Yasak Elma Haberleri

Eda Ece anne oldu! Kızının adını bakın ne koydu

2019 yılından bu yana aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran'da evlenen, geçtiğimiz eylül ayında hamilelik müjdesi veren ünlü oyuncu Eda Ece, bebeğine kavuştu. Kızının adını yeni nesil isimlerden koymak istemediğini belirten Eda Ece'nin seçimi şaşırttı.

Magazin 04-04-2024 16:24

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den karnı burnunda ilk poz! Notu gülümsetti

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da evlenmişti. Güzel oyuncu son olarak hamilelik haberiyle gündeme geldi. Şimdilerde 4,5 aylık hamile olan Ece'den ilk hamilelik pozu geldi.

Magazin 08-12-2023 17:25

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da evlenmişti. Güzel oyuncu son olarak hamilelik haberiyle gündeme geldi. Şimdilerde 4 aylık hamile olan Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Magazin 01-12-2023 14:13

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece bakın hangi efsane dizide oynamış! Eski halini görenler şoke oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece şimdilerde anne olmak için gün sayıyor. Bir süre ekranlara ara vereceğini açıklayan güzel oyuncunun yıllar önce efsane dizide de rol aldığı ortaya çıktı. Ünlü ismin eski halini görenler tanıyamadı.

Magazin 16-11-2023 17:34

Yasak Elma'nın yıldızı Eda Ece pozuyla büyüledi! Anneler doğru mu? diyerek paylaştı

En son Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz yaz evlendi. Hamilelik müjdesini eylül ayında veren Ece "Anneler doğru mu?" diyerek son halini paylaştı. Ünlü ismin paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 08-11-2023 11:04

Yasak Elma'nın Asuman'ı Melisa Doğu setlere geri dönüyor! Yeni adresi belli oldu

Fox Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma'da hayat verdiği Asuman karakteriyle adından söz ettiren Melisa Doğu setlere geri dönüyor. Ünlü oyuncun yeni adresi belli oldu. Bakın hangi proje ile anlaştı...

Magazin 03-11-2023 16:10

Yasak Elma'nın yıldızı Murat Aygen ekranlara geri dönüyor! Bakın hangi dizide rol alacak

En son Yasak Elma dizisi ile izleyici karşısına çıkan ve Doğan karakterine hayat veren Murat Aygen yeni projesi ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Birçok başarılı dizide rol alan ünlü isim bakın hangi projenin oyuncuları arasında yer alacak…

Magazin 29-10-2023 12:20

Yasak Elma'nın yıldızı Şebnem Dönmez'in acı günü! Annesini kaybetti

Son olarak Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Handan karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Şebnem Dönmez anne acısıyla sarsıldı. Dönmez, iki aydır sağlık sorunlarıyla mücadele eden annesini kaybetti.

Magazin 18-10-2023 08:26

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece 15 saniyede servet kazanıyor! Sosyal medya kazancı dudak uçuklattı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da evlenmişti. Güzel oyuncu son olarak hamilelik haberiyle gündeme geldi. Eda Ece'nin sosyal medya kazancı ortaya çıktı. Bakın 15 saniyede ne kadar kazanıyor.

Magazin 23-09-2023 16:33

2 ay önce evlenmişti! Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den müjdeli haber! Anne oluyor

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan güzel oyuncu Eda Ece uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da görkemli bir düğünle evlenmişti. Kısa süre önce evlenen ünlü çiftten müjdeli haber geldi.

Magazin 09-09-2023 11:41

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz imaj tazeledi! Son haline beğeni yağdı

Fox Tv'nin en uzun soluklu projelerinden biri olan Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Kumru Yıldırım' karakteriyle büyük beğeni toplayan Biran Damla Yılmaz sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Şimdilerde yeni projesi Hudutsuz Sevda dizisi için hazırlık yapan güzel oyuncu imajını da yeniledi. Ünlü oyucunun son haline beğeni yağdı.

Magazin 02-08-2023 17:11

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece, Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayınlamama kararına tepki gösterdi

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük beğeni toplayan Eda Ece geçtiğimiz ay basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile dünyaevine girdi. Tatil paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Eda Ece son olarak, Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçmesine tepki gösterdi.

