Tok Haberleri

Uzun süre tok tutacak gıdalar! Yanınızdan eksik etmeyin

Depremin ardından deprem çantasına konulacak ve uzun süre tok durmanızı sağlayacak yiyecekler aratılıyor. Depremden sonra uzun süre tok kalmanızda yardımcı olacak yiyecekler bulunuyor. Bu yiyecekleri tüketerek enerjinizi uzun süre devam ettirebilirsiniz.

Yemek 08-02-2023 13:26

Tok zıt anlamlısı nedir? Tok kelimesinin zıt anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçede bazı kelimeler günlük yaşamda çok fazla kullanılır. Tok kelimesi de günlük yaşamda sık karşımıza çıkan kelimelerdendir. Tok kelimesi birden fazla anlama ve eş anlamlıya sahipken tokun zıt anlamlısı olan sadece bir tane kelime vardır. Atasözleri ve deyimlerde de tok ve zıt anlamlısına sıklıkla rastlayabiliriz. Peki, tok kelimesinin zıt anlamlısı olan sözcük nedir?

Egitim 03-02-2023 17:52

Yemekten sonra böyle hissediyorsanız dikkat! Tehlikeli kanserin ilk belirtisi

Kanser hayatımızda oldukça riskli durumlara yol açabilen hastalıklar arasında üst sırada yer alıyor. Her yıl milyonlarca insanın hayatını kaybetmesine neden olan kanserden korunmak için yaşam alışkanlıklarını değiştirmek gerekiyor. Kanserin neden olduğu belirtilere karşı bilinçli olmak ve erken teşhis ettirmek kanserin tedavisinde önemli bir yer taşıyor. Uzmanlara yemekten sonra yaşanan bazı durumlar kanserin ilk belirtisi olabilir.

Haber 26-12-2022 11:12

Her gün bir avuç yemeniz yeterli! Leblebi vücudu zırh gibi koruyor

Sağlığımızı iyi gelen birçok gıda bulunuyor. Birçok kişi bu faydalı gıdaların meyve ve sebzeden oluştuğunu düşünüyor ancak bu konuda yanılıyor. Kuruyemişler de sağlık için büyük önem taşıyor. Sıklıkla tüketilen leblebi vücut için tam koruma sağlıyor, hastalıkları önlüyor.

Haber 06-10-2022 13:32

Tok

Tok Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tok Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.