Saç Kurutma Makinesi Haberleri

Tıraş makinesi, saç kurutma makinesi, düzleştirici... Babyliss ürünlerinde %50'ye varan indirim

Gülümseten Kasım Fırsatları hız kesmeden devam ediyor. İndirimli alışveriş kampanyası kapsamında Babyliss ürünleri de indirimli fiyatlarla kullanıcılarla buluşuyor. %50'ye varan indirimlerle alışveriş severlerin yüzünü güldüren Babyliss ürünlerini sizin için seçtik. Bizden söylemesi, bu fiyatlar bir daha gelmez. Acele edin!

Haber 22-11-2023 17:24

Saç dökülmesi yaşayanlar dikkat! Meğer yıllardır yanlış biliyormuşuz, bunu yapan yandı

Saç bakımı ile daha canlı ve parlak sahip bir görünüm elde etmek mümkün. Fakat faydası olacağını düşündüğünüz bazı davranışlar saç kalitesinin bozulup dökülmesine neden olabilir. İşte banyo yaptıktan sonra rutin haline gelen saç kurutma ve fön çekme alışkanlığına dair 6 kritik ipucu...

Kadin 06-07-2023 13:54

Zararlarını öğrenince asla ıslak saçla uyumayacaksınız! Öyle bir hastalığa neden oluyor ki...

Saç yıkama rutini oluşturmak saçların sağlığı için en gerekli olan işlemler arasında yer alıyor. Bu rutinin dışına çıkmak saçın aşırı yağlanmasına veya kurumasına sebep olabiliyor. Ancak saç yıkadıktan sonra saçı kurutmak çok daha önem taşıyor. Birçok kişi ıslak saçla uyuma hatasını yapıyor. Islak saçla uyumak çeşitli sağlık sorunlarına neden olabiliyor.

Kadin 23-02-2023 11:03

Kıvırcık saçları şekillendirmek için etkili yolu paylaştı! Bukleleri tek tek ayırıyor

Kıvırcık saçı şekillendirmek düz saçlara göre çok daha zor olabiliyor. Buklelerin hacimli ve şekilli durmasını isteyen kadınlar çeşitli saç bakım ürünlerini tercih ediyor. Ancak kıvırcık saçı şekillendirmenin temeli saçınızı nasıl kuruttuğunuzdan geçiyor. TikTok'ta süzgeç kullanarak saçını şekillendiren kadının videosu kısa süre içerisinde çok sayıda izlenme ve yorum aldı.

Kadin 18-01-2023 14:01

Fark etmeden yapılan bu hata elektrik faturasını ikiye katlıyor! Elektrik faturasını düşürmek için yapmanız gerekenler oldukça basit

Faturalar özellikle kış aylarına girerken çok daha fazla yüklü geliyor. Elektrik faturası en yüksek gelen faturalar arasında bulunuyor. Bu nedenle elektrik faturası tasarruf yöntemleri dikkat çekiyor. Birçok kişi elektrik faturasını düşürmenin yollarını arıyor. Ev ekonomisine katkı sağlamak ve elektrik faturasını düşürmek için aşağıdaki yöntemleri uygulamak etkili sonuçlar sağlıyor.

Kadin 18-10-2022 21:44

Kirpikleri anında ok gibi uzatıyor! TikTok 'ta paylaşın kirpik uzatma hilesi oldukça dikkat çekti

Kirpikler gözlerin çok daha çarpıcı ve anlamlı gözükmesini sağlıyor. Her kadın kirpiklerinin uzun ve kıvrık görünmesini istiyor. Kirpikleri uzatmak için çeşitli uygulamalar yapılıyor. Ancak ipek kirpik gibi yöntemler göze ve kirpiğe zarar verebiliyor. TikTok'ta paylaşılan evde yapılan kirpik uzatma hilesi oldukça dikkat çekti. Bu yöntemi uygulayanlar kirpiklerinin daha uzun süre uzun kaldığını belirtti.