Magazin 02-08-2023 15:39

Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz hayranlarına ateş püskürdü! Rahmetli dedemin adına hesap açıp...

Biran Damla Yılmaz sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu kendisine ulaşmak için babaannesi ve merhum dedesinin hesaplarını kullanan fanlarına isyan etti.

Magazin 25-07-2023 23:05

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece nasıl evlilik teklifi aldığını anlattı! Sosyal medya ikiye bölündü

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, geçtiğimiz ay basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile dünyaevine girdi. Balayından pozlarıyla çok konuşulan ünlü isim şimdi de evlilik teklifi ile gündem oldu.

Magazin 13-07-2023 17:16

Kızılcık Şerbeti'ne Yasak Elma'dan bomba transfer! Pembe'den beklenmedik atak: Bir hafiyemiz eksikti

Kızılcık Şerbeti dizisi yayınlandığı ilk günden beri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Gerdek gecesi sahnesi ile bütün dikkatleri üzerine çeken diziye 6 sezonun sonunda geçtiğimiz ay final yapan Yasak Elma dizisinden bomba bir transfer yapıldı.

Magazin 10-07-2023 00:21

Yasak Elma'nın Zeynep'i Sevda Erginci bikinili poz verdi! Ünlü isimlerden yorum gecikmedi

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Zeynep karakteriyle büyük beğeni toplayan Sevda Erginci sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekiyor. Son olarak bikinili poz veren güzel oyuncunun bu paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi. Ünlü isimlerden de yorum gecikmedi.

Magazin 29-06-2023 10:30

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın itirafıyla şoke etti! ''Ben birini taklit etmedim, kendi kötülüğümü...''

Geçtiğimiz haftalarda altı sezonluk ekran macerasını noktalayan Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Ender Çelebi karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Şevval Sam dizi hakkındaki itirafıyla çok şaşırttı. Bir YouTube programına konuk olan ünlü oyuncu dizideki karakteri hakkında çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Magazin 28-06-2023 13:13

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece Buğrahan Tuncer ile evlenir evlenmez bakın ne yaptı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle milyonların beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eda Ece, 21 Haziran'da uzun zamandır birliktelik yaşadığı basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile dünyaevine girdi. Görkemli düğünün yankıları devam ederken ünlü oyuncu evlenir evlenmez o akıma uydu.

Magazin 23-06-2023 12:37

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer evlendi! Gelinlikleri gündem oldu

Ünlü oyuncu Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer evlendi. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı düğün töreninden ilk kareler geldi. Eda Ece nikah töreni esnasında dantel detaylı oldukça uzun duvaklı bir gelinlik tercih etti. Düğünde iki gelinlik giyen güzel oyuncu düğün sonunda ise etek ve bluzdan oluşan bir kombin yaptı. Ece'nin tercihleri sosyal medyada beğenildi.

Magazin 22-06-2023 09:18

Yasak Elma'nın Yıldız'e Eda Ece bu akşam evleniyor! İlk paylaşım geldi

Basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile bu akşam nikah masasına oturacak olan Eda Ece'den heyecanlandıran paylaşım geldi. Dün doğum gününü kutlayan ünlü isim beyaz sade bir elbise giyip 'Büyük gün' notuyla paylaşım yaptı.

Magazin 21-06-2023 16:38

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'ın annesi evlendi! Annesiyle benzerliği dikkat çekti

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Kumru karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Biran Damla Yılmaz'ın annesi önceki gün nikah masasına oturdu. Annesini özel gününde yalnız bırakmayan güzel oyuncu o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü ismin annesiyle benzerliği de dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 21-06-2023 16:17

Eda Ece'nin nikah davetiyesi ortaya çıktı! O detay dikkatlerden kaçmadı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Eda Ece basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturmak için gün sayıyor. Ünlü ismin düğün davetiyesi de ortaya çıktı. Eda Ece'nin davetiyesindeki o detay dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 19-06-2023 10:09

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam yeni aşka yelken açtı

Yasak Elma dizisinde Ender rolüyle beğeni toplayan ve sesiyle de beğenilen Şevval Sam yeni bir aşka yelken açtı. İddialara göre güzel isim Şevval Sam, reklamcı sevgilisiyle final partisinde boy gösterdi.

