?

Bir sürü kıyafetiniz var ama ne giyeceğiniz bulamıyor musunuz? Bunun nedeni kıyafetlerinizi kombinlemekte zorlanmanız olabilir. Basic olmayan parçaları kombinlemek için çok zaman harcıyor olabilirsiniz. Oysa ki her kadının dolabında olması gereken 6 temel parça ile çok daha kolay bir şekilde kombin yapabilirsiniz.

Kadin 25-08-2022 17:21