Evlendi Haberleri

ÖZEL | Seçimden yalnızca 5 gün sonra istifa etmişti! Bayram Saral Mynet'e konuştu... TFF Başkanı'nın yerinde olsaydım...

Mynet Özel... TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu olurken, seçimin üzerinden yalnızca 5 gün geçmesinin ardından Hacıosmanoğlu'nun listesinde bulunan isimlerden Bayram Saral yaptığı açıklamayla istifa ettiğini açıklamıştı. Saral'ı istifaya götüren nedenler arasında Hacıosmanoğlu'nun yakın akrabası Abdullah Ayaz'ı Genel Sekreter olarak görevlendirmesi olduğu iddia edilirken, Bayram Saral Mynet'e yaptığı açıklamayla bu konulara açıklık getirdi.

Spor

TFF'de yeni yönetim kararını verdi! Hamit Altıntop'un yerine gelen isim belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu'nda daha önce Hamit Altıntop'un üstlendiği A Milli Takım Sorumlusu olarak göreve Ceyhun Kazancı getirildi. İşte detaylar...

Spor

UEFA'dan hakem Abdulkadir Bitigen'e görev

FIFA kokartlı hakem Abdulkadir Bitigen, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turunda yarın Andorra'nın Santa Coloma ile Danimarka'nın Midtjylland takımları arasında oynanacak karşılaşmayı yönetecek.

Spor

Dubai Prensesi, eşini sosyal medyadan boşadı! 3 kere tekrar etti

Dubai Emiri'nin kızı, geçtiğimiz yıl gösterişli bir düğünle evlendiği kocasını terk ettiğini sosyal medyadan yaptığı paylaşım ve şoke eden bir mesajla duyurdu. Prenses'in, 'Sevgili kocam seni boşuyorum, eski eşin' sözlerini kullandığı paylaşımı kısa sürede gündem olurken Prenses'in hesabının ele geçirilmiş olabileceğine dair yorumların da yapılmasına yol açtı.

Magazin

Evlendi

Evlendi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Evlendi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Uzun zamandır ekranlardan uzaktı! Aslı Enver o diziyle geri dönüyor

Kavak Yelleri, İstanbullu Gelin, Babil gibi güçlü yapımlarda rol alan Aslı Enver 2022 yılında Berkin Gökbudak ile evlendikten kısa bir süre sonra kızı Elay'ı kucağına almıştı. Oyunculuğa annelik molası veren ünlü isim şimdilerde yeni projesi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Magazin

Bir döneme damga vurmuştu! Adanalı'nın İdil'i Selin Demiratar Bodrum'da ortaya çıktı! Son haliyle gündem oldu

Oktay Kaynarca ve Mehmet Akif Alakurt'un başrollerinde yer aldığı Adanalı dizisinde hayat verdiği 'İdil Ertürk' karakteri ile hafızalara kazınan Selin Demiratar uzun zamandır gözlerden uzak sakin bir yaşam sürüyor. Oyunculuğu bırakıp ortalardan kaybolan Demiratar Bodrum'da görüntülendi. Ünlü ismin son haline yorum yağdı...

Magazin

Rapçi Çakal ilkokulda şarkı söyledi, Bursa Valiliği soruşturma başlattı

Bursa'da Rapçi Çakal, Bursa'da mezun olduğu okulun bahçesinde 6-10 yaş çocuklara şarkı söyledi. Çakal'ın şarkı sözlerini uygunsuz bulan Bursa Valiliği olayla ilgili soruşturma başlattı ve müfettiş görevlendirildiğini açıkladı.

Magazin

Eski eşi Fulya Kalkavan ile mahkemelikti! Metin Şentürk'ün Emirgan’daki villası icradan satışa çıkarıldı! Muhammen bedeli...

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk’ün Emirgan’da bulunan lüks villası icradan satışa çıkarıldı. Şentürk'ün boşandığı eşi Fulya Kalkavan’ın alacaklı olduğu satış iki gün sonra gerçekleştirilecek. Şentürk'ün villası için belirlenen muhammen bedelin ise 62 milyon TL olduğu ortaya çıktı.

Magazin

Kırmızı Oda'nın Narin'i Aylin Paksoy evlendi! Gelinliği dikkat çekti

Kırmızı Oda dizisinde Narin rolüyle tanınan Aylin Paksoy Emre Tokcael ile evlendi. Kumsal düğünü yapan güzel oyuncunun mutluluk pozlarına beğeni yağdı. Paksoy'ın gelinliği de sosyal medyada çok beğenildi.