Magazin 13-06-2023 11:55

Yasak Elma finalinde Yıldız ve Ender'in o sahnesi kanal tarafından sansürlenmiş

Televizyon ekranlarının uzun soluklu dizisi Yasak Elma en sonunda final yaptı. Şevval Sam ve Eda Ece'nin parladığı dizi 6 yıllık ekran serüveninin sonuna geldi. Dizide iddialara göre finaldeki o sahneye kanal sansür uyguladı. İşte gündem olan o iddia...

Magazin 08-06-2023 15:31

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Yasak Elma, Ömer, Veda Mektubu 5 Haziran REYTİNG SONUÇLARI BİRİNCİSİ

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından internette araştırılıyor. 5 Haziran Pazartesi gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Peki, 5 Haziran Reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu? İşte 5 Haziran 2023 reyting sonuçları ile ilgili ayrıntılar...

Magazin 06-06-2023 08:25

YASAK ELMA FİNAL BÖLÜMÜ full izle! Yasak Elma 177. son bölümünde neler olacak, nasıl bitecek?

Yasak Elma final bölümü büyük bir ilgiyle takip edilecek. 6 sezondur Fox Tv'de izleyicisinin karşısına çıkan dizi bu akşam 177. bölümüyle yayın hayatını noktalayacak. Dizinin son bölümünde yine beklenmedik gelişmeler yaşanacak. Yasak Elma 177. final bölümünde Caner ve Kumru’nun düğün günü Caner ortadan kaybolacak. İşte tüm detaylar..

Magazin 05-06-2023 16:39

Yasak Elma'nın Sedai'si bakın kimin kardeşi çıktı! Duyunca çok şaşıracaksınız

Fox Tv'nin altı sezondur büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Yasak Elma bu akşam 177. bölümüyle ekran macerasını noktalayacak. Dizinin bitmesine üzülen hayranları karakterler hakkında araştırmalar yapmaya başladılar. Dizide Sedai rolü ile büyük beğeni toplayan Bahtiyar Memili'nin ağabeyinin kim olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 05-06-2023 16:31

YASAK ELMA FİNAL NE ZAMAN, BU AKŞAM VAR MI? Yasak Elma neden yok, yeni bölüm ne zaman? 29 Mayıs FOX TV yayın akışı

Yasak Elma'nın bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı araştırılıyor. Oyuncuları arasında Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisi final yapacak. Her hafta pazartesi akşamları yayınlanan dizi 29 Mayıs Fox TV yayın akışında yer almıyor. Peki, Yasak Elma bu akşam var mı, neden yok? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman, final bölümü yok mu?

Magazin 29-05-2023 20:24

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece nikah tarihini duyurdu! Meğer herkes yanlış biliyormuş

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden Yasak Elma'da hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturmak için gün sayıyor. Ünlü oyuncu, Şevval Sam'ın sahneye çıkacağı düğünüyle ilgili ilk kez konuştu. Meğer nikah tarihini herkes yanlış biliyormuş...

Magazin 29-05-2023 17:34

Reyting rekortmeni Yasak Elma'nın final fragmanı yayınlandı! Yıldız ve Ender'in beş sezonluk hikayesi sona eriyor

Fox TV'nin en çok izlenen dizisi Yasak Elma'da sona gelindi. 178. bölümde final yapacağı açıklanan reyting rekortmeni dizisinin final fragmanı yayınlandı. Beş sezondur devam eden Yıldız ve Ender'in hikayesinde sona gelindi. Fragmanın yayınlanmasıyla sosyal medya adeta çalkalandı.

Magazin 25-05-2023 00:04

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Ömer, Yasak Elma, Veda Mektubu 22 Mayıs 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. 22 Mayıs Salı gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Peki, 22 Mayıs Reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu? İşte 22 Mayıs Pazartesi günü reyting sonuçları ve detaylar...

Magazin 23-05-2023 08:03

FOX, Yasak Elma'yı yayınlayacak mı? Yasak Elma var mı?