Kadin 09-10-2022 13:51

Günlük kullanım için son derece pratik olan en iyi TikTok ürünleri

Günlük hayatınızda zamanınızı gereksiz yere harcamaktan hoşlanmıyorsanız doğru yerdesiniz. Son zamanlarda TikTok'ta popüler olan bazı ürünler, kullanışlı olmalarıyla günlük yaşamda sıkça tercih ediliyor. Onlarca farklı çeşitte üretilmiş bu eşyalar, hayatınıza kolaylık sağlamasıyla kendilerine hayran bırakıyor. Gelin, sizler için seçtiğimiz TikTok'ta ünlü olan ürünlere birlikte göz atalım.

Haber 07-10-2022 16:27

Her evde bulunması gereken en iyi saç kurutma makineleri ve markaları

Duştan sonra saçlarınız elektrikleniyor, kabarıyor ve istediğiniz şekli almıyor mu? Hemen faturayı saçlarınıza kesmeyin. Belki de problem onlarda değil, kullandığınız saç kurutma makinesindedir! Saçlarınızın daha canlı ve parlak görünmesini istiyorsanız sizin için bir araya getirdiğimiz, hepsi birbirinden kaliteli saç kurutma makinelerine göz atın.

Haber 06-09-2022 14:35

Saçını kuruturken şok yaşadı! Aynada gördüğü…

57 yaşındaki Susan Dabson saçını kuruturken sol göğsünün altında olağandışı bir duruma rastladı. Kolunu kaldırdığında gördüklerinden şüphelenen Susan Dabson bu konuyu göz ardı etmeyerek doktora gitti ve kanser olduğunu öğrendi.

Kadin 25-05-2022 16:50

Saçlarına zarar vermeden kurutmak isteyenler için en iyi iyonlu saç kurutma makinesi çeşitleri

Güzelce şekillendirilmiş, sağlıklı ve ışıl ışıl saçlar ilk izlenim için oldukça önemli. Ancak bu görünümü sağlayan makinelerin yaydığı statik elektrik saçların kabarmasına neden olurken sık şekillendirilen saçlar yoğun ısıya maruz kaldığından çabuk yıpranır ve cansızlaşır. Neyse ki tüm bunları önlemek kaliteli saç kurutma makineleri ile oldukça kolay. Bu noktada ise iyonlu saç kurutma makineleri ön planda. Saçlarınızı yıpratmadan şekillendirecek iyonlu saç kurutma makinesi tavsiyeleri için okuma

Haber 20-05-2022 09:45

Evde keratin bakımı nasıl yapılır? Dümdüz ve parlak saçlara sahip olabilirsiniz

Keratin, saç ve cilt sağlığı için vücutta bulunması gereken bir proteindir. Keratin bazen azalabilmektedir. Vücutta oluşan keratin miktarının azlığı çeşitli sorunlara neden olmaktadır. Dışarıda çok yüksek fiyatlara yapılan keratin bakımını evde yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Aşağıda yer alan bilgiler ile evde dümdüz, parlak saçlar elde edebilirsiniz.

Kadin 10-05-2022 14:13

Sağlıklı saçlar ve hızlı sonuçlar için saç kurutma makinesi alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Saç kurutma makineleri hem saç şekillendirme hem kurutma için oldukça gerekli. Ancak her makine istenen sonucu veremeyebilir. Bu nedenle saça zarar vermeyen, hızlı sonuç alabileceğiniz ve dayanıklı ürünleri seçmelisiniz. Eğer siz de saç kurutma makinesi konusunda tavsiyeye ihtiyaç duyuyorsanız doğru yerdesiniz! Yazımıza göz atarak en iyi modelleri incelemeye ne dersiniz?

Haber 19-01-2022 13:20

Saçınıza zarar vermeden hızlıca kurutan en iyi saç kurutma makinesi modelleri

Duştan sonra en çok zaman harcadığımız şeylerden biri, saçlarımızı kurutmak. Sağlıklı, temiz, parlak ve bakımlı saçlara sahip olmak için kullandığımız şampuanlar veya saç kremleri kadar saç kurutma makinesinin de önemli olduğunu biliyor muydunuz? Saç kurutma makinesi ile saçınızı kurutarak saç derinizi olası durumlara karşı koruduğunuzun farkında mısınız? Peki ya saçlarınızı şekillendirmede en önemli faktörün saç kurutma tekniğiniz olduğunu söylesek? Sadece basit bir alet deyip geçmeyin, stilini

Haber 08-10-2021 15:56