Yayıncı Haberleri

Son zamanların trend mesleği yayıncılığa giriş yapmak isteyenler için en iyi yayıncı kamerası önerileri

Sevdiğiniz ve uzman olduğunuz bir alanda bilgilerinizi takipçilerinize aktarmak için son zamanların trend meslekleri arasında yer alan dijital yayıncılığa adım atmaya karar verdiniz ama hangi ekipmanı alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız doğru yerdesiniz. Sizin için hazırladığımız yüksek kaliteli görüntüler ve akıcı yayınlar için tercih edebileceğiniz en iyi yayıncı kamerası önerilerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 25-09-2023 16:49

Aykut Kocaman'ın yeni mesleği çok şaşırttı! Herkes teknik direktörlük beklerken...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yaşamış teknik direktörlerden olan Aykut Kocaman, son olarak Medipol Başakşehir'i çalıştırmış ve ayrılığı sonrasında herhangi bir takımla anlaşmaya varmamıştı. Birçok futbolsever, deneyimli hocanın yeni takımını merak ederken Aykut Kocaman'dan sürpriz bir hamle geldi. Aykut Kocaman'ın yeni sezonda spor yorumculuğu yapacağı öğrenildi.

Spor 27-06-2022 16:34

Son dakika: TFF duyurdu! İşte Süper Lig maçlarının yayınlanacağı platform...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki sezon maçların yayınlanacağı kanalın belli olmaması taraftarları meraklandırmıştı. Aylardır süren bu bilmece sonunda sona erdi. Türkiye Futbol Federasyonu, mevcut yayıncı kuruluş beIN Sports ile 2 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı...

Spor 23-06-2022 23:33

Son dakika: Lig maçlarının kanalı belli oluyor! Maçlar şifresiz olacak mı?

Büyük bir karmaşa yaşanan yayın ihalesinde yayıncı kuruluş yavaş yavaş netleşmeye başlıyor. Tüm gözler 4 Nisan'da gerçekleşecek toplantıya çevrilmiş durumda. TFF'nin Saran Group ile anlaşmak istememesinin ardından TRT de ihaleden çekildi. Mevcut yayıncı kuruluşla masaya oturmaya mecbur kalan TFF'nin, sözleşmeyi 1 yıl daha uzatmayı planladığı öğrenildi.

Spor 01-04-2022 09:35

Yayıncı

Yayıncı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yayıncı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son dakika: Yayıncı kuruluş değişiyor! Maçlar şifresiz mi olacak? İşte açıklama...

Son dakika haberleri: beIN Sports'un çekildiği Süper Lig yayın ihalesinde Saran Group ve TRT'den yazılı açıklama geldi. Digitürk'ün yıllar sonra bıraktığı ihalede yayıncı kuruluş resmen değişiyor... Paket 1-B, Paket 1-C, Paket 1-E, Paket 2 ve Paket 3 seçeneklerini masaya yatıran Saran Grup, TFF'nin vereceği kararı bekleyecek. Maçlar şifresiz mi olacak, Lig maçları hangi kanalda yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

Spor 14-03-2022 16:34

Son dakika… Yayın ihalesi açıklaması! TRT ve Saran Group duyurdu…

Son dakika haberine göre; Saran Group, Süper Lig'in 2022-2023 sezonundan itibaren geçerli olacak yayın hakları için bir açıklama yaptı. Açıklamada 5 paket için yayın hakkı sözleşmesinin imzalandığı belirtildi. TRT de iki paket için sözleşme imzaladığını duyurdu. İhaleyle ilgili son kararı TFF verecek.

Spor 14-03-2022 12:39

Son dakika: Digitürk yayın ihalesinden çekildi mi? İşte son durum...

Son dakika: Süper Lig'de gözler yayın ihalesine çevrilmiş durumda... TFF'nin belirlediği ücrete en yakın teklif veren Digitürk'ün süresi doldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yayın ihalesinde Digiturk ile sözleşme imzalanmasının söz konusu olmadığını ve yayın hakkı sözleşmesinin imzalanması için hakların, ilgili paketlere en yüksek ikinci teklifleri veren Saran ile TRT'ye geçtiğini açıkladı. Digitürk bu olayların ardından sert bir açıklama yayımladı.