Magazin

Danla Bilic milli futbolcu Doğan Alemdar ile mi birlikte? Ala Tokel ve Bertuğ Yıldırım ile arkadaşlar...

Milli futbolcu Bertuğ Yıldırım ve sosyal medya fenomeni Ala Tokel aşk yaşıyordu. Yaş farkıyla gündem olan ikilinin yanında daha önce Danla Bilic ve Doğan Alemdar da vardı. Danla Bilic'in o hamlesi aşk iddialarını alevlendirdi.

Magazin

Fatih Altaylı Ulan bakan! deyip ateş püskürdü! Faeser'in Merih Demiral sözleri tartışma yarattı: Dön de kendi memleketine bak

Dünya Merih Demiral'ın golden sonra yaptığı 'bozkurt' sevincini konuşmaya devam ediyor. Alman Bakan Faeser'in konuyla ilgili açıklamasına Türkiye'den tepki yağmıştı. Gazeteci Fatih Altaylı da Avrupa'daki seçim sonuçlarını hatırlattı, "Ulan bakan! Sen dön kendi memleketinde olan bitene bak" sözleriyle sert çıktı.

Spor

Afra Saraçoğlu sevgilisi Mert Ramazan Demir'e poz verdi! Bikininin fiyatı ağızları açık bıraktı

'Yalı Çapkını' dizisinde başrol oynayan iki ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir dizi sezon finali yapınca soluğu İspanya'da aldı. İki aşık pozlarıyla dikkat çekiyordu. Güzel oyuncu son olarak sevgilisine verdiği kareleri paylaştı. Bikinisinin fiyatı ise ağızları açık bıraktı.

Magazin

Halil Umut Meler, İngiltere-Slovenya maçında dördüncü hakem olarak görev yapacak

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası C Grubu'ndaki İngiltere-Slovenya maçında dördüncü hakem olarak görev alacak.

Spor

Diletta Leotta bebek yaptıktan sonra Loris Karius ile evlendi! Gelinlikteki o detay olay oldu

Can Yaman ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Diletta Leotta gönlünü Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius'a kaptırmıştı. Kısa süre önce doğum yapan Diletta Leotta ve Loris Karius evlendi. İşte düğünden ilk kareler...

Magazin

“Kod Adı Kırlangıç” dizisinin başrol oyuncusu Gizem Arıkan evlendi... Oyuncunun üstü işlemeli sade gelinliği dikkat çekti!

TRT'nin yeni sezonda da sürecek olan “Kod Adı Kırlangıç”ın dizisinin Sevgi'si Gizem Arıkan geçtiğimiz günlerde Gürkan Felamur ile evlendi. Arıkan, düğünde üstü işlemeli sade bir gelinlik giydi.

Magazin

Aylin Coşkun bahçede kurban etini parçalarken paylaştı: Eğer ete elim değmezse...

Düğününde takılan kilolarca altınla gündeme gelen Aylin Coşkun şimdi de Kurban Bayramı'nda yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Şarkıcı bahçede kurban etlerini keserken paylaşımı ihmal etmedi.

Magazin

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir evlendi mi? Tatil pozları gündemde

Yalı Çapkını setinde tanıştıktan bir süre sonra dudak dudağa yakalanan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir sezon finali sonrası soluğu tatilde aldı. Çiftin evlendiği iddiaları gündemdeyken ikilinin keyifli halleri dikkat çekti.

Magazin

İstanbul'u terk edip İzmir'e taşınmıştı! Gizem Karaca'nın Mykonos pozları sosyal medyayı salladı: Fiziği çok güzel

Gizem Karaca Safir dizisinde hayat verdiği Güneş karakteriyle adından söz ettirmişti. Kemal Ekmekçi ile evlendikten sonra İzmir'e yerleşen oyuncu bu kez tatil pozları ile gündeme geldi. Mykonos'a tatile giden ünlü ismin paylaşımına hayranlarından beğeni geldi.

Magazin

Ünlü oyuncu Merve Dizdar ile Cihan Ayger evlendi! İşte nikahtan kareler

Ünlü oyuncu Merve Dizdar ile Cihan Ayger evlendi. Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde nikah masasına oturan çifti, yakın dostları en mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Magazin

Apar topar ameliyata alınmıştı! Burcu Kara'dan haber var

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da 'Komiser Seval' karakterine hayat veren iki çocuk annesi Burcu Kara, geçtiğimiz günlerde hastane odasından paylaşımlar yapmış ve apar topar ameliyata alındığını açıklamıştı. Burcu Kara'dan güzel haber geldi.

