Venedik Haberleri

'Fiyatı sudan biraz pahalı! Yurt dışına gidemiyorlarsa buraya gelsinler' 12 TL'ye büyük keyif 'Sanki Venedik'teyiz'

Adana’da Portakal Çiçeği Karnavalı nedeniyle kente gelen yerli ve yabancı turistler Seyhan Nehri’nin keyfini gondol ile sürüyor. Kişi başı 12 TL'ye binilen gondollarda gezenler büyük keyif yaşadıklarını belirtirken "Gondol çok güzel. Sanki Venedik’teyiz gibi bir hava var" ifadelerini kullandı. Vatandaşlar "Fiyatı da 12 lira. Sudan biraz daha pahalı. Yurt dışına gidip Venedik’te binemiyorsa insanlar buraya gelsinler" dedi.

Kadin 17-04-2024 10:19

İtalya'da katliam gibi kaza! Turist otobüsü üst geçitten uçtu: 21 ölü, 15 yaralı...

İtalya'nın Venedik şehrinde turistleri taşıyan otobüs üst geçitten geçtiği sırada düştü. Yetkililerden yapılan açıklamada, talihsiz kazada 21 kişinin hayatını kaybettiği öğrenilirken, 15 kişinin ise yaralandığı öğrenildi.

Haber 04-10-2023 10:54

Venedik'te korkunç kaza: 20 ölü

İtalya’nın Venedik kentinde seyir halinde bir otobüsün üst geçitten düşmesi sonucu ilk belirlemelere göre 20 kişi hayatını kaybetti.

Haber 03-10-2023 22:57

Venedik kanallarında çarpıcı görüntüler! 15 yılın en düşük seviyesinde... İtalya kuraklık alarmıyla karşı karşıya

İtalya’nın gondolları ve su kanallarıyla ünlü Venedik şehrinde ülke kuraklık ihtimaliyle karşı karşıya olduğu için çarpıcı görüntüler ortaya çıktı. Kanallardaki su seviyesi 15 yılın en düşük seviyesinde yer alırken çekilen su nedeniyle gondollar ünlü kanalların bazılarında kullanılamıyor.

Trend 21-02-2023 08:19

Venedik

Venedik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Venedik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Savaş anıtının üzerinde üstsüz güneşlenen turist şehirden kovuldu! Sosyal medya bu anları konuşuyor

İtalya’nın Venedik şehrinde yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Venedik’i ziyaret eden Çekyalı bir kadın turist, savaş anıtının üzerinde üstsüz güneşlediği ve bu anları fotoğrafladığı için şehirden atıldı. Aynı zamanda ismi açıklanmayan kadın turist para cezasına çarptırıldı.

Trend 26-01-2022 16:23

Tartışma yaratacak iddia! Venedik, Edirne'den esinlenerek kuruldu

Venedik'in Edirne'den esinlenerek kurulduğunu iddia eden Edirneli tarih araştırmacısı Altay Bayatlı, 15. ve 16. yüzyılda Edirne'ye gelen tüccarların, Venedik'i şekillendirdiğini söyledi. Meriç, Tunca ve Arda nehirlerini gören tüccarların, sandal sefaları ve nehir ticaretine tanık olduktan sonra "Kendi kentimizde neden uygulamıyoruz" diyerek sistemi Venedik'e taşıdıklarını iddia etti. Bayatlı, Edirne'de unutulan bu kültürün tekrar geri kazandırılabileceğini söyledi.

Haber 17-10-2021 11:40

‘Ölüm Adası’ deniliyor! Veba salgının gerçek yüzünü ortaya çıkartan ada: Poveglia (Veba Adası)

Kuzey İtalya Venedik Lagünü’nde bulunan Poveglia Adası, küçük bir alan kaplamasına rağmen korku filmlerine ilham olacak bir geçmişe sahiptir. Halk arasında ‘Ölüm Adası’ olarak bilinen yer, veba salgına canlı şahitlik eden önemli bir yerdir. Sizler için bu gizemli adanın ardındaki sır perdesini araladık.

Trend 07-09-2021 14:45

Adriana Lima Venedik Film Festivali'ne yeni sevgilisiyle katıldı

Bu yıl 78'incisi düzenlenen Venedik Film Festivali'ne Adriana Lima damgasını vurdu. Bir süredir özel hayatını meraklı gözlerden uzak tutan Lima, etkinlikte yeni sevgilisi yapımcı Andre Lemmers ile boy gösterdi.

Magazin 02-09-2021 16:23

Bebe Rexha iddialı kıyafetiyle dikkat çekti! Transparan elbisede ilginç detay

Arnavut asıllı ABD'li şarkıcı Bebe Rexha DolceGabbana'nın Alta Sartoria koleksiyonunun Venedik'teki defilesinde boy gösterdi. Rexha defile için tercih ettiği kıyafetle dikkat çekti.

Magazin 31-08-2021 13:38

Venedik resmen battı!

İtalya'nın Venedik şehri son 22 yılın en şiddetli yağışlarının ardından sular altında kaldı. Su kanallarıyla ünlü Rönanans kentinde su seviyesi 1,5 metre yükseldi.

Haber 30-11-1999 00:00