Tulumba Haberleri

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenler için nefis tarifler! Ramazan'ın 6. günü iftar menüsü!

'İftara ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız hazır iftar menülerinden faydalanabilirsiniz. Ramazan ayının 6. gününde hem doyurucu hem de lezzetli tarifler arıyorsanız bu iftar menüsü tam size göre. Herkesin seveceği lezzetlerden oluşan 16 Mart 2024 Cumartesi Ramazan iftar menüsünü haberimizde derledik.

Yemek 16-03-2024 09:01

Tulumba tarifi: Tulumba tatlısı nasıl yapılır?

Osmanlı zamanından günümüze kadar ulaşmış olan, saraylardan evimizin mutfaklarına uzun bir yolculuk yapan lezzetlerden biri de tulumba tatlısıdır. Bu tatlı, hem öğünlerden sonra hem de tatlı krizlerinde hızlı bir şekilde hazırlanabilir. Siz de isterseniz bu tarifi deneyebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 10-03-2024 15:58

MasterChef tulumba tatlısı tarifi! Püf noktalarıyla tulumba tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Tulumba tatlısı tarifi MasterChef izleyicileri tarafından merak edildi. MasterChef All Star jüri üyelerinden Mehmet şef, Danilo şef ve Somer şef yarışmacılardan tulumba tatısı tarifi yapmalarını istedi. Püf noktalarıyla tulumba tatlısının tarifi internette araştırılıyor. Peki, MasterChef tulumba tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktalarıyla tulumba tatlısı yapımı...

Yemek 07-08-2023 23:24

İskenderun'da depremde binası yıkılan 69 yıllık tatlıcı seyyar hizmet vermeye başladı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Kahramanmaraş merkezli depremlerde binası yıkılan 69 yıllık tatlıcı firması, seyyar olarak hizmet vermeyi sürdürüyor.

Yurthaber 30-03-2023 13:58

Tulumba

Tulumba Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tulumba Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ramazanın vazgeçilmezi tulumba tarifi! Hakiki tulumba tatlısı nasıl yapılır?

Ramazanda iftardan sonra hangi tatlı yenilir diye sorulduğunda ilk akla gelen tulumba tatlısı oluyor. Diğer tatlılara göre çok daha uygun fiyatlı olan bu eşsiz lezzet sevilerek tüketiliyor. Evde hakiki tulumba tatlısı nasıl yapılır merak ediyorsanız aşağıdaki tulumba tarifini denemelisiniz.

Yemek 27-03-2023 17:36

Bugün iftarda ne pişirsem diyorsanız bu menü kaçmaz! 5. gün iftar menüsü

Ramazan ayında en çok aratılan konular arasında iftar menüleri yer alıyor. Her gün farklı menü çıkartmak oldukça zorlu olabiliyor. 'Bugün iftarda ne pişirsem?' diye düşünenler hazır menülerden ipucu alıyor. Ramazan ayının 5. gününde iftarda ne pişirsem diye düşünüyorsanız aşağıdaki menüye öncelik verebilirsiniz.

Yemek 27-03-2023 10:52

MasterChef tulumba tarifi: Tulumba nasıl yapılır? Tadına doyulamayan çıtır çıtır tulumba tatlısı yapılışı

Tulumba tatlısı tarifi ve yapılışı merak ediliyor. MasterChef’in bu akşam yayınlanacak olan bölümünde yarışmacılar en iyi tulumba tatlısını yapmak için mücadele edecekler. Başarılı olan bir isim mavi takım kaptanı olacak ve kırmızı takım kaptanını seçebilecek. Peki, tulumba tatlısı nasıl yapılır? İşte tarifi ve yapılışı

Yemek 24-10-2022 16:54