Magazin

Hastane odasından paylaştı! Ünlü oyuncu Burcu Kara apar topar ameliyat oldu

Kanal D'nin en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da 'Komiser Seval' karakterine hayat veren iki çocuk annesi Burcu Kara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini korkuttu. Güzel oyuncunun apar topar ameliyat olduğu ortaya çıktı.

Magazin

Ece Vahapoğlu ile Cihan Alpay sessiz sedasız boşandı! 6 yıllık evlilik tek celsede bitti

Ünlü sunucu ve yazar Ece Vahaoğlu, 2018 yılında evlendiği Cihan Alpay ile boşandı. Vahapoğlu, 6 yıllık evliliğinin bittiğini sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Magazin

'Afrodit' Banu Alkan'ın aldatılma itirafı gündem oldu: Gelinliğim yapılırken...

Yeşilçam'ın Afrodit lakaplı efsane ismi Banu Alkan, iki yıldır aşk yaşadığı Kemal Yıldız'la sessiz sedasız evlendiğini açıklamıştı. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Alkan, katıldığı bir programda özel hayatı ile yaptığı açıklamalarla çok konuşuldu. Alkan," Gelinliğim yapılırken aldatıldım" dedi.

Magazin

Kayıp kızları aramak için Müge Anlı'ya çıkmıştı... İstismar görüntüleri ortaya çıkan sapık üvey baba tutuklandı

Muğla Ortaca'da mide bulandıran olay Müge Anlı canlı yayınıyla birlikte tüm Türkiye'nin gündemine düştü. Biri üvey, biri engelli 3 genç kıza 10 yıldır tecavüz ettiği canlı yayında ortaya çıkan Selahattin Yalnız, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Kendisini savunacak avukat bulamayan Yalnız'a, baronun avukat görevlendirdiği öğrenildi.

Magazin

Can Bonomo'nun oğlu babasına 'Can' deyince... Tatlılığıyla mest etti! Olumsuz yorumlara net yanıt

2018 yılında evlendiği oyuncu Öykü Karayel ile bir süre önce oğullarını kucağına alan Can Bonomo geçtiğimiz gün bir video paylaştı. Videosunda, oğlunun kendisine 'Can' diye seslenmesi yüzünden sosyal medyada eleştiri alan şarkıcı verdiği yanıtla gündem oldu.

Magazin

Gizlice evlenmişlerdi! Görkem Sevindik ve Kübra Siyahdemir sessiz sedasız boşandı

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Pusat karakteri ile tanınan Görkem Sevindik gizlice evlendiği eşinden ayrıldı. Sevindik ile dört yıl önce nikâh masasına oturduğu Milli basketbolcu Kübra Siyahdemir’in boşandığı ortaya çıktı.

Magazin

Yaş farkı çok konuşulmuştu! Berdan Mardini'den evlilik açıklaması geldi

Fatoş Yelliler ile sancılı bir boşanma süreci yaşayan Berdan Mardini'nin kendisinden yaşça küçük Dilara Talay ile yeni bir aşka yelken açması uzun süre gündem olmuştu. Genç sevgilisi ile el ele görüntülenmekten hiç çekinmeyen Mardini'den evlilik açıklaması geldi.

Magazin

''Beşiktaş'ın mülklerini satacaklar olay yaratan iddia...

Beşiktaş'ta yapılacak genel kurul öncesi tüzüğe eklenecek maddeler tartışma yarattı. Sosyal medyada gündeme gelen konular sonrası siyah-beyazlı taraftarlar endişelerini dile getirdi.

Spor

Galatasaray, Alexis Sanchez transferini bu kez bitiriyor! Menajerine haber yollandı...

Galatasaray şimdiden önümüzdeki sezonun kadro planlamasına başladı. Icardi'yi yedekleyecek bir forvet arayan sarı-kırmızılılar gözünü eski aşkı Alexis Sanchez'e dikti. Sözleşmesi sona erecek yıldız oyuncu için girişimlere başlayan Galatasaray yönetimi, İtalya'dan gelecek haberi beklemeye koyuldu.

Spor

İlk gece hamile kaldım diyerek yaşadıklarını anlattı! Esra Ezmeci'de anlattıklarına kimse anlam veremedi...

Beyaz TV'de yayınlanan Yeni Baştan programında konuk olan Ayşegül adındaki genç kadın imam nikahıyla evlendi ve evlilikten 10 gün sonra evine gelen eltisinin isteğiyle şoke oldu. 20 yaşındaki Ayşegül "İlk gece hamile kaldım" diyerek anlattıklarıyla ağızları açıkta bıraktı.

