Truth Social Haberleri

Elon Musk'ın Truth Social paylaşımı kafaları allak bullak etti! Herkesin merak ettiği Truth Social nedir?

Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk, kendi hesabından kafaları karıştıran bir Truth Social paylaşımı yaptı. Musk, Truth Social'ın App Store'da patronu olmak için peşinden koştuğu Twitter'ı ve TikTok'u geride bıraktığını söyledi. Kafaları allak bullak eden bu paylaşım sonrası Truth Social sosyal medyada tam bir merak konusu oldu. Peki Truth Social nedir? Bu soruyu cevaplayabilmek için öncelikle 6 Ocak 2021 tarihine gitmemiz gerek.

Haber 28-04-2022 12:54

Trump sosyal medyaya geri dönüyor! Truth Social uygulaması App Store'da

Donald Trump ve yandaşlarına ait bir şirket tarafından hazırlanan sosyal medya uygulaması Truth Social, App Store üzerinden indirilmeye başlandı. Uygulama ifade özgürlüğünün ve 'gerçeklerin' savunusu olarak lanse ediliyor.

Haber 21-02-2022 14:49

Donald Trump'un sosyal medya platformu 'Truth Social' kullanıcılara sunuldu

Twitter ve Facebook'un da aralarında bulunduğu sosyal medya devlerinin kendisine yönelik yasaklarının ardından harekete geçen Donald Trump, kendi sosyal medya platformu olan Truth Social'ı kurdu. Kullanıcılara sunulan Trump'ın yeni sosyal medya uygulaması Apple online mağazasından indirilebilecek.

Haber 21-02-2022 10:39

Trump kendi sosyal medya uygulamasını başlatıyor

Eski ABD Başkanı Donald Trump, kendi sosyal medya uygulaması TRUTH Social'ı gelecek ay başlatacağını açıkladı. Trump böylece onu platformlarından yasaklayan Facebook ve Twitter gibi "Büyük teknoloji şirketlerine karşı durmayı" hedefliyor.

Haber 21-10-2021 06:27