Yılan Hikayesi Haberleri

Şişli'de film gibi olay! Rus kadının imdadına Rambo Berk yetişti! Hırsızı yakalayıp bağladı

Şişli'de Rus uyruklu bir kadının kiraladığı otomobili çalan şahıs kaçmaya başlayınca kadın ve eşi tarafından motosikletle kovalanmaya başlandı. Bir sokağın çıkışında kıstırılan şahıs kadına bıçak çekince imdadına Yılan Hikayesi dizisinde hayat verdiği “Rambo Berk” olarak hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz yetişti. Yılmaz, hırsızı yakalayıp bağladı. O anlar ise kameralara yansıdı.

Magazin 13-04-2024 12:38

Yılan Hikayesi'nin Gülsüm'ü son hali ile gündem oldu! Görenler şaştı kaldı

1999-2002 yıllarında yayınlanan ve fenomen haline gelen Yılan Hikayesi dizisinde Gülsüm karakterini Neriman Uğur canlandırıyordu. Adeta yıllara meydan okuyan Neriman Uğur'un son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 11-12-2023 11:59

Yılan Hikayesi’nin Kürşat’ı olarak hafızalara kazındı! Tunca Aydoğan'ın son hali ağızları açık bıraktı

1999-2002 yılları arasında yayınlanan ve döneme damga vuran Yılan Hikayesi dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük beğeni toplamıştı. Başrollerini Meltem Cumbul ve Mehmet Ali Alabora’nın paylaştığı dizide kötü adam Kürşat karakterine hayat veren Tunca Aydoğan o rolü ile hafızalarımıza kazındı. Uzun saçlarıyla hatırladığımız ünlü oyuncunun son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 08-11-2023 17:18

Yılan Hikayesi’nin Kürşat’ının son hali ağızları açık bıraktı! Görenler şaştı kaldı

1999-2002 yıllarında yayınlanan ve fenomen haline gelen Yılan Hikayesi dizisinde Kürşat karakterini Tunca Aydoğan canlandırıyordu. Dizinin kötü karakterini canlandıran ve adeta yıllara meydan okuyan Tunca Aydoğan son haliyle çok şaşırttı.

Magazin 02-05-2023 08:25

Yılan Hikayesi

Yılan Hikayesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yılan Hikayesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.