Yumurtalık Kanseri Belirtileri Haberleri

Sinsi ilerliyor, geç belirti veriyor! Uzman isim kadınları uyardı... İşte şüphe duymanızı gerektirecek 6 belirti

Jinekolog Kağan Açıkgözoğlu kadınlarda hayati risk oluşturan jinekolojik sorunlarından birinin yumurtalık kanseri olduğunu hatırlattı. Geç belirti verdiği için tanının da geç koyulduğunu belirten Uzm. Dr. Açıkgözoğlu, “Erken teşhiste tedavide başarı şansı yüzde 80-90’larda. Bu şansı kullanabilmek için yıllık muayenelerin önemi büyük.” dedi, kadınlara şüphe duymalarını gerektirecek 6 belirtiyi sıraladı.

Kadin 27-03-2024 09:58

Yemekten sonra böyle hissediyorsanız dikkat! Tehlikeli kanserin ilk belirtisi

Kanser hayatımızda oldukça riskli durumlara yol açabilen hastalıklar arasında üst sırada yer alıyor. Her yıl milyonlarca insanın hayatını kaybetmesine neden olan kanserden korunmak için yaşam alışkanlıklarını değiştirmek gerekiyor. Kanserin neden olduğu belirtilere karşı bilinçli olmak ve erken teşhis ettirmek kanserin tedavisinde önemli bir yer taşıyor. Uzmanlara yemekten sonra yaşanan bazı durumlar kanserin ilk belirtisi olabilir.

Haber 26-12-2022 11:12

Tehlike her evde var: Kullanmadan önce bir kez daha düşünün! Yumurtalık kanseri hakkındaki doğru bilinen yanlışlar

Yumurtalık kanseri, diğer kadın kanserlerinin aksine uzun zaman belirti vermeden vücutta çoğalabiliyor. Kanser türleri arasında en tehlikeli türlerden biri olan yumurtalık kanseri hakkında kulaktan dolma birçok yanlış bilgi doğru gibi kabul ediliyor. Yumurtalık kanseri hakkındaki yanlış bilgiler, hastalığın zamanında teşhis edilmesini zorlaştırıyor. İşte yumurtalık kanseri hakkında doğru bilinen yanlışlar.

Haber 05-11-2022 16:34

Yumurtalık Kanseri Belirtileri

Yumurtalık Kanseri Belirtileri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yumurtalık Kanseri Belirtileri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.