Evde Sac Uzatma Yontemleri Haberleri

Kirpikleri anında ok gibi uzatıyor! TikTok 'ta paylaşın kirpik uzatma hilesi oldukça dikkat çekti

Kirpikler gözlerin çok daha çarpıcı ve anlamlı gözükmesini sağlıyor. Her kadın kirpiklerinin uzun ve kıvrık görünmesini istiyor. Kirpikleri uzatmak için çeşitli uygulamalar yapılıyor. Ancak ipek kirpik gibi yöntemler göze ve kirpiğe zarar verebiliyor. TikTok'ta paylaşılan evde yapılan kirpik uzatma hilesi oldukça dikkat çekti. Bu yöntemi uygulayanlar kirpiklerinin daha uzun süre uzun kaldığını belirtti.

Kadin 2022-10-09 13:51:28

Saçınız uzasın diye beklemekten sıkıldınız mı? O halde saçlarınızı kısa sürede uzatacak, evde hazırlayabileceğiniz tarifleri deneyin!

Uzun ya da kısa saç kullanmak bir tercih ama uzun, dolgun ve parlak saçlar isteyenler için beklemek fazlasıyla sıkıcı olabiliyor. Saç uzatma konusunda doğru şampuan kullanımı kadar doğal yöntemler uygulamak da büyük önem taşıyor. Kuaför işlemleri, bakım için başvurulan kimyasallar, yanlış şampuan tercihi gibi sebeplerden dolayı uzamayan saçlardan muzdaripseniz doğru yerdesiniz!

Kadin 2022-02-28 15:26:10

Saç uzatma yöntemleri: Sığır iliğinden tutun, soğan suyuna varana kadar...

Saçlarınızı güçlendirmek ve uzamasını sağlamak için test edilmiş bazı doğal çareleri bir araya getirdik. Aşağıdaki çözümleri izledikten sonra değişimi hemen görmeye başlayacaksınız. İşte evde deneyebileceğiniz saç uzatma yöntemleri.

Kadin 2020-12-31 12:23:02

Bilnet Okulları, 5 binden fazla öğrenciye uzaktan eğitim veriyor

Bilnet Okulları, korona virüs sürecinde Türkiye genelinde ilkokul öncesinden liseye kadar toplam 47 okul, 4 yüz 47 şubede eğitim gören 5 binden fazla öğrencisi ile uzaktan eğitim faaliyetlerine aktif olarak devam ediyor.Millî Eğitim Bakanlığı’nın aldığı uzaktan eğitimi uzatma kararı ile evde geçirilen süre 7 haftayı geçti.

Yurthaber 2020-05-18 13:23:36

Bayramlık kömbeler hazırlandı

Gaziantep’in Araban ilçesinde ev hanımları tarafından Ramazan bayramlarına has hazırlanan geleneksel sac arası kömbeler hazırlandı.Araban ilçe merkezi ve kırsalındaki Ramazan Bayramında misafirlere ikram edilmesi için her evde kadınlar tarafından günler öncesinden hazırlıklarına başlanan ve Ramazan Bayramına has hazırlanan geleneksel sac arası kömbeler, kadınların günlerce süren telaşlı ve meşakkatli çalışmaları ile tamamlandı.

Yurthaber 03-06-19 15:30

Büyük paralar harcamadan evde kirpikleri uzatma yöntemleri! Vazelin tekniğini bilmiyorduk

Cebinizi yormadan, pahalı salon yöntemlerine başvurmadan kirpikleri daha uzun hale getirmenin yollarını bulduk. İşte bir ay içinde uzun kirpiklere sahip olmanın 10 yolu.

Kadin 08-10-18 12:00

Saç uzatma yöntemleri arayanlar için en hızlı çözümler

Kısa saçların uzaması zaman alır ve bu süreçteki en büyük sorun saçların şekillendirilmesidir. Saçların kendiliğinden uzamasını beklemek yerine evde uygulanabilecek basit yöntemleri deneyebilirsiniz. Kozmetik ürünlerin zararlı etkilerinden uzak bir şekilde bakımı yapılıp beslenen saçların ışıl ışıl bir görünüme ulaşması sağlanabilir. Saç uzatma yöntemleri nelerdir diyorsanız bir de bu doğal tariflere göz atabilirsiniz. İşte hızlı saç uzatma yöntemleri arayanlar için 20 etkili çözüm.

Kadin 07-06-18 17:15

Evde kirpik uzatma ve gürleştirme yöntemleri

Yüz bakımı ve güzelliği kadınlar için çok önemlidir. Yüz bakımında ise kirpiklerin ayrı bir yeri vardır. Gözlerin ifadesini kuvvetlendiren kirpiklerinizi uzatmak ve güçlendirmek ister misiniz.

Kadin 16-04-18 01:13

Ömrü uzatan telomer tedavisine evde çözüm: Geven otu içiyoruz

Geçtiğimiz günlerde ünlü sanatçı Sertab Erener’in telomer tedavisi gördüğü haberleriyle tekrar gündeme gelen ömrü uzatma ve alternatif tıp bazı tartışmaları ve araştırmaları da yeniden gündeme getirdi.

Yemek 14-11-17 10:21