178. bölümde final yapacak olan Yasak Elma'nın 15 Mayıs'ta yayınlanacak yeni bölümünün ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu olmuştu. Gelen bilgilere göre reklam geliri nedeniyle FOX’un seçim sonrası yayın planı değişti...

Magazin 15-05-2023 08:37

17 NİSAN REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Dünün reyting birincisi kim oldu? Yasak Elma, Ömer, Veda Mektubu...

17 Nisan reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak edilip araştırılıyor. Haftanın ilk gününde Alparslan Büyük Selçuklu, Bir Küçük Gün Işığı, Ömer ve Veda Mektubu TOTAL ve AB reyting sonuçları sıralamasında iyi yer edinebilmek için mücadele etti. Dün akşam yayınlanan yapımlarının ardından reyting sıralaması izleyiciler tarafından merak edildi. Peki, Reyting sonuçları açıklandı mı? İşte 17 Nisan Pazartesi günü reyting sonuçları ve detaylar...

Magazin 18-04-2023 10:45

Yasak Elma seçim sonrası yayınlanacak mı? 14 Mayıs’taki seçim sonrası...

Ekranların uzun soluklu dizisi Yasak Elma'nın 14 Mayıs seçiminin bir gün sonrası yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusuydu. Eda Ece ve Şevval Sam'ın başrolünde olduğu diziyle ilgili karar verildi.

Magazin 17-04-2023 09:03

Yasak Elma'da Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'li sahnede büyük hata! Seyircisinin gözünden kaçmadı

Pazartesi akşamlarına damga vuran Yasak Elma altı sezondur izleyicisiyle buluşuyor. Her bölümü heyecan ve entrika dolu dizinin başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Sevda Erginci, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen paylaşıyor. Dizinin 171. bölümündeki son sahnesinde öyle bir çekim hatası yapıldı ki sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 12-04-2023 16:56

Reyting sonuçları açıklandı mı? Veda Mektubu, Ömer, Yasak Elma 10 Nisan 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları Bir Küçük Gün Işığı, Yasak Elma, Ömer, Veda Mektubu, Survivor ve Alparslan: Büyü Selçuklu gibi yapımların ekrana gelmesini ardından merak konusu oldu. 10 Nisan Pazartesi gününe ilişkin liste arama motorlarında araştırılıyor.. Peki, Reyting sonuçları açıklandı mı? İşte 11 Nisan reyting sonuçları ile ilgili merak edilenler...

Magazin 11-04-2023 08:15

Yasak Elma finali ne zaman, hangi tarihte, kaçıncı bölümde? Yasak Elma'da büyük finale geri sayım devam ediyor!

Yasak Elma'nın final bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'nın başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Sevda Erginci, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen yer almaktadır. Altı sezondur yayın hayatına devam eden Yasak Elma'da büyük finale adım adım yaklaşılıyor. Peki, Yasak Elma finali ne zaman, hangi tarihte ve kaçıncı bölümde?

Magazin 10-04-2023 19:55

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin nikah şahidi belli oldu! Bakın kimmiş

Uzun süredir birliktelik yaşadığı sevgilisi Buğrahan Tuncer’le evlilik hazırlıkları yapan ünlü oyuncu Eda Ece'nin nikah şahidi belli oldu. Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece 20 Haziran’da nikah masasına oturacak.

Magazin 10-04-2023 13:39

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'ye sevgilisi Buğrahan Tuncer'den milyonluk düğün hediyesi! Fiyatı dudak uçuklattı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük beğeni toplayan Eda Ece 5 yıldır basketbolcu Buğrahan Tuncer ile aşk yaşıyor. Ünlü çiftten sevindiren haber gelmişti ve düğün tarihleri belli olmuştu. Şimdi de Buğrahan Tuncer'in Eda Ece'ye düğün hediyesi ortaya çıktı. Fiyatı ise dudak uçuklattı.

Magazin 08-04-2023 08:57

Yasak Elma'da yaprak dökümü! Üç isim birden projeye veda edecek

Fox Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma'da beklenmedik ayrılık haberleri gelmeye başladı. 6 sezondur izleyicisini ekrana kilitlemeyi başaran dizide üç ismin birden projeye veda edeceği ortaya çıktı.

