Yurtiçi Kargo Haberleri

Yurtiçi Kargo, Türk ekonomisine en çok fayda sağlayan 30 şirket arasında

Yurtiçi Kargo Genel Müdürü Fatih Önyol: - "Gelişimin nitelikli insan gücüne yapılan yatırımla geldiğini düşünüyor ve yatırımlarımızı bu odak çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Bu sebeple nitelikli insan gücüne kapılarımızı her zaman açık tutuyoruz. IOT ve yazılım teknolojilerine yatırıma da devam edeceğiz"

Yurthaber 05-10-2022 12:05

Yurtiçi Kargo, 24 saatte kargo teslimatı projesini başlatıyor

Yurtiçi Kargo Kargo Operasyonları Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Canatan: - "İstanbul, Gaziantep, Malatya, Trabzon, Diyarbakır ve Erzurum'da tüm Yurtiçi Kargo birimlerinden bu hizmet alınabilecek"

Yurthaber 13-09-2022 11:20

Yurtiçi Kargo, sektörünün müşteri memnuniyet düzeyi en yüksek markası seçildi

Yurtiçi Kargo Genel Müdürü Fatih Önyol: - "Kurulduğumuz günden bu yana müşterimizi merkeze alan bir yapımız var, yatırımlarımızı da her zaman bu bakış açısıyla gerçekleştiriyoruz. Bizim odağımızda rakiplerimiz değil, müşterilerimiz var"

Yurthaber 22-08-2022 11:53

Yurtiçi Kargo sektörün müşteri memnuniyeti en yüksek markası seçildi

Yurtiçi Kargo Genel Müdürü Fatih Önyol: - "Müşteri memnuniyeti konusundaki başarımızın arkasında yatan en büyük sır, müşterilerimizden gelen her şikayeti, eğitim müfredatımızın bir parçası olarak görmemizden kaynaklanıyor" - "Gelen şikayetleri, müşteri memnuniyetine giden yolun haritası olarak görüyoruz ve tekrarı yaşanmaması için de tüm aksiyonları alıyoruz. Başarımızın arkasında yatan sır budur"

Yurthaber 19-07-2022 10:58

Yurtiçi Kargo

Yurtici Kargo Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Yurtici Kargo Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Yurtiçi Kargo'dan Babalar Günü indirimi

Yurtiçi Kargo'dan Babalar Günü indirimi

Yurthaber 14-06-2022 09:39

Gençlerin en güvendiği kargo markası Yurtiçi Kargo oldu

Yurtiçi Kargo Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Fahrettin Hamzaoğlu: - "Alıcı müşterilerimiz hastalıkta, salgında, kötü hava koşullarında, yani tüm olumsuz durumlarda dahi, Yurtiçi Kargo’nun kesintisiz bir şekilde kendilerine hizmet sunabildiğini gördü. Bu sayede aramızdaki bağ eskiye nazaran çok daha güçlendi"

Yurthaber 07-06-2022 14:42

Yurtiçi Kargo çöktü mü, neden açılmıyor? Yurtiçi Kargo sitesine neden ulaşılamıyor?

Yurtiçi Kargo çöktü mü, neden açılmıyor sorusunun yanıtı, erişim sorunu yaşayan ve işlerini halletmek isteyen vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başladı. Gönderdikleri veya bekledikleri kargoları siteden takip etmek isteyen vatandaşlar, Yurtiçi Kargo sitesine erişim sorunu yaşıyor. Peki, Yurtiçi kargo çöktü mü, neden açılmıyor? Yurtiçi kargo sitesine neden ulaşılamıyor?

Haber 31-05-2022 16:04

19 Mayıs kargolar çalışıyor mu, açık mı? Bugün kargolar kaça kadar açık, kaçta kapanacak?

19 Mayıs kargolar çalışıyor mu, açık mı? sorusunun yanıtı, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle sipariş ettikleri ürünün ellerine ulaşmasını bekleyen ya da şubelere gidip ürün göndermek isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki 19 Mayıs kargolar çalışıyor mu, açık mı? Bugün kargolar kaça kadar açık, kaçta kapanacak? İşte detaylar...

