Yıldırım Bekçi Haberleri

Kanal D'de Türk Sanat Müziği gecesi! 8 Nisan Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? İşte Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki konukları

Şarkılar Bizi Söyler konukları müzik severler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Her hafta Kanal D ekranlarında izleyenlere müzik ziyafeti yaşatan programda bu hafta Türk sanat müziği parçaları seslendirilecek. Usta yorumcuların konuk olacağı Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm merak ediliyor. Peki 8 Nisan Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler?

Magazin 08-04-2023 20:02

Yıldırım Bekçi kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Yıldırım Bekçi kendinden 30 yaş küçük öğrencisiyle evlenmiş!

Kanal D'de yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programının bu haftaki konuklarından biri de sanatçı Yıldırım Bekçi oldu. Ünlü sanatçıyla ilgili araştırmalar hız kazandı. Vatandaşlar şarkıcı Yıldırım Bekçi hakkında kim, nereli, kaç yaşında ve gerçek adı ne gibi soruların yanıtını merak ediyor. Bekçi, 30 yaş küçük öğrencisiyle evlendiği haberleriyle gündem olmuştu. Peki Şarkılar Bizi Söyler konuğu Yıldırım Bekçi kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 08-04-2023 19:16

Zekai Tunca kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şarkılar Bizi Söyler Konuğu Zekai Tunca'nın şarkıları ve albümleri

Zekai Tunca kaç yaşında ve nereli gibi sorular, Şarkılar Bizi Söyler izleyicileri tarafından merak ediliyor. Her hafta farklı bir konsept ile ekranlara gelen Şarkılar Bizi Söyler Programında bu hafta "Türk Sanat Müziği Şarkıları" yer alacak. Programa konuk olan şarkıcı Zekai Tunca Ankara doğumludur. Peki, Zekai Tunca kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 08-04-2023 17:26

Yıldırım Bekçi 30 yaş küçük öğrencisiyle evlendi

Usta ses sanatçısı Yıldırım Bekçi korodan öğrencisi Emine Demirel evlendi.

Magazin 19-03-2018 13:53