Spor 07-03-2022 19:43

Son Dakika: TFF'den flaş yayın ihalesi açıklaması! Karar pazartesi günü

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig yayın ihalesini perşembe günü saat 14:00'te taraflarla tekrar görüşecek. Karar ise önümüzdeki hafta pazartesi günü açıklanacak.

Spor 21-02-2022 15:35

Twitch üzerinde mikrofon yalayarak para kazanıyor

Twitch’de mikrofon yalayan kadın gündem oldu. Twitch ya da diğer sosyal medya uygulamaları üzerinde takipçi kazanmak, bir anlamda para kazanmakla eş anlamlı diyebiliriz.

Haber 27-09-2021 09:47

KTO Karatay Üniversitesi Yayınları (KARYAY) akademik ve kültürel alanda yayıncılık faaliyetlerine devam ediyor

2016 yılında yayın hayatına başlayan KTO Karatay Üniversitesi Yayıncılık ve Yapımcılık İktisadi İşletmesi (KARYAY), KTO Karatay Üniversitesi Yayınları etiketiyle yayın hayatına devam ediyor.

Haber 23-06-2021 15:23

Yerli oyunlar dünya ortalamasının üzerinde

Yerli oyun yayıncılarının geliştirdiği mobil oyunlar, 5 üzerinden ortalama 3,94 beğeni puanıyla genel ortalamanın (3,76) üzerinde performans sergiledi.

Haber 29-03-2021 09:47

Mahalle okulundan Harvard’a uzanan bir başarı hikayesi…

'Dünya Devlerini Yöneten 50 Türk Yönetici' arasında anılan ve üst düzey yöneticiliğinin yanında hayatı da dolu dolu yaşadığına inanan Ebru Dorman, hem gençler hem de karar noktasında olan herkes için samimi bir sohbet havasında kaleme aldığı bu kitabı ile bir yandan kılavuz niteliğinde pratik bilgiler veriyor, bir yandan da olası zorluklara yönelik harika çözümler sunuyor.

Haber 22-03-2021 11:36

Yayıncıların artık harici mikrofon kullanmasına gerek yok

Yayıncı olmak demek kendinize pahalı ekipmanlardan oluşan bir set kurmak demektir. Yani yayına çıkmadan önce donanıma yatırım yapmanız gerekiyor. Yoksa bırakın rekabet etmeyi, kendinizi göstermeyi bile unutabilirsiniz. Donanım fiyatlarının her geçen gün arttığı düşünüldüğünde, kaliteli bir mikrofonun maliyeti 1000 TL civarından başlıyor diyebiliriz. Ama iyi bir kulaklık ve mikrofonuyla beraber bu sorunu daha ucuza çözmek hepimizin işine gelir.

Haber 02-07-2020 12:29

RTÜK'ten deprem bölgesindeki yayıncılara destek

RTÜK'ten yapılan açıklamada, 41 vatandaşın hayatını kaybettiği Elazığ ve Malatya'daki deprem sonrası yerel yayıncıların mali yükümlülüklerini erteleyen yeni bir karar alındığı belirtildi.

Haber 31-01-2020 13:05

Uluslararası İstanbul 3. Yayımcı Profesyonel Buluşmaları 9 Mart'ta başlayacak

Türkiye Basım Yayın Meslek Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Esen: - "Yayımcılık sektörü sadece fiziki kitaplarla değil, kitabın türevleri diyebileceğimiz, şu an aklınıza gelmeyen ancak gelecekte de karşınıza çıkabilecek farklı kategorileriyle de sahada var olacak ve pazarın büyümesine etki edecek" - "Özellikle Endonezya, Brezilya ve Arjantin'den çok ciddi talepler olduğunu görüyoruz. Çünkü bu ülkelerde Türk dizileri gösteriliyor ve bu dizilerin bir kısmına ilham kaynağı olan eserler başta olmak üzere, Türk edebiyatı da merak edilen bir noktaya geliyor"

Haber 24-02-2018 15:44

Aylık gelirim 10 bin lira demişti ama...

Çete davasında mahkemeye ‘10 bin lira aylık gelirim var’ diyen Cübbeli Ahmet Hoca’nın yayıncısından ayda 80 bin lira aldığı ortaya çıktı.

Haber 06-10-2013 15:33