Magazin 03-04-2023 15:14

Bekir Aksoy'dan şaşırtan Yasak Elma çıkışı! Çok saçmaydı

Oyuncuları arasında Eda Ece, Şevval Sam, Barış Aytaç gibi ünlü isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisinde Bekir Aksoy Engin karakterine hayat veriyordu. Diziden ayrılan ünlü oyuncu sosyal medyada gündem olan akrep sokma sahnesi ile ilgili açıklama yaptı.

Magazin 16-03-2023 13:42

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam: İşimize tutunmuş vaziyetteyiz

Yasak Elma dizisinde Ender karakterini canlandıran Şevval Sam Cihangir'de görüntülendi. Deprem sonrası yardım kampanyalarına dair konuşan Sam son sezonu olan Yasak Elma için de "İşimize tutunmuş vaziyetteyiz" dedi.

Magazin 14-03-2023 10:18

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece annesini paylaştı! Görenler Güzellik anneden dedi

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteri ile büyük beğeni toplayan Eda Ece sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Şu sıralar evlilik hazırlığı yaptığı bilinen ünlü oyuncu ailesiyle birlikte çekildiği fotoğrafları paylaştı. Annesini görenler 'Güzellik anneden' yorumunu yaptılar.

Magazin 08-03-2023 11:26

“Dokuz kere evlendim” demişti! Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’nin düğün tarihi ertelendi

Şimdiye kadar rol aldığı dizilerde dokuz kere gelinlik giyen Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evlilik kararı aldığını açıklamış ve tarih belli olmuştu. Ünlü çiftten şaşırtan haber geldi ve düğün tarihleri ertelendi...

Magazin 07-03-2023 09:03

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece Anıtkabir'den paylaştı! 'Gözyaşlarımı tutamadım'

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteri ile büyük beğeni toplayan ve gönüllere taht kuran Eda Ece Anıtkabir'e gitti. Ülkemizde yaşanan deprem felaketinde depremzedeler için seferber olan ünlü isim duygularını sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaştı. Ece'nin 'Gözyaşlarımı tutamadım' sözleri ise dikkat çekti.

Magazin 03-03-2023 08:55

Yasak Elma’da şoke eden ayrılık! İki ünlü isim diziye veda ediyor

Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Yasak Elma dizisi pazartesi akşamları ekrana geliyor. Kadrosunda Eda Ece, Şevval Sam, Sevda Erginci, Biran Damla Yılmaz gibi ünlü isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisinden iki ismin ayrılacağı ortaya çıktı.

Magazin 01-03-2023 08:42

Yasak Elma'nın Handan'ı Şebnem Dönmez'in eski eşi bakın kimmiş! Duyunca inanamayacaksınız

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Handan karakteri ile karşımıza çıkan Şebnem Dönmez'in özel hayatı da merak ediliyor. Oyunculuğu ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren Şebnem Dönmez'in eski eşi kendisinden de ünlü çıktı. Bakın kiminle evliymiş...

Magazin 28-02-2023 16:17

Yasak Elma'nın Yıldız'ından Shakira ve Pique yorumu! Yemeyenin malını yerler

Fox TV'de yayınlanan fenomen dizi Yasak Elma'da son dönemin en sansasyonel olaylarından biri olan Pique'nin Shakira'yı aldatması gündem oldu. İzleyiciler tarafından çok sevilen Eda Ece'nin canlandırdığı Yıldız'ın, annesi ve kız kardeşiyle Pique'nin Shakira'yı aldatması olayını konuşmaları izleyicileri oldukça güldürdü.

Magazin 28-02-2023 11:52

Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Buse Kahraman'ı görenler gözlerine inanamadı! Meğer Yasak Elma'dan önce...

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Pelo karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Buçe Buse Kahraman zaman zaman eleştiri oklarının hedefinde yer alıyor. Son olarak estetiksiz hali çok konuşulan ünlü oyuncu Buçe Buse Kahraman, Yasak Elma'dan önce rol aldığı yapımlardaki hali ile görenleri şaşırttı. İşte güzel oyuncunun rol aldığı yapımlar ve estetiksiz halleri...

Magazin 28-02-2023 11:19