Haber 19-05-2022 13:25

Kargolar bayramda çalışıyor mu? Kargolar bayramda açık mı? İşte Aras, MNG, Yurtiçi ve Sürat kargonun Ramazan bayramı çalışma saatleri

Kargolar bayramda açık mı, çalışıyor mu sorusunu merak eden binlerce vatandaş, internet üzerinden konuyla alakalı sorgulama yapmaya devam ediyor. Özel işlerini halletmek isteyen veya paket bekleyen vatandaşlar bir yandan kargoların bayramda çalışıp çalışmadığını merak ederken, bir yandan da çalışma saatlerini sorguluyor. Peki kargolar bayramda çalışıyor mu, açık mı? İşte Aras, MNG, Yurtiçi ve Sürat kargonun Ramazan bayramı çalışma saatleri...

Haber 02-05-2022 07:11

Bayram tatilinde kargolar çalışıyor mu 2022? Ramazan Bayram'ında kargolar açık mı? Bayramın 1. günü kargolar açık mı?

Ramazan Bayramına sayılı günler kaldı. Bayram tatilinin kaç gün olacağı sorusunun dışında bu süreçte vatandaşların sorduğu başka sorular da yer alıyor. Bayramda kargoların açık olup olmayacağı da sorgulanıyor. Tüm kargoların belli bir çalışma saatleri ve günleri bulunmaktadır. Bayramda kargoların çalışma durumu şu sıralarda en çok araştırılan konuların başında geliyor. Peki Bayramda kargolar açık mı? İşte detaylar!

Haber 28-04-2022 16:09

23 Nisan kargolar açık mı? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu, yarım gün mü?

23 Nisan kargolar çalışıyor mu? 23 Nisan'da kargolar açık mı? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yurtta tüm coşkusuyla kutlanıyor. Bu anlamlı günün resmi tatil olması nedeniyle resmi veya özel kurumların çalışıp çalışmadığı da merak ediliyor. Peki; 23 Nisan kargolar çalışıyor mu?

Haber 23-04-2022 09:30

Yurtiçi Kargo, Fast Trade ile KOBİ'lere avantajlar sağlıyor

Yurtiçi Kargo Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Fahrettin Hamzaoğlu: - "Yurtiçi Kargo olarak dünyanın 220'den fazla ülkesine teslimat yapıyoruz ve bunu yaparken de e-ihracat yapan girişimcilerimizin dilinden anlayan, sorunsuz ve KOBİ dostu bir sistemle hareket ediyoruz"

Yurthaber 13-04-2022 12:17

Yılın en iyi müşteri deneyimi sunan markası Yurtiçi Kargo oldu

Yurtiçi Kargo Ürün, Marka ve Müşteri Deneyimi Grup Müdürü Sezgin Akar: - "Yurtiçi Kargo'nun deneyimli saha personeli ve yönetici kadroları sayesinde son 3 yıldır Şikayetvar'daki birinciliğimizin yanı sıra 15 bin katılımcının oylarıyla belirlenen İtibar Endeksi Araştırması'nda da Türkiye'nin en itibarlı markası seçilmiş durumdayız"

Yurthaber 30-03-2022 12:31

Yurtiçi Kargo kadınlar gününü indirimle kutluyor

Yurtiçi Kargo, 8-31 Mart tarihleri arasında yapılacak olan bireysel gönderileri yüzde 25 indirimle taşıyacak

Yurthaber 08-03-2022 12:28

Yurtiçi Kargo'dan 2022'de personele yüzde 17 zam yapıldı iddialarına ilişkin açıklama:

"Şirketimiz kargo dağıtım faaliyetlerinde yer alan sözleşmeli tedarikçilerine yıllık yüzde 46 zam yapmıştır. Ayrıca her zaman asgari ücretin üzerinde işe başlattığı saha personeline ise yan haklar hariç yüzde 40 zam yapmıştır"

Yurthaber 01-02-2022 14:32

Yılbaşında kargolar açık mı? 31 Aralık'ta kargolar çalışıyor mu?

Covid 19 vakalarının yeniden tırmanmasının ardından, internet alışverişine olan ilgi arttı. Vatandaşlar, yılbaşına sayılı günler kala, kargo şirketlerinin yılbaşında açık olup olmadığını araştırmaya başladı.

