Zalgiris Vilnius Galatasaray Maci Saat Kacta Haberleri

GALATASARAY ZALGİRİS MAÇI SONUCU : Galatasaray Zalgiris Vilnius kaç kaç bitti?

Galatasaray Zalgiris Vilnius maçının kaç kaç bittiği araştırılıyor. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Zalgiris ile rövanş mücadelesi için karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, rövanş maçında Zalgiris’i elemesi durumunda Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana ile play-off turuna kalabilmek için mücadele etti. Peki, Galatasaray Zalgiris Vilnius maçı kaç kaç bitti?

Spor 2023-08-02 23:36:56

Galatasaray Zalgiris Vilnius maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Zalgiris Vilnius canlı yayın hangi kanalda?

Galatasaray Zalgiris Vilnius maçı için nefesler tutuldu. UEFA Şampiyonlar Ligi 2’nci Eleme Turu ilk maçında Galatasaray, Litvanya’nın Zalgiris takımıyla beraberlik yaşamıştı. Şimdi gözler rövanş mücadelesine çevrildi. Peki, Galatasaray Zalgiris Vilnius maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Zalgiris Vilnius canlı yayın hangi kanalda?

Spor 2023-08-01 10:30:09

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne beraberlikle başladı! Zalgiris Vilnius deplasmanından 2-2'lik skorla dönen sarı-kırmızılılar tur şansını İstanbul'a bıraktı

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Galatasaray, deplasmanda Zalgiris Vilnius ile karşı karşıya geldi. İlk maçtan iyi bir sonuç alıp İstanbul'a öyle dönmeyi planlayan sarı-kırmızılılar maça da üstün başladı. 47. dakikada 1-0 geriye düşen sarı-kırmızılılar, peş peşe bulduğu gollerle skoru 2-1'e getirdi. Maçın uzatma dakikalarında kalesinde golü gören Galatasaray, sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı.

Spor 2023-07-25 20:55:37

Galatasaray, Mathias Oyewusi'yi durduramadı! Litvanya Ligi'nin gol kralı Mathias Oyewusi kimdir?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Galatasaray, deplasmanda Zalgiris Vilnius ile karşılaştı. Mücadele boyunca Galatasaray savunmasının arkasına koşular yapan Litvanya liginin gol kralı Mathias Oyewusi sosyal medyada gündem oldu. Mathias Oyewusi kimdir? İşte tüm detaylar...

Spor 2023-07-25 20:31:06

ZALGİRİS VİLNİUS GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE! Zalgiris Vilnius Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler!

Zalgiris Vilnius Galatasaray maçı canlı olarak yayınlanacak. Rakibini yenerek İstanbul'da oynanacak olan karşılaşmaya rahat bir şekilde çıkmayı hedefleyen Okan Buruk'un öğrencileri hazırlıklarını tamamladı. Maç, 5 bin 67 seyirci kapasiteli Vilnius kentindeki LFF Stadı'nda oynanacak. Zalgiris Vilnius Galatasaray maçı canlı izleme ekranı internette araştırılıyor. Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu Zalgiris Vilnius Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler...

Spor 25-07-23 19:06

Zalgiris Vilnius Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu Zalgiris Vilnius Galatasaray maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi elemelerindeki ilk maçında Litvanya ekibi Zalgiris ile kozlarını paylaşacak. Zalgiris Galatasaray maçı 5 bin 67 seyirci kapasiteli Vilnius kentindeki LFF Stadı'nda oynanacak. Okan Buruk yönetimindeki sarı kırmızılı ekip karşılaşmadan galip olarak ayrılmayı hedefliyor. Peki, Zalgiris Vilnius Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 25-07-23 10:35

Galatasaray, Devler Ligi'nde avantaj için Zalgiris karşısında! İşte muhtemel 11'ler...

Süper Lig'de geride kalan sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turundan katılım hakkı kazanmıştı. Sarı - kırmızılılar, Litvanya temsilcisi Zalgiris ile eşleşmişti. İlk maçına bugün saat 19.00'da Vilnius kentinde çıkacak olan Aslan'ın muhtemel 11'i ve karşılaşma öncesi yaşanan son gelişmeler haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Spor 25-07-23 07:39

Zalgiris Vilnius Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Zalgiris Vilnius Galatasaray maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Zalgiris Vilnius ile Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda karşı karşıya gelecek. Okan Buruk yönetimindeki sarı kırmızılı ekip karşılaşmadan galip olarak ayrılmayı hedefliyor. Sporseverler maçın yayın saati, tarihi ve kanalı ile ilgili bilgi edinmek için arama motorlarında sorgulama yapmaya başladı. Peki, Zalgiris Vilnius Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Zalgiris Vilnius Galatasaray maçı hangi kanalda?

Spor 24-07-23 14:22

Galatasaray'dan Mauro Icardi açıklaması! Bu konu çok farklı

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Zalgiris ile karşılaşacak Galatasaray, Türk Hava Yolları (THY) ait özel uçakla saat 11.00'de Litvanya'ya hareket etti. Litvanya yolculuğu öncesi Galatasaray 2'nci Başkanı Metin Öztürk, İstanbul Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Spor 24-07-23 14:06

Galatasaray'ın Zalgiris maçı kamp kadrosu açıklandı! Bakambu ve Torreira...

Galatasaray, 25 Temmuz Salı günü deplasmanda Litvanya ekibi Zalgiris Vilnius ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçı öncesinde kadrosunu UEFA’ya bildirdi. Sarı-kırmızılılarda yeni sezon öncesi transfer edilen Cedric Bakambu ve sakatlığı bulunan Lucas Torreira listede yer almadı.

Spor 24-07-23 13:57

Galatasaray eğer Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı başarırsa adeta para basacak!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda, Litvanya'nın Zalgiris Vilnius ile Kuzey Makedonya'nın Struga takımları arasındaki eşleşmenin galibiyle karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar Şampiyonlar Ligi gruplarına kalması halinde adeta para basacak.

Spor 22-06-23 07:15