Magazin

Yer: Bursa! Saha bir anda boks ringine döndü: Teknik direktörün dili boğazına kaçınca...

Bursa'nın Gemlik ilçesinde U17 müsabakasında iki takımın teknik direktörleri arasında çıkan tartışma bir anda alevlendi. Tartışma kısa bir süre içerisinde kavgaya dönünce saha adeta bir boks ringine döndü. Yüzüne aldığı tekmenin etkisiyle dili boğazına kaçan teknik direktörün yaşadığı dehşet anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Spor

Daha önce 3 kez boşandı! Tuğba Özerk evlilik yıl dönümü kutlayan çifti görünce... Bomba sözler

Daha önce 3 kez evlenip ayrılan Tuğba Özerk şimdilerde açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde bir mekanda sahne alan Özerk, evlilik yıl dönümünü kutlayan bir çifti görünce kendini tutamadı. Çifti tebrik eden şarkıcı evliliğe dair yorumlarıyla gündem oldu.

Magazin

Aslı İnandık ve Ahad Kazmaz sessiz sedasız evleri ayırdı! Boşanma kararı

Aslı İnandık, 2018 yılında evlendiği Ahad Kazmaz ile boşanma kararı aldı. 3 ay önce evlerini sessiz sedasız ayıran çift anlaşmalı olarak boşanacak.

Magazin

8 aylık hamile Gonca Vuslateri eşiyle dudak dudağa pozunu paylaştı

Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu söylemişti. Sekiz aylık hamile olan Vuslateri, tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle sessiz sedasız evlendi. Ünlü oyuncu, son olarak ilişkilerinin birinci yılında duygusal bir paylaşım yaptı.

Magazin

Gizem Karaca spora yeniden döndü! O hallerine beğeni yağdı

Kemal Ekmekçi ile evlendikten sonra İzmir'e yerleşen Gizem Karaca spora yeniden döndü. Güzel oyuncu spor yaptığı anları da paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin

Yağmur Sarnıç Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'i 'kaset şantajıyla' suçlamıştı! Şimdi de Arda Turan ve Necati Ateş'i hedef aldı! 'Çarşaf çarşaf bildiklerim...'

Emre Aşık ile sancılı bir boşanma süreci geçiren Yağmur Sarnıç son olarak Yunus Emre ve eşi Beria hakkındaki iddialarıyla gündeme geldi. 'Kaset şantajı' iddiasıyla sosyal medyayı sallayan Yağmur Sarnıç bu defa Arda Turan ve Necati Ateş'i hedef aldı. Sarnıç'ın iddiaları ağızları açık bıraktı.

Magazin

Yaş farkı olay olmuştu! Berdan Mardini genç sevgilisiyle evlendi mi?

Fatoş Yelliler ile sancılı bir boşanma süreci yaşayan ünlü türkücü Berdan Mardini'nin kendisinden yaşça küçük Dilara Talay ile yeni bir aşka yelken açması çok konuşulmuştu. Mardini'nin sevgilisi için 'Kızı yaşında' yorumları yapılmıştı. Ünlü isim şimdi de evlilik açıklamasıyla gündeme geldi.

Magazin

Yağmur Sarnıç 'Kaset şantajı' iddiasıyla ortalığı ayağa kaldırdı! Yunus Emre'nin eşi Beria Özden kendini tutamadı

Emre Aşık ile sancılı bir boşanma süreci geçiren Yağmur Sarnıç şimdilerde yeniden gündemde. Sarnıç'ın Survivor'da aldığı cezalarla adından söz ettiren Yunus Emre'nin eşi Beria hakkında ortaya attığı iddialar ağızları açık bıraktı. Kaset şantajı iddiası sosyal medyayı salladı.

Magazin

Aydilge acil ameliyata alacağını duyurunca sevenlerini korkuttu! Sahnede biraz fazla zıplamışım diyerek açıkladı

Şarkıcı Aydilge, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda acil ameliyata alındığını duyurdu. Kalçasında labrum yırtığı bulunan Aydilge, sevenlerinden dua istedi. Şarkıcı," Ne yazık ki birazdan acil ameliyata alınmam gerekecek. Labrum yırtığı var kalçamda. Sahnede biraz fazla zıplamışım galiba" dedi.