Haber 31-12-2021 15:26

Yurtiçi Kargo Müşteri Deneyimi Araştırmasında zirvede

Yurtiçi Kargo Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Fahrettin Hamzaoğlu: -"Bu ödülü yağmur, çamur, yaz, kış pandemi demeden, halkımıza kesintisiz hizmet veren 18 bin kişilik Yurtiçi Kargo ailesi adına aldığımı ifade etmek istiyorum"

Yurthaber 25-11-2021 10:13

10 Kasım'da PTT ve kargolar açık mı? 10 Kasım PTT ve kargo kaça kadar açık?

PTT çalışma saatleri merak ediliyor. 10 Kasım'da PTT ve kargo hizmetlerinden faydalanmak isteyen vatandaşlar kurumların hizmet saatlerini araştırmaya başladı. Peki 10 Kasım'da PTT ve kargolar açık mı? 10 Kasım PTT ve kargo kaça kadar açık? İşte ayrıntılar...

Haber 09-11-2021 20:47

Yurtiçi Kargo 18'inci bölge müdürlüğünün açılışını yaptı

Yurtiçi Kargo Genel Müdürü Fatih Önyol: - "Müşterilerimize verdiğimiz hizmetin kalitesini artırmayı her zaman birinci vazifemiz olarak görerek yatırımlarımıza yön veriyoruz. Bu amaçla son iki yılda yaptığımız yatırımları hızlandırarak kapasitemizi yaklaşık iki katına çıkardık"

Yurthaber 08-11-2021 14:10

Yurtiçi Kargo, yeni otomasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi

Arıkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Arıkan: - "Saatlik işleme kapasitesiyle Türkiye'nin en büyük aktarma merkezini açıyoruz"

Yurthaber 14-10-2021 14:10

Yurtiçi Kargo’dan e-ticaret kullanıcılarını sevindirecek proje

Yurtiçi Kargo Genel Müdürü Fatih Önyol: - “Kontrol Sende uygulaması ile e-ticaret sitelerinden kargo bekleyen müşterilerimiz, kargosu dağıtıma çıkar çıkmaz harita üzerinden konum takibi yapabilecek. Kargosunun hangi noktada olduğunu görmek dışında, kişi eğer o an evinde değilse, uygulama üzerinden kargosunu en yakındaki kargo teslim noktasına bırakmamızı talep edebilecek" - "Eğer farklı bir gün gelmemizi isterse, önümüzdeki 3 iş gününden birini tercih edebilecek. Ya da ilgili e-ticaret sitesinden herhangi bir kargo beklemiyorsa, yine aynı uygulama üzerinden gelen kargoyu istemediğini bize bildirebilecek. Saniyeler içerisinde iade sürecini başlatabilecek" - "Kargo dağıtımı yapabileceğiniz bir aracınız varsa, hiç vakit kaybetmeden ykplus.info adresinden başvuru yapabilirsiniz ve kendi işinizin patronu olabilirsiniz. Şartların uygun olması ve anlaşma halinde bu kişiler, rahatlıkla asgari ücretin 3 katına kadar gelir elde edebilirler"

Yurthaber 01-09-2021 10:54

Bayramda PTT, banka ve kargolar açık mı? Kurban Bayramı'nda PTT, banka ve kargolar açık mı, kapalı mı?

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde kutlamalar sürüyor. PTT ve bankada işi olanlar, kargo gönderecek vatandaşlar bayram sürecinde PTT, kargo ve bankaların açık olup olmadığına ilişkin araştırma yapıyor. Kurban Bayramı 23 Temmuz'da sona eriyor. Kargolar arefe günü 09.00 ile 12.30 saatleri arasında çalışmıştı. İşte ayrıntılar...

Haber 21-07-2021 15:57

2021 Kurban bayramında kargolar açık mı? Bayramda kargolar çalışıyor mu?

Kargolar artık hayatımızın olmazsa olmazı. Özellikle pandemi dönemiyle beraber internet üzerinden alışveriş yapmayanlar bile bu alana yöneldi. Kurban Bayramı tatilinin gelmesiyle birlikte kargo bekleyen pek çok kişi bayramda kargoların çalışıp, çalışmadığını merak ediyor. Peki 2021 Kurban bayramında kargolar açık mı?

Haber 19-07-2021 15:06

Yurtiçi Kargo'dan ABD ve Kanada gönderilerine yüzde 40 indirim

Yurtiçi Kargo'dan ABD ve Kanada gönderilerine yüzde 40 indirim

Yurthaber 16-07-2021 09:32

Cumartesi günü eczane, PTT ve kargolar açık mı? İşte Cumartesi günü eczane, PTT ve kargo çalışma saatleri...

Geçtiğimiz günlerde normalleşme kararlarını içeren yayınlanan yeni genelge sonrası pek çok işletme ve kurumun çalışma gün ve saatleri merak ediliyor. Eczane, PTT ve kargoda işlemlerini halletmek isteyen vatandaşlar Cumartesi eczane açık mı, Cumartesi PTT açık mı, kargolar çalışıyor mu gibi soruları araştırmaya koyuldu. Peki Cumartesi günü eczane, PTT ve kargolar açık mı? İşte Cumartesi günü kurumların çalışma saatleri...

Haber 04-06-2021 01:40

Kargo, PTT ve eczaneler kaça kadar açık? Cumartesi ve Pazar kargolar çalışıyor mu?

Tam kapanma sürecinin 17 Mayıs'ta bitişinin ardından pek çok kurum ve işyerinin çalışma saatleri merak ediliyor. Yayınlanan yeni İçişleri Bakanlığı genelgesine göre kargo, eczane ve PTT çalışma saatleri araştırılıyor. Genelgeye göre 22-23 Mayıs günleri kademeli normalleşme dönemi tedbirleri uygulanmaya devam edilecek. Peki kargo, PTT ve eczaneler kaça kadar açık? Cumartesi ve Pazar kargolar çalışıyor mu? İşte yanıtı...

Haber 22-05-2021 12:44

12 Mayıs 2021 Arefe Günü kargolar açık mı? Bayramda kargolar çalışıyor mu? İşte Aras Kargo, Yurtiçi Kargo ve PTT Kargo çalışma saatleri...

Ramazan ayının son günlerine girmemizle birlikte Arefe Günü kargolar açık mı ve bayramda kargolar çalışıyor mu sorusunu merak eden binlerce vatandaş internet üzerinden araştırmalar yapmaya devam ediyor. Ramazan Bayramı'nın ilk günü bu sene 13 Mayıs'ta kutlanacak iken, Arefe ise 12 Mayıs gününe denk gelecek. Peki Arefe Günü kargolar açık mı? Bayramda kargolar çalışıyor mu? İşte Aras Kargo, Yurtiçi Kargo ve PTT Kargo çalışma saatleri...

Haber 11-05-2021 11:40

Türkiye’nin en itibarlı kargo markası bu yıl da Yurtiçi Kargo oldu

Türkiye’nin en itibarlı kargo markası bu yıl da Yurtiçi Kargo oldu

Yurthaber 06-05-2021 09:46

Kargolar hafta sonu açık mı? Cumartesi Pazar kargolar çalışıyor mu?

17 gün sürecek tam kapanma uygulamasının başlamasının ardından vatandaşlar kargolar hafta sonu çalışıyor mu, kargolar açık mı gibi soruları merak etmeye başladı. MNG Kargo, Aras Kargo, Yurtiçi Kargo, Sürat Kargo ve PTT Kargo'nun çalışma saatleri ve hizmet verip vermedikleri merak konusu. Peki kargolar hafta sonu açık mı? Cumartesi Pazar kargolar çalışıyor mu? İşte yanıtı...

Haber 01-05-2021 17:10

Yurtiçi Kargo, IDC CIO Ödülleri 2021de ödül aldı

Yurtiçi Kargo, "IDC CIO Ödülleri 2021"de ödül aldı

Yurthaber 13-04-2021 12:05

Yurtiçi Kargo, akıllı kargo dolapları sistemini devreye aldı

E-ticaret kullanıcıları, artık isterlerse alışverişlerinin sonunda teslimat seçeneği olarak YK Plus 7/24 seçeneğini kullanarak haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren kargo dolaplarından kargolarını alabilecekler - Kargoları geldiğinde SMS ile bilgilendirilen kullanıcılar, 3 gün içerisinde haftanın 7 günü 24 saat boyunca güvenlik kameraları ile izlenen kargo dolaplarından kargolarına ulaşabilecek - Test uygulamaları yapılan kargo dolapları önümüzdeki hafta aktif olarak hizmet vermeye başlayacak