Magazin

Aynalı Tahir'in biricik aşkıydı! Yıllardır teknede yaşayan Yeşim Büber'in son hali şaşırttı

Aynalı Tahir’de Zümrüt karakterini canlandıran Yeşim Büber, uzun süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Büber, 2006'da evlendiği görüntü yönetmeni Mehmet Aksın ile beraber teknede yaşama kararı aldı. Oyuncunun son hali görenleri şaşırttı.

Magazin

Sessiz sedasız evlenmişti! Gonca Vuslateri'nin düğün tarihi belli oldu

Son olarak Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri sır gibi sakladığı sevgilisi ile sessiz sedasız evlendi. 8 aylık hamile olan Vuslateri, nikah karesini sosyal medyadan paylaştı. Ünlü ismin düğün de tarihi belli oldu.

Magazin

7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri sessiz sedasız evlendi... İşte sır gibi saklanan o eş

Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu söylemişti. Yedi aylık hamile olan Vuslateri, tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle sessiz sedasız evlendi. Ünlü oyuncu eşiyle ilk pozunu da Instagram hesabından paylaştı.

Magazin

Yeşilçam'ın sarışın güzeli Banu Alkan kocasına yapılan yoruma dayanamadı! Bomba yanıt geldi

Yeşilçam'ın Afrodit lakaplı efsane ismi Banu Alkan, iki yıldır aşk yaşadığı Kemal Yıldız'la sessiz sedasız evlendiğini açıklamıştı. Alkan sosyal medya hesabından sık sık eşiyle paylaşımlar yapıyor. Alkan takipçisi tarafından eşine yapılan bir yoruma yanıt verdi.

Magazin

Prof. Dr. Mustafa Karataş'a gelen ilginç sorular bitmiyor! Eşim üzerime 2 tane gacı getirdi...

Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın iftar ve sahur programında seyircilerden ilginç sorular geliyor. Son olarak sahur programında bir kişi yayına bağlanarak "Eşim üzerime 2 tane gacı getirdi..." dedi.

Magazin

Ablasının düğününe birlikte katılmışlardı! Çağla Şıkel ve Nail Gönenli barıştı mı? Düğün öncesi ne konuştuklarını söyledi

Çağla Şıkel'in ablası Berna Şıkel iş insanı Murat Filcan ile evlendi. Çiftin nikah şahidi ise Çağla Şıkel'in eski sevgilisi Nail Gönenli oldu. Düğünden karelerin yayılması ile birlikte Çağla Şıkel ve Nail Gönenli hakkında 'Barıştılar mı?' yorumları yapılmaya başlandı. Gönenli düğün öncesi ne konuştuklarını açık açık anlattı.

Magazin

Tam 60 kilo vermişti! Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Cabbar'ı Cem Cücenoğlu evlendi! İşte nikahtan ilk kareler

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde hayat verdiği Cabbar karakteri ile hafızalara kazınan Cem Cücenoğlu verdiği kilolarla dikkat çekmişti. Geçirdiği mide ameliyatı sonrasında 60 kilo vererek adeta bambaşka biri olan Cücenoğlu evlendi. İşte ünlü ismin nikahından ilk kareler...

Magazin

Ünlü şarkıcı Fedon Kalyoncu 'Karısını üzen adam değildir dedi... Ardından bomba itiraf geldi

Ünlü şarkıcı Fedon, katıldığı bir programda 2. kez evlendiği Eda Kalyoncu hakkında açıklamalarda bulundu. Fedon'un açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Magazin

Esra Erol'da akıllara durgunluk veren olay... Kızı 70 yaşındaki eski sevgilisine kaçtı! Yeni sevgilisiyle ilgili iddialar kan dondurdu

'Esra Erol'da programı her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi. Bu kez de programa katılan Sabriye Azak, kızının kendisinin 70 yaşındaki eski sevgilisiyle evlendiğini iddia etti. Sabriye Azak'ın programa birlikte katıldığı ve kendisinden 24 yaş küçük sevgilisi Murat'ın evli olduğu programda ortaya çıktı. Murat'ın 5 çocuklu Yıldız adındaki bir kadını kaçırıp öldürdüğü iddiaları stüdyoyu karıştırdı.

Magazin

Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz'ın fabrikasında korkutan patlama! İtfaiye ekipleri sevk edildi

Türkiye’nin efsane dizilerinden Kurtlar Vadisi’nde hayat verdiği Polat Alemdar karakteriyle hafızalara kazınan Necati Şaşmaz’ın Bolu’da bulunan fabrikasında patlama meydana geldi. Korkutan patlamanın ardından fabrikaya itfaiye ekipleri sevk edildi.

Magazin