Yurthaber 01-04-2021 09:21

Yurtiçi Kargo, son 5 yılda 3 bin 584 kadına istihdam sağladı

Şirket, son 5 yılda kadın yönetici sayısında yüzde 20'lik büyüme yakaladı

Yurthaber 08-03-2021 13:27

YK Plus Teslim Noktası ile 100 binden fazla kişi kargosunu esnaftan aldı

YK Plus Teslim Noktası ile 100 binden fazla kişi kargosunu esnaftan aldı

Yurthaber 14-01-2021 10:43

Yılbaşı yasağında kargolar çalışıyor mu? 1 Ocak yılbaşı yasağında kargolar açık mı?

Yeni yıla sayılı saatler kala vatandaşlar, yılbaşı tatilini geçirecekleri sokağa çıkma yasağı ile ilgili detayları merak ediyor. Bu nedenle yılbaşı yasağında kargolar çalışıyor mu sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki, 1 Ocak yılbaşı yasağında kargolar açık mı? İşte detaylar…

Haber 31-12-2020 15:46

Yurtiçi Kargo, şikayet oranını yüzde 63 azalttı

Bu yıl hayata geçirdiği yeni yatırımlarla müşteri memnuniyetini artırmayı başaran Yurtiçi Kargo, YK Plus projesiyle birlikte 4 yeni modeli sektöre kazandırdı - Sektöre olan ihtiyacın artması ile birlikte bu yıl içerisinde yeni birimler açarak 81 ildeki birim sayısını 1.000'in üzerine taşıyan şirket, 2 binden fazla yeni personel alımı yaparak istihdamını 18 bine çıkardı

Yurthaber 22-12-2020 09:33

Yurtiçi Kargo 2 bini aşkın noktada kargo teslimi yapıyor

Yurtiçi Kargo Operasyonel Projeler Grup Müdürü Taylan Ulaş Kuru: - "YK Plus uygulamasına ülke genelinde yoğun ilgi gösterildi, sadece birkaç ayda teslimat noktası sayısını iki binin üzerine çıkardık" - "Müşterilerimize YK Plus projesi ile yeni teslimat seçenekleri sunmaya başladık. Artık e-ticaret üzerinden alışveriş yapan kullanıcılar, Yurtiçi Kargo'nun Teslim Noktası ve 7/24 teslimat seçeneklerini kullanarak kargolarını evlerinde beklemeden teslim alabiliyorlar"

Yurthaber 19-11-2020 11:16

Yurtiçi Kargo İzmir'e gönderilen yardımları ücretsiz taşıyacak

Şirket, depremin hemen sonrasında AFAD ile yapılan görüşmelerin ardından kentte sadece battaniye ihtiyacının olması nedeniyle İzmir'e gönderilecek sıfır battaniyeleri ücretsiz olarak AFAD'ın bu ildeki depolarına taşıyacak

Yurthaber 02-11-2020 09:23

Yurtiçi Kargo, ekonomiye en çok katkı sağlayan tek kargo şirketi oldu

Yurtiçi Kargo Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Fahrettin Hamzaoğlu: - "Ekonomiye Fayda Endeksi araştırması sonucunda tek kargo şirketi olarak yer almanın yanı sıra 3 farklı kategorinin en değerli grubunda olmak bizi olmak onore etti. Biz, her şart ve koşulda müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz"

Yurthaber 26-10-2020 10:14

Adresini ifşa etmekle tehdit etmişti! Kadıköy'deki olayla ilgili Yurtiçi Kargo'dan açıklama

Kadıköy'de maske takmadığı gerekçesiyle polislerin müdahale ettiği kadının adresini kargo sisteminden bulup linç çağrısında bulunan kargo şirketi personeli ile ilgili, şirket yetkililerinden basın açıklaması geldi.

Haber 24-08-2020 14:47

İbrahim Arıkan hayatını kaybetti

Yurtiçi Kargo ve MEF Dershaneleri’nin bağlı olduğu Arıkanlı Holding’in kurucusu İbrahim Arıkan hayatını kaybetti.

Haber 02-02-2016 13:30